Bäst i test!

Har precis packat färdigt det sista och ska alldeles strax lämna huset för att tillbringa helgen i Karlsborg. Mässan i skolan gick galant, alla tyckte att vår dryck var den godaste, och jag kan hålla med. När godiset var uppätet och drickan uppdrucken fick vi åka hem. Jag la mig i fåtöljen och försökte bli av med mitt lock i örat men det hände ingenting. Jag är i princip döv på vänster öra, hoppas det släpper inom snar framtid.

Nu ska jag gå ut och sätta mig i bilen och sitta där i 2,5 timmar. Ska kanske räkna lite matte på vägen (det gäller ju att vara effektiv) om jag inte blir spyfärdig. Ha en trevlig helg för det kommer troligtvis jag att ha.

Ciao

Ändrade planer

Det har inte räknats några 5 mattetal. Har istället tagit en långdusch, ätit cupcakes, kollat på "Vad blir det för mat" och snytit mig otaliga gånger. Nu ska jag fortsätta att gå i mina (hög)klackade skor som ska bäras på dopet/bröllopet på lördag, det kommer inte kännas som det är jag som går där i kyrkan med 6 cm klackar, men någon gång måste vara den första, eller hur?

Det blir förresten inget SoHo för mig imorgon eftersom planerna ändrats, åker till Karlsborg imorgon istället för på lördag. Det är vekligen skit att allting ska hända på en och samma helg, dessutom måste jag plugga sjukt mycket, hur jag nu ska hinna med det.

God natt!

Tell me!

Har precis varit ute och handlat inför mässan vi ska ha i skolan imorgon. Den stunden jag var ute tog verkligen på mina krafter, varför går det så fort att bli sjuk men lång tid att bli frisk?

Jag MÅSTE räkna matte nu, har ignen lust att ligga efter med hästlängder inför morgondagens lektion. Jag har ett mål: Jag ska i alla fall ha gjort 5 tal innan kvällen är slut, då är jag nöjd!


Efterhängset fruntimmer?

Gick hem tidigare från skolan idag eftersom jag mådde piss rent ut sagt. Det blir ingen praktik imorgon utan känner att det är bäst att kurera mig istället för att gå och snörvla och smitta ner alla andra.

Jag skulle vilja citera min kusin som gav en väligt bra liknelse till denna förkylning som ständigt återkommer.
"Förkylningen är som ett efterhängset fruntimmer" och jag håller helt och hållet med.

Om jag mår bättre på fredag så blir det SoHo för min del, slipper dessutom att ta tåget på lördag morgon eftersom pappa och Philip ändå åker upp då. Hoppas att jag blir frisk nu bara!

Suger!

Har precis proppat i mig diverse värktabletter och naturäkemdel och hoppas verkligen att de hjälper så att jag kan bli frisk inom en snar framtid. Imorgon är det dags för redovisning om produkten vi gjort, har inte förberett någonting så den kommer suga, precis som det övriga arbetet vi gjort. Orkar inte bry mig längre som sagt, speviellt inte när jag mår såhär.

God natt!


Daniel och Viktoria

Ingen har väl idag undgått förlovningen mellan kronprinsessan Viktoria och Daniel? Jag har kollat på typ varenda sändning om det sedan klockan 5 eftersom jag tycker att det är så himla roligt. Jag vet att folk kanske tycker jag är töntigt men jag blir så glad över att se hur lyckliga de är tillsammans.

Idag har jag inte mått något vidare, har åkt på ännu en förkylning. Har räknat ut att jag i genomsnitt varit förkyld var tredje vecka sedan mitten av december. Det är inte roligt någonstan, har som vanligt spenderat större delen av dagen  i soffan tittandes på tv. Det värsta med denna dag är att jag inte pluggat något alls, men jag har i alla fall en orsak men den skiter ju lärarna i totalt i slutändan.


Estudiar

Sitter och kollar på repriser från Big Brother år 2003. Fråga mig inte varför! Men jag har studiedag imorgon i alla fall och det kommer verkligen att bli en studiedag.

God natt!

Typiskt

Den här dagen har sugit musten ur mig. Jag orkar inte sitta och skriva om dagens irritationsmoment utan hänvisar istället till Emelies inlägg.

I helgen är planerna att åka till Karlsborg för att gå på dop och bröllop men självklart hamnar allt roligt under samma helg. På fredag har Lisa hyrt SOHO för att fira sin 18-års dag och på lördag firar Sanne sin 18-års dag. Eftersom det i stort sett blir omöjligt att ta sig 22 mil hem för Sannes födelsedagsfest på lördag försöker jag istället hitta en lösning för att kunna gå på fredagens höjdpunkt. Min idé är att ta tåget till Karlsborg på lördag morgon men problemet är att det blir så jädra tidigt, tåget AVGÅR klockan 20 i sju vilket innebär att jag måste gå upp runt 20 över 5 efter fredagens festligheter. Dopet/bröllopet ligger på den sämsta tiden någonsin, klockan 11 börjar det. Men jag ska ta och fundera över detta och jag hoppas att jag hittar en lösning på det hela!

Bildexplosion!

Plats: Ramsvik
Tid: September 07
Vilka: HP1


Små, bruna & glada

Delar av HP1

Sandslottstävling


Ett av bidragen

Vårt underverk

Hela HP1


Bygga-så-högt-torn-som-möjligt-av-spaghetti-och-marsmallows
Kolla tjejen i runtan!

Vinnargruppen

Krabbfiske

Solning


GE MIG SOMMAR, TACK!

Snabb update

Ska sticka och träna alldeles strax men tänkte att jag hinner slänga in ett inlägg. Gårdagskvällen var mysig med den bästa melodifestivalomgången enligt mig, god mat och marängswisse. Förmiddagen har inte varit lika rolig, eller har mestadels sovit men jag har (faktiskt) tagit tag i svenskan och läst klart två tråkiga texter. Är stolt ska jag säga er!

THE dress!

Den är 1000 gånger snyggare på! Perfekt längd, snygg rygg och lagom vippig. Tänk till brun kropp och vita tygskor en strålande sommardag!




MQ Zoul, 499 kronor

Saturday

Kom upp i tid imorse vilket inte är vanligt på en lördag för min del. Åkte till stan med mamma halv elva och kom hem runt klockan 3. Känns som att jag varit inne i varenda affär och jag fick med mig lite grann hem. Klänningen var alldeles underbar, lika underbar på galgen som på mig så den fick verkligen följa med mig hem. Visar en bild på denna skapelse någon dag. Var inne på Beyond Retro som var en besvikelse enligt mig, det luktade nymålat och det vara bara rörigt och trångt, kanske blir det bättre när de kommit igång.
Vi tog även en fika och fortsatte att gå i fler butiker och fick med mig en rutig kjol och ett par jeanshorts hem.

Har gjort en riktigt snabb städning i mitt rum nu, Diana kommer alldeles strax och ska spendera kvällen och natten här. Det var så jädra längesen vi sågs nu så det ska bli riktigt trevlig. Vi ska kolla på melodifestivalen och äta gott hela kvällen. Ska ut i köket och duka nu, blir nog ingen mer uppdatering denna dag.

Há det gött!

DANCE!

Tänkte ge ett litet musiktips så här på kvällskvisten och en låt som ligger högt på min lista över de bästa låtarna just nu är den här!

God natt!

Hur väl känner jag mig själv?

Shit vad denna veckan har gått fort. Kanske för att det bara varit tre "riktiga" skoldagar. Idag har dagen gått åt till Livskunskap. Riktigt roligt om jag får säga det själv. Roliga övningar och spel som bjöd på många skratt. Det handlade mestadels om härskartekniker, status och hur väl man känner sig själv. Dessutom bjöds det på kaffe och thé, riktig lyx.

Gick inte och provade klänningen efter skolan då jag har så sjukt ont i magen. Har haft det i några dagar nu till och från och vet inte vad det beror på. Men det känns lite bättre nu så jag tänkte ta en sväng förbi MQ imorgon och samtidigt ta en titt på Beyond Retro som öppnat idag, kan ju alltid hoppas på att jag blir några plagg rikare.


Det kallas kärlek!

Jag har gått och kärat ner mig...i en helt underbar klänning. Den är så jädra fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har inte provat den ännu men jag hoppas att den passar och är lika fin på mig som på galgen. Dessutom har jag hittat sjukt snygga jeansshorts och en jeanskjol, det är inte billigt att jobba i klädaffär.

Ska snart röra mig mot sängen eftersom jag ska upp runt klockan 6 imorgon. Det är bara livskunskap som står på schemat och slutar klockan 2. Ska förbi och prova allt jag tittat ut efter skolan imorgon, kanske blir tre plagg rikare.

God natt!

Frida & Fritiof!

Dagens händelser: Började en timma tidigare och var i skolan ända till klockan 4, fick ett glädjande besked från praktiken att jag börjar klockan 12 imorgon, kom hem tjugo i fem, åt god laxpasta, bytte om till träningskläder, tog bussen tio i sex, tränade ett tufft Body Combat pass, sprang från salen ihopp om att hinna med bussen, missade bussen, fick skjuts hem, duschade en lång stund och nu sitter jag här igen. Det är här alla dagar avslutas i princip, dock blir det inte så mycket plugg eftersom det finns så mycket annat roligt att kolla på. Läste precis att den kända second hand butiken Beyond Retro ska öppna här i Göteborg, hoppas att de har mycket fint att erbjuda.

Förresten, jag har två namnsdagar idag. Det är Frida och Fritiof på samma dag, Fritiof heter jag på hemmaplan. Trodde att jag skulle ha turen att få tre stycken namnsdagar men det blir bara två eftersom Frida och Fritiof ligger på samma dag.


Training

Ska alldeles starx röra mig mot mitt rum. Har varit och tränat nu ikväll, är helt slut efter 1,5 timmas Body Toning som motsvarar två träningspass och 1 mils joggning. Inte konstigt att jag är trött i kroppen. Har dock inte hunnit plugga någonting men det känns lite bättre med produkten nu då vi delat upp arbetet nu (verkligen på tiden eftersom det ska in nästa vecka). Såg verkligen fram emot sovmorgonen tidigare idag som vi vanligtvi har imorgon men den glädjen varade inte länge då min lärare berättade att vi skulle vara där klockan 10 för en föreläsning och går därför misste om en hel timma. En timma som jag skulle kunna sova ut på.
Nu ska jag lägga mig så att jag är utvilad och redo för en ny dag imorgon.

God natt!


TRÖTT

Sitter och kollar på Advokaterna som är ett jädrans bra tv-program. När det är slut ska jag stupa i säng, har gäspat sen jag gick upp imorse. Skoldagen gick hyffsat fort idag, fick sluta lite tidigare och åkte och jobbade i 2,5 timmar. Jag är så trött!

God natt!

9 TIMMAR!

Nu ska jag gå och lägga mig. Känns som en bra idé eftersom jag ska upp runt klockan 7 imorgon. Slutar inte förrän tio över 4 vilket suger riktigt hårt. Åker hemifrån klockan 8 och är hemma vid 5. Det är 9 jävla timmar vi snackar om!

God natt!

Och?

Hej!

Har precis kommit hem efter att ha varit iväg och köpt doppresent. Alldeles strax väntar en god middag och därefter en promenad.

So long!


Valentines day

Jaha, då börjar denna alla hjärtans dag gå mot sitt slut. Idag har jag hunnit med en hel del känner jag. I förmiddags spenderade jag lite tid på IKEA och inhandlade ett efterlängtat kakfat, ett sånt med tre våningar. Har suktat efter ett sånt en längre tid och nu har jag äntligen blivit ägare till ett. Har också hunnit med att baka en massa. Det blev morotskaka (formade som hjärtan såklart) och kanelskorpor, bakade med mycket kärlek. En god middag har avnjutits och så har jag spelat vattenpoker med John och Johan. Det går ut på att man satsar vattenklunkar och förloraren får dricka så många som den kom upp i. Detta har resulterat i att jag gått på toa 4 gånger på en timma och jag känner att det är dags igen nu.

Ciao


Stay with me honey, stay with me honey!

De dagar jag jobbar så spelas det så grymt bra musik så därför blir det som en återkommande punkt det här med att ge tips på helt sjukt bra låtar. Här är två nya som följt med mig hem i huvudet idag. Lyssna och njut!


John ME - Love is my drug


Johnossi - 18 karat gold

Friday!

Jag säger som jag alltid säger efter en dags arbete: Jag har så jädra ont i benen! Borde vant mig nu, men tror för tillfället att det aldrig kommer bli så. Kom hem först halv åtta eftersom det var en jobbig kund som inte ville inse att vi stängt och nu har jag ätit en god middag. Ikväll blir det bara att SITTA i soffan och lägga fötterna högt, ska fortsätta kolla på "På spåret" nu eftersom Filip och Fredrik är med.

God kväll!

Tur

Hallå!

Har inte blivit någon uppdatering idag eftersom dagen inte har spenderats så mycket hemma. Dagen startade med en tur i Kungälv där jag inte hittade någonting alls, vilket var bra till en viss del ;). Efter en torget-semla och en middag så åkte jag och mamma till Allum för att prova shoppinglyckan där. Det var bara LITE bättre, hittade en grymt snygg kuvertväska på MQ som varit på rea bra länge men jag har aldrig slagit till och när jag bestämt mig var den självklart slut på Backaplan men nu hade jag tudren att hitta den i Partille istället. Ibland har jag riktigt tur må jag säga.

Ska måla mina naglar alldeles strax eftersom det inte blev av igår. Morgondagens planer är att åka till stan med John för att shoppa och sen åka och jobba klockan 13-19. Så det är det jag ska ha för mig imoron. Nu blir det måleri!

God natt!


Onsdagens händels

En arbetardag är avklarad och vilket känns bra eftersom jag då kan säga att jag gjort någon nytta på lovet. På lunchen sprang jag iväg till Kicks och köpte ett klarrött nagellack (vad annars) så nu ska jag måla dem innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag och mamma och shoppa i Kungälv, hoppas på att hitta något snyggt och som ingen annan har eftersom det finns lite ovanliga butiker där. Men nu får jag skynda mig med måleriet innan jag somnar här.

God natt!

Boken var bättre

Hann inte med en tidigare uppdatering eftersom jag spenderat eftermiddagen i stan/biosalongen. Jag och Sandra tog oss in till stan klockan fem för att kvart i sju gå och kolla på "I taket lyser stjärnorna" och för en gång skull kan jag jämföra med boken eftersom det är första gången jag ser en film där en bok som jag läst blivit film. Jag kan säga att boken var bättre eftersom att de tog bort viktiga detaljer i filmen som gör hela historien men den var bra i och med att den var underhållande, charmig och sorgsen på samma gång. Kom hem klockan nio och har kollat på Andra Avenyn. Fick ett samtal där jag fick reda på att jag ska jobba imorgon, så det blir läggdags för min del nu. Ska bara se de nya avsnittet av The City först.

GOD NATT!


I will survive

Jag vet inte riktigt vad det är som hänt med mig men någonting är det. De två senaste dagarna har jag vaknat klockan 12. Frågar ni mig så är det otroligt sent och så fort jag vaknar och kollar på klockan blir jag helt chockad.

Nu är jag i alla fall upp och har hunnit äta en god och ostressig frukost. Dessutom har jag hunnit sy några strumbyxor och ska sätta mig och räkna lite matte alldeles strax. Sen så ska jag börja förbereda maten som jag ska laga till familjen, det blir ju lite så när man har lov och mamma har börjat jobba dagtid. Men, men, jag överlever nog ska ni se.

Kornblå/lila klänning sökes!

Ska alldeles strax gå och lägga mig men tänkte slänga in ett inlägg först. Fikan med Christin var mycket trevlig och jag kom väl hem runt halv nio. Sedan dessa har jag kollat på Advokaterna (som är ett utav de bättre program som går på tv just nu) och så har jag kollat på lite Rachel Zoe project också. Dessutom har jag helt snöat in på att jag vill ha en kornblå eller en lila, typ auberginefärgad klänning till dopet/bröllopet så därför sitter jag och kollar igenom diverse sidor för att se om jag kan hitta någon som är fabolous. Har någon något bra tips så är det bara att dela med sig.

God natt!

Snabb-resumé

Hello!

Har inte gjort mycket denna dag. En snabb resumé: Vaknade klockan tolv, duschade, åt frukost, räknade LITE matte, gjorde mig iordning, åkte och handlade mat med John och Philip, kom hem och började laga mat, åt alldeles för mycket av den goda kycklinggrytan. Nu vilar jag magen men ska gå och göra mig i ordning för en fika i stan med Christin. Men först väntar ett stopp på Backlaplan.

RachelZoeProject

Nu ska jag lägga mig efter att precis kollat klart på ett avsnitt av Rachel Zoe project. Inte att förglömma, denna vecka vankas det lov!

God natt!

Ihop-plock

Jag har faktiskt rensat garderoberna och jag fattar verkligen inte hur jag fick plats med allt innan. Men nackdelen nu är att jag måste gå upp i tid för att hinna hitta kläderna eftersom jag bytt plats och sorterat om lite grann, men fint blev det.

Jag förstår verkligen inte hur jag tänkt då jag köpt vissa plagg. Jag slängde bl.a. en mörkt senapsgul långärmad t.shirt från Bondelid (köpte den troligen bara för att det var Bondelid), en skrikig grön tröja med trekvartsärm och vit mudd, prickiga omlottklänningar á la städerska, den omtalade spygröna trädgårdsklänningen med usel passform, bajsbruna och röda stickade tröjor och kläder från skolavslutningen i sexan som blivit lite urvuxna vid det här laget. Ja, ni hör ju själva vilken kompott detta är och det är banne mig värre i verkligheten.

Nu tillbaka till Beck!


Rensning

Hello!

Denna förmiddagen har spenderats i soffan eftersom jag fortfarande är väldigt täppt i näsan och hes och därför ägnar jag mig åt ett "My super sweet sixteen-maraton". Har dock sett de allra flesta avsnitten men de går att se igen.
Jag tänkte att jag skulle göra lite nytta denna söndag så alldeles strax ska jag troligen gå in till mitt rum och ta mig an garderoben. Den behöver rensas om jag vill ha plats med allt nytt som jag vill ha, hittade massa nu bara på några minuter. Sen tänkte jag också plocka upp alla kläder som täcker mitt rum och även göra det kliniskt rent. Får se ifall jag orkar göra allt detta idag, annars har jag ju hela veckan på mig.

Later!


Hemmagjort

Fick ett sånt sug efter att göra egna armband. Har hittat massor av bra sidor och butiker som säljer allt som behövs för att göra egna kreationer. Jag hade en period i åttan då jag införskaffade massa pärlor, linor och liknande för att göra halsband. Gå kanske att använda även vid detta tillfälle. I veckan ska jag garanterat besöka några affärer och handla in en mängd saker så att jag kan sitta hemma och göra fina, unika och personliga smycken och samtidigt öva upp mitt tålamod, det behövs definitivt!

God natt!

Melodifestivalfunderingar

Vad fan är det för land vi bor i? Eller det är inte landet det är fel på utan på folket som bor i landet. De har ingen god smak när det kommer till musik direkt vilket märks tydligt då "Snälla, snälla" går vidare till andra chansen. Jag klagar alltid på svenska folket då det ska röstas och personer som inte jag tycker är bra, går vidare/vinner. Problemet är bara att jag själv inte röstar och kan på så sätt inte sitta och klaga på alla andra som i alla fall gör det, men gör det fel. Det jag vill ha sagt med detta inlägg är att det var helt fel artister som tog sig vidare till Globen/andra chansen, förutom Alcazar som hade kvällens bästa låt, snäppet bättre än Marie Serneholts som desvärre inte tog sig vidare.

Pangpris!

Klockan är snart fem och denna dag har gått förbi i rasande fart. Sov inte så länge imorse som jag hade hoppats på men vaknade i alla fall utsövd.

I förmiddags åkte jag till några secondhandaffärer för att kolla på kuvertväskor men hittade ingen som föll mig i smaken så jag får leta vidare helt enkelt. Men jag fick däremot med mig en lite längre, mörkblå kavaj hem till ett pangpris. 120 kronor gick tygbiten på vilket är ett grymt bra kap. Sen jag kom hem har jag ätit en helt fantastisk middag bestående av lax. Det är helt klart något av det godaste som finns. Har tagit en tupplur här på soffan också eftersom jag inte känner mig helt 100. Snoret rinner och halsen är inte som den ska, det låter som jag rökt 2 paket cigaretter om dagen i hela mitt liv, då förstår ni att jag är pretty hes. Så ikväll ska jag kurera mig med marängswisse och melodifestivalen. Nu är det namnsdagfika som gäller.


Bedtime

Äntligen är denna dagen slut för min del. Är helt slut i både kropp och knopp så jag ska ta och lägga mig nu. Har varit igång sen 6 imorse så det är inte så konstigt att jag är seg nu. Direkt efter skolan som var helt ok idag åkte jag och jobbade, var där till 10 över 7, åkte hem och åt och sen dess har jag inte gjort något vettigt. Men nu ska jag vara så vettig att jag ska lägga mig i tid och sova länge imorgon, utan att ställa klockan. Ska bli helt underbart!

God natt!

Pappa är på tv

Om det är någon av er som av någon konstig anledning funderat på hur min pappa ser ut så ska jag visa er en bild på en person som ni garanterat känner igen. Inte är det min pappa men enligt oss familjemedlemmar är det slående likt.


Ta bort lite hår, lägg till lite grått och lite mer mage så har ni Stellan på pricken!

I feel blind

Eftersom det spelas så sjukt bra musik på min praktikplats så går jag varje torsdag därifrån med en låt på hjärnan. Idag är det Hercules and love affair som ständigt spelas i huvudet på mig.  


Hercules and love affair - Blind

It's back!

En åttatimmars praktikdag är avklarad och det har varit en bra fast lång dag. På lunchen kom skiten tillbaka, näsblodet alltså, men jag är ju van nu. Hoppas att det inte blir till en vana då jag blivit frisk bara.

Ska gå till duschen nu men jag har så jädra ont i benen efter idag, trodde att jag hade vant mig vid det här laget men så verkar det ju inte. Sen så skulle det varit bra om jag räknat lite matte men det kommer ju en veckas lov och då kan jag ju plugga huur mycket som helst för det är ju jätteroligt, eller hur?

Tylösand!

Jag är i ett stort behov av att åka bort, om det så bara skulle vara till Kungälv. För jag vet inte hur många år sedan nu, skulle mamma och min faster bjuda farmor på SPA och jag skulle självklart åka med men jag har varit för ung och det har helt enkelt inte blivit av. Men igår så kom Tylösand bara upp i huvudet och jag la fram förslaget för mamma. Hon var inte sen på att gå med på det och jag har pratat med min faster och min famor är ju pensionär så hon har förhoppningsvis inget annat för sig så jag hoppas verkligen att det kan gå av stapeln nästa helg i sådana fall. Det skulle vara helt underbart att få åka och bo på ett lyxhotell med fri tillgång till träning, pooler, relax, härliga frukostbuffér, tre-rätters och vita badrockar att gå runt i hela dagarna. Jag är redan där!







Efter två dagar i soffan

Var med om något obehagligt vid gårdagens slut och vid dagens början. En gång tidigare har jag blött näsblod och är det någonting jag verkligen inte gillar så är det blod. Igår kväll/natt då jag insåg vad som hade hänt sprang jag runt i huset som en yr höna och väckte större delen av familjemedlemmarna. Imorse var jag dock ensam och fick klara mig på egen hand men det gick faktiskt bra. Nu vet jag hur man tacklar näsblod.

Skoldagen var inget att hänga i granen. Eller jo, den var ganska trevlig om jag ska vara ärlig, den gick hyffsat fort och det var roligt att se alla igen efter två dagar på rygg i soffan. Hade programråd med några andra käcka personer från HP och det gav väl oss lite grann i alla fall, om inte minst lite goa skratt. Lyssnade också på två presentationer om UF, vad man ska göra och inte. Dessutom fick jag tillbaka mitt svenskaprov på epoker, det gick över förväntan då det på pappret stod ett MVG-. Känns riktigt gött för att enbart pluggat kvällen innan.


Orolig för att misslyckas

Jag tror seriöst att det är något allvarligt fel på mig. Eller jag vet inte ifall jag ska kalla det fel egentligen utan jag agerar och tänker bara väldigt annorlunda nu om jag jämför med hur det var för bara några månader sedan. Jag har ALLTID haft otroligt höga krav på mig själv och alltid pressat mig till det yttersta då jag vill att det jag gör ska bli så bra som möjligt. Jag tål inte att misslyckas då det gäller saker som kan påverka mig och min framtid. Jag kan säga att det är så jädrans jobbigt att alltid känna att man kan aldrig göra någonting halvdant och ett misslyckande skulle kunna förändra mig helt.

Nu har jag helt vänt bana och det känns absolut inte heller bra. Jag har tröttnat på allt som heter skola och jag har ingen motivation till saker och ting längre. Dessa två dagar jag har varit sjuk har varit helt underbara om jag ska vara ärlig. I vanliga fall hade jag pallrat mig iväg till skolan en dag som denna eftersom jag inte mår så jättedåligt men nu har jag hamnat i det träsket att jag inte längre bryr mig. Förut skulle jag mått dåligt över det jag hade missat men nu är det skit samma.

Vill bara gå i ide och vakna upp en dag då jag kan leva med att misslyckas och inse att ens handligar inte alltid behöver vara perfekta.

Nyfunnet

När jag precis besökte mitt rum (vilket jag inte gör så ofta, sover bara där eftersom det är på 8kvm) gjorde jag ett riktigt fynd. Fick syn på ett armband jag fick av min moster i julklapp. Har helt glömt bort det, det ska nog få pryda min arm imorgon.


Det är min snygga badrock ni skymtar i bakgrunden, jag vet att ni gillar den.
Ursäktar för den dåliga bilden, det kallas webbkamera, tror jag.

Nytt i garderoben

Har gjort en av de tre saker som jag skulle göra idag. Jag hoppade över pannakakorna och när man är sjuk så ska man inte behöva plugga så därför har jag inte gjort någon matte utan istället tagit tag i helrenoveringen. Peeling, ansiktsmask, målning av naglar etc. Känner mig lite smått uttråkad men då kom jag på idén att visa upp det som nyligen fyllts på i min garderob, jag är så nöjd med allt! Nu ska bara våren komma också.


Svart kavaj från H&M 399 kr, Stor, blommig sjal från MQ 199 kr


Klänningen/linnet från H&M 249 kr, Halsband från MQ 199 kr


Randig långärmad t-shirt från H&M 149 kr


Två baskoftor från H&M 149 kr/st


Kvällens läsning och nymålade naglar (ignorera att jag målat utanför, så ser det allttid ut).

På jakt

Sitter nu och kollar igenom ett antal olika sidor i hopp om att hitta en snygg kuvertväska. Jag gillar inte dessa rosa, plastiga, lackiga, rynkiga, blanka utan vill ha en som är snyggt insliten. Jag tror att jag ska ge mig ut på en secondhand runda i helgen. Vet en som har många snygga väskor och förhoppningvis säljs de till ett bra pris. Wish me luck!

Helrenovering

Ingen skola idag heller för min del. Mår avsevärt bättre men känner mig inte riktigt redo att gå till skolan än. Imorgon måste jag nästan gå då vi har programråd, naturkunskapslabb och får tillbaka svenskaprovet. Idag hade jag tänkt att räkna lite matte, göra pannkakor och en helrenovering på mig själv som innebär dusch med obligatorisk hårtvättning, peeling, lotion och målning av alla naglarna. Blir alltid lite piggare om man fräschar upp sig lite när man är sjuk. Men jag får se ifall jag orkar med alla dessa punkter.

Vad gör man annars?

Jaha, kan ju inte säga att jag är direkt förvånad över att jag är sjuk idag. Kände det på mig när jag gick och la mig igår, vaknade upp med feber så det var bara att ringa till skolan och sjukanmäla sig. Förmiddagen har jag spenderat i soffan, har plöjt igeonom ett okänt antal tv-program, allt från matlagningsprogram, barnprogram, nyheter, musik till intervjuer på nyhetsmorgon. Det är det enda man gör när man är sjuk är att titta på tv. Det värsta är att allt är så jädra dåligt. Bytte precis kanal eftersom det var Glamour på den förra och jag kände att den serien har fått sin chans från min sida eftersom jag redan har bidragit till att serien fått fortsätta i en hel evighet.

Emelie ringde alldeles nyss vilket piggade upp mig i 13 minuter. Jag är glad att jag missat en allmänt dålig dag i skolan. Fast det värsta är att de fick gå hem tidigare för att läraren var sjuk, det skulle aldrig hänt om jag var där, det är alltid jag som klagar över att våra lärare alltid är på plats. Känner dock att jag gjorde klassen en tjänst genom att stanna hemma, annars hade de fått gå till 4.
Ska försöka få i mig blåbärsfilen som står här brevid mig nu, planer för resten av dagen, tv-tittande.

Bra, riktigt bra!

Middagen var helt utsökt. Åkte hem efter det, tog ett parti monopol mot John och Johan, jag förlorade. Börjar att få ont i halsen vilket inte var alls längesen sist, dessutom mår jag skit över att jag inte pluggat något till naturkunskapsprovet imorgon, det kommer att gå så sjukt dåligt!
God natt!

Restaurang

Är hemma nu efter en dag med arbete. Innan jag började stack jag till H&M och provade och köpte klänningen. Men jag hade visst tagit fel på klänningens längd och det är mer ett linne än en klänning, men vad gör det?

Ska om bara en liten stund gå ut och äta med familjen, är vrålhungrig nu eftersom jag inte fick någon lunchrast idag. Då förstår ni nog hur min mage skriker efter mat nu.

RSS 2.0