OS

Sverige har tagit ytterligare en OS-medalj och det börjar gå mot slutet på hela denna hysteri. Det är så skönt att det är över så att man kan få tillbaka sitt liv, det här året har jag följt OS mer än vanligt och visst är det roligt men det är också jäkligt skönt när det över, det är hela tiden, överallt. Så nu har jag ingen anledning till att skjuta på pluggandet längre, har en religionsredovisning imorgon som vi haft tid på oss att göra i väldigt många veckor men jag och Emelie är tyvärr likadana vad det gäller framförhållning så nu såhär dagen innan har ingen gjort klart det vi ska. Men det är inte förrän imorgon eftermiddag... gott om tid med andra ord.


London part one!



Stay tuned

Det är så skönt att det är helg. Är helt slut efter den här veckan och det var skönt att få sova ut för en gång skull (har inte sovit tills nu). Igår hade jag och Emelie myskväll här hemma med tacos, choklad, let's dance och facebook, en perfekt start på den här helgen som förövrigt kommer att bli jäkligt lugn.

Kolla in senare för då kommer bilder från London och det vill ni INTE missa!


Dagens önskan

Att jag vore några centimeter kortare så att jag också kan gå läckra i 15 centimeters klackar utan att bli över190 cm.

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Adrienne SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Kamma SEK 1199, Friis&Co - NELLY.COM

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Jag ser ljuset

Jag klarade mig med nöd och näppe mig igenom ett Combat-pass. Att få håll efter 10 min är ingen höjdare och jag har än en gång tagit till mig att jag inte ska äta en rejäl måltid 1 timma innan ett konditionspass.

Äntligen börjar jag se ett slut på den här veckan, UF-redovisningen är avklarad och den gick galant, nu är det bara grammatikprovet i engelskan som återstår vilket ger mig ett mindre psykbryt MEN i värsta fall är det ju bara att göra om det.

Jag lovar att ladda upp bilder från London innan veckans slut, god natt!


Icecold

Imorse väntade jag på bussen i drygt en timma. Tolv timmar senare och jag har inte fått upp värmen än, är det normalt?





Det är någon vid namn Agnes H som har addat mig på msn, i vänförfrågningen har hon skrivit såhär:

Hej Frida :) Agnes H här om du kommer ihåg.

Grejen är att jag inte minns att jag ens träffat någon som heter Agnes, någonsin, vilket känns jävligt skrämmande.

Jag tror på riktigt att jag börjar bli lite glömsk, jag minns inte namn lika bra som jag gjorde förr (låter som att jag är född på 40-talet), dessutom har jag fått lite dålig syn. Om det bara är inbillning eller inte har jag inte en aning om, kanske lite åldersnoja som spelar in. Jag fyller ju faktiskt 18 om 1,5 månad.  

OS-silver

Jag tog en paus från pluggandet med kaneläpplen och OS. Ännu ett silver för Sverige, GÖTT!

THE one

Jag har hittat balklänningen jag vill ha, med lite småjusteringar blir den toppen! Det enda problemet är att den inte finns i min storlek, så jävla typiskt. Håller tummarna för att den kommer in snarast.

Nu ska jag plugga.

Fem snabba

* I tre timmar har jag suttit och tänkt att jag ska börja plugga men tre timmar senare så har jag fortfarande inte börjat. Nu börjar väl något bra på tv också 

* Jag vill sitta i solen på en uteservering och njuta av att det är vår

* Jag vill ut och dansa natten lång

* Denna vecka har jag tänkt att komma igång med träningen

* Jag ÄLSKAR min nya parkas som jag köpte i London


Sunday it is

Imorse tog jag en riktigt go sovmorgon, den enda på hela lovet! Har inte gjort ett piss idag, kollat på OS-repriser som jag redan sett 100 gånger. Behöver plugga men som vanligt drar jag mig för det. 109 dagar kvar tills det är över.

Nu ska jag göra en helrenovering på mig själv, slänger in 5 snabba sen.


Back in Sweden

Nu är jag tillbaka i ett snörikt Sverige efter en härlig mini-semester i London med miss Hancock. Fyra dagar med regn, vårväder, Primark, Big Ben, trevliga engelsmän, ömma fötter, skratt, matförgiftning, uttorkning, tunnelbaneturer, dubbeldäckare, kaffedrickande och massa mer. En riktigt härlig resa som passade perfekt såhär i början av året. Vi hade tur som kom hem igår hela och rena, dock landade vi på Landvetter istället för Säve. Roligt för dem som hade sin bil stående på Säve och inte kunde åka hem, vi slapp i alla fall landa i Stockholm som planet innan var tvungen till att göra. Efter mycket om och men kom vi hem runt 10 efter cirka 11 timmar på resande fot.

Bilder kommer att laddas upp efter hand!

One day left!

Första dagen på lovet och jag har inte legat och dragit mig i sängen för ovanlighetens skull. Åkte in till stan halv elva, mötte upp Diana och förde över pengar. Sen anslöt sig Johanna och vi käkade Thai-lunch, hann också växla pengar och köpa ett par tights. Det var riktigt svårt att hitta ett par tights som var perfekta, är fortfarande inte helt nöjd med dem jag köpt men de får duga.

Idag måste jag packa och fixa klart allt eftersom vi lämnar hemmet kvart över åtta imorgon bitti, börjar bli lite smått nervös men det ska bli så jäkla kul!!

Hemlig beundrare?

Måste säga att jag överträffade mig själv när det gäller semlebakningen, dock blev vissa av bullarna lika stora som tekakor.. men vad gör det? Diana kom hit och fikade, vi snackade ihop oss inför London och tog upp allt som skulle tas med, nu är det bara en dag kvar innan vi åker, kommer bli AWSOME!

Idag ringde ett blomsterbud på dörren, min lycka varade tills dess att han frågade efter en person som inte bor i detta hus. Jag som trodde att det var från en hemlig beundrare men ack vad jag bedrog mig. Men min Alla hjärtans-dag blev väldigt bra trots att jag inte fick blommor från en hemlig beundrare.





För er som vill se bilder från gårdagen, besök Emelies blogg :)


Valentines day

Idag är det självaste Alla hjärtans-dag, en dag som jag själv inte ligger så mycket vikt på. Ska ut i köket och baka semlebullar nu som jag ska bjuda mina nära och kära på lite senare. Hoppas ni får en bra Alla hjärtans-dag!

Saturday night

Jag är så satans trött och jag förstår inte varför jag inte sover. Kom hem runt halv ett nu ikväll från Emelie. Vi kollade på Melodifestivalen, fyllde i hemmagjorda röstkort, käkade tacos, gjorde charader, spelade kropp mot kropp och köpte godis i sunkiga kläder på Statoil. En jäkligt rolig och trevlig kväll, dock tog den slut alldeles för fort.

Busy

Har varit dåligt med uppdatering men har haft fullt upp, eller i alla fall igår. Direkt efter skolan åkte jag och jobbade, sen direkt in till stan för inspirationskväll med jobbet. Vårens kollektion visades upp och därefter förhandsvisning på filmen "Farsan" som var helt okej, klart godkänd. Eftersom jag kom hem vid halv ett igår var jag lite som en zombie idag men det fick gå.

Nu ikväll har jag lattjat kort med mamma, moster och Emma, jäklar vad jag har skrattat. Förresten, gissa vem som vann ;)

Imorgon blir det en shoppingrunda och sen troligtvis schlagerkväll hos Emelie! Nu ska jag sova, som alltid. God natt!


5 snabba

* Idag har jag varit på världens sämsta humör, hatar att vara sur och jävlig, har heller aldrig känt så mycket för att skita i allt, dra täcket över huvudet och gråta tills tårarna tar slut.

* Har tränat Body Combat, det är det roligaste jag vet i träningsväg. Jag fullkomligt ÄLSKAR det!

* Jag har fått något typ av beroende av äpplen med kanel, det är Gudagott!

* Tror jag ska börja med detta som ett nytt inslag på bloggen så att jag kan föra fram alla mina klagomål som ni ständigt får höra, fast nu i en snabbare version.

* Jag borde sova nu, ska upp sju imorgon, varför lär jag mig aldrig?


1 vecka kvar!

Har inget att säga och har därmed inget att skriva.


Fuck this!

En lång skoldag idag, piffade dock till den i form av fika med Krantz och Emelie :)

Mitt humör är inte på topp just nu, känner mig nere och har ingen som helst motivation till någonting. Och min hy är kata-fucking-strof just nu, måste köpa något som hjälper mot denna skiten, kosta vad det kosta vill för fan vad jobbigt detta är.

Nu ska jag lägga mig, sur och jävlig för att förhoppningsvis vakna upp på ett bättre humör imorgon. God natt!


Händer i veckan?

I veckan kommer jag att ha fullt upp känns det som, kommer att blir långa dagar för min del.

Måndag
Skola 11.10-16.30
Mässeminarei UF 17.00-19.00

Tisdag
Praktik 09.30-15.30
Säljutbildning UF 16.00-18.00

Onsdag
Skola 08.00-16.00
Body Combat (om jag är frisk) 18.20-19.20

Torsdag
Skola 08.15-14.10
Inspirationskväll+Bio med MQ 19.30-2300

Fredag
Skola 08.40-15.45
HELG OCH LOV!


Give me!


I better keep on walking

Igår var en riktigt bra dag. Först arbete i fem timmar och sen hem till Diana. Hon, jag, Joanna och Tove käkade en riktigt god middag, kollade på Melodifestivalen och åt äckligt mycket godis. Så rätt att Salem gick till final, det trodde ni inte där ute i stugorna!


Let me entertain you!

Nu är jag hemma igen efter en väldigt trevlig kväll med god mat och härliga arbetskamarater. Tiden gick så fort, känns som att jag gick hemifrån precis. Tänkte att jag skulle ta rikligt med bilder ikväll men inser när jag är påväg att jag glömt kameran, bra där Frida. Mobilen är inte den bästa i mörker heller men förhoppningsvis kan jag sno några från de andra och lägga upp här sen. Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba och därefter hem till Diana för Londonplanering och Melodifestivalen, Fortsatt trevlig lördag! 


AW@Vasastan

Äntligen är fredagen här! Den här skoldagen har varit så satans lång att jag var nära på att avlida, speciellt när man har engelska B det sista man har innan helg. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning innan jag ska på After work, ska bli väldigt trevligt måste jag säga! Nej, nu måste jag gå, ska åka om 1,5 timma. Trevlig fredagskväll!

Jag skulle kalla det framförhållning!

Idag har jag varit ledig... igen och har inte gjort annat än att inte göra någonting. En riktigt tråkig dag men välbehövlig med tanke på att jag börjar bli förkyld och ska så fort som möjligt försöka bli av med detta. Har haft hur mycket tid som helst på mig att plugga idag men ändå sitter jag här när klockan är elva och skriver på en uppgift som skulle varit inne förra veckan, bra där!

Imorgon är det torsdag och sen så är det helg! På fredag väntar After Work med jobbet, på lördag ska jag jobba och sen hem till Diana och planera inför London och på söndag ska jag troligtvis inte göra något vettigt. Nej, nu måste jag återgå till pluggandet. God natt!

Two weeks

Har ju för jössenamn glömt att nämna att det är exakt 2 veckor kvar till jag och Diana tar vårt pick och pack och åker till London. Längesen jag pratade om London nu faktiskt så det var hög tid för mig att göra er lite avundsjuka, hoppas jag lyckades ;)


Wish

Idag har det varit praktik, en helt okej dag faktiskt förutom att jag håller på att bli förkyld. Nu inväntar jag Paradise Hotell-finalen, shit vad bra det är. Och mina vänner, jag lägger till Andreas på min önskelista, hoppas inte det medför några större problem.


Freezing

En gång på tusen älskar jag att det är såhär kallt ute. Den gången är då det har varit så kallt att ledningar och kylaggregat har frusit i skolan så att man slipper alla lektioner. Härligt nog har jag praktik imorgon och så är jag ledig på onsdag, tror jag kan stå ut med den här veckan också!

RSS 2.0