Do I look like I sell drugs?

Min arm är öm. Anledningen stavas svininfluensavaccin!

Kom nyligen hem från ett givande och väldigt mysigt personalmöte. Nu ska jag käka pepparkakor, dricka mjölk och kolla på Paradise Hotel. God kväll!


Önskelista del 1






Första advent

och fasen vad tiden går fort, kom ju precis tillbaka från sommarlovet. Idag har jag jobbat och det är alltid lika underhållande på helger och jag fullkomligt älskar mina arbetskamrater och jag längtar minst sagt till julfesten nästa helg.

Igår var det supertrevligt och filmen var huuur bra som helst, den bästa i triologin. Vi var helt lyriska efter filmen och det är jag fortfarande, den var så sjukt bra.

Ikväll har jag gjort två adventsljusstakar och en krans, blev jäkligt nöjd faktiskt. Nu ska jag se "Mitt feta grekiska bröllop", har inte sett den sen den hade premiär på bio för 7 år sedan. Det enda jag kommer ihåg var att en kille döptes i en babypool i kyrkan. Dags att fräscha upp minnet? Ja!



Hus i ljus

Nu inväntar jag Diana, Johanna och Jenny, vi ska käka middag och sen gå och se Luftslottet som sprängde. Håller för tillfället på att tända massa ljus för att komma i rätt stämning. Det som jag älskar mest med vinterhalvåret är att man kan tända så mycket ljus, överallt, hela dagen och nu har jag gått lös här hemma och jag har till och med lyckats tända eld i spisen, det ni!



Friday night

Det är fredag kväll vilket innebär att de flesta av mina vänner är ute och svirar men nu är det bara 5 månader kvar innan det smäller för min del. Ikväll har jag haft hemma-spa eftersom det inte blev någon behandling imorse, käkat tacos och kollat på Idol, fan att Maritte åkte ut!


Thats life

Jag är upp och har redan ätit frukost trots att jag börjar klockan två och inte behöver åka till skolan förrän om tre timmar. Jag gick upp och ringde för att se om det fanns någon tid på Elisabethskolan, en spa-behandling hade varit guld värd idag men det var helt fullt, inte chockerande dock. Nu ska jag skriva färdigt en uppgift som ska in idag sen ska jag åka in till stan och kolla runt lite. Ha det!



Det händer inte ofta

Vissa dagar känner jag mig så sjukt effektiv, inte ofta, men ibland. Idag har det varit en sån dag. Började med skolan, hoppade av i stan på hemvägen och hämtade biobiljetter, tog en kopp kaffe med Diana på Fröken Olsson, åkte och jobbade till kvart över sju, fick skjuts hem av Sandra och väl hemma fyllde vi i referenspapper och tjôtade i två timmar. Har precis sett på Paradise Hotell som jag missade ikväll och nu ska jag lägga mig och läsa engelska. Imorgon händer det en del om mina planer sätts i verket, nu säger jag god natt. God natt!

Ge mig helg!

Vettefasen i vilken ände jag ska börja, är så jäkla trött nu så att jag skulle kunna gå i ide över vintern. Det hjälper inte direkt att ind.valet börjat igen och man får gå upp klockan 6 på onsdagar, härligt. Effektiv dag med bokredovisning, UF-planering, bokrecensionsskrivande och Bonde söker fru och Paradise Hotell hos Diana. Nu är jag utmattad, imorgon är det en lång dag. Först skola, hämta biobiljetter, jobba, skriva referenspapper. Ja, jag längtar efter helgen, minst sagt!


Idag var det min sagt dramatik på skolan, Nationaldemokraterna sa saker de inte borde sagt helt enkelt, läs själva.

http://hule.harryda.se/?t=1&p=1118

Hulekväll

Hemma efter en mycket bra dag på praktiken, har hunnit slänga i mig käk och nu jobbar jag på att få klart bokrecensionen som ska in imorgon samtidigt som jag lyssnar på Lilla London. Om en timma tar jag sikte mot skolan för en Hulekväll, innan dess ska jag ha övat in en powerpoint på 19 sidor, nejdå, jag är inte tidsoptimist.


Tillfällig status!


Done!

Mystery Shopping-uppgiften är done och jag blev jävligt nöjd med resultatet om jag får säga det själv. Nu unnar jag mig att se kvällens Paradise Hotel-avsnitt på TV6 Play, tackar Gud för webb-tv. Därefter är det bara att påbörja en bokrecension om Att hjälpa sig själv. God kväll!

Koll på läget

Tar en paus från skriveriet och kollar på Halv åtta hos mig, ja, jag följer det programmet. Kan ju inte annat än älska Helge Skoog, han gör ju hela programmet. I alla fall, varje gång de läser upp menyn så tänker jag på restaurangmenyn vi skulle göra i Desktop Publishing. Min restaurang hette Toscana och det roliga var att jag skrev att restaurangen bjöd på franska delikatesser, grejen är att Toscana ligger i Italien och INTE i Frankrike och det kom jag på när uppgiften var färdig, lyckat Frida! Jag kan inte annat än att skratta åt mig själv.

Lilla London

Sitter och skriver en Mystery Shopping-uppgift i personlig försäljning, jag älskar när man får fria tyglar och bara kan babbla på med massa onödig skit, fler sånna uppgifter till folket. Samtidigt lyssnar jag frenetiskt på Spotify, det är min bästa vän dessa dagar, just nu är jag helt såld på Anton Kristiansson, kan inget annat än älska att han har Broder Daniels musik till I'll be gone i låten. Grymt!

 
Anton Kristiansson - Lilla London

Fasters 50-års dag

Kan inte säga mycket mer än att det blev en jäkligt lyckad kväll igår. Trevliga männsikor till bordet, fantastisk mat, live-band och dans. Vad det gäller dansen så var det inte särskilt roligt att alla kunde dansa och det var ett smärre Lets Dance på dansgolvet...tills dess att jag entrade det. Många goa skratt minst sagt. Avslutade kvällen med efterfest och paketöppning hos kusinerna, sen, tolv timmar från det att vi åkt hemifrån (kl 17.00) var vi hemma igen efter en väldigt trevlig kväll, stort tack återigen.


Gekås is the shit!

Jag måste göra er besvikna, det var inget tv-team på plats i Ullared så jag kommer inte att synas i rutan framöver, jag vet, jag tycker också det är jäkligt synd. Inte fick jag se Boris heller, eller jo, han stod på taket, dock gjord av papp. Trots detta har det varit en mycket bra dag, äckligt mycket folk bara. Gjorde faktisk några riktiga kap så jag är minst sagt nöjd. Klockan närmar sig tolv och jag ska snart sova, imorgon är det en lång dag som väntar, måste upp tidigt för att åka in till stan och kolla på något att ha på mig till kvällen då det vankas 50-års fest på Tjörn, dessutom hade jag tänkt att klämma in lite skolarbete på det, vet inte riktigt hur jag ska hinna, skolarbetet kommer trolgtvis få vänta.

I'm so excited

Längtar till imorgon, då är det Gekås som gäller. Och nej, jag åker inte dit för att jag är helt förtrollad av tv-programmet. Men jag ska erkänna att det hade varit kul att se VD:n Boris, lagerkillen eller den charmerande glasskillen. Jag vill förresten bli som Boris, utifrån det jag sett (vilket inom tv-branschen oftast bara är det positiva) så är han en grym ledare.

Tydligen håller de fortfarande på att spela in, så vem vet, jag kanske dyker upp i rutan när jag står och rotar efter nagellack för 3,95:-


HP Pavilion dv9000 suger!

Jag fullständigt HATAR min dator. Jag vet att hata är ett starkt ord men det är det enda som passar in på hur jag känner för den här skiten just nu. Sen klockan fem har den väl hängt sig runt fem, sex gånger och det är inte så att det går att trycka ctrl, alt, delete. "Datanissen" på skolan hade inte haft en chans mot det här monstret, det handlar bara om när den kraschar. Jag kommer med glädje lämna ifrån mig den den 1:a december, innan dess måste jag dock hitta en ersättare.

Waiting

Mitt rum blev skinande rent och doftar nu passionsfrukt (köpte massa doftljus på IKEA i söndags). Tänkte ta före- och efterbilder men jag skäms för hur det såg ut innan så jag hoppade det. Efter ommöblering (ja, det var möjligt på 8kvm), grundlig städning och gardinbyte så känner jag mig nöjd, mycket nöjd faktiskt. Nu inväntar jag Bonde söker fru, veckans höjdpunkt!

P.s Får ju inte glömma att gratulera min broder som tog körkort idag, Grattis! D.s.


Ledig

Idag är jag som sagt ledig. Åt en riktigt lång och god frukost, det är inte ofta jag sitter ner i lugn och ro såhär på morgonkvisten. Nu ska jag sätta på Spotify på högsta volym, lyssna på gamla dängor och fortsätta städa mitt rum, det är mer än behövligt.

Ingenroligrubrikpågång

Tisdagar innebär praktik, helt ok. Hoppas jag lyckas med uppdragen jag fått, skulle vara grymt. Ikväll är det 200-dagar-kvar-till-studenten-fest på Deep och hade jag varit ett år äldre hade jag troligtvis stått på dansgolvet och shakat loss till en skön låt, men istället sitter jag i badrock och ska alldeles strax lägga mig och läsa, lika roligt, eller? Imorgon är jag ledig, jag planerar att få massa gjort men jag vet hur det kommer sluta, det tror jag ni vet vid det här laget också.


Countdown

Så dåligt som jag sov inatt tror jag inte att jag någonsin gjort, blev totalt 4,5 timma, inte normalt. Klarade ändå av att gå ut och powerwalka imorse innan skolan, korrigera affärsplanen och skicka in den till tävlingen och prova studentmössa. På tal om student så är det 204 dagar kvar tills vi får springa ut och känna friheten och det ska bli så jäkla skönt, det är nära nu mina vänner. Dessutom är det bara 155 dagar tills min 18-års dag, år 2010 kommer lätt bli det bästa någonsin.


Studenter 2008/2009




Lovely week

Har precis insett vilken sjukt härlig vecka jag har framför mig.

Måndag: Endast en lektion då vi ska korrigera affärsplanen.
Tisdag: Praktik, får troligtvis sluta tidigare p.g.a. mitt arbete hemma.
Onsdag: Studiedag, åker till Ullared.
Torsdag: Två lektioner, idrott och arbete med UF.
Fredag: Ledig


Dessutom ledig till helgen då det blir 50-års fest så nu har jag hela veckan på mig att hitta den ultimata klänningen tills lördag och förhoppningvis kan jag också klämma in lite bilkörning.

Älskar klänningen nedan från H&M, både modellen och färgen (kan vara kul med något annat än svart) men tyvärr satt den skitfult på så den fick hänga kvar.

 


Nu är det gjort

Jag är så jäkla stolt över mig själv, tog mig ut och övningskörde för första gången i mitt liv idag. Trots att det var skitmörkt så gick det långt över förväntan, några kärringstopp i början men det händer alla. Kom upp i över 50km/h, körde ut ifrån parkeringen, fick möte, körde över farthinder, kände dragläget och perfekta parkeringar, det gick skitbra helt enkelt (om man bortser från backningen, men det kommer). Dock kände jag att det var att ta i och köra hem så det överlät jag till min moder. Så nu när alla frågar om jag börjat övningsköra kan jag äntligen ändra mitt svar från nej till ja.

Galenpanna

Jag lever, har bara haft annat för mig. Igår kunskaps- och framtidsmässan som inte gjorde mig ett dugg klokare, sen till Backaplan med Susanna, köpte 100 handdukar och kollade i lite affärer. Snabbt hem och baka, byta om och sen hem till Diana där det vankades middag och drinkar. Vi (Lisa) gjorde ruskigt goda mojitos, vi spelade Galenpanna och hade det riktigt trevligt. Gick upp olagligt tidigt idag för att vara lördag, jobbade tills klockan fem, åt en god middag när jag kom hem och nu sitter jag här och ser på den första Beck-filmen. Så, det var det! 









Thursday it is

Arbetade med äffärsplanen till UF i 6 timmar idag, är i princip helt färdiga. Torsdag idag, har spenderat kvällen med Hancock, scones, Mammas Pojkar och Lyxfällan, en perfekt torsdagskväll med andra ord. Imorgon är det redan fredag igen, ska besöka kunskaps- och framtidsmässan så har inga lektioner, på kvällen ska ett gäng tjejer hem till Diana, äta middag och dricka drinkar, jag ska baka något, frågan är bara vad, tror jag får suga på den karamellen tills imorgon. Nu nagellacksmålning, läsning och sen sova.


Ung företagsamhet

Sitter och skriver på affärsplanen till UF, hyffsat roligt faktiskt. Emelie kom dock med en mindre rolig nyhet ang. necessärerna till resekiten, hoppas att det löser sig, eller klart att vår grupp löser det, vi fixar allt. När mamma kom hem släppte hon en rolig nyhet, hon och några arbetskamrater ska till Gekås på onsdag och undrade ifall jag slutade lika sent som idag, när jag tittade närmre i almanackan så såg jag att vi hade studiedag, räkna med mig, nu får de härligt sångsällskap åtminstone.


Gött är det

Idag var jag på praktiken från 10-16.45, så länge har jag inte varit där sen första veckan typ men det är skönt att det blivit bättre och finns mer att göra, hoppas det håller i sig. Dagens uppdrag var att få tag på en kör till premiären av Robert Wells julshow och det med jäkligt kort varsel, sittter just nu och väntar på ett samtal från en körledare och håller tummarna för att de tackar ja så att man kan koppla av sen. Jag hittade en manskör som bara hade medlemmar över 60 typ, jag ville att de söta små gubbarna skulle sjunga julsånger till premiären men de hade tydligen fullt upp vilket jag kan förstå, vem vill inte anlita en sån kör?

Ska lägga mig och läsa lite i boken nu, invänta samtalet och sen sova.. länge, börjar inte förrän halv ett imorgon. GÖTT!


Gå vidare

Ligger i sängen och har precis slagit igen boken "Att hjälpa sig själv" som handlar om hoppet, modet och lyckan (är tvungen att läsa en sån bok i skolan, skulle aldrig sätta mig ner och läsa den på eget initiativ). Den berättar hur man tar sig vidare i livet efter svårigheter, hur man rensar själen m.m. Börjar bli lite mer intressant än vad jag först trodde, man känner igen sig själv i den och den ger ritkigt bra tips på hur man kan gå vidare.





Idag startade jag dagen på gymmet med pensionärerna, en kort dag i skolan på det och sen hem och läsa. Åkte till några vänner till familjen med min bror också, sålde riskkapital, fikade och spelade monopol, sånt jag gillar. Nu, exakt ett dygn efter föregående inlägg ska jag ställa ner datorn brevid mig, släcka lampan och drömma sött, god natt.

 


Fathers day

Idag har jag jobbat, slagit in femhundrasjuttioelva Fars Dag presenter och fått ont i fötterna, men det har varit roligt. Vi (jag) köpte en snygg slips till pappa, inte direkt en ovanlig gåva från oss, efter två dagars arbete kan jag dock konstatera att strumpor och kalsonger är den vanligaste Fars Dags present. Idag vill jag bara säga grattis till världens bästa pappa, älskar dig!



Att skratta är min hobby

Så sjukt stressigt på jobbet i och med fars dag imorgon (idag). Åkte hem till Diana och käkade delicious middag och kollade på film med härliga männsikor och skrattade så att jag fick magkramper och tårarna rann. Nu, 16,5 timmar sen jag gick upp ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det mer jobb som väntar, sov gott.

I love Spotify, but i hate the annoying commercials

Den här dagen har gått/går så otroligt långsamt. Nu sitter jag och lyssnar på min grymma Spotify-lista men borde egentligen plugga men ni som känner mig vid det här laget vet att jag helst inte gör det förrän dagen innan det ska vara klart. Det lockar inte direkt att skriva en lyrikfördjupning, dikter, svara på frågor om att starta företag, sammanställa marknadsundersökningar eller skriva på en affärsplan. Jag sitter hellre och lyssnar på bra musik framför brasan och bara njuter av att det är helg.

Smakprov från min Spotify-lista










The weekend is near

Vart fasen tar veckorna vägen egentligen? Känns som att man går två dagar i skolan och sen är det helg igen men absolut inte mig emot. Nu ser jag fram emot helgen något extremt, jobb och middag med vänner är inplanerat och får se ifall listan fylls på efterhand. Nu ska jag sova (avslutar alltid med de orden har jag insett), imorgon är det sovmorgon igen, två lektioner och sen HELG. God natt.

Wednesday

Hade presentation för niorna idag, skulle inspirera dem och få dem att välja handel på Hulebäck. Tur att jag fick lite backup i alla fall så jag slapp stå där ensam. Det går framåt i UF också, så jäkla gött att se att man kommer någonstans.

Kom nyligen hem från Diana, vi åt scones, skrattade åt Bonde söker fru och slumrade till under Efterlyst, sen tog jag bussen hem och ska stupa i säng vilken minut som helst. Imorgon är det sovmorgon, GÖTT!


"Vanliga" svenskar

Svenska Hollywood-fruar kan slänga sig i väggen, Sveriges nya snackis har startat, Ullared. Jag menar, vem kan motstå vanliga svenska budgetshoppande galningar? Inte jag i alla fall. De söta små tanterna, den hysteriska shopoholic-mamman, den konsitga lagerarbetaren (pappa tror att han är efterbliven) och de roande blondinerna. När de sa att man kunde skicka in sitt bästa Ullaredsminne tänkte jag direkt på dig Emelie, men det scenariot tänkte jag inte dra upp här men det är riktigt underhållande.

The end is near

Det är en kvart kvart, en kvart kvar tills vardagen börjar igen. Det värsta med loven är när de tar slut, men vi har ett jullov att se fram emot, sportlov, påsklov, jag fyller 18 och sen studenten så jag känner redan att sommaren närmar sig med stormsteg, tror det kommer gå jäkligt fort, hoppas på det i alla fall.

God natt!

Årets match

Idag är den dag som många väntat på, IFK möter AIK och det spelas om den allsvenska vinsten. Här hemma varvas "Kom igen Blåvitt"-fraser med kläder som går i dessa färger. Hetsen över att man MÅSTE åka in till stan och se matchen har dock inte påverkat mig, jag känner inte för att bli nerslagen av galna AIK-, eller IFK-fans så istället väljer jag och Diana att göra det old-fashion-way, lyssna på radion, samtidigt som vi ska avverka lite plugg.  

Åh, nu ser jag reprisen på Idol och just nu ägde frieriet rum. Jag rös lika mycket nu som när jag såg på det i fredags, det kan ju vara något av det vackraste jag sett, bara så ni vet.

RSS 2.0