Sverige-Argentina

Kollar just nu på OS-kvals handbollsmatchen mellan Sverige och Argentina. Sverige tar lätt hem den här matchen (eller hoppas på det iallafall).

image29

Sunny day

Ligger ute på framsidan och njuter av en sider i det underbara sommarvädret. Helt otroligt att det kan vara så varmt och varmare ska det bli.
Var vid havet idag och stekte lite. Det var nästan för varmt och badkruka som jag är så badade jag inte men det kommer, jag lovar!


Friday, i´m in love!

Tjolahopp!
Har vart en otroligt härlig dag idag. Var i skolan i typ en timma för att rensa ut skåpet och ha betygssnack för datorkunskapen och jag fick ett MVG även i denna kurs:D ingen är gladare än jag. Åkte och tittade i lite affärer på Backaplan sen med mamma och jag hittade en jeansjacka tilld et ultimata priset, 200 kronor, ett mycket bra köp (tror jag). Solade lite efter det och åt en underbar måltid med min underbara familj alldeles nyss. Det blev grillad flintastek med sallad och potatissallad. Ikväll händer det inget speciellt utan ska bara mysa hemma.
Trevlig kväll!

Sushi TV

Sitter just nu och kollar på Sushi TV som är med massa konstiga japaner. Roligt nog för att vara ett tidsfördriv.

Idag var den längsta skoldagen i veckan än så länge. Började tio i tio med prov som gick bra och sen en diskussion på Samhällskunskapen. Dagen slutade klockan 12:25 så det va en go dag. Träffade Johanna och Kajsa på bussen och vi gick till glassbaren på Backaplan. Jag lovar att de har de största kulorna i Göteborg! De var enorma. När jag kom hem solade jag en stund och skulle tränat men passet blev inställt så dagen ar jag spenderat här oh vid teven för det mesta.
Skönt att skolan snart är slut iallafall.

Rest In Peace

Fick för några dagar sedan reda på att min lärare som jag hade på högstadiet har dött i cancer. Han var en käck och trevlig person som många tyckte om men många också hatade men jag tycker att han var väldigt speciell.
Idag när jag kom hem från skolan fick jag reda på att en kille som jag konfirmerat mig med har dött. Hemskt att detta har hänt på bara några få dagar. Kan inte ens tänka mig vad era familjer måste utstå. Den smärta och den saknad som alltid kommer att finnas där.

Vila i frid Putte och Pierre!


Spring, spring!

Åkte till JC-rean förut som planerat för att kolla om det fanns något som föll mig i smaken. Och smart som jag var så åkte vi dit vid halv 6 för att hinna prova allt innan stormen kom och för att jag skulle gå och träna vid 20 över 6. Men med min otur så hade de självklart stängt och öppnade inte förrän klockan 6. Men vi stod kvar och sprang in och jag hittade en kjol som avr jätte söt och hann prova den men sn så visste jag inte vilken storlek jag skulle ta så jag köpte två stycken oh sedan en till i en annan färg. så resultatet blev alltå 4 st kjolar av samm modell och tv olika färger.
Träning efter det och det var det tuffaste men roligaste passet jag någonsin varit på och jag ska absolut gå dit igen. Är helt slut nu och kommer inte att komma ur sängen imorgon ;) Han var lite som en officer och tuff vilket gjorde att man verkligen gav allt.
Har nu duschat och gjort mig en lyxig kvällsmåltid bestående av två utsökta mackor, yogurth med musli och ett glas juice. Ha en trevlig kväll nu för det kommer jag att ha :)

Alla som inte våldtar är dansbandsmän!

Har legat ute i solen idag med :) fast det e nästan föör varmt men man ska inte klaga nu när sommaren äntligen har kommit. Skoldagen vaar helt och hållet onödig. Vi hade en svenskalektion där vi spelade spel. Jag tillbringade mer tid på bussen än vad jag gjorde i skolan. Det e ändå gött att vi inte har någonting att göra nu. Pappa kommer hem snart och vi ska ner till JC-rean och kolla ifall det finns några snygga sommarkläder, det är 50% på allt i hela butiken om man är VIP-medlem då ;) Ska träna direkt efter det med Sandra och Sonja. Idag provar vi ett helt nytt pass (iaf för mig och Sandra) som heter Body Combat, får hoppas på att det inte är lika svårt som Stepareobic
Ciao!

Tv-kväll

Hello, tog precis en dusch och jag inser att jag faktiskt fått lite färg idag. Jag klagar alltid på att jag inte blir brun jämfört med mina föräldrar som ser ut som pepparkaksgubbar, speciellt nu efter Cypern.
Nu väntar en kväll framför teven med trippelfavoriter: Gossip Girl Desperate Housewives och Christine
Trevlig kväll!

Sol, sol och åter sol!

Kom precis in efter en dag på altanen. Har legat ute sen två typ och nu är jag lite seg i huvudet.
Skön skoldag idag, åkte dit och började med idrott kvart över tio där vi spelade fotboll idag, sen så var dagen slut. I och med att jag är så hurtig åkte jag och tränade på gymmet och jag var i princip själv vilket är så bra med Sportlife. Mamma hämtade mig och vi åkte hem där min tyska kusin och hans pappa väntade på mig. De stannade längre bara för att få träffa mig :) Thor som jag inte sett sen julas är precis lika söt som vanligt att jag bara önskar att han bodde i Sverige men det blir i och för sig mer speciellt att träffas när det är långt emellan gångerna.
/F


Kungar!

Sitter i min ensamhet och väntar ivrigt på att High Chaparall ska börja. Kan en kväll avslutas bättre än med kungarna till programledare, Filip Hammar och Fredrik Wikingson?

image28 

Marstrand

Var i skolan tidigt idag för att vi alla skulle göra en resa till Marstrand. Med alla menar jag hela Handelsprogrammet på Hulebäcksgymnasiet, 1:an, 2:an och 3:an. Vi hade tur med vädret måste jag säga, runt 22 grader men vinden var inte så varm. Vi åkte i dubbeldäckae dit och sedan tog vi färjan över till ön. Treorna som ska sluta nu hade planerat lite aktiviteter för oss så att vi kunde vissa våra skills. På fästningens gräsmatta slog vi oss ner och kubbet sattes upp och därefter även brännbollsplan. På brännbollen mötte ettorna och tvåorna, treorna och lärarna. Till en början kändes det som att det skulle bli vinst men när en efter en satte sig vid sidan i vårat lag så gick det bara nerför. De andra vann med ca 40 poäng men vi är inte bittra. Vi har kul och ni är bra som Liridon uttryckte sig.
Den andra aktiviteten var klädormen som gick ut på att göra en sådan lång orm som möjligt av sina kläder som man hade på sig. Man började självklart att klä på sig för att slippa klä av sig helt näck. Det behövdes dock och det var killarna som blev offren. Självklart vann vi, för vilka är bättre än ettor och treor som offrar sina kläder för ärans skull? Just det, INGEN!
Kollade på helt tokigt folk som badade sen och gottade mig med en glass. Dagen tog slut alldeles för fort och jag vill gärna åka tillbaka för den vackra ön och de underbara människorna. Vi har kommit varandra närmre.

Handelsprogrammet, BÄST genom tiderna! <3

image27

Bloggstart

Efter ett visst antal veckor så kände jag verkligen för att börja blogga igen. Tittandet på andras bloggar varje dag gjorde att jag kände mig väldigt sugen på att börja igen. Den största anledningen till detta val att jag är helt uttråkad just nu, har verkligen inget att göra här hemma. Har precis provat massa klänningar bara för skoj skull för att få en liten sommarkick och den fick jag vill jag lova. SMHI har ju lovat att det ska bli högsommarvärme hela veckan och jag hoppas på att de har rätt men det är högst ovanligt. ska i så fall ligga och pressa i veckan för att få en fin bränna till min vita klänningen till avslutningen :) Jag längtar fruktansvärt mycket och den här sommaren ska bli bättre än någonsin!
Nu ska jag försöka att iallfall uppdatera bloggen en gång om dagen så att inte mina 3 läsare (snittet) blir besvikna på mig. Jag ska ge er alla detaljer om mitt underbara och perfketa liv i Sveriges näst största stad, Göteborg!

RSS 2.0