The end is close

Shit vad tiden går fort. Lovet går redan mot sitt slut och jag har inte gjort något alls i princip. Framförallt inte pluggat som jag har riktigt dåligt samvete över.

Dagen har gått åt till lite städning, en promenad i höstkylan och lite (med betoning på lite) matteräkning. Imorgon blir det andra bullar. Måste gå upp tidigt eftersom en fika i stan är inplanerad med Glansén och Christin.

The Hills-besatt

God dag kära läsare!
En onsdagsförmiddag som har spenderaats med att kolla på The Hills. Fick tips om att man kunde se avsnitten på internet så det är det jag har hållt på med i några timmar nu. Är som besatt av det. En sak som är bra att jag får träna min engelska eftersom det inte är svensk text. Det onda för alltid något gott med sig.

Ska ta mig en promenad om en stund tänkte jag. Pluggandet kommer jag väl först ta tag i på söndagkväll som jag alltid gör. Inte bra med andra ord!


Tuesday

Det är redan den andra dagen på lovet, det går alldeles för fort. Idag har jag varit en sväng på Backaplan för att prova en väst jag såg häromdagen men det var inte jag så jag hoppade den. Ingenting nytt med mig hem med andra ord. Ska gå och byta kläder nu, min farmor kommer och hämtar upp mig, vi ska hem till henne och baka och så ska jag hjälpa henne att städa. Det är vad min tisdagskväll kommer att gå åt till.
HA DET

Boston Tea Party

Den första riktiga lovdagen går mot sitt slut. I förmiddags hade jag högflygande planer. Jag tänkte cykla till gymmet för att träna och sen cykla hem igen. Jag visste att pappa hade dragit åt växlarna för hårt och att det var dålig luft i däcket men tänkte att det skulle gå bra ändå. Men med motvind, en ettans växel som kändes som fyra och ett ovalt hjul gjorde att jag vände hemåt igen. Det fick därför bli en powerwalk på eftermiddagen istället.
Förutom detta har jag inte gjort någonting idag. Tänkte plugga men sköt upp det tills en dag då det känns intressant (kommer alltså aldrig att hända).
Nu ska jag gå och kolla på Boston Tea Party med Filip och Fredrik, vad annars?

Sunday

Denna söndag har jag verkligen inte gjort någonting. Eller jo, men inget intressant. Åkte med mamma en sväng till Gina Tricot för att kolla på en kjol jag sett på nätet. Den var skitful i verkligheten, tyckte att det var skönt så att jag slapp köpa något. Jag är konstig, jag blir ibland glad av att någonting inte passar på mig, handlar för det mesta bara om plagg jag ser och tycker är fina men är helt meningslöst att ha eftersom jag inte kommer använda dem. Det är så jag sparar pengar!

The weekend

God morgon!
Lite dålig uppdatering från min sida denna helgen. Det är inte så att jag inte haft tid för att skriva men det har bara kommit upp saker emellan hela tiden.

Farvälmiddagen av Diana i fredags var riktigt trevlig trots det att jag kom sist och alla satt vid bordet och väntade på mig, ursäkta. Det bjöds på massor av god mat (och då menar jag massor) som jag fick bli lycklig ägare till, eftersom att allt inte blev uppätet. Ingen annan ville ha något så nu är mitt kylskåp överfullt med läckra rätter. Det passade mig perfekt i och med att min mor inte är hemma denna helg och kan laga någon mat. Efter middagen blev Kvällen blev väldigt lyckad i alla fall och nu sitter säkert Diana i en solstol med en paraplydrink i handen och blir maserad av thailändskor medans jag sitter är i ett fläckvis översvämmat Göteborg. Skulle gärna byta!

Igår lördag var det ingen direkt händelserik dag. Vaknade upp med nackspärr som John och Johan hade väldigt roligt åt hela dagen. Det blev totalt 4 parti monopol där jag vann 2, matlagning som tog väldigt mycket längre tid än vi trott, spelade ordspel och ett med kropp mot kropp (tänk det med en nackspärr) och avslutningsvis en film som vi nog alla somnade till efter 10 minuter. 

Nackspärren har nästan gått bort nu, så nu slipper jag att gå runt som om jag har ett stålrör fastgjutet i nacken. Nu ska jag äta frukost innan jag måste få i mig all mat sedan i fredags, denna söndag kommer innebära en hel del ätande med andra ord.


LOV!

Det är fredag eftermiddag och en veckas lov väntar mig och många andra i detta avlånga land. Har dock massor att plugga, en hel del uppgifter som ska in efter lovet. Svenskprovet gick galant, satt kvar till sist som jag alltid brukar göra så nu är jag lättad inför lovet.

Kvällens planer är att jag ska bege mig upp till Diana på tjejmiddag, hon åker till Thailand imorgon och är borta i två veckor!  Det är knyt(kalas) så ska fixa lite mat att ta med mig upp efter att jag tagit en dusch. Måste lägga på en rem nu inser jag, ska vara där klockann sju!
Trevlig kväll

VIP-kväll

Hemkommen efter en ruskigt lång arbetsdag på MQ. Inte för att den var längre än vavligt men ändå. Idag har det varit VIP-kväll i och med lanseringen av det nya märket. Jag har fått agera paparazzifotograf under kvällen och jag fick nog ihop en del bra bilder, hoppas jag i alla fall. Fick med mig ett linne från det nya märket som jag jobbade i under kvällen (:
Denna dag har lätt varit den bästa på praktiken.

Nu MÅSTE jag gå och lägga mig och plugga till svenskaprovet som är imorgon. Hoppas på att något fastnar bara, känns inte som att det gör det när man läser om de gamla grekerna.
God Natt


Detta pluggande

Sitter och pluggar med en dunkande huvudvärk. Kan bero på mogronens hemska uppvaknande. Försov mig för första gången på väldigt många år. Men snabb som jag är kom jag till skolan kvart i nio, började egentligen 8. Dagen i skolan har varit helt meningslös i princip. Inte lärt mig något nytt direkt utan fortsatt jobba med skitprojektet. Sitter därför och försöker göra klart min broschyr nu. Måste plugga till svenskaprovet som är på fredag också. Det är det som får bli kvällens planer för mig. Mycket roande, eller hur?

G+, det sämsta någonsin

Sitter för tillfället och skriver information till en broschyr som ska vara klar på fredag. Jag närmar mig allt mer och mer och hoppas verkligen att jag hinner klart i tid. Det är det enda som jag har hållt på med i skolan idag med. Fick tillbaka matteproven imorse och jag minns inte när jag mådde så dåligt över ett prov som jag gjorde imorse. Jag ville verkligen inte ha tillbaka det men hade inget större val. På papperet visade det sig att jag hade kammat ihop hela 13 poäng och fått ett G+ (pluset är viktigt), bara två poäng från VG. Jag är hur glad som helst över det trots att det troligen var det sämsta prov jag någonsin gjort men matte B är inte att leka med, i know!
Har fått reda på idag att jag ska jobba senare på praktiken på torsdag. Från 14-22 eftersom det är vip-kväll på MQ denna dag. Ska bli skönt med en sovmorgon tänkte jag men inser att jag kommer få gå upp klockan 7 för att plugga till svenskaprovet (som jag knappt läst någonting om) som jag har tills på fredag. Stressigt, stressigt. Gött med lov nästa vecka i alla fall.

Nu måste jag gå och bya om. Ska ta bussen som går klockan 7 mot gymmet och ett tufft träningspass. Orkar inte egentligen men känner att det behövs. Sista gången det är idag också, skönt.
Trevlig kväll

Tired!

Är helt slut i både kropp och huvud efter denna långa dag. Skolan från klockan 9 till 4, inget vidare direkt, dessutom börjades det med idrott som var roligt för en gångs skull i och med att vi startat med egna lektioner. Sen så löpte dagen på med arbete med Europaprojektet som jag ligger efter med och många med mig, som tur är. Nästa vecka på lovet blir det väl till att jobba häcken av mig med detta projekt. Vi fick också tillbaka samhällskunskapsprovet som handlade om brott och straff. Jag fick ett MVG och är riktigt stolt eftersom jag inte ens förstod frågorna.
Efter skolan åkte jag och tränade så jag var inte hemma förrän 10 i 7. Sedan dess har jag ätit, duschat, kollat på Andra Avenyn och skrivit lite på projektet. Nu blir det "I ditt ansikte" och sen läggdags. Tisdag imorgon vilket innebär skola från 8 till 4, Usch!

God kväll!

Dagens händelser så här långt: Två parti monopol, jag vann ett utav dem.
Kommande händelse: Äta middag, gå en sväng med Diana och plugga till svenskaprovet.



Som ni ser har inte gjort så mycket av de saker som jag skulle gjort. Promenaden blev inställd och orken till att läsa om antikens Grekland finns bara inte. Sitter och skriver lite på projektet som jag har gjort ytterst lite på trots flera timmars arbetstillfällen i skolan under veckan som var. Det är ju så mycket roligare att sitta med det på en söndagskväll.
Under kvällen har jag också bakat scones som blev riktigt smarriga, inte konstigt dock i och med att det var jag som gjorde dem.

Nu så måste jag skriva lite till innan jag sa gå och lägga mig. En lång dag frmaför mig imorgon med skola till fyra och sen träning efter det. Åker hemifrån klockan 8 och kommer inte hem förrän runt 7, inget jag ser fram emot.
God Natt

Söndagshändelser

Dagens händelser så här långt: Två parti monopol, jag vann ett utav dem.
Kommande händelser: Äta middag, gå en sväng med Diana och plugga till svenskaprovet.


I´m a dancebander, Yes I am

Tordde aldrig att jag skulle sitta och kolla på Dansbandskampen som hade premiär på teve idag. Måste faktiskt säga att det var ett riktigt underhållande program. Kände att jag skulle tycka om det innerst inne, uppvuxen med dansband för fulla muggar. Det är det som jag har fått lyssna på på varenda bilresa i 16 års tid så jag har det mer eller mindre i blodet. Det pinsamma var att jag nästan kunde större delen av de 50 låtar som visades i rutan. Synd att jag inte kan bugga, då hade jag haft hela paketet och hängt på en dansbana på kvällarna istället för på Tuve Torg bland alla andra tuffingar.

Städning

Har städat mitt rum i över en timma nu. Riktigt krävande det där, tro det eller ej. Nu skiner det som jag vet inte vad.

Ska ta en fika nu tillsammans med la familia. Kvällen blir lugn, ska nog sitta framför brasan och avnjuta glass med hallon (:

Lördagsgöra

God dag. Har så tråkigt just nu men det finns massor av saker som jag borde göra. Städa mitt rum, plugga och annat riktigt tråkigt. Har spenderat förmiddagen med att kolla på massa repriser och lördagen blir nog inte roligare än så. Har inget mer att meddela förutom att gårdagskvällen var riktigt trevlig, god mat, skratt och falsksång.


Äventyrligt

Denna lediga dag har jag spenderat tillsammans med min mor och två av henne väninnor. Vi har varit på ett riktigt shoppingäventyr mitt ute i ingenstans. Skulle till en butik som sålde märkeskläder till ett billigare pris. Men där hittade jag självklart inget så jag började tappa intresset innan jag insåg att vi skulle åka till en skooutlet. Och där snackar vi om outlet. Hur stort som helst med massor av skor, allt från gympadojjor till festskor. Fick ett par låga stövlar med mig hem och jag kände mig riktigt nöjd med resan helt plötsligt.
Luchen fick vi äta på en pizzeria i Hindås i och med att det vi hade plareat att åka till var stängt. Hindås kan nog vara världes ände. Ett centrum bestående av en pizzeria och Hindåskrogen kan bara inte vara lyckat. Riktigt sunkigt var det också.

Nu ska jag snart hoppa i mina nya stövlar och bege mig hem till Lisa. Det blir grekiskt till mat och sen lite rockband och singstar på det. Blir nog en riktigt trevlig kväll.
Ha det bäst!

Paris, Kate & I

Hemkommen från ännu en dags slavarbete. Tiden gick riktigt fort idag och det var väldigt trevligt med mycket skratt.
MQ ska lansera ett nytt märke (Paris, Kate & I) med bara festkläder. Det är helt underbara klänningar till ett hyffsat bra pris. Synd bara att de är så fina att man inte har tillfällen till att använda dem.

På lunchen gick jag in till Gina Tricot. Gissa vad som hänger där till halva priset, Jo, min blus som jag köpte i söndags. Hatar när det blir så! Det känns som att de alltid hänger ut min kläder på rea, är de så fula att de inte får sålt dem?
Fick med mig ett nagellack hem idag, faktiskt ingen färg som jag redan har. Det blev istället en ny nyans av rött.

Ska gå ut och steka pannkakor nu, det får bli min middag idag. Sen så ska jag ta en lååång dusch och bara göra ingenting ikväll. Jag ska njuta av att jag är ledig imogon (:

Förresten, förra veckan var det en anställd på MQ som trodde att jag var 18 år och idag var det en som trodde att jag var 20. Varje gång någon säger det så dras mina mungipor upp till öronen.


HP2

Har ju glömt att berätta att vi fick hem skolkorten igår. Dock inte den telefonkatalogs-tjocka skolkatalogen. Men den kommer och då blir det underhållning på hög nivå. Älskar skolkataloger!


 HP2 Hulebäcksgymnasiet

Bullshit!

Känner hur träningsvärken börjar tränga fram efter gårdagens pass. Vet inte hur det kommer att gå under praktiken imorgon, ska ju stå upp i 9 timmar. Inte så bekvämt. Förresten, det var sista dagen i skolan idag. Imorgon praktik och på fredag ledig, GÖTT är vad det är!

Innan jag skulle ta en dusch förut kom jag och tänka på min SpinSpa som jag köpte för över ett år sedan. Såg den på TvShop och jag fastnade direkt för den. Skulle vara som massage i duschen som gjorde stela muskler mjuka och öka blodcirkulationen. Bullshit säger jag bara. Trodde verkligen att den inte skulle kunna vara dålig som vissa andra saker som är överdrivna på TvShop, men det kunde den tydligen. Kostade äver 500 spänn om jag inte minns helt fel och jag har använt den typ 3 gånger. Tog i alla fall fram den idag och jag påmindes ännu en gång om det usla köpet jag gjorde, men jag intalar mig själv att den är super för att jag inte ska bli besviken. Det är jag det.

Nu ska jag måla mina naglar och tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon, samidigt som jag ska kolla på Efterlyst!
God kväll

Life is short!

Det regnar ute och allt är bara grått och trist. Måste plugga egentligen men det är inget intressant så det skjuter jag upp hela tiden, skulle tränat idag men Sandra hoppade av och jag vill inte träna själv. Så jag kommer sitta hemma, kolla på teve och äta glass istället. Kanske kan jag flytta skolväskan från hallen till mitt rum också, det är det närmsta jag kommer att komma alla tråkiga skolböcker idag antar jag.

Tänkte avsluta med en ett roligt skämt från Bredow: Livet är kort sa dvärgen.

God Natt

Dagen har varit förbaskat lång. Inte mycket gjort i skolan trots de många timmar vi fick till att arbeta med projektet. Men varför ska man sitta och arbeta i skolan när man gärna gör det hemma? (fast det händer ju aldrig).

Sandra och jag har varit och tränat nu ikväll. Samma pass som förra veckan, 1,5 timma styrketräning (motsvarar två styrketräningspass och en mils löpning, det ni!) och med det gjort så kommer jag att ha träningsvärk i en vecka. Blev av med den förra igår typ.
Måste sova nu, ska nämligen upp med tuppen imorgon, runt klockan 6 närmare bestämt.
God Natt!

Försovit mig!

Oj då. Somnade visst en stund i soffan. En stund blev ungefär 2½ timma. Kanske inte så smart, ska ju snart gå och lägga mig menar jag. Men med en inställd lektion imorgon blir det en sovmorgon, kan därför somna lite senare med gott samvete idag.

Minns inte när jag varit så här trött som jag varit idag. Men jag lyckades hålla mig vaken i skolan i alla fall. Skoldagen kan sammanfattas kort med att det började med idrott (en bra start på veckan) där jag dock fick Susannas nagel i handflatan så att en bit skinn lossnade, en introduktion av vårat nya projekt "Europaprojektet" där det bjöds på kladdkaka, ett låångt arbetspass med uppgifter i projektet efter det, fick sluta 20 minuter tidigare och sen fick jag åka med Sanne och hennes granne hem, hemma ungefär 40min tidigare. Gött!

Dags att äta några mackor innan "I ditt ansikte" börjar. Ha en god kväll mina 4 läsare!

Svampplockning

Shit så lång den här dagen har varit. Kanske beror på att jag gick upp så tidigt imorse. Har i alla fall hunnit vara en vända på Backaplan för att kolla efter jeans. Tre par rikare blev jag men desto fattigare i plånboken. Sen så blev det en söt blus som fick följa med också. Sen så har det även hunnits med en tur i skogen för att plocka svamp. Ja, ni hörde rätt. Jag, mamma, John och Johan i full mundering redo för att ta oss an skogen. Inte för att jag äter svamp eller tycker att det är särskilt roligt att plocka men det är lite mysigt att komma ut i skogen, trots alla små kryp och andra ländig djur som bor där.

Nu måste jag gå och lägga mig. Ska upp sju imorgon vilket innebär att jag kommer vara helt död.
God Natt

Praktik på en lördag?!

Japp, det stämmer. Jobbade inte i torsdags så jag jobbade idag istället. Så nu är jag äntligen hemma. Var huur mycket folk som helst. Så många kunder som det var på 10 minuter idag kommer det inte ens in på hela torsdagen då jag är där. Dessutom var det rea idag så det fanns verkligen mycket att göra.

Alldeles strax vankas det middag i detta hus. Det bjuds på lax idag, bland det godaste som finns om jag får säga det själv. Sen ikväll ska jag upp till Diana så ska vi + Lisa och Lollo ha en riktig myskväll med massa gott och många bra filmer.
Fortsatt trevlig helg!

Friday night

Har precis ätit tacos med familjen+Johan. Var helt utsökt, hade inte ätit sen halv elva imorse så vid det laget hade allt varit gott. Hungern är den bästa kryddan!

Efter skolan så åkte jag och Sandra till gymmet och körde passe Afro power dance. Så sjukt roligt, kändes som ett vuxendagis när alla sprang och hoppade runt som galna höns. Riktigt, riktigt roligt!

Nu ska jag fortsätta kolla på Idol och vänta på mojitosen som John och Johan gör. Det blir min fredagskväll det, ska ju jobba imorgon för Guds skull.

Afro power dance!

Matteprovet gick kasst! Förhoppningsvis så får jag i alla fall åtta poäng så att jag slipper göra omprov. Men chansen är stor att det blir ett nytt prov om två veckor.

Skoldagen är snart slut känns det som. Bara en föreläsning och Släktforskning kvar, sen är det HELG! Inget att plugga i helgen heller, slipper ha den känslan att man borde plugga istället för att göra något annat, skönt. Efter skolan så ska jag och Sandra prova på ett nytt pass på gymmet, Afro power dance. Undrar hur det kommer se ut, 50+tanter har bättre koordination än vad jag har. Men vad fasen, man får bjuda på sig själv här i livet!

Stel?

Sitter och kikar lite på tv för tillfället. Ska plugga matte strax fram tills det att jag ska gå och lägga mig. Hoppas verkligen att denna träningsvärk som gjort att jag inte kan skratta eller nysa under dagen är borta imorgon när jag vaknar. Träningsvärken är alltid värst två dagar efter passet. 


Ledighet

Jag är ledig idag! Har ju praktik på torsdagar men i och med att jag har ett matteprov imorgon så tyckte min handledare att jag kunde få denna dagen till att plugga istället, mycket tacksam för det. Fast jag ska jobba på lördag istället men det innebär en kortare dag + att det förhoppningsvis är mer att göra och då går tiden fortare.

Skickade precis iväg ett mail till matteläraren för några frågor inför imorgon. Så jag sitter verkligen och pluggar och latar mig inte om ni skulle tro det. Trots att jag räknar och räknar går det dock inte in i huvudet och jag blir väldigt glad om jag skulle sluta på ett VG i den här kursen. Ett MVG är bara att drömam om.
Ska återgå till pluggandet nu, är strax klar med det man skulle gjort förra veckan, sen blir det repetioner!

Jobbigt är bara förnamnet

Ida! du har satt din sista potatis. Hon tipsade mig och Sandra om detta passet vi varit på ikväll, roligt men jobbigt skulle det tydligen vara. Och det var det, jobbigt är bara förnamnet. Tänk att styrketräna konstant i 1,5 timma utan en enda paus till att dricka vatten på, detta fick vi uppleva idag. Har nog aldrig varit så seg som jag är i mina armar och ben nu. Så sjukt jobbigt men roligt. Dock var det en ganska störande instruktör som höll på att hacka på alla hela tiden. Men nu är det över och det känns jävligt skönt.

Nu ska jag sätta mig under duntäcket i min säng och räkna lite matte innan jag ska sova. Jag börjar åtta imorgon vilket innebär att jag får gå upp klockan 6. Roligt!
GOD NATT


Träningsdags

Samhällskunskapsprovet vi hade idag var en plåga. Satt och skrev i 2,5 timmar men kändes som att det inte hjälpte ändå. Men man kan inte göra mer.

Klockan 7 ska jag ta bussen till gymmet. Sandra och jag ska prova ett nytt pass som bygger på styrketräning. Passet är1,5 timma långt. Känner redan nu hur jag kommer må imorgon när jag ska gå upp ur sängen. Innan träningen hade jag tänkt att räkna lite matte inför provet på fredag. Men först ska jag gå ut i köket och hämta en mugg för att ta med till skolan imorgon. Mycket billigare att ta med en egen, blir extrapris på kaffe och choklad om man inte köper en pappersmugg varje gång. Vi på Hulebäck är miljömedvetna!

Brott och straff

Sitter i vardagsrummet och pluggar till Samhällskunskapsprovet som vi har imorgon. Handlar om Brott och Straff vilket jag är intresserad av så jag tycker att det är rätt roligt om jag ska vara ärlig. Men det jobbiga är att man måste kunna analysera och skit för att få de högre betygen och det är jag mindre bra på. Får sitta och analysera lite med mig själv nu så att jag är förberedd inför morgondagen, jag tror att det halva paketet marie-kex som jag snart ätit upp har gett mig lite energi till att öva riktigt bra nu i någon timma.

Sunday

Denna dag och kväll har det varit väldigt lugnt. Två parti monopol har det hunnits med, lite matteräkning och lite samhällskunskap. Ska skriva klart en näthandelsuppgift nu innan jag går och lägger mig, upp tidigt imorgon med idrott direkt, så det gäller att vara pigg så att man kan imponera på Gunnar.
GOD NATT

Kanelbullens dag

Denna dag som också är kanelbullensdag har det inte hänt särskilt mycket. Vaknade sent, har gjort väldigt lite skolarbete, spelat ett parti monopol, ätit, det är det som jag har haft för mig idag ungefär.
Ska hoppa in i duschen nu och sen åka in till stan med Sandra och ta en fika. Får se till så att det vi inte blåser bort senare ikväll i och med att det ska dra in ett riktigt oväder över Sverige inatt, det ska blåsa storm och regna hela dagen imorgon, en perfekt dag att plugga på. Får se ifall det blir något med det dock. Mycket snack och lite verkstad när det gäller mig.

Visit i staden

Fredag och början på helgen. Dagen i skolan passerade förbi ganska fort, segt med Ind.valet som ligger sist bara, så långtråkigt!
Efter skolan så skulle jag åka in till stan och kolla på lite jeans, Christin åkte med och det blev genast mycket roligare. Vi gick och köpte kaffe på Espresso house och kanelbullar. Satte oss på Lejontrappan och njöt av stunden i höstsolen. Riktigt mysigt. Någon shopping för min del blev det dock inte men däremot en trevlig visit i staden. Kom hem runt 8 och åt en god middag med familjemelemmarna, inklusive Johan. Efter maten tog han på sig uppgiften att göra mojito, ett jädra jobb men god blev den.

Har precis rengjort ansiktet med lite nya produkter, hoppas att hyn ska bli strålande vacker nu, återstår att se.
Ska se vad som kommer på tv nu, det blir min fredagskväll det.
God kväll

Skolan

Sitter i skolan för tillfället. De flesta har redovisning om sin APU-plats men i och med att den är gjord så ska jag jobba med lite näthandel. Så nu sitter jag med hörlurarna inpluggade i öronen och är beredd att skriva så att fingrarna glöder. Ha det!

Praktik

Torsdag idag vilket innebär praktik. Roligare idag än på länge måste jag säga. Har fått göra en övning på kassan, svarat i telefonen, larmat av kläder och sålt en herrans massa. Så kul att man kan vara till någon nytta nu när man börjar komma in i det. Känslan av att få göra kunder nöjda och gå därifrån med ett leende på läpparna och en påse i handen är obetalbart. Nästa torsdag ska jag vara ledig och jobba på lördag istället, ska förhoppningsvis gå bra i och med att det är mycket mer att göra på helgen.

Snart ska jag gå och lägga mig men innan dess ska jag se färdigt på vem det är som åker ut ur kvällens Idol. Imorgon blir det till att gå upp tidigt, en lång dag väntar imorgon. Godnatt!


Mycket väl godkänt

Har precis tryckt ner mig två äggmackor. Det är vad det bjuds på här hemma när inte mamma är hemma. Men inatt, då kommer hon och man slipper gå hungrig om dagarna och man kan få lite kläder tvättade. Tur att det bara handlar om en vecka, annars hade vi i detta hushåll fått gå runt i skitna kläder och vi hade svält ihjäl.

Skolan började riktigt tidigt idag så jag åkte hemifrån klockan sju imorse. Så segt men efter Släktforskningen rullade allt på. Redovisningen om MQ gick väldigt bra, tror jag. Bara det att reklamfilmen som jag skulle visa inte ville sammarbeta så visningen av den blev inte det bästa. På Småföretagande-lektionen så hade vi bara betygsnack. Jag fick ett MVG i kursen som jag verkligen hoppades på efter mitt feta arbete om olika företagsformer.

Planerade att gå till mattestgan idag med Johanna för att räkna ikapp lite men hon och hennes kompisar satt i "Gatan" och pluggade istället så jag slog mig ner. Dock blev det inte så mycket räkning utan istället massor av skrattattacker när vi pratade om alla minnen från högstadiet.

Nu skulle jag varit och tränat egentligen men känner att det inte är bra för höften och hoppar över det idag. Så nu ska jag försöka plugga lite Näthandel och Matematik. Há det!


RSS 2.0