Saturday!

Det har vart en riktigt låång dag idag!

Dagen började med arbete med Sandra på Straumann. Vi var helt ensamma där och det var riktigt lättförtjänta pengar:) När vi va klara runt halv fyra med jobbet så åkte vi in till stan och käkade paprika. Efter det fick jag den briljanta idén att i skulle köpa glass och gå över till Backaplan vilket vi också gjorde. Riktigt duktigt! Väl hemma fick vi jordgubbar som farmor hade köpt, vi begav oss sedan ner till källaren där vi spenderade kvällen med guitar hero. Vill bara säga att ingen kan krossa oss nu iallafall, efter typ 3 timmars spel så är vi iaf hyffsat bra.


Sandra åkte för typ en halvtimme sen och jag ska dra upp och kolla på The prestige nu, min bror har sagt att den ska vara mycket bra. Dessutom har jag fått min lön nu av farmor, som landade på 3500 kronor :D
Fortsatt trevlig kväll
Frida


Laserdome!

Jag vet att det var längesen jag skrev och att senast var när det va sju dagar kvar till min födelsedag och den va ju i måndags. Jag hade en mycket bra sådan med fina presenter och skratt.

Har spelat Laserdome idag med klassen och när vi hade spelat klart de 40 minuterna i den varma lokalen iförd svettiga västar så gick vi ut och på duken stog det att det röda (mitt) lag hade vunnit och att jag var den 3:e bästa spelaren. Jag är mycket stolt och jag kämpade rejält för det.

Kom hem runt halv 2 och solade tills klockan var 4 ungefär. Såg i spegeln sen att jag hade bränt mig så jag e lite röd. Men ska inte klaga för solen ser man alldeles för lite av nu för tiden.

Imorgon är det skolan och jag och Emelie ska ha muntligt nationellt prov i engelska tillsammans och sen kanske en företagsredovisning om Skandiamäklarna men hoppas på att vi kan få göra den på fredag i och med att i inte har förberett ocss någonting.

Ska se på de snuskiga människorna i rent hus nu/ God kväll

7 dagar kvar.

Nu börjar jag nedräkningen till min födelsedag, det är bara 7 dagar kvar tills dess och jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Ge mig några tips på vad jag kan önska mig!


Tänd ett ljus!

image26

Alla reagerar vi med bestörtning över fallet med Engla och hennes öde.
Just nu sprids uppmaningar genom bloggar, e-post och sms att ikväll kl. 21.00 tända ett ljus i fönstret. Jag tänder ett. Gör du?

Lördag kväll

Kom precis hem från Diana, har tillbringat kvällen där. Har bakta tårtbottnar till hennes kalas hon ska ha imorgon, kollat på filmer och prata, en slapp och trevlig kväll. Min snälla bror kom och hämtade mig, vi drog till Drive innen på McDonalds och köpte oss några cheesburgare :)
Ska lägga mig strax, e sjukt trött. Imorgon blir det nog bara till att plugga, det behövs kan jag säga!
Godnatt

Cadiér 17 år!

GODMORGON!
VAr hemma hos Josefine igår, var längesen vi gjorde något tillsammans nu. Vi firade hennes födelsedag och det var väldigt trevligt må jag säga.
Nu sitter jag här och latar mig, måste gå och klä på mig snart men orkar inte. Ifag blir det nog bara att ta det lugnt.
/FJ

RSS 2.0