Tokyo Jane

Det är nästan lite läskigt hur ofta jag lyckas pricka in att publicera ett inlägg nästintill exakt 24 timmar efter föregående.

Idag har jag jobbat, varit i stan och bytt julklappar och därefter firat en vän till familjen. Jag bytte mitt Tokyo Jane armband som jag fick i julklapp till en annan färg, jag älskar hennes/hans/deras armband! Nu ska jag sova, imorgon väntar ett 9 timmars arbetspass och lite nyårsshopping. Good night!



Nyår!

Den årliga nyårsångesten har infunnit sig hos mig. Vad fasen ska man göra? Jag är så trött på nyår att jag skulle kunna spy, lika trött som jag är på Valborg. Det är så överskattat och man har alltid så höga förväntningar som kvällen dessvärre aldrig kommer i närheten av.

Nu ska jag skratta åt de puckon som ställer upp i Fist of zen. Imorgon väntar ännu en arbetsdag på det bästa jobbet. God natt!


What to say?


KY

Det är omöjligt för mig att släppa tanken på vad jag ska göra efter gymnasiet, den finns alltid i bakhuvudet. Ska jag plugga, jobba eller resa? Eftersom jag inte vet om jag vill/orkar plugga så är det kanske bäst att vänta... eller? Nu är jag inne och kollar på utbildningar som faller mig i smaken men det är ta mig fasen en djungel. På topplistan ligger just nu:

Marknadsföring och försäljning
Butiksledare
Kvalificerad säljare/marknadsförare
Event Marketing och evenemangsledning
Handel

Det är inte särskilt svårt att se mönstret. Jag har sagt till mig själv att inte stå i butik hela mitt liv, jag vill mer än så. Varför ska det vara så jäkla svårt att lista ut vad man vill göra?

Opublicerade bilder

Egengjord julklapp till jobbet


Jul på Lisberg




Realisation

Jag hatar rea, jag hatar att jobba under rea och jag hatar att handla i rea-tider. Idag trotsade jag detta och jobbade, imorgon kommer jag troligtvis att trotsa det andra bara för att jag inte kan stå emot, man kan ju missa något menar jag. Det är dumt att dö nyfiken.

Ikväll gör jag inte ett piss och det är så jäkla skönt, känner mig lite mör efter en uppstigning klockan halv sju imorse. Det blir Robinson, Guitar Hero och micropop, trevlig lördag!

Goodnight sweetheart well it's time to go

Har inte gjort något vettigt alls idag. Eller om man räknar med att kolla på Bröderna Lejonhjärta, Ensam Hemma, prova sina julklappar och äta pepparkakor är vettigt så har jag gjort en väldans massa. Nu borde jag sova, imorgon börjar jag jobba halv åtta och jag fasar över hur trött jag kommer att vara. Nu måste nagellacket torka och sen ska jag byta lakan i sängen... sen ska jag sova. God natt!


Jag har tydligen varit snäll i år






- Freebra
- Tumvantar
- Mysdress
- Trosor
- Korsett
- Tofflor
- Halsnand och ring från Miss Dee
- Armband från Tokyo Jane
- Läderarmband
- ID-smink
- Läppglans
- Kajal + vässare
- Mascara
- Ögonskuggor
- Cheescake-receptbok
- Trisslotter
- Presentkort på Sankt Jörgen Spa

Ett stort tack till alla!  

Nu ska jag smälta kalkonmiddagen och prova mitt nya smink. God fortsättning!


The very best

Jag är så jäkla nöjd med gårdagen, den bästa julaftonen på bra länge. Trevligt sällskap, god mat och fina paket. Visar vad jag fick lite senare. Idag ska jag bara slappa, testa några av julklapparna och bara njuta av ledigheten, jag älskar det! 









God Jul!

Jag är så trött, helt slut verkligen. En sjukt lång arbetsdag avslutades 21.00 och så fort jag kom hem slängde jag mig på soffan. Imorgon är det tydligen julafton, något som nästan gått helt obemärkt förbi. Jag är inte alls redo för julafton, jag har inte hunnit med att njuta av tiden innan över huvudtaget och det enda som varit juligt för mig är julklappshandeln och julmusik. Mitt psyke är inte inställt på något som har med julen att göra men jag får ta och gilla läget, hade dock inte tackat nej till att skjuta fram dopparedagen några veckor.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon beger sig familjen Johansson och massvis av klappar ut till Tjörn för att fira med familjen Karlsson. Nu önskar jag er en god jul!


Dan före dan före dopparedan

Idag är jag ledig, en dag utav totalt 4 fram tills den 7:e januari. Min dag har gått i julens tecken, minst sagt. Har precis slagit in mina sista julklappar, dessförinnan klädde vi granen och snart väntar årets första julskinkemacka med julmust. I förmiddags knödde jag på stan med tusentals andra sista-minuten-julklapps-handlare. Nu är jag klar med allt som behövs göras och kan njuta av stunden.




WOOOHOO!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, har inte suttit vid datorn sen i torsdags (ovanligt!). Har haft en grymt bra och härlig helg.

Fredagen bestod av julklappsshopping och jobb. Efter jobbet åkte jag, Diana och Lollo in till Jul på Liseberg, jättemysigt. Slutade med att vi kollade in musikhjälpen vid Storan och tog en kaffe på Condeco.

Igår jobbade jag tills klockan fem, sjukt mycket att göra så det gick jäkligt snabbt, jag älskar sånna dagar. Sen kom Diana hem till mig, vi kollade på film och youtube-klipp, sen somnade vi som stockar.

Idag åkte jag och Diana och Kajsa hem till Johanna på brunch, sånt som man borde göra oftare. Idag började jag också med att slå in mina julklappar, är långt ifrån klar med mina julklappsköp. Kul att jag har en dag på mig att fixa resten eftersom jag jobbar måndag och onsdag, och sen är det julafton. Tiden går alldeles för fort, jag hinner inte med.

Förresten, i lördags impulsköpte jag och Diana en resa till London, den 16:e februari åker vi och kommer tillbaka den 19:e. Det ska bli så JÄVLA roligt!!!!




Preparing

Förstår inte varför jag sitter uppe nu när en lång morgondag väntar. Eller några anledningar har jag faktiskt, nagellacket ska torka, mitt hår ska torka, jag filar på min önskelista och jag luskar ut vad jag ska köpa för julklappar till familjemedlemmarna. Förarbete är det bästa, då behöver man inte gå runt så länge i stan och trängas med tusentals andra julklappsshoppande-galningar imorgon, det är bättre att göra pinan så kort som möjligt.

Jullov!

Ikväll längtar jag till imorgon. Då står julklappsshopping, jobb och Jul på Lisberg på schemat. Nu är det jullov!


Jag

ÄLSKAR Paradise Hotel.... men jag HATAR Rami!


Freeeezing!

Det är svinigt kallt ute, och nästan lika kallt inne. Imorse trodde jag att mina öron skulle ramla av, seriöst.

Onödig skoldag, först jul-volleyboll och sen lite språkdiskussioner på svenskan. Sen skrev jag och Sanne studentflaksavtal, finally!

Christmasgift

Idag bytte jag och Emelie julklappar, och otåliga som vi är öppnade vi dem också idag. Jag fick nog den mest nödvändiga julklappen som jag kommer få i år, hon vet vad jag behöver! Fick en handkräm och ett lypsyl från The Body Shop som tydligen är det bästa när det gäller torra händer och läppar, och vänner, tro mig när jag säger att mina händer är som sandpapper på vintern, motbjudande men sant. Hjälper inte dessa så vet jag inte vad jag ska ta mig till.




I like!


---

Jag har dåligt samvete, anledningen? Jag gick inte på modevisningen Emelie skulle vara med på, kände inte att det var så bra då jag legat i soffan hela dagen med en värkande mage. Nu tänkte jag ta en dusch och sen fixa klart Emelies julklapp.

The dentist

Idag har jag insett att jag verkligen gillar att gå till tandläkaren. Det är så gött att komma därifrån med rena och fina tänder. Idag är det sista praktikdagen men då jag haft så satans ont i magen inatt och har fortfarande så hoppade jag över det idag. Nu skulle jag egentligen behöva sova ett par timmar då det inte blev mycket till sömn inatt men jag får klara mig, har en del att göra om man säger så.

Svenska hjältar

Sitter och kollar på Svenska hjältar-galan, har tårar i ögonen och gåshud över hel kroppen. Det blir inte bätre av att Ane Brun sjunger Tru Colours så oerhört bra. Det borde finnas fler människor som är som dessa hjältar, och inte minst skulle man vilja ha det mod som de har, beundransvärt är vad det är!


Ge mig mer tid!

Idag är det Lucia och tredje advent, fasen vad veckorna går fort nu.

I fredags kollade jag på Idol och skämdes för Eriks flickvän som prompt skulle upp på scenen och gråta, pinsamt.
Igår åkte jag och kollade efter lite julklappar men kom istället hem med en ny tunika, ett par tights och en ring till mig själv, bra Frida! Sen hem till Diana och käka middag med henne, Joanna och Tove, riktigt trevligt.
Idag har jag jobbat och varit på Lucia-fika hos farmor. Stressen över hur jag ska hinna fixa alla julklappar till släkten + jobbet och praktikplatsen kryper mig mer och mer in på skinnet speciellt när min vecka ser ut som nedan.

Måndag: Skola och jobb
Tisdag: Tandläkaren, praktik, modevisning
Onsdag: Skola till klockan 4
Torsdag: Skola och sen skriva avtal för studentflaket
Fredag: Julavslutning och sen jobb

Nej, men jag är inte alls stressad över allt vad jul heter. När fasen ska man hinna med Jul på Liseberg, julbaka, Hagas julmarknad och inte minst njuta av julen?

Julstress?

Börjar känna mig lite smått stressad när jag inser att det bara är 12 dagar kvar till julafton. Jag har köpt två, notera, två julklappar av typ 20. Vettefasen hur detta ska gå ihop men det måste det göra. Det är inte bara att köpa julklappar som är problemet utan också vad man ska önska sig, övriga familjemedlemmar är lite småirriterade eftersom jag aldrig vet vad jag önskar mig så nu tänkte jag åka ut och kolla vad som kan vara till intresse.


Afrikansk dans är underskattat

Ni som inte var med på idrotten idag missade något.. verkligen. Kenyanen Paul lärde oss afrikansk dans och det var en skrattfest minst sagt. Jag vill att Paul kommer tillbaka, han var klockren!

Just nu saknar jag det här!

Sommar, sol och värme!


Fur?

I lördags när jag kollade in den bästa second hand-butiken jag någonsin varit i hittade jag en underbar pälskappa. Den var grå, hade luva och var lite leopardmöstrad vid ärmslutet. Jag är så jäkla sugen på att köpa den men det är verkligen inte jag, men som mamma sa: för 250 spänn kan man köpa den för att bara ha den två gånger. Åh, måste nog åka dit imorgon igen, eller jag vet inte.


New stuff


Klänning (bar den på gårdagens julfest) JC 399:-, Halsband MQ/Zoul 129:-


The weekEND

Har haft en sån grymt bra helg (anledningen till att jag inte bloggat) med massor av underbara människor.

Fredagen: Jag och Diana käkade Italienskt på Da Vinci, lax med vitvinssås, helt gudomligt. Sen mötte vi upp 6 till och gick och såg New Moon som desvärre var sämre än den första. Inte att förglömma, Tove åkte ur Idol, YES!

Lördagen: Mamma och jag åkte runt till massa butiker, däribland second hands, en kavajrock och en kofta för 120 spänn! Dessutom köpte jag en klänning till kvällens festligheter som var julfest med MQ. Möttes upp i butiken, sen förfest med mingel och tilltugg hos en butikschef och därefter julbord på Wasa Allé. En otroligt lyckad kväll och jag åt sånt som jag aldrig trodde att jag skulle äta, bland annat oxtunga, hjort och ankbröst. Desvärre var det ingen som knöt slipsen runt huvudet och dansade på borden men man kan ju inte få allt, nästa personalfest kanske? 

Idag vaknade jag upp törstig som en gris och huvudvärk utöver dess like, värre än den värsta bakfylledagen, konstigt eftersom jag inte drack en droppe alkohol igår, måste varit den jäkla julmusten alltså. Tog mig i alla fall till jobbet och fem av mina vänner har fått ett unikt erbjudande så nu hoppas jag att ni kommer in och handlar ;)

Nu väntar bakning och andra advents-mys.

19931203 - 20061227

Idag skulle våran katt Zelma fyllt 16 år om hon hade levt. Hon var den bästa katten man kunde tänka sig. Trots att du kraffsade på stängda dörrar och vände om när vi öppnat dem, att du tog upp hela sängen så att man själv inte fick plats och att du gick runt på magen i en halvtimma innan du kunde slå dig till ro så var du helt underbar. Jag saknar att ha någon att gosa med på morgonen och kvällen, jag saknar att ha någon som strosar runt benen när man kommer hem, jag saknar Zelma.


Nu ikväll har jag och mamma bakat lussekatter, över 100 stycken, både med och utan saffran, de blev helt gudomliga och perfekt luftiga.


The perfect one

Jag älskar dagar som denna, då det är så friskt, frostigt och klart ute. Idag har vi jobbat med UF i princip hela dagen, sen har jag och Diana har kollat på Twilight och dessutom har jag varit i den finaste lägenheten på länge, utsikt över hamnen och hela stan, högt i tak, takbjälkar och loft, så jäkla perfekt att jag dör, ska fan kräva att jag får köpa loss den sen när dem flyttar.



Fullastad goodiebag

Har klarat av ännu en praktikdag. Har fortsatt att jobba med mitt projekt, druckit kaffe, käkat pepparkakor och nästan frusit ihjäl. Fick med mig en 10 kg tung väska hem med massor av nödvändigheter (plåster, duschcreme, tops, pads, tvättmedel, tandborstar, body lotion, omega3-tillskott m.m.) som de hade fått av en samarbetspartner, riktigt snällt.

På vägen hem satte det sig en sjukt konstig tant brevid mig på spårvagnen. Inom loppet av cirka fem minuter fick jag reda på att hon var trött på sina arbetskamrater, att hon gillade de gula ljusslingorna i träden bättre än de blå, att hon var i Haga i helgen, att hon längtade hem till sin man, att hennes mamma gillade NK:s skyltfönster men hon är död sen 11 månader tillbaka och att hon bara tycker att NK säljer kläder för dem som är miljonärer, ingenting för fattiglappar poängterade hon. Hon måste varit psykiskt sjuk eller så är det bara jag som har fördomar.



Väskans bästa innehåll: Star Wars-plåstren


RSS 2.0