Woho, roadtrip here we come!

Tänkte bara säga att jag är sjukt trött, stressad inför provet i Organisation och ledarskap på fredag, måste packa kläder till idrotten imorgon+spexfotot. Dessutom tänkte jag bara säga att jag, Emelie och Glansén drar iväg på en roadtrip imorgon, och målet? Gekås e klart, vad annars?!

Tills nu

Idag har jag hitills hunnit försova mig, göra ett bankärende (jag vet, det låter vuxet), ätit frukost på ett mysigt café, lyssnat på en konstig männsika iförd orange skjorta som spelade något skumt instrument i kulturhuset, underhållits av Marcus Birros rappa käft, köpt present till pappa och i samma veva hälsat på på jobbet och födelsedagsfika med familjen. Nu ska jag svira om och snart väntar födelsedagsmiddag på Pasta+, jag vet redan vad jag ska äta!


Ingen vanlig dag!

Idag fyller världens bästa pappa 57 år, ett stort grattis till dig. Älskar dig!


Den mest klockrena bilden som någonsin tagits!


Bildkavalkad

I brist på annat sitter jag och kollar igenom massa bilder från sommaren, nu ska ni få ta del av några. Enjoy!

Sommarens mest "turistiga" bild

Ryggsäck; check!, Karta; check!, Kulturell byggnad; check!

Sommarens sötaste bild

Kusinbarnen står för sommarens sötaste bild

Sommarens roligaste bild

Denna bild tar alla priser i fulhet

Sommarens hetaste kille

Labul, bartendern från Pakistan som jag desvärre inte fick någon bra bild på


Stolt?

Nu tar jag tillfälle att skryta lite innan jag ska se på Svenska Hollywoodfruar. Idag pratade jag med min svenskalärare som läst igenom de argumenterande texterna, jag var emot de nationella proven. Hon hade inget att anmärka på och frågade mig om hon fick lov att använda den. Jaha tänkte jag, det var ju kul. Hon ska väl ge ut den som ett exempel till en annan klass, men så fel jag hade. Hon vill skicka in den till skolverket, snacka om att jag blev mållös, det är seriöst en av de sämre texter jag skrivit i mitt liv och det säger jag inte bara. Men det var ju kul att någon tycker om den.

Nu: Svenska Hollywoodfruar!

Vem är den skyldige?

Sitter och försöker skriva en uppgift i organisation och ledarskap när plötsligt nedanstående låt börjar spelas på Spotify, någon har varit och lagt till musik i min spellista helt klart. Sånt här lyssnar inte jag på, det är inte direkt något som får en att skriva bättre för den delen heller. Nej, jag håller mig till Winnerbäck, Gyllene Tider, Black Eyed Peas och Anna Ternheim för tillfället.



Värmlandspojkarna - Ut med båten

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!

Grattis till världens bästa Emelie som fick körkort idag. Jag är så oerhört glad att du finns i mitt liv, du förgyller mina dagar, du är bäst!

Jag sa igår att fasade jag över den här dagen, träningsvärken är helt outhärdlig och jag tycker synd om er som fått stå ut med mitt jävla tjat idag, förlåt! Nu kollar jag på Fist of Zen på MTV, det är seriöst det sjukaste programmet jag sett, har ni inte sett det måste ni se det. Just nu sandpapprar de en killes näsa, allt ska ske under total tystnad, det är underhållning på hög nivå.


Nu kan du slänga körkortsboken åt he*vete!


Don´t go there!

Jag har klädpanik. Imorgon vankas det skolfoto och samma problem återkommer år efter år, vad fasen ska jag ha på mig? Jag försöker att undvika problemet och istället sitta vid datorn och kolla massa skit, jag vill vara så långt ifrån garderoben som det går just nu.

Idag har jag varit ledig, GÖTT. Har varit med Diana hela dagen, startade med amerikanska pannkakor till lunch, kollade på Män som hatar kvinnor, Sandra hämtade upp oss och vi åkte och tränade Body Pump (benen är som spaghetti), sen följde jag Diana hem med darrande ben och med fasansfulla tankar om hur jag kommer att må imorgon, fysiskt.



Det är hon som dragit in mig i detta pannkaksberonde, don´t go there! (Jag uppskattar om ni ignorerar vårt fula kakel, tack på förhand).


I like

Jag och Glansén fikade i stan efter skolan idag och jag skojar inte när jag säger att jag såg en kille med världens snyggaste stil, tänk om alla killar kunde klä sig så, fy fasen vilken härlig värld det hade varit. Idag kom vi igång med UF och låter inte kommunikations-, inköp- och produktionsansvrig proffsigt så säg! Än så länge har det blivit positiva medgångar och hoppas att det följer oss genom hela arbetet (vilket det inte kommer göra men ändå).

Nu kan jag lägga mig med gott samvete, idag tog jag med muffins som jag bakade igår (i mina nya formar såklart) till UF-gruppen vilket var mycket uppskattat. Dessutom svängde jag förbi salongen på vägen hem och droppade av några muffins medans mamma klippte sig och oj vad glada de blev. Jag älskar att överraska och göra männsikor glada. Nu ska jag sova. Goood natt!


Baking

Jag köpte nya muffinsformar förut när jag var i stan, de är lila med lite vita blommor på. Jag fick ett rejält sug att baka muffins men jag hittar inga goda, har inte ingredienser att baka cupcakes annars hade jag gjort det. Jaja, nu åter till receptböckerna!



100 st formar, 35:- Lagerhaus


Ring

Tisdagar innebär praktik, idag är det tisdag. Jag gick dit praktiken och vände. Det fanns inget att göra eftersom det bara var en person där, de andra var sjuka, bl.a. min handledare. Kan man inte ringa och säga det då? Men jag får se det positivt, jag kom upp i tid. Tog en sväng på stan och fyllde på min ringsamling, åh, det finns inget bättre än ringar. Nu ska jag göra lunch till mig och broder, pannkakor säger jag bara!


Födelsedagsplanering

Sitter och knaprar mörk choklad med mintsmak samtidigt som jag funderar på vad pappa ska få i födelsedagspresent. Det är samma problem vareviga år och tro mig när jag säger att han har allt, verkligen ALLT! Just nu ligger en upplevelse långt upp på listan, luftballongfärd, musikal, whiskeyprovning eller spa? Åh, jag hatar att köpa presenter!

Time flies by

Ligger helt utslagen i soffan framför VMA-reprisen. Ska strax ta en kopp kaffe så jag piggnar till lite. Igår var det en mycket trevlig kväll blev dock en tidig sådan eftersom sista bussen går halv tolv och många av de andra skulle gå ut, men man ska sluta när det är som roligast och det gjorde vi. Imorgon är det exakt 7 månader kvar tills jag fyller 18, ni fattar inte hur mycket jag längtar tills dess, bara en sån sak som att jag får lov att skriva under alla papper i skolan själv får mig att räkna månaderna och dagarna helt frenetiskt. Efter min födelsedag är det heller inte långt kvar tills studenten, fasen vad tiden går fort (jag vet att jag låter som en gammal tant), det känns som det var igår man började gymnasiet.




Klassresa till Ramsvik, 2 år sen (kolla in mitt hår, haha)


Saturday

Igår bakade jag en dubbel sats med bullar som sedan avnjutades med iskall mjölk framför Idol. Dessutom hann jag också färga mitt hår så nu är det några nyanser mörkare.

Nu är jag sömnig efter en stor och härlig middag. Men en powernap hinns det inte med här inte, om en och en halv timma tar jag bussen till Säve för festligheter hos Kajsa, undra vad man ska ha på sig.


17 september 2009

Känner att jag fått gjort så otroligt mycket idag. Åkte tidigare till skolan för att få klart min affisch, vi skrev klart den argumenterande texten, trots att den sög och att det var otroligt svårt att skriva sina åsikter om nationella prov så är det gött att den är klar. Efter skolan åkte jag och jobbade ett par timmar och nu sitter jag helt utslagen här för jag orkar verkligen inte gå och lägga mig. Imorgon är det UF kick-off på Svenska Mässan och det ska bli riktigt kul. God natt! 

Viola

Idag kom vi igång med UF, vi har plockat på oss massa riskkapital nu så det är bara att börja sälja. Jag tog tillfället i akt att fråga farmor ifall hon ville finansiera vårt företag och självklart ville hon det.

Min farmor är den bästa farmorn man kan tänka sig
, hon har funnits där under hela vår uppväxt, stekt hundratals pannkakor, hon säger vad hon tycker, är den fräschaste 79-åringen jag någonsin sett (hoppas verkligen att jag ser ut så när jag uppnår den åldern), har aldrig träffat en pensionär som har så mycket att göra som hon. Trots att hon alltid säger högt vad hon precis läst, säger truls till tofs och nyser så det låter som en skällande hund så älskar jag henne. Hon är den enda jag har kvar av mina mor- och farföräldrar och jag önskar att hon skulle kunna leva föralltid, jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Farmor, du är bäst!



Gorgeous!

Gud i himmelen, jag dog lite när jag såg vad Zoul och PKI kommer att komma med nu till hösten. Jag kommer slänga mig över plaggen så fort de kommer in, can´t wait!



Mitt senaste tillskott i garderoben, klänning från ZOUL 499:-


Sony Ericsson w995

Idag är en bra dag. Jag har fått min nya mobil vilket var välbehövligt, det började brusa så fort man pratade med någon i den förra, inte så konstigt eftersom den fått vin i sig och blivit tappad i asfalt och stengolv ett x antal gånger, Ericsson gör helt klart de bästa mobilerna!


John har den svarta, jag den silvriga och Philip den röda. Vadå dålig fantasi?


Drömma

Vill bara åka långt bort, långt bort från vardagen. Vill vakna upp och känna att allt är sådär perfekt som man ofta drömmer om, varför kan det inte bara bli verklighet?



För övrigt så älskar jag min familj, ni är bäst!


Tidspessimist

En riktigt effektiv dag, fick chansen att verkligen sova ut, åkte till Frölunda Torg med Emelie och så har jag tränat. Jag tror jag sakta men säkert börjar bli av med min tidspessisism, eller jag hoppas på det i alla fall. Nu ska jag leta infomration till min argumenterande text jag ska skriva på lektionstid imorgon, Mot nationella prov är mitt ämne, udda? Jag vet!


ANTM

Hemma från bion, den var riktigt bra, definitivt sevärd! Nu ska jag lägga mig i min säng och se på massa avsnitt av Americas next top model och njuta av att jag är ledig imorgon. God kväll.

Prinsessa

Jag är så seg, skulle kunna gå och lägga mig för natten och sova hur länge som helst känns det som. Snart ska jag, pappa och en bekant till familjen fika innan jag åker in till stan och går på bio med Sandra, vi ska se Prinsessa där vår gamla teaterunderhållare från fyran har huvudrollen, hoppas den är bra så att jag håller mig vaken.

P.s Jag insåg idag att jag gjort ett framsteg, jag slår in paket så jäkla mycket fortare än innan, måste övat upp det under de sex veckorna i somras, för övrigt, jag ÄLSKAR mitt jobb. D.s

Ja, han är Sveriges snyggaste man!

Sitter och sjunger med i reklamen till Party Phone på MTV, "jag vill ha en tjej, gillar inte krogen...", varför fastnar det så lätt men inte faktan om entreprenörer och organisationer? Tror jag ska börja göra ramsor av allting jag måste lära mig, körde på det ett tag under högstadiet och funkade faktiskt.

En sak som jag funderar på när jag kolla på MTV är: Vilka är det som beställer dessa olika "specialeffekter?". "Se genom huden", "Passar du och din kille/tjej ihop?", "När kommer du att dö?". Jag förstår inte för allt i världen vilka dessa typer av människor det är som använder sig utav detta och betalar 50 spänn i veckan för att få det. Det som är det sorgligaste är att det är vuxna människor som sitter och kommer på detta och det är bara ett jävligt sätt att lura ungdomar på pengar, tragiskt är det rätta ordet, inte direkt så att man skryter om sitt jobb.

Annars har jag ikväll, förutom att störa mig på dessa reklamer, kollat på Idol och kändisdjungeln. Jag har nu konstaterat att Rafael Edholm är Sveriges snyggaste man, han gjorde hela programmet, tyvärr sög det förövrigt. Nu ska jag lägga mig, jobba imorgon mellan 11 och 16.





Friday i'm in love

Så jäkla härligt att jag inte hade något Ind.val idag, slutade tidigare från Organisation och ledarskap och tog bussen från skolan tjugo över ett. Jag och Glansén köpte fika och satte oss vi lejontrappan i solen och tjötade. Härligt efter en alldeles för lång skolvecka.

Nu: Kaffe!

Internetshopping

För några dagar sedan beställde jag ett par mc-boots från Ellos, första gången i mitt liv som jag handlar över internet, ja, ni kan kalla mig konstig men tycker det är jobbigt när man inte kan prova. Men i alla fall, idag kom det en lapp som sa att de kan hämtas ut på Ica så hurtig som jag är tog jag mammas legitimation (är ju inte 18 än) och cyklade upp för alla uppförsbackar till torget med träningsvärk, kom inflåsandes på Ica och slängde fram legitimationen och avin. Vad tror ni inte kärringen bakom luckan säger då? Ja, har du din legitimation med dig? Båda måste vara med förstår du. Jag ler, säger snällt tack och går ut därifrån, rullar hem jäkligt förbannad. Nu när jag väl fått hem dem så är de förstora, jaha, det var ju typiskt att de inte skulle passa första gången man beställer från internet. Nu blir mitt nästa projekt att skicka tillbaka dem och betställa en mindre storlek för de är grymt snygga och sköna!




En timmes bootcamp

Fy fasen vilket träningspass det blev förut, ett smärre bootcamp skulle jag kalla det men jäklar vad skönt det är nu efteråt. Jag förstår inte hur folk inte kan tycka det är kul att träna, skaffa bara en träningskompis så har man riktigt roligt vill jag lova. Idag skrattade vi åt roliga nybörjare och åt att vi inte kunde göra EN riktig armhävning. Vet egentligen inte ifall man ska skratta eller gråta åt det, vi spelade ändå handboll i många år och ändå har vi inte lyckats få till det med dessa armhävningar, men det kanske kommer.

Ska sova nu, kommer nog inte upp ur sängen imorgon, gött att jag startar dagen med idrott i skolan också, härligt!

Obehagliga fyllon

Innan jag, mamma och John åkte och simmade förut svängde vi förbi jobbet för jag skulle in och lämna en bok, innan jag gick in genom dörrarna ser jag en fylletant som kastas ut från systemet, inget ovanligt. Sen när jag kommer ut och går mot bilen ser jag henne utanför och jag går det fortaste jag kan mot bilen, tycker att de kan vara riktigt obehagliga. Jag kastar mig in i bilen precis framför näsan på henne och sen sparkar hon på bilen. Har nästan aldrig sett någon i hela mitt liv som var så påverkad som hon av både det ena och det andra. Hennes fyllo till man var mer skärpt och bad så snällt om ursäkt å hennes vägnar. Tur för honom säger jag. Känner inte att de är mindre obehagliga efter det här direkt.

Från det ena till det andra, var och simmade en timma förut, gött som körv. Nu ser jag att mina ben är helt vita eftersom jag är så torr, allvarligt talat så har jag aldrig sett något så torrt förut, vet inte vad jag ska ta till för dunderkur, några tips? Ösa på med lotion och gladpack på det under natten kanske?

Idol

Jag gör det som alla andra svenskar gör just nu, kollar på idol.

Berns

Jag har kramp i magen, inte så konstigt eftersom jag precis hetsätit en hel melon. Det är nästan värt smärtan för fy fasen vad god den var, iskall ska den vara också. Riktigt ointressant att läsa om men var tvungen att berätta.

Nu väntar jag på att Roast på Berns ska börja, en serie med Sveriges humorelit och jag har höga förväntningar, väldigt höga förväntningar minst sagt.



Utanför Berns salonger i Stockholm


Monki

När jag var i stan i fredags shoppade jag en del nytt, bland annat en sjukt härlig randig oversize-tröja från Monki. John och pappa tyckte det var ett nytt nattlinne men jag skiter i vilket, jag älskar den!


Ja, det är mig ni skymtar på kortet i bakgrunden


Working 11-16

Har jobbat idag när det äntligen kom lite sol, men men. Det är sjukt vad man får ont benen om man inte jobbar regelbundet. Växtvärksklass på smärtan nästan. Nu är det snart middag men tänkte baka något innan, bara slänga ihop något sådär från huvudet, det är jag ganska bra på, eller?


Highlights från mitt rum

Idag har jag städat mitt rum, det är typ det enda jag gjort på hela dagen, eller jag har kollat lite på Teen Cribs också. Jag är ganska avundsjuk på deras badrum som är tre gånger så stort som mitt rum, deras enorma garderober fyllda med kläder, pooler i samma storlek som hela våran trädgård och de ruskigt stora rummen med olagligt stora sängar, eldstad och 50" platt-tv. Men egentligen, hur kul är det att ha så sjukt mycket pengar att man hela tiden kan köpa allt man vill ha? Då finns det inte längre något man kan drömma om, man tappar också fattningen om värdet på saker och ting. Nu när jag städat mitt rum har jag tagit lite kort på saker som jag gillar eller betyder mycket för mig, allt från ytliga ting till arvegods, enjoy!



Delar av min nagellackssamling


Missoni gör världshistoriens goaste parfym


Min smyckeshand som nu endast erhåller mina ringar


Alla andra smycken ligger för tillfället på mattan


Min grymt snygga papperskorg


Nattduksbordet med bilder och skor från barndomen


En jäkligt snygg målning om jag får säga det själv, gjorde den i 5:an


Coolaste sparbössan, ett arvegods från mormor och morfar


Ännu ett arvegods från mormor och morfar, mycket vackra och speciella


Och till sist, min älskade tavla som också kommer från mormor och morfar



Vad ska man säga?

Herrejösses vilken fotbolssmatch! För tillfllet älskar jag Zlatan, men bara för tillfället.

Studiedag

Ligger i soffan med datorn i knäet, på tv:n är det något engelskt program som jag inte ens tittar på men ändå har jag på den. Snacka om onödig energiförbrukning, men det är sån jag är.

Idag har jag fått gjort så jäkla mycket. Gick upp runt nio, gjorde amerikanska pannkakor (är helt beroende och det är Diana roten till) till mig och mamma, åkte därefter och klippte mig hos Stina, sen in till stan med mamma och John, kollade i lite affärer, införskaffade lite nytt och bjöd på lunch. Var hemma en stund innan vi hämtade upp Diana och åkte till Allum, riktigt stolt över att jag inte köpte något, därefter åkte vi hem och åt en god middag med sammanlagt sju pers. runt bordet, mycket trevligt. Vi har kollat (eller kollat och kollat, vi somnade i soffan)Scarface och bara för en stund sedan följde jag Diana till bussen. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det lördag, ledig, ingen klocka som ringer, inga måsten, jag älskar det!

Thanks!

Grym grupp till UF, man tackar. Fick jobba efter skolan idag och en tid på söndag, man tackar. Fick en klipptid imorgon, man tackar. Jag är ledig imorgon, man tackar!


Music in SB

Emelie har framkallat bilder från Bulgarien som hon hade med sig till skolan, fasen vad mycket roligare det är att se dem "på riktigt".

Här är några låtar som alltid kommer att förknippas med Sunny Beach, lyssna och njut!


Pitbull - I know you want me


Kid Cudi - Day 'n' night (oväntat?)


David Guetta ft. Kelly Rowland - When love takes over

Måsten

Jag måste duscha, jag måste städa mitt rum, jag måste klippa mig, jag måste gå och lägga mig. Det är många måsten nu men jag orkar bara inte!

En dag

med fint väder, en dag med många känslor och tårar, en dag med ett vackert farväl.

R.I.P


RSS 2.0