Give me!

Varför har jag turen att ha fått ett så otroligt bra jobb? Vi ska inte tala om arbetskamraterna, jag bara skrattar när jag tänker på hur många roliga stunder vi haft och jag kan verkligen inte inse att det snart är slut. Idag kom det in en karl på sisådär 35 år som charmerade oss totalt och det pinsammaste var att han märkte hur vi stod och skrattade åt allt han sa, hur vi blev röda i ansiktet och hur hjälpsamma vi plötsligt blev när det handlade om att ta bort larm och etiketter som satt på de kläder han hade på sig. Inte nog med att han var jäkligt charmerande, såg bra ut, hade en härlig norrländsk dialekt och luktade gott, han hade gott om pengar också. Han skulle på U2, VIP, och han skulle bjuda med sig en herrans massa folk. Dessutom kom han bara in och köpte det som vi gav honom, det är en ritkig man det. Varför kan inte alla män vara såhär?


Stockholm nästa! (troligtvis)

Jag och mamma har suttit och kollat på resor till Stockholm i X antal timmar nu. Det lutar åt att det blir en resa nu när jag får min efterlängtade semester på måndag. Vi har hittat grymma hotell men problemet är bara resan dit, tågbiljetterna är ju svindyra! Det är typ billigare att flyga än att åka tåg, sjukt!

Ingen ny hårfärg

Hittade ingen bra hårfärg idag så det blev inget gjort. Kände inte att jag ville ta en färg som inte kändes bra bara för att göra det så då sket jag i det istället. Men annan shopping blev det allt, två stycken helmjuka t-shirtar på halva rea-priset, ett par jeans med pefekt färg, slitning och pris, en tunika och en supermysig kofta. Konstigt nog längtar jag till hösten mer än någonsin, jag menar, det känns ju inte ens att det är sommar nu, tur att det bara är 12 dagar kvar tills vi åker och får steka i solen.

Hairy

Igår var det mycket hårprat på jobbet och självklart var det många frågor om mitt (jag är väldigt van nu). Vi kom i alla fall in på olika hårfärger och jag blev grymt sugen på att tona mitt hår igen (gjorde det förra året men då blev det lite åt det röda hållet och blev inte någon hit enligt mig) så imorgon ska jag ta och köpa färg. Var lite osäker på om jag skulle bli ljusare eller mörkare men nu lutar det åt chokladbrunt, alltså lite mörkare eftersom det ändå kommer att blekas i solen i Bulgarien. Skulle det bli skit så är det i alla fall tur att det går ur i tvätten.

I början av ett beroende

När ska jag sluta att sitta uppe halva nätterna utan att göra någon som helst nytta? Jag är stentrött men ändå sitter jag uppe och gör helt obetydliga saker. Inte konstigt att jag går runt och gäspar stup i kvarten på jobbet, dessutom hade jag en hejdundrandes huvudvärk idag (kan mycket väl bero på de sena nätterna) som försvann efter en tablett och en kopp kaffe. Jag är så rädd för att jag blivit beroende av kaffe, trodde att jag kunde behärska mitt drickande men jag tror att det börjar att gå utför, men men, det finns ju farligare sakera att vara beroende av än kaffe, inte sant?

Bilder från gårdagen

Den andra halvan av dagen har varit bättre än den första. Efter lite kaffe och frisk luft piggnade jag till lite grann men den ömmande magen spökar fortfarande och min röst ska vi inte prata om, jag dansade och sjöng ju trots allt i ett flertal timmar igår. Efter att jag gått fram till dj:en och önskat musik började alla lämna dansgolvet, dagens musik är tydligen inte populär bland 50+, efter gårdagskvällen har jag förstått att det är Arvingarna, Abba och Michael Jackson som gäller och absolut inte mig emot, jag dansar och sjunger med till allt (tyvärr?). Nedan följer i alla fall ett urval av bilder som togs från start till slut. Enjoy!



























Provinlägg

Ett provinlägg!



En kväll som går till historien

Åh vilken lyckad kväll det blev igår. Långt över förväntan, både när det gäller plats, mat och sällskap. Trots att jag var yngst med alldeles för många 50+ så hade jag en sjukt kul kväll. Dansade från elva till två, varvade med drinkar och vacker utsikt över Göteborg. Idag är jag öm i fötterna av allt dansande, träningsvärk i magen efter allt sjungande och mungiporna har fastnat vid öronen av allt skratt. En minnesvärd kväll med många händelser som nog får stanna mellan gästerna, det är bäst så, för alla. Nu ska jag försöka piggna till, de andra tar en återställare, ska kanske ta och hoppa på samma bana. Later!

Grattis världens bästa mamma!

Nu är firandet i full gång, telefonen ringer i ett, det är champangefrukost i jaccuzin och jag springer runt och rådfrågar vilket nagellack som passar bäst till klänningen. Det är precis så det ska vara en födelsedag, och inte minst en 50-årsdag. Ikväll blir det stor fest på en än så länge hemlig ort och det ska bli så grymt roligt så det finns inte, GRATTIS MAMMA!

Busy

Herregud vilken hektisk dag, har städat rummet, gjort ett riktigt snyggt födelsedagskort till mamma, fikat i Borås med Emelie och snackat resa, bakat två tårtor och nu ska det bli så gött att sova. Synd att det inte får bli i sin egen säng bara eftersom det är massa släktingar på besök och de har tydligen förtur på de bästa sängarna, men det är bara att gilla läget. God natt!

Thomas Sabo

Okej, jag har inte gått och lagt mig än. Jag har hittat en ny kärlek, Thomas Sabo, har hört talas om det tidigare men idag på jobbet blev jag påmind om det igen och nu ska jag nog ta och köpa mig ett armband som jag kan fylla med massa av berlocker. Inte nog med att det är jäkligt snyggt och går att göra väldigt personligt, nu är också alla framtida födelsedagar räddade från det återkommande vad-önskar-du-dig?-jag-vet-inte-scenariot. Det blir lättare för mig och även för dem som ska köpa presenter, så bra. Nu mina kära vänner, nu ska jag gå och sova.



Torsdag

Satan i gatan vad trött jag är! Nu är jag ledig i tre dagar och ska njuta till fullo. Hälsade på Diana efter jobbet, vi bakade kladdkaka och skrattade till "Kvarteret skatan". Nu är jag hungrig (har inte ätit mat sen lunch) men det är så onödigt att äta innan man ska sova. Förresten, den underbara gula klänningen vara bara fin i stående position, så fort jag gick åkte den ner då den var alldeles för stor, det är så jäkla typiskt när man hittar något man gillar, nu får det bli långklänningen på lördag istället (lika bra eftersom jag inte kommer att använda den annars). Det är dags att lägga sig nu, har en lång dag framför mig imorgon med massa saker som måste göras. God natt.

Ska det vara så svårt att hitta på en rubrik?

Jag är helt slutkörd efter två rea-dagar, får se hur det blir med den tredje imorgon. Idag tog jag min sista Gardasilspruta, gött att ha den vaccinationen klar. Nu ska jag sova, länge ska jag göra det med, tänkte ta mig en sovmorgon imorgon. Ciao

Thats it

En minst sagt hektisk dag på jobbet, mötte upp mina vapendragare Sandra och Josefine för en fika i stan. En cappucino och en herrans mycket snack senare kom jag hem. En lång dag som alldeles strax ska avslutas i min säng. Imorgon börjar jag klockan nio, inte så jättekul men vad ska man göra? God natt!


Det närmar sig

Åh vad jag älskar att jag har så underbara arbetskamrater, man får betalt för att ha roligt och det är ju aldrig fel, dessutom går dagarna så ruskigt fort nu också, det är ju inte heller helt fel. Rean börjar snart och jag ska köpa en underbar gul klänning med rosa rosor som jag ska ha på lördag på mammas 50-årsfest, det ska bli så sjukt roligt, tror att jag ser fram emot det lika mycket som mamma och anledningen till det är att det inte är någon i vår familj som vet vad vi ska göra, allt är hemligt och det ska bli så förbaskat kul att se vad de har hittat på, jag är rejält nyfiken ska jag meddela.
Nu tillbaka till Beck. God natt!


Fixat!

Emelie! Nu har jag fixat högtalare till telefonen så nu är det bara att lägga in så mycket grym musik som det bara går till resan, här är några som bara måste vara med:


Kid Cudi - Day 'n night


Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

 
Black Eyed Peas - Rock that body


Topmodelz - Your love


Just nu

Jag går runt i mina stövletter, äter kanelskorpor, läser bloggar och grinar illa över mina ömma armar som inte går att sträcka ut.

HARD work!

Min dag startade klockan 6 imorse (minns inte när jag gick upp så tidigt senast, dessutom är det min lediga dag!), klockan 8 gick båten från Saltholmen till Källö där vi skulle hjälpa vänner till familjen att flytta sand och småsten till ett husbygge. Det finns ingen som helst biltrafik på ön så vi var tvugna att lasta allt i skottkärror och köra upp till huset från bryggan, en sträcka på ungefär 250 meter. Det låter kanske inte så långt men vi var 16 pers som sammanlagt skulle förflytta, hör och häpna, 20 TON sand och småsten upp till detta hus. Jag kan säga att jag är rätt mör i kroppen nu, det har varit ett träningspass som pågått konstant från 9-14. Och tro inte att vi slapp regnet, 80% av tiden regnade det och här snackar vi inte duggregn utan ösregn. Det som kompenserade upp detta slitsamma arbete var alla goa medarbetare och den goda maten vi fick avnjuta efteråt.

Efter 13 timmar på vift är jag äntligen hemma och efter en lång och välbehövlig dusch ska jag nu lägga mig i min nybäddade säng och läsa lite. Tror inte att jag kommer så långt innan ögonen börjar gå som rullgardiner, ikväll kommer det inte att vara några som helst problem med att sova, det är jag säker på. God natt!

Det blir bara bättre och bättre!

Jag vaknade på HELT fel sida idag. En unge som skriker för att han inte får det han vill ha, sen blir man ombedd att gå upp och äta frukost innan den dukas av och när man väl gått upp är allt bortplockat ändå, och inte nog med det, sen så fanns det absolut ingenting som tilltalade mig i frukostväg. En horibel morgon med andra ord. Men som tur är har jag gjort riktiga kap idag som fått mig på otroligt bra humör, en kofta, ett par chinos, ett par stövletter och en bikini för drygt 450 spänn, ÅH vad jag älskar rea-shopping!

Because I got high!

Jag är HÖG på socker! Efter jobbet och träningen (observera att jag tränat tre dagar den här veckan!) kom jag hem till ett hus med nygräddade kakor och man måste ju bara smaka. Fast ordet smaka kan ha olika definitioner, för mig innebär det inte riktigt att bara ta EN kaka utan det blir oftast fler, många fler. Men jag har hört att man ska äta kakor efter träning för att bygga upp riktigt stora muskler, jag vet inte vad ni hört men jag kör på det!

It's making me smile!

Såg att vi kunde gå in och beställa varor i tax-freen nu till resan, det känns verkligen att det inte är långt kvar nu, 26 dagar enligt Emelie för att vara exakt. Jag längtar så mycket, jag ler så fort jag tänker på det (i princip hela tiden med andra ord). Ska alldeles strax lägga mig eftersom jobb väntar imorgon (igen), sen är det två dagars ledighet som minst sagt är välbehövlig, så nu säger jag faktiskt god natt!

Jag SKA ha den!

Idag har jag jobbat igen, ätit bulgur igen, läst igen, tränat igen. Inte mycket förändring sen gårdagen, eller jo, idag föll jag för en skinnjacka på jobbet, den satt som en smäck, jag bara MÅSTE ha den! Sen så har jag tjänat 80 spänn, tvättade Johns, Johans och Mikes golfbollar för 1 kr/styck, 80 spänn för 20 minuters arbete, helt ok faktiskt, fick ju tjänat in skulden jag hade till gymmet i alla fall!

Mamma viftade med en "Sofis mode"-tidning förut som hon köpt till mig, så det får bli kvällsläsningen, "Tusen strålande solar" får vänta! God natt!

Saker jag inte brukar göra

Idag har jag gjort saker jag inte brukar göra. Jag har pratat engelska offentligt, det brukar jag inte göra, jag har ätit bulgur, det brukar jag inte göra, jag har tränat, det brukar jag inte göra, strax ska jag lägga mig och läsa, det brukar jag inte göra. god natt!


Galet roligt!

Jäsiken vilken dag det varit. Startade med en usel arbetsdag, lungt som en filbunke var det hela dagen. Därefter rusade jag till spårvagnen för att hinna vara på Liseberg i alla fall en och en halv timma innan vi skulle åka hem igen. Jag hann med Juke Box och Virvelvinden + tre kulor glass på Ben n´ Jerrys glassbar, ett måste om ni åker dit! Jag träffade min resepartner lite snabbt också, hann med mycket under min tid där snabb som man är. Det roligaste av allt var att det var vi vuxna som var de galnaste, barnen tyckte att det var måttligt roligt medans Johanna och Emma sprang runt som små barn mellan attraktionerna. När vi stod i kö kollade vi in vilken som snurrade bäst och diskuterade hur man skulle sitta för att få så mycket snurr som möjligt. Dessutom räknade vi ständigt hur många som var framför oss för att se om vi kom med just den omgången, det var som att vara ett litet barn igen. Nu är jag i alla fall slutkörd och det är som en hel flyktingförläggning här hemma, inatt sover vi 14 personer i detta hus, lite skönt ska det bli att de åker till Danmark imorgon så att det blir som vanligt igen, men de kommer dock tillbaka över natten på torsdag, då blir det full rulle igen. god natt!

Jag? Trött?

Jag är trött, riktigt trött. Så trött att jag inte ens orkar gå och spola av min 5 minuters-ansiktsmask som suttit på i 20 min nu. Men snart ska jag få min välbehövda sömn, imorgon blir det jobb och därefter troligtvis Liseberg om vädret tillåter vill säga, det gjorde det inte idag. God natt.

...

Ska ut och socialisera mig nu med familj och släkt efter en mycket bra arbetsdag!


The proposal

"The Proposal" var riktigt bra, en kärleksfilm med mycket humor är sällsynta och förutom den kille som satt framför och skrattade hela tiden hade jag en trevlig kväll med Sandra och Cadiér. NU ska jag sova, jobbar 10-17 imorgon, lite småsegt, blir troligtvis Liseberg om vädret tillåter efter arbetet med Karlsborgsbesöket. God natt.


Finbesök

Ska börja med att skriva adressen till bloggen med de smycken som jag pratade om häromdagen för det hade jag tydligen glömt, tur att jag har Emelie som kan påminna mig ;) www.sekki.blogg.se är i alla fall adressen!

Denna dag har inte varit speciellt rolig och det beror på en rad faktorer, men man får helt enkelt leva med det. Imorgon är jag i alla fall ledig, ska först göra amerikanska pannkakor till frukost till mig och mamma, sen ska vi till stan en sväng och därefter får vi kusinbesök med sambo + 2 barn som kommer från Karlsborg och hälsar på oss några dagar innan de åker vidare, tror det kommer att bli en ritkigt bra helg det här!

God natt!

God natt!

Nu är det på tiden att jag går och lägger mig. Imorgon är det jobb från 12-19 på Kungsgatan, ska bli roltigt att träffa lite nya människor och få arbeta i en ny miljö, hoppas att det blir en bra dag med mycket kunder, annars kommer jag att dö av tristess!

Smycken

Tror jag ska ta mig en cykeltur alldeles strax men innan dess ville jag bara tipsa om en blogg, en tjej (arbetskamrats syster) som gör sina egna smycken och säljer de för max 99 kronor. De är riktigt fina måste jag säga, ska ta och beställa några på fredag tror jag bestämt. Fasen att hon skulle nämna detta på jobbet idag!


Tack Emelie!

Precis kommit hem från jobbet, jag fick min belöning från chefen idag för den dag då vi klarade budgeten och han inte trodde det. På torsdag kommer jag att jobba på MQ på kungsgatan, de var kort om folk, jag ville egentligen inte men det kändes bra att få in foten någon annanstans. När jag kom hem blev jag superglad när jag såg att det låg ett vykort och ett paket på min säng. Det var från Emelies resa i Tunisien, i paketet låg ett urfint armband och ett vykort från Öland där hon befinner sig nu. Man kan inte annat än älska den tjejen, hon är för bra för att vara sann, vi kommer att ha en riktigt bra vecka i Bulgarien tillsammans!

Vykort och armband från Emelie (Tunisien)


2 år sen, påväg till Ramsvik, om ca en månad är vi påväg till Bulgarien!

Just nu!

Jag är lite nere för tillfället så därför kollar jag på Beck och underhålls av Gunvalds rappa käft, grannen och den dubbade tysken. Imorgon väntar jobb som förhoppningsvis får mig på andra tankar. God kväll!


Feelings

Jag hatar mig själv för att jag inte vågar säga vad jag egentligen tycker och tänker om dig, hur svårt kan det vara?

-

Jordgubbarna satt ritkigt fint!


American pancakes

Jag älskar sommarlov. Man går upp sent som tusan och man har inga som helst krav, man kan äta när man vill, göra vad man vill, gå upp när man vill och gå och lägga sig när man vill. Imorse (eller klockan var runt tolv) ställde jag mig och gjorde amerikanska pannkakor (ja, det har inte blivit av men imorse tog jag tummen ur!) till mig, John och Philip. Till det hade jag lönnsirap och bär, ljuvligt gott, en bra start på dagen. Farmor kom precis förbi och lämnade jordgubbar så nu ska jag ut och göra mig en stor tallrik och kolla på "Så som i himmelen" och bara njuta av att jag har sommarlov!


Amerikanska pannkakor 4 port

2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 msk socker
1 ägg
2,5 dl mjölk
2 msk smör

Gör så här:

1. Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och blanda det med ägg och mjölk i en annan skål. Blanda inte för mycket, bara precis så att allt blandas.

2. Stek ca 10 cm stora pannkakor med smör i stekpanna.

3. Servera dem med färsk frukt eller bär, lönnsirap och eventuellt smör eller vispgrädde
.


Inredningstankar

Har precis sett klart tre program av "Stora byggslaget" och än en gång väcktes min dröm om att bli inredare. Det verkar vara ett riktigt roligt jobb om man nu har bra fantasi, är bra på att rita och vågar blanda olika material och färger, och det är det som är mitt problem, jag har inte den förmågan. Men när jag flyttar hemifrån så ska jag köpa mig en bostadsrätt så att jag kan göra vad fan jag vill i lägenheten. Stora och öppna ytor med ljusa färger och naturmaterial kommer att vara temat i min lägenhet. Dessutom ska jag ha en walk-in-closet, en megastor säng och en megastor soffa. Får nog ta och söka en rad jobb nu om jag vill uppfylla allt detta när jag köpt en egen lägenhet, måste ju ha råd med lägenheten också. Jag blev i alla fall grymt sugen på att sätta tänderna i en lägenhet och inreda den efter mitt tycke och smak, får se när det kommer att hända bara.






Walk in closet, alla tjejers dröm!

Det är så svårt att säga till nån vad man egentligen tycker och tänker om nån

Det verkar så lätt, att bara stöta på.
Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så.
Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker
och tänker om nån
. Det blir mest en massa prat, om plugget
och pop och bio såklart.

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig, och du ser på mig.
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig.
Jag vill känna din kropp emot min...

..När vi två springer på disco, och försöker hänga på.
Tar cykeln ner till city, när bussen slutat gå.
Å det är så svårt att säga till dig, vad man egentligen
tycker och tänker om dig.
Det blir mest en massa ord som glider, om myggbett som
svider,Och gyllene tider

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig, och du ser på mig.
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig.
Jag vill känna din kropp emot min

När vi två blir en x2

När vi är tillsammans, och du vill dansa
Och jag vill bara sitta och snacka.
Det blir lätt att man drar en vals, en massa tomt
Snack om ingenting alls.

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig, och du ser på mig.
Och jag säger, Ja ja ja ja ja Jag vill ha dig.
Jag vill känna din kropp emot min

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå.
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig, och du ser på mig.
Och jag säger,
Ja ja Jag vill ha dig.
Jag vill känna din kropp emot min


Nya tag

Jag känner mig sliten! Varför vet jag inte riktigt för det är inte direkt så att jag jobbar ihjäl mig eller gör något annat som är väldigt påfrestande. Jag är ständigt trött, kan kanske bero på att jag inte tränat på över två månader typ, har gått från regelbunden träning, 3 ggr i veckan till ingenting, jag tror att kroppen och humöret påverkas rejält utav det där. Märkte att jag lagt av mig ordentligt när jag tog en kort cykeltur igår, efter en backe på kanske 150 meter var jag så gott som död, helt slut och anfådd som en gris. Nä, nu får jag fasen ta tag i detta och pallra mig till gymmet i veckan, det är pinsamt!

Bulgarien 11-19 augusti!

Klockan 18 hörde jag om resan till Bulgarien, fyra timmar senare, 22, var den bokad, snacka om impulsivt. Jag och Emelie kommer att spendera en vecka i Bulgarien, Sunny Beach, och bara njuta av den sista sommarlovsveckan och ladda upp inför sista året på gymnasiet. Jag är helt sjukt taggad inför detta så det finns inte, en vecka med sol, bad och shopping. Emelie får agera min mamma under resan, jag är ju inte 18. När vi beställde resan fick man fylla i kön, Emelie var kvinna och jag var flicka, inte mer än rätt tydligen. Hon kommer att få trösta mig vid start och landning, sist jag flög (jag var 11 och skulle till Lanzarote) fick jag sånt otroligt lock för öronen och smärtan gick ända ut i axlarna, kan ju alltid hoppas att det växt bort nu. Men faktum är att jag skiter i om jag kommer att få uppleva den smärtan igen för det kommer att bli en helt grym resa med en grym person.

Jag vet inte ritkigt vad jag ska säga mer än att jag ser fram emot detta så jävla mycket, en riktigt bra avslutning på sommarlovet helt enkelt!


Vårt boende under en vecka i Bulgarien, can't wait!


Utlandssemester nästa!

Jag mår så jäkla bra just nu fast att jag jobbat under dagar med strålande sol. Idag var det dock pinsamt lugnt, vart håller alla männsikor hus? På lunchen såg jag dock smset från Emelie som verkligen räddade min dag och många dagar framöver. Hon hade hittat en grym resa till Grekland och jag slängde mig över datorn så fort jag kom hem för att kolla in detta. Efter jag konverserat med Emelie över msn kom vi fram till att den resa hon hade hittat till Bulgarien var mycket bättre och den var helt galet bra. Billig, nära strand och centrum och i Sunny Beach, ett semesterparadis. Trots att vi inte bokat något än så är jag redan utomlands liggande på stranden med en paraplydrink i handen, jag längtar så mycket och jag är säker på att det kommer bli jävligt bra oavsett vart vi än åker. Jag kommer att leva på detta ett bra tag nu, tack Emelie!

This day

En ledig dag har passerat och idag har jag tillbringat en liten stund ute i solen, mycket tid för matlagning i köket, shopping i Allum, glass i solen med mamma och nagelmålning. Nu ska jag dock dra mig mot mitt stekheta rum, imorgon väntar jobb från klockan ett till sju och därefter ska familjen Johansson hem till familjen Gustafsson och äta middag, en trevlig dag väntar med andra ord.

God natt!

Yrkesval

Har precis kollat på "Sjukhuset" som går på trean och jag beundrar verkligen människor som räddar andra människors liv, är inte det underbart? Just nu känner jag att jag skulle vilja bli läkare men jag vet att det bara är tillfälligt, varje gång jag ser ett program på tv så tycker jag att det som dom gör ser så roligt ut och jag skulle vilja utbilda mig till det (men sen vet jag också att de alltid visar upp den bästa sidan av yrket). När "Semestersvenskar" gick ville jag bli reseledare, när "Advokaterna" gick ville jag bli just advokat, när "Kustbevakarna" gick ville jag bli kustbevakare, när "Design Simon och Thomas" går vill jag bli inredare, ja, ni fattar vart jag vill komma och nu vill jag tydligen bli läkare. Varför ska det vara så svårt att hitta sitt kall i livet?

Sunny day

Nu står den hemmagjorda pizzan i ugnen, jag är monstriuöst hungrig, att ligga i solen en hel dag är helt klart ansträngande, det är vad jag har gjort idag. Ska ta mig ner till Backaplan och lämna ett par nycklar på jobbet, handla frukt och grönt och sen ikväll ska jag göra de amerikanska pannkakorna, jag var helt enkelt för lat för att stå och göra dem i morse i värmen så det får bli ikväll istället.

RSS 2.0