GH, glass med hallon och skratt i massor!

Hola!
Idag har det varit lite mer att göra på jobbet. Rätt mycket faktiskt om man jämför med andra dagar och det e skönt. Efter jobbet knallade jag hem till min underbara vän Diana, där serverades det lyxig laxpasta som var helt utsökt. Vägen dit var dock väldigt varm och jobbig. Vi gick vidare hem till mig och spelade GH, åt glass med hallon och skrattade så att magen värkte. Nu har jag i alla fall fått dagens träning.

Idag måste jag lägga mig tidigt vilket jag säger varje dag. Men jag får inte fortsätta med att somna på jobbet. Jag hoppas verkligen inte att någon har sett mig när mitt huvud ramlat ur handflatan på mig.
Ciao

Glädjerus

Hellu
Har vart i stan idag och shoppat med min mamma. En perfekt dag för att tränga sig bland de andra shoppingtokiga människorna. Om man bortser fårn den hemska musiken i affärerna och alla turister så måste jag säga att det varit en bra dag. Dessutom är jag stolt över mig själv att jag bara handlade plagg som var på rea, jag dras alltid till det som är nyinkommet men idag så kände jag inte det suget. Har gjort riktiga kap idag. Allt detta handlades in för ynka 400 kronor. Livet är allt bra härligt!

Nyinköpt:



   

Jeans, Bik Bok - 199 kr
Korallfärgat linne/tunika, Rut m.fl - 99 kr
Blommig blus, Rut m.fl - 99 kr

Ska ta en dusch nu, sen blir det fotbollsfinal ikväll och sedan läggdags, jobbar imorgon så det blir till att gå upp klockan 6.
//Frida





 

Saturday night

Har verkligen inte gjort någonting denna kvällen. Är sjukt trött efter resan och måste lägga mig nu för imorgon blir det reashopping i stan :)
Godnatt!


Blev bara en outfit bild, orkade inte lägga upp fler.

Jeansjacka - Lindex
Vitt linne - H&M
Korallfärgad kjol - Ellos

Dop

Tjaoo!
Har kommit hem nu efter dopet i Åsbro. Alla kände på sig att det skulle bli bröllop men vi trodde fel så det blev endast ett dop av Oliwer. Har suttit i bilen i cirka tre timmar idag och nu ät jag rätt seg. Dopet var en ren skrattfest. Den roligaste prästen jag träffat på, han kunde verkligen inte jsunga och när han tog fram gitarren och berätttade att han skrivit en egen låt så kunde jag inte hålla skrattet tillbaka. Och Guns kamera ska vi inte snacka om. Tänk er en gammal hederlig kamera som man måste skruva på en knapp efter varje kort man tar, vi kusiner bröt ihop totalt när kortet avtrycktes. Efter dopet bjöds det på mat och fika, en riktigt god tårta! Lägger upp bilder på outfit och bilder från dopet senare när jag har orken.

Nu sitter jag ute och avnjuter jordgubbar i den sena sommarsolen tillsammans med mamma och farmor.
Ciao!


REA, REA, REA!

En till dag av arbete har passerat. En dag kvar innan denna veckan är avklarad. Idag har jag gjort aom alla andra dagar på jobbet, ingenting. Men jag är rätt nöjd med att få betalt för att bara slappa, men måste medge att det blir lite tråkigt i längden. Efter jobbet tog jag bussen in till stan. Åkte till järntorget för att kolla in Ted Bernhardtz utbud. Det är en affär med bara märkeskläder och de har rea nu. Och nu snackar vi rea, plagg som kostat 1000 kronor kan man få för 200 och jeans kan man köpa från 50 kronor. Det är ingen dålig affär fast idag hittade jag ingenting trots de 8 plagg som fick följa med mig in i provhytten. Det gick betydligt bättre därefter då jag hittade lite saker. Allting till det ultimata priset av 400 kronor totalt. JAG ÄLSKAR REASHOPPING!
Mötte upp Christin i stan, vi tog en fika och myste i solen på lejontrappan.

Dagens inköp: Jeans med hög midja 249,50 kr
                            Aprikosfärgat linne 49,50kr
                            Mörkbrun väska 50,00kr
                            Ring med rosmotiv 49,50kr







Nu ska jag gå och slå in lite paket. I helgen blir det dop i Örebro, åker imorgon eftermiddag och kommer hem på lördag kväll igen. Ska bli skön att få ledigt nu efter alla dessa dagar då man behövt gå upp klockan 6.
Trevlig kväll och helg!

MÅÅL!

Det finns inget bättre än att efter ett hårt träningspass ta en långdusch. Pricken öve i:et är det iskalla som kommer på slutet.
Idag har jag haft mycket att göra på jobbet. Eller mer än de andra dagarna i alla fall. Har fått vika pappper som ska ges ut på en tillställning för alla chefer på fredag. Det var runt 100 stycken och sen så skulle det in biljetter för gratis alkohol och sedan klippa band och knyta rosett runt papperet. Detta tog runt 2 ½ timma kanske och det var skönt att få någonting att göra. Snart har en hel vecka gått och jag slutar snart :)

MÅÅÅL TILL TURKIET! SÅ GÖTT! nu får tyskarna allt se.

Jag älskar verkligen träningspasset som är på onsdagar. Den glada och stenhårda instruktören kör på så att det bara ryker. Det känns så jädrans bra efteråt! Något jag inte älskar lika mycket är min dator. Den startades om utav sig själv alldeles nyss och jag blir så irriterad i och med att den är sprillans ny och av den senaste modellen. Det enda som jag verkligen gillar är scan-funktionen där man drar sitt finger så att man kommer in på datorn. Man slipper ha lösenord och det är STENSÄKERT i och med att mitt fingeravtryck är unikt.

Ska snart lägga mig, det kommer bli en låång dag imorgon för jag ska till stan efter jobbet och trängas bland allt folk vid reahyllorna och även ta en fika. Vill ha något nytt nu!

FAN! TYSKARNA GJORDE MÅL NU :/
Godkväll!


Work out.

Kom hem från jobbet för typ en kvart sen. Var tvungen att jobba över för att få min 8 timmar om dagen i och med att jag försov mig i morse. Kände verkligen det på mig, jag måste vart medvetslös imorse för jag hörde inte klockan ringa och jag har inget minne av att jag stängde av den. Ska gå på ett pass nu så jag måste byta om, bussen går hel, stressigt. Jag berättar mer om den faktiskt lite rolig jobbdagen sen ;)

Dag numero 2

Hello!
Har vart upptagen hela dagen. Eller inte på jobbet direkt. Hade lite mer att göra idag och jag jobbade totalt kanske en och en halv timma. Det är gött att få betalt för att dricka kaffe och läsa. Dessutom så slutar min handledare klockan 3 varje dag och jag har inget att göra efter det så idg gick jag ut och lade mig för att sola. Lite pinsamt i och med att jag somnades sittandes först och det är stora fönster in till kontoren runt om hela uteplatsen. Får väl se om någon reagerar imorgon. Måste tala om att jag verkligen inte rekommenderar att ha supertajta jeans samtidigt som man går upp tre våningar med en otymplig och tung kartong i händerna. Detta har jag fått utstå idag och det är ingen hit.
Efter den goa dagen på jobbet åkte jag för att träna och sen så åkte jag till farmor för att hjälpa henne att handla, städa och möblera om lite. Tjänade in lite cash och i lönen ingick också mackor, jordgubbar, glass, kaffe och kaka. Min farmor är heelt underbar!
Imorgon kommer jag inte att komma ur sängen. Dels för att jag kommer ha träningsvärk efter allt spring i trapporna, träningen och städningen och dels för att jag inte kommer somna förrän 12 och ska upp klockan 6. Det kommer bli en tuff dag vid skrivbordet imorgon, måste dricka massa gratiskaffe!
Ska lägga mig direkt nu för att ens kunna vakna imorgon, Godnatt!

Döda fåglar lämnar sällan boet.

Har börjat jobba idag. Väldigt segt att jobba 7-16 på sommarlovet men så länge som det är sånt här väder så är det helt okej. Dessutom kan jag inte kalla det jag gör att arbeta. Har haft rast större delen av dagen, löst lite soduko, ätit och läst. "Arbetet" är att jag ska fylla på lite kontorsmaterial på kontoren (förutsett att jag hittar bland alla gångar) och min handledare går på semester nästa vecka så då blir det soft. Jag håller i alla fall till på kontoret bland alla överbetalda kontorister på VOLVO. Under dagen när min handledare Gregor presenterat mig för diverse människor så sade han vid varje tillfälle: Det är min förstärkning och det är Stellans dotter. Tydligen vet alla vem pappa är och man måste tydligen påpeka det hela tiden.
Under dagen har jag i alla fall gjort en del besök i fikarummet bland massa andra arbetare. Medelålders människor som sitter och spelar upp och pratar om vilken av deras ringsingnaler som är mest enerverande. Man kan inte hålla sig för att dra på mungiporna när sådant här diskuteras. Det har också dragits lite andra käcka fraser under dagen:

Arbetare: Vem ska ta över efter Oskar nu när han slutar då?
Gregor: Det blir väl Oskar den andre!

Arbetare 1 till arbetare 2: Din gylf är öppen
Arbetare 2: Det är ingen fara, döda fåglar lämnar sällan boet!

När Gregor gått hem för dagen satt jag på hans kontor och läste samtidigt som pengarna rullade in. En äldre herre kommer fram och läser tyst för sig själv på namnskylten där det står Gregor Lindholm. Han kollar på mig och säger: Du ser i alla fall betydligt bättre ut än honom. Fast det behöver du inte säga att jag har sagt säger han och skrattar samtidigt som han går in i rummet mitt emot. Jag kan inte göra annat än skratta.

Min dator kom precis och jag hoppas att den håller längre än två veckor denna gången.
Appropå ingenting så blev jag väldigt sugen på att åka in till stan och kolla in utbudet på rean. Fast det finns ju nästan aldrig något ändå tyvärr och nu när jag börjat jobba så lär jag inte hinna..
//Frida

Midsommar

Har inte haft tillgång till en dator de senaste dagarna p.g.a midsommarfirande och har därmed inte kunnat uppdatera. Vi tog vårat pick och pack och åkte ner med husvagnen till Kärradalscamping i Varberg. Många säger att det är jävligt "Svensson" med husvagnssemester, och visst det kanske det är men de människorna som säger det vet inte vad de snackar om. Det är det mysigaste och det bästa sättet att njuta av livet på. Det är helt underbart med alla människor och total avkoppling.

Kom hem idag från en fyra dagars semester med familjen och några andra familjer till det. Vädret har vart helt underbart, låg ute och solade på midsommarafton fast det blåste lite väl mycket. Dagarna fylldes av skratt, pinsamheter, avkoppling och firande i stora mängder. Fast det är ingen hit att vara ensam tjej-ungdom, börjar dock bli rätt van. Men kvällarna blev fantastiska ändå med Andreas och Niclas och på Lördagen vankades det dans i stora mängder. Jag har även hunnit med att spela två minigolfrundor, jag vann båda två, göra självmål i fotboll, träffat en väldans massa Boråsare (de dök upp som ogräs) och njutit av lovet i solen. Ska inte glömma att nämna den traditionella midsommarmaten och de utsökta jordgubbarna! Midsommar borde firas fler än en gång per år!

Imorgon blir det till att gå upp tidigt. Börjar jobba i morgon och det håller i sig tre veckor framåt, men jag klagar inte, det är dåligt väder nu och vad passar inte bättre än att tjäna lite pengar då?! Får gå och lägga mig snart, har inte sovit mycket de senaste nätterna och dessutom ska jag vara uppe med tuppen imorgon. Men innan dess ska jag kolla på fotbollen och Mia och Klara. En perfekt avslutning på helgen!

P.s Lägger upp lite bilder från midsommar imorgon om min dator har kommit tillbaka då D.s


Träning på G

Käkade precis frukost innan jag satte mig här. Jag ska upp och göra min i ordning för att sedan dra till gymmet. Vet inte hur det kommer gå med tanke på den träningsvärk jag har efter måndagens pass men det återstår att se. Om annat blir jag i alla fall rolig att kolla på när stela jag traskar runt där bland alla muskelknuttar som inte kan få in armarna till kroppen. Jag kanskje inte står ut så mycket ändå?


Borås

Kom precis hem ifrån dagens lilla äventyr. Har spenderat dagen i Borås tillsammans med min kära vän Emelie. Det var en trevlig stund trots att den var kort. Vi strosade runt lite på Borås gator och tog en fika. Och vad kommer inte från himelen om inte regn när vi kommer ut från fiket? Men det ska det väl vara så när man besöker Borås antar jag. Fick även träffa Sara och runt 4 tiden åkte jag hem och sitter nu här. Ska upp och äta nu innan jag hungrar ihjäl!

Säg det inte till någon!

Idag har det vart en väldigt slapp dag som har spenderats inomhus p.g.a det ihållande regnet som har kommit till Göteborg nu. Jag har läst och det är som sagt väldigt ovanligt för att vara jag. Den boken som hette "Svensk maffia" som jag började på för ett antal veckor sedan slutade jag med ganska direkt. Det var mest fakta och jag orkade inte med att hålla reda på allt. Nu har jag börjat på en ny bok som heter "Säg det inte till någon" och handlar om en ung flickas kamp mot våld och sexuella traksserier på olika instutioner runt om i England. Den är verklighetsbaserad och jag rekommenderar den verkligen. Den är så stark och hemsk så att man bara vill fortsätta läsa!

Övriga händelser under dagen blir träning med Sandra. Var väldigt längesen nu och jag ska boxas så att svetten lackar i min nya träningskläder ;)
//Frida.
 


Happy birthday!

Har vart en väldigt lång men trevlig dag idag. Jag åkte upp till golfen för att hjälpa till att stå i kiosken. Det vankades barnkalas och jag väntade mig griniga och elaka ungar som sprang runt och lekte jage, men istället möttes jag av urgulliga och artiga åttaåringar. Varför kan inte alla barn vara så här? Hur svårt kan det vara? När jag träffat dom här barnen blir jag sugen på att skaffa egna. Men jag väntar ett tag!
Sen fyller min kompis Sandra 17 idag och det skulle självklart firas. Vi har vart kompisar i, jag vet inte hur många år och jag och Josefine åkte för att gratulera henne. Med present och tårta i högsta hugg fick vi åka på en moppe i duggregn, men vi är inte bittra, livet är för kort för att vara det!
Ska upp och kolla på fotboll nu, God kväll/ Frida

Helvete!

Varför skulle Isaksson släppa in Spaniens mål i 92:a minuten? Varför kunde Sveriges försvar inte vara på plats för att hjälpa Isaksson i mål? Det hände något med Sverige på övertiden helt enkelt. De blev så uppspelta över att ha 1-1 mot Spanien och de trodde att matchen var klar, men det var helt fel. I stället måste vi få minst oavgjort på onsdag och då är det ute man ska se matchen för att få den riktiga fotbollskänslan. Ikväll var jag med Christin på Avenyn för att följa ännu en match. På väg in fick jag syn på Mattias och Julian så vi ställde oss vid dom och drog till ett annat ställe i halvlek. Helt grym stmäning och den kommer att upplevas på onsdag igen.. jag lovar!
Ska gå till sängs snart, fotbollsfesten sliter verkligen på en.
Godnatt!

Jag ogillar Zlatan men jag är bara tvungen till att visa det här klippet, så roligt!

New Dehli

Hello, kom precis hem från backaplan. Vi var på bolaget och så köpte jag nagellack, som vanligt. Jag köper heller aldrig någon ny färg utan det blir alltid samma, rädd för förändringar?! Kan så vara. Jag köpte mitt tredje röda "New Dehli" nagellack som jag älskar.
Ska upp och kasta i mig lite jordgubbar nu, sommarens bästa frukt. Ikväll blir det fotboll på Avenyn med Christin :)
/ FVJ

Gekås!

Har spenderat hela min dag i Ullared. Det har varit en väldigt trevlig dag med min mamma och jag hittade en massa saker ;) Kom hem runt halv 6 och nu är jag helt slut i benen, ändå är vi väldigt snabba i affärerna. Har precis ätit lite och ska upp och fortsätta kolla på fotbollen och äta jordgubbar med la familia.
Ha en trevlig kväll / Frida

Ullared

Fick ett glädjande sms från min kära moder för en stund sedan. Hon undrade ifall vi skulle ta och åka till Gekås imorgon, och vad svarar man på det om inte JA? Vi åker iväg runt 9 imorgon bitti och det ska bli underbart att trängas bland alla shoppingsugna och galna människor som kommer befinna sig där. Life is lovely!

Bullbak+Cykeltur!

Jag har bakat bullar idag :) Måste säga att de blev utsökta fast värmen i köket höll på att ta kol på mig. Sedan så ville mamma ha bullar till jobbet så så tog jag min cykel och bullarna och började trampa iväg. Tog cirka en halvtimme båda vägarna och jag funderar på att cykla till jobbet sen när jag börjar där. Det säger jag nu, fast sen när jag börjar 06:40 så är jag säker på att jag kommer låta annorlunda. Man kan ju dock alltid hoppas!
Ska käka lite nu, sen är det duschen och därefter en helt vanlig kväll nu i dessa fotbollstider, matchen mella Österrike och Polen.
/ Frida

365 dagar sedan!

Det här året har gått så sjukt snabbt. Det var inte längesen man stressade med slutbetygen och valet av gymnasium. Idag är det exakt 1 år sedan som Glöstorpsskolan slutade och hade sin avslutningsbal. Det var den roligaste men en av de sorgligaste dagarna i mitt liv. Året på gymnasiet har bara flygit förbi att man inte tänkt på alla människor, tur att man träffar dom emellan åt. Går resten av tiden lika fort som det här året tar vi studenten imorgon ;)


Saknad


Promenad

Kom precis in igenom dörren efter en promenad på Tuves gator. Blåsten stoppade inte mig från att ta en 35 minuters power-walk, kände att jag var tvungen att gå ut lite efter nästan en hel dag inomhus. Med rix fm i öronen och vinden i håret insåg jag att det bor en held del olika typer av människor här i Tuve. Under min 35 minuters runda mötte jag: lyckliga pensionärer, en finklädd kille på cykel, fjortisar, en mamma med sina barn och invandrare. Det är vad jag kallar en go blandning!
Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det en kväll framför teven med fotboll:)

Fotbollsfest

Orkade inte blogga igår när jag kom hem från fotbollen, var sjukt trött vilket resulterade i att jag försov mig idag.
Igår så åkte jag med andra ord in till Avenyn och kollade på fotbollen tillsammans med Chrisitn, Adam och hans vänner. Väldigt trevligt och vilken stämning det var med alla människor fast vädret kunde vart såå mycket bättre. Ca 15 grader och storm är ingen hit. När det blev mål blev alla människor som galna och det smittade av sig kan jag säga. Detta måste göras om på Lördag när Sverige spelar sin andra match, jag är så glad att jag bor i Göteborg så att jag kan uppleva fotbollsfesten tillsammans med tusentals andra. Det var en riktigt BRA kväll!

Kom hem för en stund sen och har precis mött min bror på lite GH. Självklart vann jag ;)
På morgonkvisten begav sig jag, min bror och min mamma oss till MQ:s rea som startade idag. För er som inte vet så ska jag praktisera på MQ nu i tvåan och det var lite pinsamt att träffa dom som jobbade där idag, tur att de är så trevliga. Jag köpte iallafall en söt blus med rosett i fram och en stickad trekvartsärmskofta, hur söt som helst.

Idag blir det nog till att dega i soffan tillsammans med en bra film, blev lite sugen på att baka men får se om jag orkar med det.
Frida

Storm

Det blåser som f*n ute så att man knappt kan gå utanför dörren. Har dock vart och köpt skor för det. Det blev två par tygskor, ett par vita, och ett par svarta. Ska gå upp och käka lite nu, man blir hungrig av att spela Guitar Hero :)

EM

Sitter med en huvudvärk och en kännning till förkylning. Det är så härligt för jag är ju aldrig förkyld, (ironi). Matchen mellan Holland och Italien har preci avslutats och Holland tog hem segern med 3-0. Spännande match men verkligen inte Italiens dag. Imorgon är det våran tur och det ska bli oerhärt spännande. Känner jag mig frisk nog ska matchen ses på storbild på Avenyn, vilken känsla, hoppas på vinst bara.

Ska alldeles strax gå till sängs tror jag, har vart uppe sen 05:45 idag och inget känns mer lockande än att krypa ner under mitt kyliga, rosa täcke. Åh vad skönt det lät, så får det bli. Imorgon blir det lite shopping med modern min och datorn ska hämtas, igen för att åka in på lagning. Denna gång har ramen runt skärmen börjat lossna och jag råder er att ALDRIG köpa en ny, modern och bärbar HP-dator, de suger totalt!
Sov gott.

Fruktblandning

Har precis tryckt i mig en sådan här god tallrik bestående av: Vaniljyoughurt, nätmelon, persika, vindruvor, passionsfrukt och cashewnötter, HIMMELSKT GOTT!


Student

Lite bilder ifrån Adams student i onsdag.




Introduktion

Kom precis hem och jag har spenderat morgonen på VOLVO för att få en itroduktion. Vi tog kort och fick kläder (inte jag för att jag ska jobba på kontoret och de 50 minuter som jag väntade på det var helt onödiga) inför vårat sommarjobb på VOLVO. Jag måste säga att detta var den mest onödiga dagen i mitt liv. Dessutom fick jag stå ut med massa konstiga och fula människor i ett rum i 4 timmar. Jag kan säga att det är inga skönheter som jobbar på VOLVO direkt. Under morgonen har jag fått stå ut med:

-Extrem kyla i väntan på att släppas in genom portarna

-En lössnuskramande varelse i tajta Cheap Monday-jeans uppe i amhålorna och en skinnväst. Pricken över i:et var det axellånga håret och den hemmaklippta luggen. En riktig läckerbit, INTE! (Är inte säker på vilket kön det var).

-Ett finsktalande kärlekspar som båda skulle sommarjobba på VOLVO. För er som inte vet så avskyr jag finnländare, de är ofta fula och språket ska vi inte prata om

-4 timmar i tystnad vilket är påfrestande för mig i och med att jag ALLTID pratar

Ni kanske förstår att den här dagen har vart en DÅLIG dag. Det är inget jag vill göra om. En sak som är positivt är att jag får betalt för denna meningslösa dag.
Ska lägga mig en stund, känner mig inte helt frisk, roligt att vara sjuk på sommarlovet, eller inte!

Resultat av dagens shopping

Tog lite bilder av vad jag införskaffade från affärerna idag. (Armbanden köpte jag i fredags). Den totala summan av detta blir ynka 900 kronor och jag känner att jag fått väldigtrmycket för lite pengar. Riktiga kap helt enkelt! 

                                    

Bikini - H&M, 98kr/del
Korallrött linne - Gina Tricot, 99kr
Randigt linne - Gina Tricot, 99kr
Beiga byxor - Wilma, 399kr
Volangkjol - Cubus, 199kr

Sitter och kollar på EM-matchen mellan Tyskland och Polen nu. Det är en bra och intressant match. Måste dock lägga mig snart i och med att jag ska upp klockan 05:30 imorgon. Ska på introduktion på VOLVO för sommarjobbet imorgon bitti, 06:30. Hoppas bara på att det inte håller på så länge. Men innan dess ska jag kolla färdigt på matchen och äta massa god frukt.
Trevlig kväll!

Backaplan

Vaknade inte förrän halv tolv idag vilket är otroligt ovanligt för mig. Min mamma fick komma in och väcka mig för att se att det inte hade hänt något. Vi bestämde oss för att åka till Backaplan för att shoppa för att det var så outhädligt varmt ute. Så vi åkte och shoppade gjorde jag verkligen. Lägger nog upp en bild på alla in inköp för dagen.
Nu måste jag ut och pressa innan solen går ner. Det väntas sämre väder och jag måste passa på
/F

Bajsmannen



Favorit i repris

Eftermiddagen och lite utav kvällen spenderade jag på CONDECO med min kära vän Christin. Det blev en favorit i repris helt enkelt från gårdagen. Fast vi var på den som ligger på Avenyn idag och det var ju med en annan person. Emelie och Susanna kom förbi efter ett tag och vi hade alla det mycket trelvigt!
Sitter och kollar på den andra EM-matchen som är emellan Portugal och Turkiet, 1-0 till Portugal efter 80 min. Det blir nog Avenyn på tisdag för att se Sveriges första EM-match på storbildsteve med lite folk, ska bli nice.
Ha en trevlig kväll!


GH

Nu har min sötaste kusin åkt hem till Deutchland och jag träffar honom inte förrän augusti igen. Sitter och fördriver tiden med gamla Idolavsnitt som går i repris men ska nog snart gå ner och spela lite Guitar Hero.
Planerna för kvällen var att jag skulle åkt till Dianas kompis på grillkväll i Hovås. Det blev lite jobbigt med bussarn att ta sig dit och hem så jag bestämde mig för att hoppa det, tråkgt nog. Ska om en stund gör mig i ordning för att möta Christin i stan och ta en fika. Vem vet vi kanske tar oss in på Gamleport för vi känner ju personalen där nu ;) skämt och sido.
/FVJ!


Thor

Shrek

Godmorgon!
Sitter just nu och kollar på Shrek med min 3-åriga kusin. Den är faktiskt lite rolig må jag säga. Ska ut och lägga mig i solen strax innan det blir sämre väder. Måste ju behålla min gyllenbruna färg nu under sommaren.
/F

CONDECO

Kom hem runt 10 efter en tur i stan med Josefine. Vi satte oss på CONDECOS uteservering på Fredsgatan och bara njöt av livet. Sådana stunder är det för lite av helt enkelt. Vi gick längs Avenyn i sommarvädret och vi köpte till och med armband från de försäljarna som har stånd längs avenyn. Kände mig som en riktig turist när jag stod och skulle välja vilka jag skulle ha. Det blev två bruna, varav ett flätat och det andra var slätt.

Tänkte åka till havet imorgon men sån på nyheterna att det skulle bli åska och regn, får se ifall de håller vad de lovar, tyvärr har de ofta rätt när det ska bli dåligt väder. Ska nog dra till sängs nu. Har fått väldigt lite sömn de senaste dagarna p.g.a. alla studenter och annat.
GODNATT!

Sommartider

Sitter just nu och njuter av ett glas vin och ska alldeles strax gå ut i den sena sommarsolen. Det blir grillat idag också + att det är sommarlov, kan det blir bättre?
Ikväll blir det att åka in tll stan med min kära kompis Josefine och ta en fika. Vi har inte träffats på länge och det ska bli roligt att tjöta lite.

Ha det så länge!

  
Älskar mina rosa naglar .                                                                                                                                                            

Grattis Evelina!

Hallå!
Kom hem för en stund sen från den sista studenten för i år (tror jag). Evelina tog studenten idag och det var stekhett på skolgården och massor utav folk. Många man kände igen från både Glöstorp och Hulebäck. Evelina blev iallafall glatt överraskad över att vi stod på skolgården och ingen visste att vi skulle komma, lite roligt. Det var skönt att detta var den sista studenten jag var på för jag blir som sagt väldigt avundsjuk. Jag tog till och med lite kort när vi va där. Lite tråkigt att alla klasser kom ut på samma gång, och det var ingen höjdarmusik. Men alla kan inte vara lika bra som Hulebäck helt enkelt, Den skolan är BÄST!


Ett gäng glada studenter, Evelina och dagens outfit.


Jag vill leva, jag vill dö i norden!

6:e juni idag vilket innebär att det är Sveriges nationaldag. Jag älskar mitt Sverige och det är oslagbart!
Har precis tagit en dusch och käkat lite frukost. Ska göra mig iordning för ännu en student snart, fortfarande avundsjuk. Idag är det Evelina som tar och jag, mamma och John hade tänkt att åka. Sen så kommer min tyska kusin hit, Thor, träffade honom i och för sig igår men man kan inte få nog av honom. Har inga planer för resten av dagen men jag är gärna öppen för förslag ;)

Sommarlov!

Wonderful! Sommarlov från och med idag till den 18:e augusti. Vi hade avslutning i skolan med tvårna och vi gjorde lite olika "lekar" tillsammans. Det är helt otroligt gött att jag har sommarlov, kan inte riktigt förstå faktiskt. Det första sommarlovet på Hulebäck också ;)
   
Avslutning- och studentklädsel.

Har varit på studentuppvaktning hos min kusin på Klädesholmen på Tjörn tills nu typ. Det var det gamla vanliga och käcka gänget som var samlade i boa. Underbar mat och underbara människor gjorde bara att jag blev ännu mera avundsjuk på studenter. JAG VILL OCKSÅ! jag vill stå och skrika mig hes på ett flak tillsammans med mina dyngraka klasskamrater och bara njuta av att man aldrig mer behöver gå tillbaka till skolan. Så orättvist. Men som alla säger: det är bara två år kvar ;) och det går fort som attan, hoppas jag iallafall. Jag avslutar med ett STORT Grattis och lycka till, till min grymma kusin Niclas!

 
Kusin.                                                 Älskar "boa". Deras båt som är på bilden
                                                             har kört det svenksa fotbollslandslaget ;)




Grattis Adam!

Hello!
Idag har jag verkligen haft fullt upp. Den här dagen har inte varit DÅLIG. Började med studentutsläpp på Hulebäck i det stekheta vädret tillsammans med Christin. Jag längtar något otroligt tills jag springer ut och får stå och veva på flaket. Jag rös bara av att se hur lyckliga alla var, tänk då hur det kommer vara när man själv går ut. Vi åkte hem till Adams mormors hus där mottagningen hölls. Gratis mat, gratis alkohol, allt fanns, you name it. Jag lever efter mottot: Gratis är gott!
Efter många skratt och härliga stunder så begav sig jag, Adam, Christin och Peter in till stan. Vi satt och njöt av den sena sommarvärmen på några uteserveringar och bara hade det allmänt bra. Peter gick efter ett tag och jag och Christin hjälpte Adam upp till Park Lane där alla underbara studentfirare från Hulebäck skulle ha sin studentfest. 

Kom precis hem och imorgon är det dags för skolavslutning och därefter ännu en student, nu för min kusin på Tjörn. Måste bara måla mina naglar innan jag kryper ner i min underbara säng. 
Ännu ett grattis till Hästen och dagen får 5/5 toasters. 
GODNATT!

Ps. Texten är lite rolig för dom som förstår ;) (Christin) Ds. 

Städning

Har preci städat klart mitt rum och det var riktigt jobbigt i den här värmen. Mitt 8 kvadratmeter "stora" rum tog cirka 3 timmar att städa men resultatet blev fint. Dessutom har jag hittat lite roliga saker som t.ex.

-Min borttappade klocka, har letat efter den i över ett år och den låg i ett fack i en handväska ;)
-150 spänn som även de låg i ett fack i en handväska
-Sladden till att överföra bilder från mobilen till datorn
-En lott med en vinst på 5 kronor, blev dock lite ledsen när jag såg att vinsten skulle lösas in senast 1nov 2007

Jag tog inga "före" bilder men det var det värsta man kunde tänka sig, jag tog några "efter" bilder så att ni kan se hur otroligt rent och snyggt det blev.

image30 image31     

ska hoppa in i duschen nu och peela mig och göra en inpackning till håret i och med att det är så torrt efter solen
Trevlig kväll

Tisdag

Är ledig idag och imorgon och det är hur skönt som helst. Onödigt att vi inte redan har fått sommarlov i och med att vi slutar på torsdag och har inte gjort något speciellt den här veckan. Hurtig som jag är så var jag och tränade för en stund sen. Det jobbiga är att det är så otroligt varmt på gymmet att man blir varm innan man ens har börjat träna. Nu ska jag i alla fall gå ut och njuta av det vackra vädret och det ska bli gudomligt gott.
/F

Svensk maffia

image32Har bestämt mig att läsa en bok. Helt otroligt för att vara jag i och med att jag läser max en bok per år och då är det för skolarbete eller liknande. Den här kommer med all säkerhet ta hela sommaren för mig att läsa ut, men den verkar rätt bra så jag kanske slår ett rekord. Jag har lånat boken av min bror som han fick utav mig och min andra bror i födelsedagspresent, visst är det bra när man själv kan ta del av det man ger bort? ;)
Den heter Svensk maffia och är en väldigt populär bok. Den handlar om Sveriges olika "gäng" t.ex. Hells Angels och OG. Jag ska börja läsa den redan ikväll om jag orkar och jag lovar att berätta hur den är under tiden jag läser den. 
                                                                                                                                
                        

Friluftsdag

Har spenderat dagen i Skatås för en friluftsdag med skolan. Mycket folk men helt underbart väder. Vi fick börja med att gå 2,5km och sedan så promenerade vi vidare till Härlanda Tjärn. Vi badade, solade och lunchade i det fenomenala vädret. Var helt slut när jag kom hem, konstigt i och med att jag inte gjort något speciellt. Detta var en rolig dag med en rolig klass, HP1.
/FVJ

Sverige-Island

Sitter och kollar på handbollsmatchen mellan Sverige och Island. Vi måste vinna om vi vill vara med i OS och det är en rikitg nagelbitarmatch! Kan knappt titta.

Var ute och gick med Diana för en stund sen och vill bara säga att vi verkligen förtjänar våra MVG i engelska ;) haha. MÅSTE fortsätta kolla nu!
CIAO

It hurts!


Var inte dålig, var bra!

Tjoo, sitter och tar en paus från solandet. Det går inte att vara på våran altan, det ör runt en 30+ och man bränner fötterna när man går på plankorna. Jag tänker på hur jag ska klara mig imorgon i helvetet Skatås, glad att jag inte ska gå upp för backen iallfall för den är såå jobbig. Dags att pressa igen!
So long, Frida

RSS 2.0