Stort tack :)

När jag kom gåendes utanför huset när jag kom från skolan möttes jag av en otroligt bra överraskning. Där stod den grön och lika fin som vanligt, jag har fått en cykel :) visserligen e den gammal men det gör ingenting och jag fick den av mina gulliga gudföräldrar! Jag har sagt i många år att jag har velat haft den och nu blir det sanning, den har tillochmed en korg och det är bakåtbroms. Älska! Detta var en för tidig födelsedagspresent och jag har tänkt på att jag ska önska mig en cykel. Dessutom fick jag 400 spänn som jag kan sätta sprätt på:)

Efter att jag just har roat mig med Let´s dance så måste jag bara säga att jag verkligen är glad över att Linda Lampenius åkte ut. Jag hatar verkligen henne. Kan egentligen inte hata någon man inte känner men jag stör mig så mycket på henne. Hennes finlandssvenska som bara får örornen att bli helt bedövade och hennes sönderblekta hår som snart kommer att ramla av huvudet på henne. Till det kommer hennes uppblåsbara läppar och det värsta är att hon typ tror att hon är 17 år! Dessutom har hon alltid brösten upptryckta i ansiktet.
För att ni ska kunna se vem det är jag pratar om så lägger jag upp en bild på henne! EnjoyVårkänslor

Vad kan man säga mer än att det har varit enn undrbar dag? Trots att dagen började med ett prov så var jag vårglad. Min och Emelies imitation av hon på BF gjorde att dagen blev ännu bättre. Hade hon dykt upp vet jag inte vad jag hade gjort. Hade tunna kläder på mig och jag älskar att det snart blir vår. Det mysigaste av allt var att jag och Emelie köpte glass och stod i solen och bara njöt av stunden. Helt otroligt sköönt!

Kom hem för ett tag sen, har vart och tränat men Sandra och Sonia. Idag blev det spinning i 45 minuter och trots att svetten lackade höll jag humöret uppe för den otroligt goa och lite småfeta instruktören var ju bara så rolig. Måste gå tillbaka bara för att få träffa honom igen. Det är sånna människor som får en att må bra.
Nu sitter jag och underhåller mig med Så ska det låta vilket är mer underhållande än jag någonsin hade trott. ska fortsätta att se på den sönderblonda Danny och folkes lillasyster lookaliken till pianist. Trevlig kväll!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0