Jag blir havande bara av att se på ett par kalsonger

Gårdagen började med arbete på Straumann med Sandra. Blev klar med de 800 mapparna som vi hade fått i uppdrag att göra, så skönt och är också 1000 kronor rikare. Kom hem från jobbet cirka 17:35 och åkte till Diana 18:05 och på den halvtimmen hann jag duscha, sminka mig och klä på mig, ruskigt snabb.
Hos Diana var jag, Jenne, Kajsa och Matilda, vi åt utsökt mat och snackade massor om olika ämnen. Har saknat er alla mycket och vi får ta och ses oftare. De andra åkte hem runt 10 men jag stannade till 1 dels för att Diana inte skulle vara ensam och för att min mamma kunde hämta upp mig efter jobbet.

Gick upp för en stund sen och har ätit frukost så nu ska jag åka till min farmor och hjälpa henne med städning så att jag kan tjäna lite cash :)
/F

Soran Ismail

Sveriges nya komiker och den yngsta som någonsin medverkat i Parlamentet är
Soran Ismail. Måste säga att han till och med var bättre än Björn Gustafsson igår!


image25                                                                             

Arbete

Klockan ringde vid halv sju idag. Dags att jobba i två dagar nu med Sandra på hennes mammas jobb. Straumann heter företaget och de håller på med tandimplantat, det får inte vi jobba med utan vi förbereder kursmaterial till FestTITivalen som är något de har varneda år. Sitter i ett konferensrum och viker mappar och lägger i papper i dem. De ska ha ca 800 stycken och på 8 timmar idag har vi gjort 402 stycken och det är sisådär hälften kvar tills imorgon. Gött att tjäna pengar på ett lätt jobb som man samtidigt har roligt. På mitten av dagen hade våra hjärnor syrebrist vilket resulterade i en del knäppa kommentarer och skrattattacker.
En annan bra sak på jobbet är att det finns en kaffemaskin där man får ta vad som helst, när som heltst och hur mycket man vill. Hoppas på att dagen går fort imorgon, på kvällen blir det middag hos Diana :D
/FJ   
                                                                                                                                      

SNÖ

Snön har återigen lndat på Göteborgs gator. Inte speciellt roligt om ni frågar mig men det är bara att inse. Kusin, kusins flickvän och deras barn var här för en stund sedan. Vi gick ut i snön i typ 20 min, jag byggde en fantastisk snölykta sen ville min bror och kusin vaara taskiga så dom startade ett krig men krigare som jag är fick jag inget speciellt på mig.
Har precis klivit ut ur duschen och ska bänka mig framför teven snart som alla andra kvällar ;) Ikväll blir det 100 höjdare på schemat med mina älsklingsprogramledare.
/FVJ

HERRARNAS DASSBOK

Förut hittade jag herrarnas dassbok här i huset och jag måste bara säga vilka roliga saker det står i den, t.ex.

Knäppa lagar
I Arkansaas är det förbjudet för en man att slå sin hustru mer än en gång i månaden.

I Connecticut råder det förbud mot att gå på händerna över gatan.

I staden Hartford räknas det som en otillåten handling att kyssa sin fru på en söndag.

I Florida är det olagligt att hoppa fallskärm på söndagseftermiddagar om man är gift, skild eller ensamstående kvinna.

I Sarasota är det förbjudet att sjunga i baddräkt.

Kommer med fler senare ikväll/FJ


Bingolotto!

Igår kväll återupptogs en gammal tradition. Bingolotto hade guldkväll och jag och mamma bänkade oss framför teven i hopp om att vinna en all inclusive resa till Vietnam eller få en låda. Inget av dettahände och vi förblev reslösa. Efter det spelade alla kort utom Philip och det blev även den kvällen många goa skratt med min underbara och den bästa familj som finns!
Senare kollade jag och John på de tre Andra Avenyn avsnitten som kom på internet, inte så bra dock vilket var en stor besvikelse.

Kom hem för några minuter sedan, har tagit en promenad med min mamma och jag kan säga att det behövdes efter den här helgen. Imorgon blir det jobba, jobba, jobba med Sandra:)

MADE-maraton

Igår var det en minst sagt slapp dag. Gjorde inte speciellt, spelade kort igår kväll med min mamma, pappa och bror. Det var roligare än jag någonsin kunde tänka mig. Jag skrattade så att tårarna rann.

Idag har det också vart slappt. Har sett på MADE-maratonet på MTV och myst :)

GLAD PÅSK!

Påskafton idag vilket innebär massor av god mat :) Har precis tagit en dusch och innan dess bakade jag sega chokladrutor och löste korsord med min älskade farmor. När jag kom ut ur duschen och jag gick in i mitt rum fann jag av min förvåning ett påskägg som innehöll godis, en lapp och 500 kronor:) Kan det bli bättre? På lappen stod det att jag fick despans till att äta godis den här helgen i och med att jag i vanliga fall har godisförbud.

Ska upp och fika med familjen och farmor nu, sen kanske det blir lite mer korsordslösning :P
/FVJ

90:a?

Det var vad min brors kompis trodde att jag var, född 1990 alltså. Måste ta det som en komplimang :)
Har precis ätit en underbart god middag med familjen, utsökt. Dagen har varit rätt trist, förutom att jag låter som en man när jag pratar så är det inte något roligt som har hänt. Eller jo, har bakat söta morotskakemuffins:) hoppas bara på att dom smakar gott också :)

image23
Blev ungefär så här fina.


- Ska du dansa?, - Nej, jag ska bara röra på mig.

Ett citat från en person som precis gjorde en audition med Elvis-Burning love på American Idol. Det finns mycket konstiga männiksor. Har mysat hela kvällen framför teven och med naturgodis, underbart att det är påsklov.

Såg på Efterlyst alldeles nyss och de pratade om mordet i Arboga. JAG FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE HUR MÄNNISKOR KAN GÖR NÅGOT SÅDANT! Vad tänker han/hon/dem med? Dom har väl inget där uppe antagligen.


PÅSKLOV!

GÖTT! har precis lämnat in mappen till Cia och Påsklovet står på glänt. Ska bli så skönt men har fortfarande lite skolarbete som måste göras på lovet. Har bara haft ett långt arbetspass idag men det var mycket underhållande, läraren frågade till och med mig och emelie ifall man får ha så här kul på en lektion!

GLAD PÅSK!
image21

P.s under påskhelgen äter vi svenskar 4000 ton godis sammanlagt, jag bidrar ingenting till dom siffrorna. D.s

Betty spaghetti

A.k.a Emelie Olausson, vi konstaterade idag på rasten att Emelie är en kopia av Betty. Ni som har sett Emelie och Betty vet vad jag pratar men till er andra så lägger jag upp en bild på var och en.

image19     image20

Nu har precis Diana vart här och lånat några singstarskivor och vi ska fika i stan efter skolan imorgon, MYS!
Sitter ochs skriver det sista på samhällskunskapen och engelskan nu, hoppas på att bli klar ikväll så att jag slipper vara orolig och stressad imorgon i skolan. Imorgon kväll blir det Boxning som gäller på gymmet, ska blir roligt men tror att det är väldigt jobbigt. En sak till är att Sandra har gett mig en föfrågan till två dagars arbete på påsklovet och vad svarar jag om inte JA?! I och med att jag är helt pengatokig.

English

Sitter här och skriver engleskarecensionen. Går pretty bra alltså. Jag är strax klar och imorgon kommer jag få skriva samhällskunskapen. Mycket som ska in i veckan men gött med påsklov snart! Ska bara gotta mig hela lovet, med god mat och sömn. Har inte mycket mer att meddela idag, har inte hänt något roligt direkt.
/FJ

Minnen

Den första mannen som det handlade om på 100 höjdare var The leatherman, a.k.a Harold Ivy. Han klädde sig enbart i gummi, latex och läder, HETT, eller inte!

Vaknade av en förödelse imorse, nämligen att det snöade och sommaren känns väldigt långt bort men jag piggar upp mig genom att kolla på lite bilder från sommaren.

image11

image12

image13

image14

image15

image16

image17

image18

100 höjdare!

Sitter just nu och kollar på stolpskotten i Ametican Idol. Det är rätt roligt måste jag säga. Jag väntar på att 100höjdare med Filip&Frerik ska börja, de är det bästa programledarparet genom tiderna.

image9

Skulle pluggat gärnet idag men som vanligt blev det inte så utan istället sov jag i 2 timmar men jag har iaf snart läst ut engleksaboken och börjat skriva en recension på den :)
/Frida

Come out, come out, wherever you are.

Har precis kollat klart på melodifestivalsreprisen i och med att jag inte såg programmet igår. Måste säga att jag är besviken på Björns framträdande, han har gjort bättre ifrån sig. Nu börjar Hide and Seek och vet inte ifall jag vågar se den, men kanske gör det bara för att jag inte orkar plugga. /FJ

image8

Kvällens höjdpunkter, Fest och Melodifestivalen.

Igår förmiddag åkte jag och min kära mamma och bror till Kungsmässan för att shoppa men det blev det inte så mkt av. Skulle köpt jeans men hittade självklart inga. Åkte hem efter typ en halvtimmes rundvandring i köpcentret och så käkade jag.

Gjorde mig iordning inför kvällen sen och laddade upp med en kvarts melodifestival innan jag drog upp till Diana. Kollade även där lite på melodifestivalen innan folket kom. Hörde att Perelli (clownen) vann. Det va en skön mix av gamla glöstorpare och nya ansikten på festen och det var roligt att träffa gamla bekanta. Vi måste ha en reunion av niorna på glöstorp säger jag bara. Min snälla bror hämtade mig och jag kom hem runt 2.

Nu så spelar jag lite bloons så här på morgonkvisten, skulle behövt att åka och träna men orkar verkligen inte + att jag har massa att plugga. Men det e gött att påsklovet står på tur!

Thank you

Dagens låt är helt klart Amy Diamodns, Thank you. Körde ner min pappa till stan och hämtade honom för ett tag sen och jag och min bror, sjöng till den låten hela tiden i bilen och jag kan säga att det var ansträngande. Jag brukar inte lyssna på Amy i vanliga fall men i och med att min bror gillar den och tror att den har en chans i finalen + att han var chaufför vilket enligt honom betyder att det är han som bestämmer så fick jag bara gilla läget.
Annars har det inte hänt så mkt under kvällen, kollade klart på en film alldeles nyss som inte var någon höjdare. Imorgon blir det nog shopping och jag hoppas verkligen att jag hittar något nu!
Godnatt

-Jag är stinn i buken. - Ja, jag är också kaffesugen!

Ett citat av min fasters man och min fasters mans systers man. Långsökt, jag vet men det var något otroligt roligt som dom tydligen hade sagt en julafton. Kan man höra så dåligt? Haha.

Vi slutade tidigt idag för att mattelektionen var inställd, typiskt när man behöver det som mest. Aron försökte köpa till sig min kunskap idag men den går inte att värdera. Lika mycket skratt idag som alla andra dagar, folk måste tro att vi går på något.
Åkte till stan med min mamma och vi kollade runt lite och åt lunch på paprika. Blev inget roligt tillskott i garderoben bara en mascara. Köpte dock babykläder till mitt kusinbarn och jag vill se den lille Oliver som han troligen ska heta, gulligt!
Skulle köpa benjerry glass idag men när man väl tänkt köpa den så fans det självklart ingen, ren otur, men annars har det varit min lyckodag, iaf på bussen till skolan ;)
/FVJ

Mustasch

Aa, det är vad som var underhållande för mig och Emelie idag! Ska inte gå in på några detaljer men det handlade om en tjej med mustasch och vi höll på att kissa på oss på riktigt, så roligt som jag hade idag har jag inte haft på länge. Fick tillbaka datorkunskapsprovet och vad blev det om inte MVG? ;)

Har precis vart och tränat Body Jam och idag var instruktören där. Typ vi och elva stycken som enligt henne va många. Lite annorlunda danssteg som jag nog inte ska göra på dansgolvet. Tänkte att plugga men så har det inte blivit, får stressa med det i helgen istället.

Tack för att du alltid gör mina dagar till dom bästa Emelie! <3
/FVJ


NAMNSDAG!

Japp, idag har victoria namnsdag och så alltså även jag. Har haft studiedag också och det behövdes så här mitt i veckans stressiga dagar. Har inte gjort mkt, planerade att jag skulle plugga matte och engelska idag men mkt matte blev det inte och jag tror att jag kan alla glosor och verb som vi ska ha prov på imorgon.

Måste också tillägga att jag har fått ännu ett kusinbarn. Helt underbart, det blev självklart en kille, blir inte direkt förvånad i coh med att det bara finns killar i släkten och jag väntar på att det ska komma en tjej någon gång men då är det så stor åldersskillnad ändå så att vi inte kommer umgås. Jag och mamma satt och skrev upp massa gulliga namn till barnet, några av dem var: Hjalmar, Hugo, Benjamin, Henry och Alfons, Så söta namn!
/FVJ

Jag är inte tjock, jag är gravid!

Började skoldagen med frukost i cafét med olausson och krantz. Sen blev det en intressant föreläsning av Pernilla från ett fackbolag som konstaterade att hon inte var tjock utan gravid det första hon gjorde.
Kom hem och åt och la mig sedan på soffan och sov ett par timmar, skönt när man går upp kvart över sex på morgonen, nu ör man ju ledig imorgon också. Blir till att plugga matte och läsa imorgon :/ Väntar på att Gossip Girl ska börja nu efter reklamen, åt nyss glass med varma hallon, otroligt GOTT!
/FRIDA


Christmas&slibb

En kort och sagt händelserik dag. Försov mig i morse och vaknade av att mamma ropade på mig men snabb och effektiv som jag är hann jag ändå till bussen. I skolan blev det arbete med projektet och för typ första gången så blev jag klar med en uppgift på en lektion. Fick också tillbaka svenska filmanalysen och jag säger bara MVG :) På engelskan skulle vi skapa våran egen sport och i och med att jag, olausson och wallén e så fantasifulla som kom vi på en mycket bra idé. När vi inte kom på vad hjul hette på engelska och inte orkade slå upp det så funderade vi på att skriva christmas istället, HAHA, fast det blev inte så till slut ;) Och olausson har slibbat en del i hennes stöd på pennan, haha.
trevlig kväll// Frida


Sunday

Igår var det fest hos Christin med lite folk. Lite lamt men med många trevliga stunder. Jag och Krantz var jobbiga mot hennes bror när vi skulle spela GuitarHero, Haha. Men till slut blev det av och jag fick storstryk. Efter en lång kväll och en bra vägbeskrivning av Ola så hittade pappa till hennes hus och jag fick skjuts hem i ovädret.

Sov länge idag som var behövligt. Sen kollade hela familjen på Happy Gilmore som var väldigt rolig. Har precis ätit och nu kollar jag på Erik och Mackan - hela och rena och det är väldigt underhållande. Sen så blir det till att räkna matte troligen som behövs och till det blir det marängswisse :)
Ha en trevlig kväll //Frida

Transformers,PopKidz&JerrySpringer

Slutade relativt tidigt idag så kom hem vid kvart över tre. När jag kom hem satte jag på kaffe och gjorde kaffe latte åt mig och sen satte sig jag och min bror och tittade på filmen Transformers som handlade om bilar som förvandlades till robotar. Det låter skumt men den va faktiskt helt ok. Och när hungern tränger på så säger jag en del knäppa kommentarer och tjatar ännu mer än jag brukar.

När filmen äntligen slutade efter typ 2 timmar så satte jag på teven och såg på ett ungdomsprogram. De gästades av PopKidz och dom trodde verkligen att dom var kända. Dom gick typ i åttan och sjöng schlagercovers på svenska. De var urkassa och de skulle åka på turné i sommar för att träffa ALLA deras fans. Kan tänka mig att det bara är sin föräldrar dom menar. De uppträdde där och de sjöng inte ens på riktigt och runt om dem stod så kallade fans bestående av 8-10 åringar ungefär och klappade händerna. Otroligt PINSAMT! Det är lika pinsamt att JAG kollade på det!

Efter detta slog jag över till Jerry Springer och det var lika överdrivet och fula människor som vanligt. Idag handlade det om hemliga älskare, som vanligt.

NU ska jag snart äta, jag håller på att dö av hunger! Mamma och pappa kommer med mat nu så...
/Frida


nysrekord!

Som ni vet har jag denna vecka drabbats av en förkylning. Jag har nog nysit en sådär 40 gånger och en dag så slog jag mitt rekord:P Åtta stycken blev det och därmed ett nytt rekord slaget med en. Detta är ointressant jag vet men i brist på annat att skriva så måste jag berätta.


Sommarjobb&TheHills

fick nyss ett väldigt bra samtal av min fader. Har fått sommarjobb veckorna 26,27 och 28:) Det blir på VOLVO till att packa upp massa varor på kontoret med någon Gregor ;) Det ska bli gött att tjäna lite pengar.
Har precis övat på de 39 glosorna som vi har till läxa imorgon och det går väl sådär, kan kanske hälften av dem än så länge. Samtidigt som det kollar jag på de bortskämda i The Hills. Måste göra saker i projektet som ska in på fredag sen också. / FVJ

....

Tisdag idag och jag har fortfarande inte vart i skolan denna veckan än. Men jag ska gå imorgon, vet inte ifall det är så jättebra egentligen i och med att jag är täppt i näsa och har ont i halsen. Men jag blev lite piggare när jag duschat, tvättat håret och peelat hela kroppen:) Har räknat matte idag också för att inte komma allt för långt efter alla andra.

Åt nyss en underbar macka med sallad till och nu ska jag dricka varm chocklad och underhålla mig med hjälp av teven resten av kvällen, nu är det Gossip girl.
/ Frida

den tredje mars noll åtta

Idag måndag har jag inte varit i skolan pga av halsont, huvudvärk och ev. feber. Jag mådde genast bättre när jag kollade på lite Andra Avenyn. Skådespelarna är så dåliga att jag skäms. Sen så gjorde min bror mig på bättre humör när han härmade Putte eller som han egentligen heter: Hans Särén, en gammal lärare som vi haft.
Måste räkna matte också om jag orkar i och med att jag redan ligger efter planeringen efter en lektion för att jag och emelie pratar om massa annat på mattelektionerna ;)
/ Frida


Grattis Albin!

Ännu en söndag som bara har flygit förbi. Måste gratulera Albin på hans två års dag. Det var planerat att släkten skulle dit upp och gratta honom men bara för att jag har fått ett jävla virus som resulterar i fruktansvärd huvudvärk, halsont och feber så påkte inte jag med. Men i och med att min familj är så söt så tog de med en massa godsaker hem till mig :) Ska nog gå upp och trycka i mig tårtan nu, det enda jag typ kommer att äta idag.


Björn Gustafsson vs. Magnus Betnér

Kan inte bestämma mig vem av dem som jag vill se. Björn är en charmig och söt liten prick men fortfarande lite oerfarnen inom branschen. Magnus Betnér däremot är hård och rak på sak, dessutom e han lite småhet. Han kan verkligen sitt yrke och han e så SKÖN! Kommer säkert till slut bli att jag går på båda två!


image4

Björn Gustafsson                                                  Magnus Betnér

Nails!

Ni anar inte vad jag ska göra nu! Det e dags att måla naglarna som jag gör mins en gång i veckan och idag blir det puderrosa och hoppas verkligen på att det sitter mer än en dag.


resultat

Efter en melodifestivalsdeltävling, 2 xider och lite naturgodis så känner jag att jag faktiskt mår lite bättre, vet inte riktigt vad det beror på .) Har precis sammanställt resultaten från bowlingen och de lyder:

1:a  John
2:a  Pappa
3:a  Per
4:a  Eva-Lena
5:a  Philip
6:a  Frida
7:a  Monica&Jesper
9:a  Pajen
10:a Mamma
11:a Erik
12:a Johanna

Laget som vann blev lag 1 där medlemmarna var Jesper, Johanna, John och Eva-Lena
Är nöjd med mitt resultat, kom som sagt inte sist iallfall

P.s måste bara säga att alla dessa är inte min släkt!

Melodifestivaldags

Med huvudvärk och halsont ska jag snart bege mig till teven för att se på melodifestivalen. Hoppas verkligen att det finns några bra låtar med ikväll. Har precis ätit räkor och vitlöksbröd och det var gudagott:) Måste också tillägga att det gick hyffsat på bowlingen med hela tjocka släkten. Kom inte sist iallafall och det är ju huvudsaken ;). Lägger upp mer specifika siffror på det sen.

/Frida


Lördag förmiddag.

God förmiddag alla glada bloggläsare. Satte mig precis framför denna lilla mackapär som man kan göra väldigt mycket med. Har typ sovit tills nu, känner mig inte helt på topp så jag måste verkligen ladda upp inför bowlingkvällen. Måste ta hem detta trots att jag nog kom i det sämsta laget.
Sitter annars och tänker på en ljuvlig klänning som jag vill ha till balen i 3:an, jag vet att det är tidigt men lika bra att börja planera. Tänker också på mitt och Emelies grymma schlagerparty som vi ska ha när vi fyller år. Vi ska bestämma vilka alla ska vara utklädda till och det kommer blir roligt, men det är ett tag kvar tills dess:/
 

Underbar!

Fortsatt trevlig lördagsförmiddag!

RSS 2.0