Bilder från i fredags













Fredags
  
Klänning- Åhléns
Jeansjacka - Lindex

Lördags

T-shirt - Gina Tricot
Kjol - Cubus

Nu måste jag lägga mig så att jag är pigg och alert på praktiken imorgon.
Godnatt!

Bring it on!

Igår vankades det middag hemma hos mig med ett gött gäng tjejer. Efter några återbud så blev det till slut jag, Diana, Lisa, Josefine, Sandra, Johanna och Matilda. En väldigt trevlig kväll med mycket singstar, gamla minnen och god mat.

Idag så vaknade jag inte förrän 12 och det var skönt att få sova ut. I veckan blir det dock ännu mer sovmorgon i och med praktiken. Har inte hunnit bli nervös än men det kommer vill jag lova.

Om en stund så ska mamma och pappa hämtas på flygplatsen. Jag, Philip och John har varit ensamma hemma under 4 dagar och det har gått förvånanssvärt bra. Bara köpt mat en gång på dessa dagar. Vi gör framsteg.

Nu ska jag koll på en "Bring it on"-film som jag tydligen inte hade sett.

Man mår som man förtjänar

Igår var det kräftskiva hos Jenny som sagt. Började tidigt vid sju och det var mycket trevligt. Uppdukat med girlanger oc hattar för att få äkta kräftskivekänsla. Idag är jag lite hes efter all allsång som blev igår. Men man mår som man förtjänar. Helt plötsligt gick alla så jag, Denise, Jenny och Johanna var de enda som var kvar så vi bestämde oss för att åka till Mc donalds och äta lite. Sen så kom Denises mamma och hämtade oss och jag var hemma runt 1.
Vaknade imorse runt halv elva och sedan dess så har jag kollat på PB och städat lite här hemma. Behövligt i och med att det blir middag här ikväll. Ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag gå in i duschen och sen så kommer Diana vid fyra så ska vi laga mat och allt.
Trevlig dag

Kräftskiva

Sitter just nu och fördriver tiden tillsammans med Diana tittandes på Mr. and Mrs Smith. Vi ska runt halv sju ta bussen till Jenny för att gå på kräftskiva, ska bli mycket trevligt.
Vi var och inhandlade allt till morgondagen förut också så nu är det klart.
 Hoppas ni får en trevlig kväll!

Praktisk marknadsföring

Sitter i skolan nu och väntar på att Praktisk marknadsföringskursen ska börja. Om vi har tur så kanske vi kan få sluta tidigare också, får hoppas på det.

En dag med Diana

Gick upp til torget för att möta Diana förut runt halv fem. Vi gick in och handlade lite ingredienser till middagen och sen så tog vi bussen (lata som vi är) hem till henne och startade med maten. Det blev rödspätta med potatis och en god sås till det, riktigt mumsigt!
Sen så planerade vi lite inför lördagen och skrev upp allting som skulle inhalndlas m.m. ska bli mycket trevligt.
Det var sedan dags för att göra något för miljön så vi gick till återvinning med hur mycket skräp som helst, men vi tog oss fram. Tuvevallen blev vårat nästa stopp och efter att kollat lite på Jespers fotbollsmatch så skulle jag ta bussen hem. Självklart går den för tidigt så det blir bara till att vänta på nästa. Har jag nämnt hur mycket jag hatar busschaufförer?

Nu ska jag hämta min mattebok för att se ifall jag kan räkna någonting. Vi har ju startat med Matematik B nu och är på kapitlet f(x) och massa skit. Förstår inte ens A-uppgifterna, får se hur denna kursen kommer gå.
Efter det så blir det nog Paradise och därefter läggdags, börjar tidigt imorgon.
God kväll!

It must have been love!

Igår när jag lagt mig för att sova så lystande jag lite på radion. Då kom denna låten och jag fick en lite påminnelse om mitt soloframträdande inför klassen på Hulesärken. Jag förstår inte hur jag kunde göra det!


Roxette - It must have been love. Så mycket vackrare när Marie sjunger den än när jag gör det vill jag lova.

Ledighet

Torsdag idag vilket innebär ledighet för mig i och med att praktiken inte börjat ännu. Så skänt att få vara ledig en dag i veckan så här i början av skolstarten men imorgon är det back to business som gäller.
Så denna dagen har jag spenderat med att kolla på Prison Break, jag vet att det är ett evigt tjôt men ju oftare jag tittar desto fortare tar det slut. Det är så grymt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Nu ska jag i alla fall hoppa i lite andra kläder. Ska gå mot torget runt tio i fyra för att möta Diana, vi ska handla lite och sen gå hem till henne och laga mat och planera inför lördagen. Ha en fortsatt trevlig dag!


Det gick bara utför

Dagen i skolan var helt okej. Hände inte så mycket förutom att vi fick ett läxförhör (av Mari såklart) och att vi fick sluta tidigare. Så skönt. Min snälla broder kom och hämtade mig på Backaplan efter att jag och Emelie tog en snabb runda på Topshop. Jeansen som Emelie skulle prova satt desvärre inget vidare på henne.
Tiden tills jag skulle gå och träna fördrev jag med att kolla på Prison Break, så bra!, har dock hört att det bara blir sämre. Tråkigt!

Onsdagar klockan 18:20-19:20 spenderas (nästan) alltid på gymmet för ett Body Combat-pass (kamsportsinspirerat). Jag Sandra och Sonia pallrade oss dit och efter cirka 40 min gick det bara utför för mig. Har aldrig mått så dåligt under träning i hela mitt liv, det svartnade för ögonen, illamåendet började och det kändes som att jag skulle svimma. Efter en liten paus och vattendrickande så fortsatte jag så gott som jag kunde. Nu kommer dock instruktören tro att jag är den som inte orkar varje gång jag kommer dit, vill inte ha den stämpeln så får kämpa på ordentligt nästa vecka.

Nu ska jag gå ner och kolla på Prison Break (igen), ska komma ikapp John vilket blir svårt i och med att han ligger typ 5 avsnitt före mig.

Trevlig kväll!

Godnatt

 
Jeans - Bik Bok
Persikofärgat linne - Gina Tricot
Trekvartsärm tröja - MQ

Godnatt

Dessa busschaufförer

Det får bli en sen update om dagens händelser från mig idag. Funkade inte att skriva förut så tar det nu istället.

En riktigt jobbig dag i skolan, inte för att vi gjorde något ansträngande men jag var så sjukt trött att jag höll på att dö. Kan vara för att vi började klockan åtta och skulle slutat kvart i fyra. Tisdag = den värsta dagen. På vägen hem så kom inte bussen, den uteblev så fick vänta tills nästa, detta händer ofta och är som sagt så trött på dessa busschaufförer.

Det jag fruktade mest över denna dagen var att jag var tvungen att ringa till MQ, min praktikplats det kommande året. Jag blir alltid så nervös för allting, det är riktigt jobbigt, svårt att kontrollera. Men i och med att han är supertrevlig så var det inga problem och en tung börda släpptes från mina axlar.

Dusch väntar nu och sedan ska jag måla mina tjugo naglar, rött blir det nog idag.

Jag är glad!

Idag kom den. Som jag har längtat och lägntat. Frågat varenda dag när den kommer och idag så har den det. Lönen från mina tre veckor på VOLVO. Det slutade på dryga 9500 kronor, alltså betydligt mer än vad jag väntat mig. Fick ju betalt för min övertid vilket jag inte trodde jag skulle få. Jag är glad!

Mean Girls kommer på teven nu, vet inte ifall jag ska se på den som jag har sett tusen gånger eller om jag ska kolla på några Prison Break avsnitt. Det lutar nog mer åt Prison Break.

God kväll!

Hur krävande är deras jobb egentligen?

Åh, en helt onödig dag i skolan om ni frågar mig. Alla lektioner höll i genomsnitt på i 15 minuter. På varenda en så berättade bara läraren om vad kursen skulle innebära osv.

Slutade vid 14:20 så det blev ändå betydligt tidigare än vad alla trodde. Direkt efter skolan så åkte jag till gymmet och därefter hem. På bussen fick jag som vanligt ropa: Hallå! i och med att ingen busschaufför ser att man tryckt på "STOPP"-knappen. Blir så irriterad, hur krävande är deras jobb egentligen? Ska man som resenär komma försent eller missa en kommande buss bara för att chauffören inte orkar kolla ner på instrumentbrädan? Att bussen ska stanna på den hållplats man ska av på är det minsta vi kan begära utav dem när vi betalar så mycket för att åka med.

Har precis tagit en dusch och tänkte snart ta och läsa de tre sidorna i matteboken som vi har till läxa imorgon. Är det inte meningen att man ska räkna i en mattebok?

Kalas!

Idag har det alltså varit kalas på Tjörn för kusin Thor. Han blir fyra år redan och han fick en massa presenter så som en gräsklippare och lego. Det bjöds på smörgåstårta och sedan tårta till efterätt. Lägg till det ljuvliga vädret på detta och det blir en go söndag.

Har precis kollat på två stycken Prison Break avsnitt med John och ska alldeles strax gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon och börjar med idrott, roligt? Nej inte direkt!
Godnatt


Klänning - Gina Tricot

När mörkret faller

Gårdagskvällen spenderade jag hemma hos Diana. Efter att vi sett "När mörkret faller", en bit av "Tretton" och ätit kladdkaka så begav jag mig hemåt. En riktigt slapp och mysig kväll.

Nu har jag precis ätit frukost och kollat på OS-finalen i handboll. Ska snart ut och sätta mig en stund i det soliga vädret innan jag ska hoppa in i duschen. Det blir kalas för Thor på Tjörn senare.

Ha en trevlig dag!

Crossfire ft. Al Azif – Lady

Den här låten har förföljt mig den senaste veckan. Oavsett om jag lyssnat på musikkanalerna eller på radion så kommer den hela tiden och jag är så trött på den nu så att jag skulle kunna spy!


Snabb shoppingrunda

Det blev som sagt en snabb runda på Backaplan för att köpa present till Dianas, systers sambo förut. Vi hittade en snygg skjorta till ett bra pris. Och jag köpte ännu ett nagellack till min samling så nu har jag gjort fransk manikyr. Med tanke på att jag inte är stadig på handen så syns det verkligen att det är hemmagjort. Men det är väl charmigt?

Har hunnit med att äta en god middag och så har jag hunnit göra en paj. Med min effektivitet så hinner man göra mycket på en dag. Kvällen ska eventuellt spenderas med Diana. Vi vet inte vad som händer, återstår att se.

LÖRDAG

Har suttit och kollat lite på OS så här på morgonkvisten. Lite handboll, lite teakwondo, lite simhopp, lite gott och blandat helt enkelt.

Ska gå och göra mig i ordning nu, ska möta upp Diana på Backaplan kvart i 2 för en väldigt lite och snabb shoppingrunda.

Toys "r" us!

Onödig dag i skolan idag. Började tidigt med en Matte B lektion där vi endast pratade om vad som kommer hända under terminen + att vi fick böcker. Andra lektionen var Svenska B med en ny lärare och där körde vi bara en lära känna-lek. Slutade vid halv elva så jag och Emelie åkte in till stan och kollade lite i affärer. Därefter så mötte jag upp mamma och John på Backaplan för att äta lunch, tacobuffé blev det. Underbart var det!

Vi gick och kollade på present till Thor efter lunchen och spenderade en hel del tid inne på Toys "r" us. Har glömt hur roligt det var att gå runt bland de meterhöga hyllorna fyllda med barbiedockor, bilar och såpbubblor.
En flicka blev i alla fall lycklig idag när de handlade för 5000, ja 5000 kronor. Helt sjukt!

Nu ska jag gå till torget med mor för att köpa bröd, ikväll blir det räkor och för övrigt lugnt. Sov så dåligt inatt att jag kommer somna vid tio. Tråkigt men sant.


Powerwalk

Nu har jag precis löst problemet med morgondagens klädsel. Är ju tvungen att göra det idag i och med att jag ska upp tidigt som attan imorgon.

Denna eftermiddag har jag varit helt ensam hemma, inte en enda kotte i detta stora hus och det känns så tomt. Ändå längtar jag mer än mycket att flytta hemifrån. Vet inte hur det kommer gå.

Så förut när jag inte hade något speciellt att göra så begav jag mig ut (i det faktiskt fina vädret) på en powerwalk som varade i ungefär 50min. Gick den "gamla vanliga" vägen runt kvillebäcken så att jag fick se lite djur på färden. Jag hade tänkt vända vid utkikstornet som jag gjort förut, men till min förvåning så hade de rivit det. Helt utan min vetskap. Inte för att det rörde mig så mycket men det var en bra vändpunkt på promenaden. Hatar att bara vända mitt på stigen när andra kollar. De kan tro att man är konstig eller något.

   

Nu blir det i alla fall Paradise Hotel och sen så ska jag gå och lägga mig.
Godnatt.

Dagens händelser

Jaha, en ledig dag såhär i veckan är int ehelt fel kan jag säga. Trots att vi inte jobbat direkt hårt i skolan eller gått upp tidigt under de tre dagarna jag varit där så var det skönt att få sova ut imorse. Sitter väl i ifrån sommarlovet.

Dagens händelser är följande:
-Varit och handlat med John på mammas begäran. Införskaffade en pärm och post-it-lappar till skolan, det roligaste jag fick med mig hem.
-Ätit hemlagat potatismos med hemmagjorda köttbullar.
-Kollat på Jörgen Perssons rysare i pingis och Wissmans finallopp.

Nu är den gamla godingen Grease på teve och samidigt som jag sitter här, lyssnar jag på den sköna musiken och småtittar lite på bilracet som ska äga rum just nu.

Ledig torsdag

Hård träning blev det verkligen idag. Och det onda i benen efter dagens Hulesärk försvann.
Jag åkte med Sandra hem på moppen från gymmet idag. När vi står i omklädningdrummet kommer en dam och säger: Fasen också, det spöregnar ute. Inte så roligt med moppen direkt. Vi går ut och det slutar regna. Fast denna tur håller bara i 200 meter och det börjar spöregna igen. Men vi tar oss hem, helskinnade dock inte torra.

Nu kollar jag på Project Runway vilket jag kan göra med gott samvete för att jag är ledig imorgon. Så gött! Ska nog se några SATC-avsnitt sen också som kommer efter. En bra tevekväll!

HP2 is the shit!

Herregud! Är helt slut efter denna dag med "Hulesärken" och alla dessa aktiviteter som den för med sig.

Startade dagen med en träff i klassrummet, för att tagga ihop oss och byta om. Vi satte även på våra gemensamma nummerlappar i och med att vårat tema var OS. Och som tur var så var det ingen annan klass som hade likadant tema.

Under dagen gick vi i alla fall runt till 10 stycken olika stationer och vi fick MVG på alla. Men det var en del uppoffringar som behövdes för att få det betyget. Jag behövde till exempel sjunga solo inför hela klassen vilket var helt öronbeövande, men vad gör man inte för sina kamrater?
Den här dagen har varit väldigt rolig måste jag säga trots att vi inte vann något utav priserna, HP2 är ändå BÄST!
Nu har jag träningsvärk i benen och ont i halsen efter allt skrik så ska ta och lägga mig en stund i mina olivoljeindränkta kläder (som jag inte orkat byta) innan jag ska träna senare. Får se hur det kommer gå.

P.S.Dagen till ära så hade jag med mig ett lås till mitt skåp så att jag skulle kunna lägga alla kläder och sådant där i. Men vad möts jag av på skåpet om inte ett lås? Då har någon jävla etta kommit och hängt det där så att jag fick stå utan, är det rättvist?! D.S.

Hon är min bästa, mänskliga kompis.

Hade nästan glömt av denna urroliga miniserie som gick på SVT1 för ett tag sedan. Upptäckte den nyss på en blogg och "Centralskolan" är grymt bra!


Hulesärken

Den andra dagen i skolan är avklarad. Började klockan 9 idag vilket innebar att jag fick gå upp hur tidigt dom helst imorse. Var i skolan till klockan 12 i och med att vi bara planeade inför morgondagens "Hulesärk". Det är massa stationer som alla treor på skolan har gjort och ettorna och tvåorna ska klassvis (som ett lag) gå runt från station till station och utföra de olika grenarna. Varje klass ska komma på ett tema som klassen ska vara utklädd till (vi valde OS) och måla en lagflagga och komma på en hejaramsa. Detta är dock svårare än man tror med en klass som inte är eniga. "Hulesärken" är som en nollning för att hälsa de nya ettorna välkomna.

Tråkigt att det lär ösregna imorgon i och med att några av stationerna är utomhus, men nu så ska våran klass vinna för bästa prestation i alla fall. Förra året var vi inte så vågade när klassen körde på mjukisbyxor och vit tröja som tema, INTE lyckat!

Nu så ska jag nog gå och läsa lite nu medans regnet öser ner och åskan dundrar.

Dagens dagens

Idag körde jag på den här klänningen, dock med shorts under i och med att jag tycker att den är lite kort för att ha den i skolan. (Gammal bild).



Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp klockan 06:50 imorgon, kommer vara helt död.

Fruktansvärt är vad det är!

Sitter nästan här och gråter när jag ser Susanna Kallurs fall på semifinalen i häck. Aldrig förut har hon ramlat i en tävling och så händer det i en OS-semifinal. Tänk efter allt slit hon lagt ner och det förstörs på bara några sekunder. Fruktansvärt är vad det är!

Skolstart

Nu har då skolan börjat igen efter ett antal veckors sommarlov. Det blev en kort dag med en titt på schemat och utdelning av kalendrar och busskort. Började klockan 13.00 och slutade 13.30. Stannade kvar för ett litet satmal med läraren som alla skulle ha nu i början av skolstarten.
När det var klart gick jag och Emelie och köpte glass och satte oss och njöt i solen. Bra väder idag igen och det är nog den sista dagen på det här året som solen visar sig känns det som.

Har suttit ute i solen sen jag kom hem i princip. Ska kolla lite på OS nu och mer händelserik än så blir nog inte kvällen.

The Island

Har precis käkat korv med bröd, gott må jag säga.
Dessförinnan kom jag hem från Diana. Vi har oljat in hennes nya utemöbler och kollat (eller snarare lyssnat)"The Island". Johanna kom förbi en stund och jag fick skjuts hem.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan så ska jag, mamma och John spela lite kort innnan det är läggdags. Skola imorgon så ikväll blir det inte sent.
Godkväll

OS-hysteri

Sitter just nu och kollar på lite OS. Kallur har precis gått vidare från första heatet och Phelps har gjort det. Han har tagit sina åtta guldmedaljer i detta OS, precis som han skulle. Man kan inte undgå denna OS-hysteri som råder i hela landet. Alla pratar om det och minst tre kanaler visar dygnet runt de olika sporterna. Jag gillar det!

Sista dagen på lovet idag innan skolan börjar imorgon. Som sagt så ska det bli lte skönt att få tillbaka sina rutiner och inte sova till klockan 12 på dagarna. Vet dock inte hur jag kommer att komma upp klockan 6 på morgonen 5 dagar i veckan. Får väl sova på lektionerna om inte annat ;)

Jag är nöjd över vad sommarlovet har haft att erbjuda. Den har ändå varit väldigt rolig trots att vädret kunna vara ännu bättre. Jag längtar redan tills nästa, fast att jag är den enda ur min umgängeskrets som är under 18 då men jag ska försöka att överleva.

Nu ska jag hoppa i lite kläder och borsta tänderna, nämnde jag att jag skulle upp klockan 6 i fortsättningen?

Little miss Sunshine

Har precis kolla färdigt på filmen "Little miss Sunshine" som var en riktigt bra komedifilm. Synd bara att filmen ska hacka hela tiden så att man missar en massa.

Imorgon är det sista dagen på sommarlovet. Kan inte förstå att det är slut än, har gått så fort.

Lägger i alla fall upp en gårdagens kvällens nu i brist på annat.


 Vitt, ribbat linne - H&M
Korlarött linne - Gina Tricot
Bleksvart kjol - JC

Godnatt!

Händelselöst

Den här dagen har varit ganska händelselös. Efter att jag vaknat ganska sent så har jag i princip bara legat ute i solen och lagat mat med min bror. Och vips så blev klockan så här mycket och har ingenting att göra. Skulle hemskt gärna åkt in till stan och kollat på Salem al Fakir men det är alldeles för sent nu och vet ingen annan som gillar honom än jag. Men det ska bli skönt att vara hemma ikväll faktiskt, och bara inte göra någonting.


Chocktillstånd

Jag är i chocktillstånd för tillfället. Det är 20+ och strålande sol här i Göteborg. En helt molnfri himmel och bara en svag vind. Har sommaren kommit tillbaka eller är det bara en engångsföreteelse?

Sveriges humorelit

Sådär, nu sitter jag här igen efter en natts sömn.

Igår så åkte jag in till stan med Sandra runt halv sex. Planerna för kvällen var att gå till Bommen tältet och se på Sveriges humorelit som uppträdde. Och humor var det på hög nivå. Soran Ismail, Marika Carlsson, Per Andersson, Stefan Odelberg, Özz Nûjen, Niklas Andersson, Magnus Betnér, Johan Rheborg och Peter Apelgren gjorde så att jag fick träningsvärk i kinderna. Björn Gustafsson kom in som wildcard och fick göra sin Göteborgspublik glad. Bäst under kvällen var helt klart Betnér och Ismail, klockrena!

Nu sitter jag och John och degar framför teven. Till vår stora förvåning visas Yrrol och ingen blir gladare än jag. Vet inte hur många gånger jag sett denna film med gränslös humor. Helt klart en favorit!


Grekiskt, Ben 'n Jerry's och SATC!

Gårdagen blev väldigt lyckad.

Vi startade med att gå in i diverse affärer för att hitta något nytt att fylla våra garderober nu nför hösten. Jag hittade dock ingenting som föll mig på läppen utan väntar tills affärerna fyllts med enbart höstkläder. Under shoppingturen mötte vi upp Jenny som var med oss tills efter det att vi druckit världens äckligaste smothie på Pour bon. Inte värd en enda spänn enligt mig och mina vänner. Rekommenderas ej!

Jag och Diana fördrev sedan tiden med lite mer shopping och vi gick runt och kikade lite på kulturkalaset. Roligt att Göteborg hittar på någonting för alla åldrar måste jag säga.
Vi åt middag runt halv 7 på en grekisk restaurang på Kungstorget. Vi beställde souvlaki som var helt utsökt, lite snålt med potatis men annars helt på topp.
 
När middagen var uppäten och kaffet på det var uppdrucket så gick vi en bit påväg till Avenyn för att lyssna på Takida, men när vi inser att det bara är 8 minuter kvar så vänder vi i och med att vi inte ens kommer att hinna längst upp på Avenyn tills dess.

Vi beger oss till 7-eleven där vi köper Ben 'n Jerry's till SATC-filmen som gick av stapeln klockan 9. Jag överdriver inte när jag säger att det är en utav de bästa ilmerna jag sett i mitt liv, helt underbar. Jag grät ett antal gånger och den var sådär fantastisk som bara Sex and the city kan vara. Jag förstår att Diana var med på att se den igen.
Efter en 2,25 timmar (som kändes som en timma) så begav vi oss hemåt. Det blev som sagt en väldigt lyckad dag som borde upplevas oftare.

P.S Vi gick nästintill in i Peter Siepen när vi skulle gå in på bion. Jag blev lika uppspelt som vanligt när jag ser en kändis. D.S.

Dagens dagens

Hann slänga upp en dagens dagens.


Svart jacka - H&M
Blommigt linne - Rut m.fl.
Jeans - Denimbords - Lager 157
Vita tygskor - Skopunkten
Väska - Åhléns

Heldag i stan

Nu ska jag alldeles strax gå och göra mig iordning inför dagens händelser. Jag tar bussen som går 14.01 härifrån och möter upp Diana på Backaplan. Vi ska ta en rejäl shoppingrunda i stan för att köpa på oss lite höstkläder. Sen så ska vi gå och äta middag på en grekisk restaurang och senare ikväll så ska vi gå och se SATC-filmen. En bra dag så här i slutet på sommarlovet. Så det blir ingen uppdatering förrän i natt om jag orkar då.

Jag blir redan trött!

Sådär, ett träningspass, en dusch och en smoothie senare så sitter jag nu framför denna manick. Det märktes verkligen att semestern var över för det var rekordmånga på passet idag. Även instruktören var tillbaka med samma attityd och härliga energi som smittar av sig. Nu är jag helt slut som vanligt och ska nog snart lägga mig men det lär dock inte hända inom en snar framtid men kan ju alltid hoppas. Måste få in mina rutiner nu innan skolan börjar. Ska upp fem, ja fem timmar tidigare än det jag har blivit van vid på sommarlovet. Jag blir redan trött.

Morgondagen är fullspäckad med en heldag tillsammans med Diana. Ska bli jättemysigt, berättar mer om vad som händer imorgon. Nu ska jag fixa lite här med garderob och liknande.

Godnatt!

Garderobsstädning

Idag har det heller inte hänt särskilt mycket. Min kusin har varit här idag igen och nu när han gick så blev det väldigt lugnt och skönt.

Blir träning idag med Sandra och Sonia, det var en vecka sedan nu. Och alldeles strax så ska jag städa lite i min garderob så att det blir lite lättare att se vad man har.

Schema

Så här kommer mitt schema se ut under hösten. Jag visste att det skulle bli mycket jobbigare i 2:an men inte att det skulle bli så här långa dagar. Inte en enda där jag slutar innan 15.35. Det suger. Förhoppningsvis så slipper vi att ha mycket läxor och prov men det tvivlar jag på.


In her shoes!

Sådär! Nu har jag precis surplat i mig denna godingen. Det blev en hallon-, blåbärssmoothie till slut och den var enkel att göra och blev betydligt godare än sist jag gjorde det.


Ingredienser till ett stort glas
1dl hallon
1dl blådär
2dl mjölk
2 msk florsocker
1 sugrör i valfri färg
Till ett mindre glas, halvera allting

Nu ska jag sätta på filmen "In her shoes" och krypa ner under en filt. Var flera år sedan som jag såg den filmen och då tycker jag att det är ok att se på den igen.

Bamseläsning och tvättdags

Ännu en dag på sommarlovet som bara regnat bort.
Dagen har spenderats inomhus i och med det sämsta vädret någonsin, tråkigt nu när Göteborgskalaset börjar också.

Min kusin, faster och farmor har i alla fall varit här idag och bjudit oss på mat. De åkte hem för en stund sedan efter att jg hade läst lite Bamse för Thor. Det är det som har hänt ungefär. Tänkte gå och träna men vill inte ens gå utanför dörren, men jag är förlåten i och med att det är sommarlov. Får la ta och göra några övningar på bollen istället.

Nu ska jag tvätta mina sminkborstar och liknande så att de blir rena och fräscha, sen så ska jag ta och göra smoothie. Hoppas att den blir bättre än den förra som bara blev katastrof.

Seven days

Det enda som blev ändrat här i bloggen var att rubrikerna inte längre står med endast stora bokstäver vilket jag har stört mig på i evigheter. Så det blev det enda.

Thor, min 3-åriga tyska kusin har besökt oss lite kort idag. Vi har lekt med bilar och målat hus, krokodiler, eld, palmer fåglar och porträtt. Det sorgliga är att han ritar bättre än mig, som inte är så svårt i och för sig.

Tanken slog mig också precis att det faktiskt bara är 7 dagar kvar tills jag sitter vid skolbänken igen. Lite roligt ska det bli att börja 2:an och få träffa alla igen men det har varit så gött den här sommaren, behövde verkligen denna ledigheten. Men jag är inte bitter, det ska bli skönt att få tillbaka sina rutiner och dessutom så är det snart jullov.


Tråkig uppdatering

Verkligen en skittråkig dag idag. Helt plötsligt från ingenstans så börjar det regna och sen så slutar det lika fort. Orkar inte med det här vädret längre. Kanske ska passa på att designa om bloggen lite om jag orkar, fattar ingenting av det heller så får se ifall jag gör det. Eller så fortsätter jag att läsa på Stieg Larssons bo om flickan som lekte med elden. Kanske blir båda delarna.

Klädsel

Slänger in en outfit-bild från igår i brist på annat. Tog dock inga andra bilder från gårdagen så detta blir det enda jag bjuder på.

Godnatt!



Tights - Lindex
Kjol - H&M
Linne - H&M
Jeansjacka - Lindex

Pilatesboll

Den här dagen har vart den minst händelserika dagen på länge. Verkligen inte gjort någonting, eller jo, lite men inget över sig.

Min famror har kommit hem efter en liten visit i Tyskland och imorgon kommer min faster och min kusin hit från just Tyskland så det ska bli trevligt. I alla fall så hade min farmor en pilatesboll hemma som hon inte använde så när jag och John släppt av henne hemma hos sig så tog jag med mig den tillbaka. Den är bra att göra olika styrkeövningar på och att sitta på vid t.ex. datorn som jag gör nu. Har så otroligt dålig hållning så detta är nog bra för mig.

Nu ska jag kolla på lite OS-simhopp. So long!


Party!

Igår var det fullt ös medvetslös hos Diana. En supertrevlig kväll enligt mig. Träffade på massor av nya människor och fick ta del av diverse överraskningar som gjorde mig helt chockad. Synd bara att folk inte kan uppföra sig utan måste alltid ställa till med scener. Men det hör väl till.
Jag hade iallafall roligt och vilka underbara vänner man har, det är sjukt.

Dagens tillstånd är lite segt. Kom hem runt 3 och vaknade vid 11. Nu ska jag kolla lite OS, idag händer inte så mycket mer interessant, tråkigt väder som vanligt.

Ocean 13

Har precis lagat en enkel och god middag med mina bröder. Har aldrig hänt förut att vi lagat mat tillsammans.

Nu ska jag kolla på Ocean 13 med John. Sen bär det av till Diana vid 9.


Fredagskväll

God kväll kära läsare!

Har inte haft så mycket för mig denna fredagskväll. Det spöregnar här vilket inte är så ovanligt nu för tiden. Tycker synd om dem som är på Way Out West nu, men de njuter nog ändå.

En outfit bild och en bild på det linne som jag utökade garderoben med idag. Det är lila oxch inte blått som det ser ut att vara.
Ska lägga mig snart. Men ska nog upp om en stund och öppna för min bror som kommer hem inatt ifrån Aiya Napa, förhoppningsvis så är han inte så brun ;)

Godnatt!

   
Tunika - Lindex
Jeans - Gina Tricot


  
Lila linne - Rut m.fl., 199 kr

Shopping

Sådär. Nu har jag och mamma precis satt ihop en möbel till att ha utedynor i. Det var ingen lätt match men efter en hel del svärande och "Åhh!" så är det ihopsatt och perfekt. Jag äger på att sätta ihop saker med hjälp av beskrivningar!

Dagen har jag spenderat tillsammans med min vänner, Sandra och Josefine. En grymt trevlig dag i stan och jag fick faktiskt med mig ett väldigt fint linne hem. Vi lunchade på Café Vanilj i det varma vädret och sen så åt vi glass på Backaplan. En helt underbar dag med de bästa människorna, helt klart. Nästa punkt på våran planering är att vi ska spela Laserdome i veckan i och med att vi aldrig gjort det tillsammans alla tre utan bara pratat om det.

Nu ska jag gå ut och ta mig en kall cider. Trevlig kväll!

Tritoni

Har länge kollat på de snygga klockorna av märket Tritoni. Klockorna är i plast och i massor av olika knalliga färger som hade passat perfekt till sommaren. Men som vanligt så var detta en dröm som aldrig slog i verket.
I alla fall, idag när vi åt middag idag så hade Philip sin kompis Andreas här. Och vad ser jag inte om en Tritoni-klocka som pryder hans arm?! Jag blir så avundsjuk. Riktigt snygg var den, det svarta tillsammans med det guldiga blev en het kombo!



MADE

Sitter och kollar lite på MADE. Ska strax hoppa in i duschen. En riktigt slapp och mysig kväll väntar. Ska självklart äta lite glass också ;)

Outfit

Beiga byxor - Wilma
Vitt linne - H&M
Svart kofta - Wilma

ID-kort

Sådär. Nu är mitt rum helt oigenkänneligt. Det är rent, snyggt och allt står på sin plats alldeles dammfritt. Får se hur länge detta håller.

Har även varit på banken så nu har jag och Philip skaffat oss ID-kort. Det är sent, vi vet. Men som sagt, bättre sent än aldrig.
Banken vi var på ligger på Lindholmen och när vi svänger ut så går det förbi en kille som jag tycker ser ut som Kim i Andra Avenyn. Jag blev helt till mig som jag alltid blir när jag ser en "kändis" oavsett vem det är. Kommer dock aldrig få reda på ifall det var han eller inte.

Nu ska jag käka hemmagjorda hamburgare. Ha det gött!

Homecoming

Sitter i soffan nu och lyssnar på Homecoming. Kan inte få nog av den låten, skön är vad den är!

Vaknade sent idag också så det enda jag gjort denna förmiddag är att jag ätit frukost. Ska hoppa i lite kläder och sedan måste jag städa mitt rum, vare sig jag vill eller inte. Det ser för jävligt ut!


I like it

Ett jobbigt träningspass idag. Var lite jobbigt i och med att man haft uppehåll med just det här passet ett tag och det kändes vverkligen i hela kroppen. Är helt slut nu och jag orkar inte röra mig. Dessutom har jag träningsvärk från igår så imorgon vet jag inte hur det kommer gå.

Nu sitter jag och tittar på Project Runway och det är dubbelavsnitt ikväll. I like it!
Utmaningen de hade i detta programmet var att de skulle göra balklänningar åt några skolungdomar. Vissa blev väl bra, men andra inte. Min ska se ut så här. Om jag så ska behöva sy upp den själv!
 Tänk med en bränna till det och sotiga ögon. Så hett. Jag längtar!

   

Snabb update

Har kommit hem från stan nu. Gick runt i flera timmar men hittade inget intressent. En mascara fick följa med mig hem men det var tyvärr det enda.

Nu ska jag ta en tupplur och se ifall jag blir av med huvudvärken innan jag och Sandra ska åka och träna, Body Combat blir det idag :)

Brödbak

Har precis käkat upp mitt bröd som jag gjort alldeles själv. Ett underbart gott bröd som är lätt att göra och som man steker. Sen lite smör och ost på det, Delicious!

Ska lägga mig strax för imorgon bitti ska jag och mamma åka en sväng till stan, hoppas på att få med mig en hel del hem nu inför hösten. Det kommer bli farligt och eventuellt riktigt dyrt. Tur att mamma är med;)
God natt

Ovanligt?!

Har precis kommit hem eter ett pass på gymmet. Alltid lika trevligt. Har dock fortfarande huvudvärk som jag trodde skulle släppa efter träningen men det ville den inte. Kanske hjälper med en varm och lång dusch som jag ska ta nu.

Utanför så har det blivit så mörkt på himmelen att man kan tro att jorden har gått under. Snart väntar väl en störtskur, ovanligt?!


God morgon?

God morgon kanske är fel att använda men jag vaknade för en dryg timma sedan. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, har aldrig sovit så här länge som jag gjort de senaste dagarna.

Dagens planer är att jag alldeles strax ska gå och göra mig i ordning och sen så ska jag e.v åka och ta kort till ett id-kort. Ska försöka hinna med ett träningspass också och sedan ikväll blir det kanske till att gå på Magnus Uggla på Liseberg, men inget bestämt ännu.

The music within

God kväll
Sedan det senaste inlägget så har jag hunnit göra en väldans massa saker.
- Bakat en herrans massa kakor. Havreflarn, drömtårta, bruna kakor med pärlsocker, maränger och drömmar. Kom gärna hit på kafferep!
- Kollat på filmen "The music within" som var helt grym. En verklighetsbaserad film som gör att man blir brörd. Rekommenderar den definitivt.
- Ångat och peelat ansiktet, lagt en ögonmask, duschat och tvättat håret.

Mycket saker för att ha vaknat klockan 12. Nu ska jag säta fötterna i ett fotbad och sen måla mina 20 naglar rosa :)

Varför denna censurering?

Regnet öser ner utanför och jag har bestämt mig för att inte gå utanför dörren idag om det inte är akut.

Jag sitter och kollar/lyssnar på MTV. En sak som jag stör mig på något så otroligt är att de censurerar ord i låtarna. De låter bara hesmkt och folk har väl hört den innan och vet vad det ska vara för ord där. Det är bara så töntigt, det är bara en låt! I sådana fall borde låtarna kontrolleras innan de ges ut så att de inte får ha med olämpliga ord i texterna, för ett hack i låten är ingen hit, det låter fel!

Nu ska jag gå ut i köket och baka, vet inte vad det blir utan bara att det kommer bli gott!

Filmtittande och kanelskorpsätande

Har precis kommit hem, har spenderat kvällen hos min kära vän Diana. Vi har skrattat samtidigt som vi kollat på filmen Bangkok Hilton, en film som jag starkt rekommenderar. Det var kvällen i väldigt korta drag.

När jag nyss kom hem kände jag en doft av kanel och undrade ifall dom här hemma hade bakat bullar. Men till min förvåning så hade mamma bakat mormors kanelskorpor. De år såå goda att jag dör,har ätit alldeles för många nu och de smakade lika bra som sist, vilket var för väldans många år sedan.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, är fortfarande trött sedan igår.
Godnatt!

På Sahlgrenska en lördagskväll

Nu har jag äntligen vaknat och gjort mig i ordning. Vaknade för första gången vid kvart över 12, gick upp och åt frukost och somnade om runt 2. Anledningen till detta var att jag, mamma och pappa åkte till akuten igår kväll för att pappa haft ont i njurarna och vi ville ha ett säkert svar på vad det var. Och det visade sig vara, precis som vi trodde, njursten vilket är en vanlig sjukdom och som inte är allvarlig. Vi kom dit vid tjugo över 7 igår och var ute från sjukhuset tjugo i 5, imorse. Jag trodde inte att det skulle ta så lång tid och i och med att jag inte hade något annat för mig så åkte jag med. Vilket jag faktiskt inte ångrade. En lördagskväll på Sahlgrenska händer det en väldans massa saker, och för mig som är nyfiken faller det mig perfekt i smaken.
Under gårdagskvällen hann jag se en snygg fotbollsspelare i full mundering som hade spräckt ögonbrynet, en sur och pessimistisk man som jag inte vet vad han hade för problem, en anhörig till en hjärndöd kille som råkat ut för en motorcykelolycka, en kille med magsmärtor som hade en rolig kineskompis som inte kunde säga "s", en nerurinerad man som låg på en brits och förpestade hela entren, en pepparsprayad man i handbojjor som ville han en mugg till sitt saliv, en äldre herre som var uppskrapad i hela ansiktet och nerblodad på hela överkroppen, en ung kille vid namnet Erik aka Kirkenman som hade fått ett basebollträ i huvudet av en fotbollssupporter och en väldigt stor tjej med otroliga magsmärtor.
Det var en minst sagt intressant kväll och polisen kom och gick under hela kvällen. Jag är väldigt nyfiken vad som hände med den pratglada Erik, den pepparsprayade mannen och alla de andra vars liv man fick se förändras drastiskt under gårdagskvällen. Men det är något som jag nog aldrig kommer att få reda på.

Sorgligt är vad det är

Det är riktigt sorgligt. Sitter fortfarande i pyjamas med the voice på för att få höra lite musik. Har precis fikat lite med mor och far, det blev mina hembakta bullar som är godast i den här stan!
De var i stan en snabbis och mamma köpte ett par harembyxor i vitt till mig. Vet att de är jävligt fula men har ett par sen innan och de är bara såå mysiga och det skönaste man kan ha på sig. Jag känner att dom nya kommer att bli favoriter dock :)

Senare kanske det blir fika med Sandra och Cadiér. Längesen vi träffades alla tre och jag saknar verkligen Glöstorpstiden med våran sjuka humor och våra grymma filmer, vi var helt klart bäst!

Glassoman

Nu siter jag här och kikar lite på Paradise Hotel, väldigt ovanligt. Eller hur?
Idag så har jag mestadels av tiden legat ute i solen i och med att det känns som att det är den sista soldagen på länge nu. Men hoppas kan man ju alltid göra. Jag har även käkat glass på Lejonet och Björnen som den glassoman jag är. Finns verkligen inget bättre än glass en varm sommardag. Sedan så har jag tagit farväl av min bror som åkt till Aiya Napa idag så denna veckan kommer att bli väldigt lugn och skön. Hade inte tackat nej till att åka med, men jag tjatar nu och hoppas på att vi kan åka någon annan gång och att han bjuder ;)

Kvällens planer är att se på Paradise och att äta glass, vad annars?


RSS 2.0