Finally!

WOHO! Det ska bli 12 grader imorgon, det är varmt välkommet!

Som vanligt

En tisdag som sett ut som alla andra, skola till fyra som inte var något att hänga i granen. Fick tillbaka Israel-Palestinaarbetet och fick ett VG, mycket nöjd med tanke på hur dåligt jag skrev. Har hunnit träna också, var längesen som passet gick så fort och det kändes verkligen skönt under träningen så jag la på lite extra vilket troligtvis kommer resultera i träningsvärk imorgon.

Ska upp tidigt imorgon och åka till skolan och fortsätta på min hemsida i Näthandeln, behöver det om jag vill få klart den tills fredag, resterande timmar kommer att ägnas åt Livskunskap imorgon. Men nu, sängen!
God natt!

Not worth it!

Det har verkligen blivit en mjukstart på denna vecka som kommer att innehålla mycket godsaker. När jag kom hem från skolan bakade jag mormors kanelskorpor som är beroendeframkallande, dock kommer de aldrig att bli lika bra som mormors alltid blev men det får jag la ta. Tränade MRL också vilket var en besvikelse, INTE värt att missa Familjen Annorlunda för det kan jag säga.

Måste gratulera Cadiér också som tagit kökort, en dag efter sin 18-årsdag, det är bra jobbat! Nu ska jag stupa i säng, en lång morgondag väntar.

God natt!

Laughing

Kvällen har bestått av monopol- och kortspel och massor av skratt. Jag har tränat magen rejält i alla fall och jag har varit nära att kissa på mig. Nu ska jag lägga mig, ska upp om sju timmar, god natt!

I'm in love...again!

Ja, denna söndagen började i kungsmässan, kom hem med två baslinnen och ett par gladiatorsandaler. Jag blev kär också, i en underbart fin kornblå kavaj i linne från ZARA som satt på en skyltdocka, kan verkligen inte sluta tänka på den. Dock tror jag att jag kommer få fortsätta att drömma då det tydligen var flera stycken som stod på kö för att få köpa den när/om den väl kom in igen. Kan ju alltid hoppas på att den finns i stan.
Jag har också hunnit med en timma på gymmet med bastu på det och en fantastisk söndagsmiddag. Nu är det bara en vecka kvar till lov och vi har typ ingenting att plugga nu, jag njuter!


Bedtime

Eftersom jag är lite mör och ska göra kungsmässan imorgon så ska jag dra mig till sängs nu. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

New drug!

Det blev 6 kilometerssträckan, kändes asgött, jag tror bestämt att våren håller på att komma tillbaka. Nu ska jag äta grapefrukt, det har blivit min nya drog, äter minst en om dagen, det är läskigt gott ska jag säga er, en nyttig drog skulle man kunna säga. Efter det väntar en långdusch, Later!

Dags för en PW

Dagens händelser
Vaknade halv elva, målade tånaglarna, åt en rejäl frukost, satt vid datorn, målade naglarna, kollade på tv, gjorde mig i ordning, åkte och handlade med John och Philip, kom hem, lagade mat, åt, kollade på efterlyst, tog en powernap.

Nu ska jag ge mig ut på en powerwalk, tror det blir en sträcka på dryga 6 km. Får se ifall det blir den, beror på ifall det spelas någon bra musik på radion eller inte. Ciao!


Livsnjutning

Dagens essäskrivning gick åt helvete rent ut sagt, men jag orkar inte bry mig för nu är det helg och jag ska göra absolut ingenting! Ska sova äckligt länge imorgon och bara vara, inte mycket plugg den här helgen inte!

Har startat helgen med monopol, kortspel och kebabtallrik med John och Johan. Ska strax gå och lägga mig dock, det är ingen hit att gå upp klockan 6 en fredag, eller rättare sagt, DET SUGER!

God kväll!

A really good day!

Det har varit en minst sagt bra dag, detta är dock inte ovanligt på torsdagarna. Har så sjukt ont i benen och jag önskar att jag hade en personlig massör som väntade på mig de dagar jag jobbat/praktiserat, skulle kanske ta och investera i en?

Har precis kollat på Monstret - Josef Fritzl och äcklades rejält så jag ska nog ta och lägga mig istället och ladda upp inför morgondagen då jag börjar klockan 8 och sen har en essä-skrivning i tre timmar och jag vet inte ens vad det är, jag tror att det kommer gå riktigt fint!

Congrats

Ska börja med att gratulera Cadiér som fyller 18 idag!

Denna dag har varit lång, gtråkig och händelselös. Efter den långa skoldagen åkte jag hem och åt och sen åkte jag och tränade body combat. Sen har det varit ishockey för hela slanten här ikväll och för en stund sedan tryckte vi i oss några våfflor eftersom det är våffeldagen idag. Men nu ska jag sätta mig och göra svenska som ska in idag. Det kommer bli att jag skickar in den 23:59, det skulle i alla fall inte förvåna mig.



God natt!

That´s me

Det har varit en sjuhelsikes lång dag och den går äntligen mot sitt slut. Efter en intensiv dag i skolan med lektioner i ett åkte jag hem och käkade och sen till gymmet och körde ett pump-pass. Ska kolla på lite svenskauppgifter nu som ska vara inlämnade imorgon, känner jag mig själv kommer jag att sitta uppe imorgon kväll/natt och göra färdigt allt precis innan det ska skickas in.


Slutet är nära

Jaha, då var denna helgen förbi och fem dagar kvar tills nästa börjar. Började dagen med jobb från 11-15, gick till gymmet och körde ett Pump-pass och lite kondition efter det. Åkte hem och åt och tog en kortomgång. Nu är det Beck på tv men ska strax gå och lägga mig, är helt slut och imorgon är det en lång skoldag som väntar.

Goodnight!

Härlig outfit

Jag är hemma från Emelies firande och kvällen var fylld av god mat, goda bakverk, skönsång och dans. Jag gick hem från torget själv och jag tror aldrig att jag har gått så fort i hela mitt liv, kändes som jag var hemma på 2 min. Jag hade förberett mig väl om det skulle vara så att det skulle hända något på vägen. Ovanopå strumbyxorna krängde jag på mjukisbyxor och den korta klänningen över byxorna, kavaj till det och en jacka och på fötterna sneakers. Jag gillar verkligen blandningen och det var kanske denna outfit som höll borta alla läskiga människor, den var ju inte direkt fabolous.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon får att jobba 11-15, därefter blir det träning och sen hem och kanske plugga lite.
God natt!

Nu stupar jag!

Nu ska jag stupa i säng efter en dag med prov, presentshopping, matinköp, kortspel och biobesök. Jag är helt slut! Imorgon ska jag ta bussen halv tio hemifrån in till stan och gå på föreläsningar på TUR-mässan med klassen, sen hem och baka med Emelie inför kvällen då vi ska fira Glansén som fyller 18. Det kommer att bli en väldigt upptagen dag vilket innebär att det kommer bli väldigt dåligt med uppdateringar, eller inget alls.

GOD NATT!

Turism

Nu har jag pluggat lite (verkligen med betoning på LITE) till turismprovet jag har imorgon. Strukit under det jag tror är viktigast och när jag ska stryka under något i en text brukar allt vara understruket i slutändan. Ska lägga mig och läsa lite på det och även be denna gång till Gud att han är vid min sida imorgon. Sist gick det ju bra, 59 av 60 på praktisk marknadsföringsprovet så jag är nöjd!

Nu slår klockan 23, god natt!

Later

Kom hem för ungefär en timme sedan efter att jag avslutat en vädigt bra praktikdag vilket inte är ovanligt. Jag ska ta mig en dusch strax och sen ska jag plugga turism, har prov imorogn och jag har inte pluggat någonting. Hann kolla lite imorse hos läkaren men det blev jag inte mycket klokare på. See you soon!

Springtime!

Jag tror bestämt att våren har kommit för att stanna, eller det är vad jag hoppas på i alla fall. Jag har varit på så sjukt bra humör idag så det finns inte, måste vara detta väder. Inte för att jag inte brukar vara på gott humör men solen har gjort mig ännu lite gladare och piggare.

Har varit på nya releasen av body combaten ikväll, det var jobbigt ska jag säga, speciellt då jag hävade i mig mat en timma innan passet började. Nu ska jag gå och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon till praktiken, ska först till läkaren och ta den andra gardasilsprutan. Det jag har bestämt angående klädseln är att jag i alla fall ska ta på mig min gamla trench och mina skinande vita converse, är våren här eller är våren här?!

Förstår ni?

Gick upp halv sju imorse, var i skolan till halv fyra och hade lektioner konstant under den tiden, jobbade från kvart över fyra till kvart över sju. Behöver jag säga något annat än att mina ögonlock åker upp och ner hela tiden just nu?

GOD NATT

En ny vecka har börjat och den startade med att jag försov mig. Efter plågotimmarna i skolan åkte jag hem och kopplade av, åkte med in till stan på ett ärende och blev på den stunden en ursöt vit klänning rikare och 400 spänn fattigare, inte så farligt tycker jag. Ska gå och lägga mig nu, är stentrött och imorgon börjar jag klockan 8, det är inte ok!


Melodifestival

Jag är besviken på svenska folket. Hur tänker man när man röstar på en operalåt som inte ens går att sjunga med i? Visst, den går att nynna till men det kommer aldrig att bli någon stor hit som spelas i Sverige, men jag ska inte sitta och klaga eftersom jag inte röstade. Jag har haft en mycket trevlig kväll med Diana, Joanna och Lina. Tre-rätters bestående av avokadoröra inlindat i parmaskinka till förrätt, klyftpotatis och kyckling med tzatsiki och sallad till varmrätt och en god chokladkaka till efterrätt. Vi spelade buzz också och om jag ska vara ärlig så förlorade jag alla gånger men surar inte för det. Ska gå och lägga mig strax för jag är stentrött!

God natt!

Update!

Lördag återigen och tänkte uppdatera helgens händelser såhär långt

Fredag
Igår var det UF-mässan med klassen vilket började med en fika på EH med Emelie och därefter väntade först en promenad från centralen till mässan och sen drygt 2 timmar på mässan som inte alls var lika rolig som sist men fick med mig ett sött berlockarmband hem. När jag varit hemma en stund åkte jag till backaplan och köpte de underbara skorna som jag blivit helt förälskad i.

Lördag
Idag har jag varit och jobbat från klockan 12 till 5 och väntades av en helt utsökt middag här hemma, men jag kunde inte äta så mycket eftersom jag ska på tre-rätters middag om 10 min hos Diana. Det blir melodifestival på det också och jag tror att det kommer bli en härlig kväll om jag inte somnar då jag sitter och gäspar konstant. Men nu har jag bråttom, ska packa ner playstation och byta om lite snabtt.

Trevlig kväll!

Feeling good!

Shit vilken dag det har varit! Vi sålde sjukt bra ikväll och gud vad jag har skrattat. Det har varit en underbar dag på många sätt och vis och jag mår grymt bra nu!

Var inne på Din Sko på lunchen (kan kanske inte kalla det lunch då jag åt klockan 4) och kollade på ett par grymt snygga skor som jag sett på nätet. De är högklackade (vet inte vad som har hänt med mig men jag kan verkligen tänka mig att börja gå i högklackat just för att det är så sjukt snyggt) med platå och är lite gladiatorinspirerande. Jag ska nog ta en titt på dem igen imorgon då det bär av mot Svenska Mässan för UF-mässan. Jag längtar! Det är väldigt intressant att se vad de har att komma med. Nu ska jag lägga mig och vila mina ben som känns tunga som stockar.

God natt!

Klubbkväll

Har precis ätit frukost och ligger under mitt tjocka duntäcke i soffan och lyssnar på MTV. Ska alldeles strax börja att göra i ordning mig men det är så mycket skönare här under täcket. Börjar klockan 1 idag eftersom det är klubbkväll idag och jag ska vara där tills klockan 10 ikväll. Ska bli grymt roligt, hoppas att det går lika bra som sist. Ligger och filar på vad jag ska ha på mig, ska vara lite uppklädd men ändå något som är skönt och gå i hela dagen. Vi får väl se vad det blir.

Ha en trevlig dag för det ska jag ha!

Falling apart

Jaha, ännu en dag avklarad och därmed en dag närmare helg. Fick tillbaka provet vi skrev idag och det blev ett MVG, trodde jag inte om jag ska vara ärlig. Åkte hem från skolan och åt och åkte därefter till gymmet för ett Body Combat pass. Är slut i både kroppen och huvudet. Ska dränka mig i lotion nu eftersom min kropp sakta, sakta faller sönder då den är så torr. Sen så blir det nog till att se det nya The City avsnittet, börjar trots allt inte förrän klockan 1 imorgon på praktiken, gött med sovmorgon!


Tisdag

Sammanfattning av dagens händelser: Prov i praktisk marknadsföring B, Emelie var tillbaka i skolan idag vilket resulterade i mer prat än arbete, fick skjuts och var hemma på 30 min från skolan, käkade god kycklingkebab, drog på träningskläderna och åkte och utförde ett Pump-pass, tog en förvånansvärt snabb ducsh och kollar nu på Andra Avenyn.

God kväll!

Prmf. B

Har tagit en kort paus från Praktisk marknadsföringsboken nu. Ska hugga in på den alldeles strax men tänkte vila huvudet en stund från marknadsundersökningar, säljplaner och marknadsplaner.

God natt


Inget som tilltalar mig

Det går inte så bra med naturkunskapsfrågorna. Beck är så mycket intressantare om jag ska vara ärlig, naturkunskap har aldrig riktigt tilltalat mig, speciellt inte då man kan välja att se en bra film istället.

God kväll!

Träningsschema

Sitter och mår dåligt över hur mycket jag har att göra nu. Tills imorgon ska en tursimuppgift vara klar, naturkunskapsfrågor och förberdelse till naturkunskapsredovisning. Jag känner mig lite smått stressad eftersom jag knappt börjat på något men jag jobbar bäst under press. Kände att jag hade alldeles för mycket att göra så jag hoppade över Body Pumpen idag, men jag har suttit och filat på hur träningen ska fördelas framöver, tror det blir något i den här stilen.

Måndag
Idrott i skolan

Tisdag
Body Pump

Onsdag
Body Combat

Torsdag
Vila

Fredag
Vila

Lördag
Power Yoga

Söndag
Gymmet, kondition+styrka

Samtliga aktiviteter ska utföras med undantag för läxor, sjukdomar och arbete. Ingenting annat godtas!

Vidareutbildning

Kvällens melodifestival var inte särskilt underhållande, fel låtar gick vidare och jag blir bara förbannad. Så istället för att sitta och irritera mig på det har mina tankar gått till något helt annat, vad ska jag göra efter gymnasiet? Jag vet att det är drygt 1,5 år kvar men jag får ångest över att jag inte vet vad jag vill med mitt liv, dock kommer det förhoppningsvis att bli klarare med tiden. I alla fall så gick jag in på KY-akademin och kollade in lite olika utbildningar. Butiksledare, butikskommunikation, juristassistent och reklam och marknadsföring är några som låter intressanta. Det känns dock som att det är helt onödigt att jag sitter och lägger ner tid på att gå in och kolla på diverse utbildningar eftersom jag är sjukt skoltrött och troligtvis har jag ångrat mig när jag är 18. En sak som är säker är att jag inte vill vara butiksbiträde hela mitt liv och vara en i mängden och ha noll ansvar!


PowerYoga

Har nyligen kommit hem från yogan. Kan inte påstå att det va skönt och avslappnande, eller jo, avslutningen var det. Den var helt klart bäst. Kanske blir yoga nästa helg igen, vem vet?

BÄST I SVERIGE

Som jag nämnt en gång tidigare har jag vunnit SM i minigolf. Detta är något som jag tidigare tyckt varit lite pinsamt att berätta men nu i efterhand är jag riktigt stolt. Jag är ju fy fan svensk mästare på två olika underlag! Jag kan få göra min egen minigolfboll till och med, får endast göras av dem som vunnit SM.

Rensade garderoben på sportlovet och insåg att jag inte får plats med någonting eftersom dessa tar upp all plats. Det är priser från min karriär som minigolfproffs men vad fasen ska jag ha dem till?



"Turistorganisationer"

Imorse när jag satt på tursimlektionen gick jag in på Wikipedia för att kolla om det fanns någon information om nationella turistorganisationer. Se hur det gick!


Home alone

Sitter helt själv hemma med Let´s dance på i bakgrunden. Ska nog lägga en anstiksmask och måla naglarna svarta. Jag har förresten inte bokat av PowerYogan imorgon, än. Ska gå helt själv, första gången på det passet. Det kanske är bäst, skulle jag och Sandra gått hade vi nog bara börjat skratta hysteriskt!


Praying!

Jag har pluggat såå mycket inför morgondagens matteprov, eller inte. Jag ber till Gud att han är vid min sida imorgon med start klockan 8, det kan behövas.

God natt!

The very best!

Bästa praktikdagen på länge! Roliga medarbetare och trevliga kunder, vad mer kan man begära?

Drar en lättande suck

Skickade in samhällskunskapen för en stund sedan och en tung börda har släpts från mina axlar. Var riktigt effktiv nyss då jag skrev klart en Tursimuppgift också som jag inte lämnat in än. Men nu ska jag lägga mig så att jag är pigg imorgon då det är praktik. Minns inte ens senast jag var där, känns som att det var sjukt längesen i alla fall.

God natt!

Kommer ni ihåg?

Simpor och grodfötter, någon som kommer ihåg detta härliga barnprogram? Jag var ett fan av det, kan tänka mig att jag satt som fastklistrad framför teven varje gång det visades på tv. Deras toviga hår, blåa läppar, simfötter, simhud och deras liv i badkaret gjorde det hela så otroligt intressant, så olikt alla program om dockor, prinsessor och nallar. Om någon vet om man kan se detta program någonstans så MÅSTE ni meddela mig. Måste se efter ifall det håller samma mått nu som den gjorde då.

Vinnare

På mässan vi hade i fredags för vår dryck fick testpersonerna rösta på "godast dryck" och "snyggast monter". Jag ville bara meddela att vår dryck var den som folk tyckte var godast och idag vann vår grupp ett litet pris i form av godis. Kände bara att jag ville säga detta så att ni vet det!


NÄR?

Roligt att John och Pappa fått en släng av magsjuka, att min faster och farbror som vi var hos i helgen ligger insjukna i magsjuka, jag bara väntar på att den når mig nu. Frågan är inte om det händer utan när det händer, ikväll, imorgon, på torsag? JAG VILL INTE! HAR INTE TID TILL DET!

It's waiting

Efter en minst sagt intressant dag i skolan har jag nu kommit hem och kopplat av en stund. Nu väntar det härliga samhällskunskapsarbetet på mig, ska bli såå roligt att få sätta tänderna i det igen, det var ju trots allt ett par timmar sen nu.


Hamas?

Det är sjukt mycket nu! Inlämningar, prov, läxor och jobb. Jag vette fan hur jag ska hinna med allt. Jag gick in på Sportlifes hemsida och bokade upp mig på ett pass poweryoga på lördag morgon. Jag tror att det kanske kan ge mig lite nya krafter. Jag har provat yoga två gånger tidigare och et är inget för mig men jag ska ge det en chans till, man kan ju alltid ändra sig. Jag tror att yogan kanske skulle vara ett bra sätt att verkligen koppla av på, hemma blir det inte så mycket till avkoppling, eller man tar sig aldrig tid till det.

Sitter i alla fall och filar lite på samhällskunskapsarbetet, jag vet inte hur många gånger jag frågat pappa vilka det är som är Hamas, det sätter sig verkligen inte, men jag tror att det är israelernas styrka. Nu ska jag fortsätta så att jag blir klar någon gång. Jag lär ju få sitta med detta imorgon kväll också om jag inte vill sitta uppe till 4 inatt.

God kväll!

Israel Palestina

Hemma igen efter en liten helgvisit hos släkten. Brölloppet igår var helt underbart, det var så fint, de var så fina att jag fällde en tår, jag fick gå fram och ta emot blombuketten då ringen skulle sättas på, det var gudomligt god mat och dryck, trevliga männsikor och jag klarade av att gå i högklackat en hel dag, dock var fötterna sjukt ömma på kvällen. En bra helg har det varit med andra ord. Har också agerat dagisfröken, kollat på i princip hela vasaloppet, skrattat och ätit alldeles för mycket som man alltid gör då man åker till Karlsborg.

Nu är jag sjukt stressad eftersom ett samhällskunskapsarbete om Israel, Palestina-konflikten ska in på tisdag och jag har inte ens börjat. Det är så ointressant att jag nästan skulle kunna betala någon annan för att göra det åt mig. Men eftersom jag inte är sån så får jag ta mig i kragen och göra det bästa av situationen. Nästa gång vi hörs har jag förhoppningsvis börjat.

RSS 2.0