Dag numero 2

Hello!
Har vart upptagen hela dagen. Eller inte på jobbet direkt. Hade lite mer att göra idag och jag jobbade totalt kanske en och en halv timma. Det är gött att få betalt för att dricka kaffe och läsa. Dessutom så slutar min handledare klockan 3 varje dag och jag har inget att göra efter det så idg gick jag ut och lade mig för att sola. Lite pinsamt i och med att jag somnades sittandes först och det är stora fönster in till kontoren runt om hela uteplatsen. Får väl se om någon reagerar imorgon. Måste tala om att jag verkligen inte rekommenderar att ha supertajta jeans samtidigt som man går upp tre våningar med en otymplig och tung kartong i händerna. Detta har jag fått utstå idag och det är ingen hit.
Efter den goa dagen på jobbet åkte jag för att träna och sen så åkte jag till farmor för att hjälpa henne att handla, städa och möblera om lite. Tjänade in lite cash och i lönen ingick också mackor, jordgubbar, glass, kaffe och kaka. Min farmor är heelt underbar!
Imorgon kommer jag inte att komma ur sängen. Dels för att jag kommer ha träningsvärk efter allt spring i trapporna, träningen och städningen och dels för att jag inte kommer somna förrän 12 och ska upp klockan 6. Det kommer bli en tuff dag vid skrivbordet imorgon, måste dricka massa gratiskaffe!
Ska lägga mig direkt nu för att ens kunna vakna imorgon, Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0