Gay Army

Har ni sett?! Tom från "Gay Army" är med i Metro idag. Tom är en favorit från det programmet, så även Kajsas. Han har opererat in silikon för att få större muskler. Jag är inte förvånad att det är han som har gjort ett sådant här ingrepp, vad har han inte gjort?


Artikel från Metro

Hick

Sitter här och hickar för fulla muggar. Det vill inte sluta och jag vet inget bra sätt att försöka få slut på den heller.

Har precis ätit middag som jag och John lagat. Idag blev det fisk, känner att jag fått bättre matkunskaper denna veckan när mamma varit borta. Men imorgon kommer hon hem alldeles brun och det är tillbaka till det vanliga. Hoppas att hon hittat någon väska till mig förresten (:

Nu ska jag göra lite skoluppgifter, bl.a. en powerpoint-presentation om mitt APU-företag, ska resovisa den imorgon inför klassen så den MÅSTE bli klar idag.

P.s Badmintonen gick inte som planerat, jag förlorade stort, tyvärr. D.s.

Orientering

Fy fan (ursäkta ordvalet) vilken pissdag. Vi har haft orientering idag och vad är det för väder om inte det värsta på evigheter. Att springa runt i två timmar helt dyngsur leder till att det blir en dålig prestation. Vi hittade alla kontroller i alla fall så vi är nöjda.

Har precis tagit en varm dusch för att mjuka upp musklerna inför badmintonmatchen. Så nu är jag lite laddad, trots min ömmande höft. Jag kommer somna gott ikväll efter en hel dag med full aktivitet. Ska äta ett litet mellanmål nu och hoppas på att jag hinner plugga lite grann innan vi åker. Há det!

Badmintonmöte

Ni anar inte vad jag ska göra imorgon. Jag ska möta John i badminton. Han har gått runt och skrytit om hur bra han är men nu börjar han bli lite orolig och kollar noga på racketen och ser ifall det finns något att klaga på ifall det skulle vara så att han förlorar. Det ska bli spännande att se hur detta kommer att gå. Har ju orientering imorgon bitti med skolan, så jag har ju alltid något att skylla på när jag väl förlorar.

Nu ska jag lägga mig så att jag är pigg imorgon bitti när jag och Emelie ska gå ut i skogen på en härlig upptäcksfärd i nya marker. Förhoppningsvis så kommer vi tillbaka till startplatsen innan det blir mörkt.
godnatt

GRATTIS PAPPA!

Skoldagen kunde inte börja bättre än vad den gjorde idag. Vi hade badminton på idrotten och i högtalarna spelades Sarek. Denna gamla goding gjorde att de falska tonerna började komma ur min mun och många fick sig ett gott skratt, även jag. Sen så fortsatte dagen med lite midre roliga lektioner och slutade inte förrän fem över fyra.

Strax blir det födelsedagsfika i detta hus. Min kära far fyller år idag så vi har precis ätit en god middag också. Nu ska jag ut och sötta på kaffe innan Idol börjar. Shit, jag har två minuter på mig!
Trelig kväll!

Kid Cudi - Day and night

Middagen var utsökt. Trerätters bestående av en skagentoast till förrätt, varmrätten bestod av fläskfilé med gorgonzlasås och potatiskroketter. Till efterrätt så åt jag chokladtårta. Maten var helt underbart god, stället måste besökas igen.

Nu sitter jag och skriver lite på en Näthandelsuppgift. Samtidigt lyssnar jag på en grym partylåt, kanske inte passar att plugga till men det skiter jag i för den är grym!


Middagsdags

Sitter helt färdig och väntar på att vi ska åka in till stan och äta middag. Är hungrig, så farmor får gärna komma nu! Klänningen från Wilma åkte på idag igen, jag gillar den, MYCKET!

Middagsplanering

Har suttit och övelagt med mina övriga familjemedlemmar om vilken restaurang vi ska äta på ikväll. Vi ska fira pappa som fyller år imorgon så jag, John och Philip ska bjuda honom och farmor på middag ikväll. Har inte rikttigt bestämt vad det blir för något än, har några att välja emellan.

Nu ska jag öppna matteboken, behövs mer än någonsin. Vet inte hur långt jag kommer räkna idag, känner verkligen inte för att göra det. Men det är ett måste!


Nyheter

Har ju glömt att visa min sjukt söta klänning som jag köpte i torsdag på Wilma för ynka 300 kronor. Ett riktigt kap om jag får säga det själv, livar upp lite i höstmörkret.


Lördag

Har varit och inhandlat lite presenter till min kära pappa med John och Johan idag. Skönt att ha det gjort så att man slipper tänka på det samma dag som han fyller år.

Nu ska vi strax äta, eftersom mamma fortfarande är bortrest så blir det pizza idag. Så nu ska jag ut och duka innan de andra kommer tillbaka. Há en trevlig lördag!

Meningslöst

En superlång och tråkig dag har avslutat denna skolveckan. Har verkligen inte gjort något vettigt idag. Trött har jag dock blivit efter en seg dag.

Ikväll så är jag helt ensam hemma. Mysigt måste jag säga i och med att det inte händer så ofta eftersom det finns fyra till i denna familj. Tänkte ta och göra hemma-spa, städa garderoben och kanske göra lite näthandel. Det är inte ofta man gör det på en fredagskväll men vad gör man inte för att ha någonting att göra?

Snart helg!

Onsdag och därmed en dag närmare helgen. Den kortaste skoldagen i veckan idag och den klarades av smärtfritt. Vi tog enskilda kort idag, ungefär sju stycken från klassen. Jag och Emelie var tvugna att ta kort i och med att vi är klassrådsrepresentanter och våra kort ska därför sitta uppe i våran korridor. Det är det absolut värsta i och med att jag inte blev särskilt nöjd med kortet.

Efter skolan så fick jag åka hem och fixa mat på egen hand, mamma är ju bortrest och bortskämd som man är så får man alltid färdiglagad mat. Detta resulterar i att jag inte har några större matlagningskunskaper. Men efter maten så åkte jag och tränade med Sandra. En ny koreografi till Body Combaten idag och det var hur kul som helst. Sjukt jobbigt bara, roligt att jag kommer ha träningsvärk just imorgon när det är praktik och ska stå upp hela dagen.

Ska skriva lite på en Näthandelsuppgift nu och sen ska jag sova. Gött med en liten sovmorgon imorgon i alla fall.
Godnatt

Smuggling

Denna tisdagen har det varit fotografering och rättegång på schemat. Fick se en glimt av fotot efgteråt och det såg ut som att det blev lika fult som vanligt. Och den enskilda fotograferingen är imorgon istället för att det inte fanns tid. Detta innebär att jag missar mattestugan som jag skulle gått på och det suger!

Rättegången vi gick på var intressant. Fick välja mellan att gå på en som handlade om smuggling eller en som handlade om olaga hot. Jag gick på den med smuggling. Det var en kille som hade tagit in 1426 liter starköl till Sverige och det rekommenderade intaget var 100 liter. Kanske lite mycket för att ha till eget bruk.

Nu kollar jag på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Efter det ska jag lägga mig i och med att jag börjar åtta imorgon. Min mamma åker till Turkiet imorgon och jag vill inget hellre än att åka med till värmen, men istället får jag stanna här i kyliga Sverige.

Seasons of love

Slängde en blick på American Idol nyss och såg några som upträdde med låten Seasons of love. Så läge sen jag hörde den så att jag glömt hur fin den är och hur bra filmen RENT är som den är med i. Har ni inte sett denna musikalfilm så så rekommenderar jag den starkt. En helt underbar film!


RISK-fylld dag

Idag stod det Livskunskap på schemat och det innebar en RISK-dag. Klassen var uppe i skogen i Mölnlycke tillsammans med tre stycken från Råda-församling och Jesper och Pontus. Förväntade mig att det skulle bli en lång och tråkig dag ut i kylan men istället blev jag glatt överraskad. Eftersom jag hamnade i en så bra grupp och stationerna som byggde på sammarbete gick så bra så var det en väldigt rolig och trevlig dag med HP2.

Jag har varit och tränat Body Combat nu ikväll. Blev väldigt besviken på instruktören dock i och med att hon själv inte orkade hålla uppe tempot och bara stressade igenom allt. Men träning blev det och imorgon lär jag ha träningsvärk.

Nu ska jag gå och prova kläder inför morgondagens klassfoto. Ingen aning om vad det blir, det är samma visa varje år. Sen så blir det rättegång med klassen imorgon också, eller förhoppningsvs i alla fall om det finns plats.

Trevlig kväll


Söndagsgöra

Blev inget monopol igår kväll. Hände inget speciellt, kollade på filmen "Ironman" och efter det så somnade vi i varsin soffa här. Vi vaknade upp halv fyra och då var det bara att gå och lägga sig.

Idag säger jag som alltid, jag måste räkna matte. Men jag är så körd om jag inte kommer ikapp nu. Snart prov och det är katastrof! Annars idag blir det en power-walk och så kommer det lite släktingar, trevligt!

Ha en trevlig dag

Vinst

En otroligt slapp lördag är vad det har varit.

Startade dagen med ett parti monopol, vad annars. Jag vann idag, IGEN. Jag, John och Johan har gjort det lite till en helgtradition. Hoppas de inte tappar motivationen bara i och med att jag vinner hela tiden.

Sen så åkte jag iväg till farmor och gjorde lite nytta. Hjälpte henne med att städa och tjänade lite cash. Så nu kanske det går runt den här månaden också.

Ska äta middag nu, har inte ätit sen frukosten. Ikväll händer det inget speciellt. Kanske blir en omgång monopol, vem vet?


Harry Potter på svenska

Det har varit en så sjukt lång dag idag. Sov ungefär fem timmar inatt och jag känner att det börjar ge avtryck nu.

Efter en heldag i skolan så mötte jag upp mamma i stan runt halv fem. Vi kollade runt lite i några affärer och det enda jag fick med mig hem var ett klarrött nagellack. Fast köpte ju ett pra skor igår så jag är inte bitter. Kom inte hem förrän kvart över sju och då åts det räkor. Så gott att jag skulle kunna leva på det resten av mitt liv!

For hem till Diana för en mysig filmkväll. Vi valde att se långköraren Harry Potter, med svenskt tal. Japp, det är riktigt, fanns inte på engelska med svensk text. Blev i alla fall mycket skratt åt den "svenske" Harry. I och med att vi båda var helt utslagna resulterade detta i att ögonen gick som rullgardiner under större delen av filmen. Dessutom missade jag slutet men jag har fått lite god sömn i alla fall.

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig, utan att passera GÅ. 
GODNATT 

Med ett leende på läpparna

En vanlig torsdag för mig innebär praktik på MQ. Det har varit så lugnt i affären idag att jag skulle kunna ha dött av tristess. Men som tur var övelevde jag dagen, måste vari för att det blev lite mer framåt eftermiddagen.

Har ett enormt shoppingbehov för tillfället. Jag har inte varit så shoppingsugen som jag är nu på väldigt, väldigt länge. Så imorse innan jag skulle börja jobba så sprang jag in på Johanssons i två minuter och hittade ett par snygga, korta boots (hatar det namnet). När jag kommer till MQ så inser jag att vi har ett par likadana, och jag är ju dum om jag köper ett par exakt likadana, hos en annan affär, till exakt samma ursprungspris när jag får 30% rabatt i slutändan. Så vid dagens slut gick jag mot busshållplatsen med min stora MQ påse i handen, med ett leende på läpparna och nöjd som aldrig förr. Måste tillägga att det är klack på bootsen så Emelie, du behöver inte känna att du är mycket längre än mig längre, kommer upp till 179 cm i alla fall. En bit på vägen åtminstone.

Nu ska jag fortsätta skriva på uppgiften i Småföretagande. Den sista som görs innan betyget sätts och om jag vill ha MVG och inte vill sitta uppe tills imorgon bitti så borde jag sätta fart nu!

Roligt med makt

En rolig onsdag går snart mot sitt slut. Det är den kortaste dagen på hela veckan och det är så gött när onsdagarna kommer.

På väg ifrån släktforskningen imorse så går man förbi en högskola. På en bänk ser jag ett bekant ansikte. Jag är inte säker, men tror att det var Angelica som var med i Big Brother och som gifte sig med Bingo Rimér. När jag kommer till skåpen så verkar andra också ha sett henne och tror också att det är hon, eller så är det en klon. Något vi kanske aldrig kommer att få reda på.

Idag har jag och Emelie varit på vårat första programråd. Tillsammans med två HP1:or och två HP3:or ska vi föra fram saker som tagits upp i klasserna som vi vill ändra på. En rolig timme (som kändes som en kvart) som bjöd på kaffe, bulle och skratt. Ångrar inte att jag blev klassrådsrepresentant, alltid roligt att ha lite makt.

Nu sitter jag och lyssnar på Coldplay blandat med Kid Rock samtidigt som jag skriver en massa uppgifter som ska in på fredag. Är lite smått stressad i och med att jag inte har någon tid till att skriva imorgon när jag praktiserar hela dagen. Så nu ska jag återgå till det.
God kväll

Händelserikt

Denna tisdag kan beskrivaas med ett ord, Händelserik. På vägen till skolan kom det två gående kameler, det var någon demonstration för att man ska ta sig till jobbet utan bil. 
Sen så var det meningen att vi skulle åkt på rättegång med klassen men det blev inställt i och med att det var fullt så det var ingen idé.
När jag ska gå till skolan märker jag att min klänning blåser isär så att allt syns, fixar dock detta med den hårnål kreativ som jag är.
På lunchen skulle vi för en gång skull gå till Sibylla att äta men det var kö till utsidan så vi hoppade det och fick äta dagens avskyvärda bambamat istället. Så har min dag sett ut i korthet.

Så mycket plugg har det inte blivit idag som jag planerat. Men jag jobbar bäst under press så jag lär ju sitta med allting på torsdag kväll efter praktiken då jag är helt slut och ligger och halvsover i böckerna. Men sånt får man ta.

Ska kolla klart på "Vem kan slå Filip och Fredrik" nu och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det onsdag vilket innebär att jag tar 7-bussen i och med att jag börjar klockan 8 med släktforskning, jippi!
Godnatt!  


In your face

Jag har gått emot mina principer. Jag har just blivit medlem på facebook. Jag har sagt att jag aldrig skulle bli medlem men nu så har det inträffat. Varför vet jag inte, hade inget bättre för mig helt enkelt.

Nu ska jag sätta igång med matematiken framför brasan. Det är svinkallt här, funderar på att byta till mitt duntäcke, får se ifall jag orkar hämta upp det. Om en stund så börjar "I ditt ansikte" med herr Betnér. Hoppas på att det är grymt, kan väl inte bli så dåligt med sveriges bästa komiker eller?

God natt

Hej mattestugan!

Efter en 45 minuters power nap så är jag nu pigg igen. Innan jag valde att lägga huvudet på kudden så kollade jag på ett program där man fick följa olika fall som kom in på ett sjukhus i USA. Det var en tjej som skrek något hysteriskt och var inte tyst en sekund. Hon sa hela tiden: Stäng av helikopterna samtidigt som hon höll för sitt öra. När doktorn lugnat henne och kollat i hennes öra så hittade han en levande skalbagge på ungefär 1,5 centimeter. Så äckligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Inte konstig att hon skrek.

Nu så ska jag duscha och sen så MÅSTE jag, vare sig jag vill eller inte, räkna massor med matte. Det hjälper inte att jag skjuter på det hela tiden, det finns ändå kvar det och blir bara mer. Det får nog bli ett besök hos mattestugan på onsdag igen, hoppas att det finns lärare den här gången bara.

Hitta vilse

Har precis varit i bamba med Emelie och Emelie och ätit den ustökta lunchen beståeende av potatis, kycklingköttbullar och cussysås. Ovanlig kombination.

Vi hade idrott, UTOMHUS idag och det blev orientering. I och med att vi tre är grymma på att orientera så klarade vi av banan galant. Om det skulle varit så att vi skulle gå vilse så har jag ju faktiskt gått i "Hitta vilse" som liten och kuskaperna sitter i. Vet dock inte ifall jag någonsin kommer att få användning av dem i framtiden.

GOD KVÄLL!

Har inte blivit någon matteräkning ikväll. Ganska väntat om jag ska säga det själv. Istället tänkte jag nu börja med lite näthandel. Lite lagom sent.

Istället så har jag tillbringat kvällen med att kolla på "Jiddra inte med Zohan" och spelat ett parti monopol med John och Johan. Tro det eller ej, jag vann idag. Synd att det inte handlade om riktiga pengar bara.
GOD KVÄLL

Skoltrött?

Ingen uppdatering sen igår. Sammanfattningsvis så var kalaset väldigt trevligt och när vi kom hem däifrån så åkte jag inte till Christin utan jag var hemma under kvällen. Hände inget intressent och därför inget roligt att skriva om.

Planeringen idag, är som alla andra söndagar, tänkt till att plugga på. Men så mycket studerande har det inte blivit, måste istället ta tag med allt detta ikväll, jag fruktar matten mest så det kanske skjuts på tills imorgon. Får se ifall det dyker upp något roligare att göra en söndagskväll så att jag slipper bli ursinnig och ledsen över att jag inte förstår ett A-tal i matteboken.

Ska äta riktig husmanskost till söndagsmiddag nu, delicious!

Förresten, såg en rolig undersökning i GP igår där de hade frågat ungdomar ifall de var skoltrötta. Här är några av de mycket kompetenta svaren.
Har du varit skoltrött?
- Ja, när jag lagt mig sent så orkar jag inte med skolan.
Vågar du säga till en lärare att du är skoltrött?
- Det beror på, jag brukar vara så trött! Om jag har riktigt ont i huvudet så säger jag till att jag vill gå hem.

Måste erkänna att jag också är skoltrött ibland när jag har ont i huvudet och lagt mig sent.

Kalasdags!

God morgon är kanske fel ord att anända vid den här tiden. Har precis ätit frukost och ska strax ta en dusch. Idag blir det kalas för kusin Niclas på Tjörn, därefter kanske hem till Christin.

Nu ska jag läsa en artikel i GP om några som går på Hulebäck varav två stycken går i min släktforskning. 
Há det gött! 

Ointressent

Har inget intressent att skriva om direkt. Har varit hemma ikväll och spelat monopol med John och Johan, gick riktigt dåligt dock. Sen så höll jag dem lite sällskap innan de gick ut på krogen för en timme sedan.

Ska strax gå och lägga mig. Är  helt slut efter en så lång dag i skolan idag och imorgon blir det en lång sovmorgon, skönt ska det bli.

Godnatt!


Ömmande fötter

Praktiken gick bra idag. Kom hem för mindre än en timme sedan. Denna dagen har varit den roligaste och bästa dagen på praktiken hittills trots att jag gått runt och snorat.
Man har lärt känna de andra lite bättre och man kan mer om varorna och vågar hjälpa fler kunder. Synd bara att alla som jag träffat som jobbar där (förutom min handledare), ska sluta innan jag är klar med praktiken och det innebär att det kommer nytt folk. Jobbigt!
Idag så har jag fått packa upp och larma varor (det var ungefär åtta stora lådor fulla med kläder), hjälpt till med att göra om lite i butiken, vikt kläder, lärt mig ett system som gör att man kan kolla upp ifall varan finns i någon annan butik och så har jag hjälpt lite kunder. En lärorik dag helt enkelt och nu så är det bara en vecka kvar tills nästa gång.

Nu så ska jag med mina ömmande fotsulor ta mig till badrummet för att ta en dusch, sen så måste jag göra lite läxor. Inser dock att hela dagen försvinner under praktiken och att man inte hinner göra något annat. Undrar hur det ska bli sen när allt i skolan verkligen drar igång.

Det är dyrbar tid det handlar om!

Har varit hemma i ungefär två timmar nu, det var våran kortaste dag i skolan idag, slutade halv tre. Men i och med att jag och Emlie är sådana otroliga plugghästar så bestämde vi oss för att gå till mattestugan. Lite generade och rädda för att uppfattas som puckon begav vi oss till en helt annan del av skolan där vi absolut inte kände oss som hemma. Men vad gör man inte för att få bra betyg? Det var i alla fall bara vi två och två andra tjejer där så det skulle gett oss jättebra hjälp om det kom någon lärare. Men i och med att ingen visste att det började idag så fick vi sitta där och jobba på med saker som vi skulle behövt ha hjälp med. Detta fiaskot ska garanteras tas upp på Hulerådet, det är dyrbar tid det handlar om!

Dagen har varit väldigt rolig förövrigt. Mycket skratt både mellan och på lektionerna. Dessutom så började jag med släktforskning idag som de andra i gruppen började med förra veckan. Måste säga att det verkar väldigt intressent om/när man lär sig de fem programmen som finns för att leta upp en gammal släkting.

Hoppade över träningen idag i och med att jag har en förkylning på gång och jag vill inte ta den risken att jag är sjuk imorgon när det är praktik. Vore lite pinsamt att sjukanmäla sig första gången efter "introduktionen".

Ska käka lite glass nu tror jag och sen så MÅSTE jag skriva lite läxor, så svårt att komma igång med det bara.

Träningsvärken sprider sig

Den längsta skoldagen på hela veckan är avklarad och det är riktigt gött. Denna dagen har varit trevlig måste jag säga. Roligt att alla hade träningsvärk i höften efter gårdagens häcklöpning. Det är klass HP2 det. Mycket skratt fick dagen att gå fort och med kladdkaka på rasten för att fira Nathalies födelsedag blev pricken över i:et.

När skolan var slut så åkte jag direkt till gymmet och därefter hem. Tänkte skriva rent lite uppgifter men det har inte blivit av och nu så har jag ingen lust. Dessutom har jag börjat få ont i halsen nu, får hoppas att den varma oboyen jag drack nyss gör sitt.

Ska fortsätta kolla på Top Model nu, jobbigt att jag börjar åtta imorgon, dock med släktforskning och det ska bli intressent och förhoppningsvis roligt.
GODNATT

Plåga

Har precis haft samhällskunskap och väntar på att den 2,5timmar långa lektionen med Mari ska börja. Jag tror inte att någon ser fram emot dessa plågotimmar.


Häcklöpning på schemat med Gurra

Sitter här i vardagsrummet med datorn i knäet och kollar på när John sitter och flinar åt Family Guy. Har aldrig gett det programmet en chans men vet att det är väldigt populärt.
Innan dess så hjälpte han mig med matten så att jag skulle kunna förstå någonting. Men efter ungefär fem tal så var våran kompetensnivå nådd så det får bli till att fråga Jesper imorgon på lektionen.

Idag var det en helt ok dag i skolan. Började med friidrott på gympan med Gurra. Bara för att våran grupp var grymt bra på att hoppa häck, helt nytt för mig dock. Sen så blev det några andra trevliga lektioner, så som samhällskunskap och näthandel. Fick sluta tidigare idag med, det börjar bli till en vana.

Nu sitter jag och funderar på ifall jag ska träna efter skolan imorgon. Problemet är att jag kommer hem så sjukt sent, runt klockan halv sju och jag börjar kvart över åtta imorgon. Det blir en väldigt lång dag i sådana fall.
Medans jag tänker på det så tänkte jag ta mig en dusch, sen så blir det en kvällsmacka framför Paradis Hotel, vad annars?

Hip hip hora!

Mamma har symöte här nu. Medelålders kvinnor som sitter och gapskrattar stör mig lite. Men det positiva är att det blir god mat och efterätt.

Sitter och kollar på "Hip hip hora"  för 1000:ende gången som går på tv nu. Den är så bra, ska försöka fått se på "Fjorton suger" också, måste få tag på den.

Nu ska jag gå ut och roffa åt mig en amerikans muffins som vi har gjort idag. Hoppas på att de smakar bra.
Godkväll!

Matematik B

Roligt att det regnar nu, smattrar som fasen på altanen och på presenningen till poolen. Lite mysigt är det ändå så länge man inte är ute i det.

Gjorde ett försök till att räkna lite matte alldeles nyss. Matematik B med linjära funktioner är INTE min grej. Jag fattar inte ett dugg, vill bara gråta. Kommer gå så kasst i hela kursen.

Har inte gjort så många knop idag annars. Sitter fortfarande i pyjamas och nu så lyssnar jag på the voice. Ska kanske ta och hoppa i några kläder och plocka i ordning lite i mitt rum, behövligt.

Ingenting att skriva om

Riktigt dålig uppdatering det sista nu, jag vet. Men har ändå inget direkt roligt att skriva om så då är det bara onödigt.

Gårdagens sista dag på praktiken gick bara bra. Vågade lite mer nu efter ett par dagar och kunde på så sätt hjälpa lite fler kunder. Synd att det inte är så många i butiken bara men så är det.

Efter att jag kom hem runt sju igår så åt jag middag och sen så bar det av till Lollo för en myskväll. Jag, Lollo, Diana, Lina och Lisa spenderade kvällen i soffan med att titta på "Alive" och sen blev det en herrans massa tjôt på det. Klockan tickade iväg och kom i säng runt halv tre vilket resulterade i dagens sega tillstånd. Så idag har soffan blivit sliten i och med att jag, John och Johan suttit i pricnip hela dagen och betat av film för film. Mysigt i detta pissvädret som har kommit till Göteborg nu.

Sitter och kollar på någon danstävling på tv och den kvinnliga programledaren har en helt underbar klänning på sig, önskar att man var känd så att man fick gå på massa tillställningar och ha fina klänningar på sig, en dröm!

Meningen med denna dag var att jag tänkt räkna matte som vi skulle gjort under praktiken men det blir inte alltid som man tänkt sig. Får sitta lite med det imorgon istället.
Godkväll!

Armand Van helden vs. Katy Perry

Under dagarna på MQ spelas en herrans massa olika låtar, vissa helt nya eller sådana som man aldrig hört förut blandat med gamla godingar. Två av mina favoriter är helt klart dessa. De får mig att vika ännu lite fortare och samtidigt nynna med i musiken. Härligt!



Snatteri

Redan hemma efter dagens arbetspass. Eller faktum är att jag fick gå tjugo över fem i och med att det var så lite att göra. Så dagen har jag mest spenderat med att vika kläder, hjälpt lite kunder och packat upp nya varor. Jag hatar att det finns så mycket fina kläder som man måste vistas vid varje dag. Jag blir GALEN! Vill ha allt!

När jag kom tillbaka från luchen så såg jag några killar som bytte om i damernas omklädningsrum, lade märke till dem i och med detta. Sen efter en stund så tjuter larmet och några killar springer från platsen. Vi hinner inte springa efter, de har hunnit för långt och vi kallar på vakten. De var runt 15 år och vakten hann inte ikapp dem. Vi vet heller inte vad det var som blev stulet, det förblir ovisst. Rätt osmart om de tog något från de externa varumärkena i och med att de har ett speciellt larm som färgar av sig på kläderna om de blir bortdragna. Men som 15-åring är man inte som klokast.
Jag blev lite chockad ärligt talat, jag trodde inte sådant här händer på riktigt men det är sådant man får räkna med. Det är bara det att det nästan aldrig hänt tidigare och nu händer det under veckan då just jag är där, typiskt.

Ska strax ta en dusch och sen blir det nog till att läsa lite i den bok som jag fick som handlar om MQ, lite om affärsidén och uppbyggnad av företaget, mycket intressent.

Tar ni emot praktikanter?

Konstigt det känns, konstigt att tre dagar på praktiken redan är avklarade trots att dagarna går så långsamt. Men idag har det varit en bra dag. Hjälpt en kund som inte visste vad hon ville ha och som gång på gång nämnde att hon hade gåt ner i vikt, larmat lite kläder, packat upp nya varor, vikt kläder och jobbat över. Det sistnämnda gjorde jag inte för att det var mycket att göra utan för att jag inte ville fråga om det var ok att jag gick när klockan var 6. Men när de andra, förutom min handledare, undrat när jag ska gå hem och när minn buss går så frågade jag klockan kvart i 7 om det var ok att gå då. Han säger: Ojdå!, jag skulle ju släppt dig för en timme sen egentligen. Liten stund av tystnad. Vill du ha sovmorgon imorgon för detta? Jag är inte sen när det vankas sovmorgon så det ska bli gött!

En annan rolig sak som hände när jag höll på att vika lite kläder.
Två tjejer och en kille på omkring 14-15 år kommer in och en av tjejerna frågar: Tar ni emot praktikanter? Jag svarar snabbt med: Jag vet inte, jag är själv en.
Antog i och för sig att de inte tar emot omogna tonåringar som går runt i klunga och skrattar högljutt. De är nog inte riktigt dem de söker skulle jag tro.

I och med den sena ankomsten till hemmet så har jag inte hunnit med mer ä att ta en dusch, ätit stekt ägg, kollat på Idol och Leila bakar. Så har min kväll sett ut och nu så kommer min favorit, Paradise.
Godnatt!

Hårprat och smakråd.

Den andra dagen på praktiken är avklarad och jag är helt slut i mina ben och min rygg. Men desto lindrigare idag än var det var igår.

Idag så har det inte heller hänt så mycket i och med att jag tydligen kommit i en lugn period. Men det blir mer att göra sen längre in på hösten. Så dagens sysslor har varit liknande gårdagens, vika kläder, larma, hjälpa kunder och vara smakråd. Utav morgondagen kan jag nog förvänta mig att få göra samma saker.

Vi har pratat om mitt hår idag, redan andra dagen. Är så van vid det att det är som att prata om vädret för mig. Förresten, nämnde jag att jag får ta del av personalrabatten som är på 30%?

Nu ska jag kolla klart på Paradise Hotel och sen ska i alla fall jag gå och lägga mig, kommer aldrig att kunna ha det här yrket i framtiden om jag blir så trött då, som jag blir nu.

MQ

Shit, shit, shit! Minns inte när det värkte så här mycket i mina ben som det gör nu. Nu vet jag resultatet efter att konstant har stått upp och gått runt i 8 timmar.

Dagen har varit bra med praktiken på MQ. Har dock inte gjort så mycket den första dagen utan typ; vikt kläder, vikt kläder, larmat, vikt kläder, hjälpt kunder och vikt kläder. Men det är sådant man får räkna med. Simon meddelade att jag också fick stå i kassan vilket gjorde mig glad i och med att man kan hjälpa till på ett annat sätt då. På lunchrasten så tittade jag in till Sanne på "Wilma" och så slog jag en titt på Gina Tricot. Det känns otroligt skönt att det har kommit igång nu och jag behövde verkligen inte vara nervös, hur trevliga människor som helst.

 Nu ska jag gå ut och koka makaroner till morgondagen så att jag har någonting att äta, kanske är bra när man jobbar 10-18, eller vad tror ni?

RSS 2.0