Valborg

Mina ben mår inte bra, inte över huvudtaget. Jag rekomenderar inte att först stå upp i nio timmar och därefter åka in till stan, gå långt eftersom bussarna inte går och sen stå i två timmar och kolla på kortegen som jag blev lite besviken på detta år. Fan vad jag klagar! Men jag har haft en underbar dag med grymt bra försäljning och en trevlig kväll med Sandra. En bra valborg med andra ord. Ska gå och lägga mig tidigt idag, börjar 11 imorgon!

Förresten, jag har köpt ett par APSNYGGA skor, jag älskar dem redan, dock köpte jag ett slående likt par för ett tag sedan men vad gör det?

Varför firar man?

Sitter och kollar på "Kvällsöppet med Ekdahl" nu (det är så otroligt intressant med diskussionspogram) men funderar på att gå och lägga mig, ska ändå upp relativt tidigt och jag tänkte även ta en promenad innan jag åker till praktiken. Imorgon är det Valborg och jag ska inte fira det på något speciellt sätt, slutar sju och sen ska jag jobba hela helgen så det blir lugnt, har ändå aldrig förstått vad som är så speciellt med Valborg, vad är anledningen till att fira? Någon som har ett bra svar till mig?

Unprepared

Sådär, sista skoldagen för den här veckan är avklarad, så jäkla gött! Slutade med mitt argumenterande tal som jag fick MVG-, är sjukt nöjd om man tänker på att jag bara slängde ihop något och inte övade igenom det någon gång innan, jag tror att jag blir bättre när jag inte är förberedd till max.

Ska nog ut och njuta av eftermiddagssolen lite innan den går ner nu, idag har man ju inte sett mycket av den då det varit lektioner i ett, men nu så.


En dag kvar!

Jag njuter när jag tänker på att det bara är en skoldag kvar denna veckan. Imorgon ska jag tidigare till skolan för att hinna äta innan jag börjar (det bjuds på lax i bamba imorgon, det bästa som någonsin serveras), sen är det typ två lektioner, sen är det programråd så sitter där och diskuterar istället för att vara på lektionerna, ska lyssna på treornas projektredovisningar och dagen avslutas med mitt argumenterande tal som förövrigt känns jävligt bra, hoppas på toppbetyg!

Rökning dödar!

Ska hålla ett argumenterande tal om att jag är mot rökning, imorgon, jag har inte börjat skriva än, nu vet ni vad jag kommer att göra ikväll!

Ulla-bella?

Jag zappade förbi "Inför Eurovision song contest" förut och pappa frågar mig:

- Är det hon Ulla-Bella?
- Vem?
- Hon där?
- Nej, det är Marie Serneholt
  Vem är Ulla Bella?
- Nej, jag tänkte ju på hon Blondinbella.

Min pappa har stenkoll!

Symptom på vad?

Det blev spontanjobb idag, detta innebär att det inte blivit något pluggande, ska försöka lite innan jag går och lägger mig om jag orkar. Mår piss rent ut sagt, har huvudvärk, är hes, nyser stup i kvarten, är snorig, och ögonen rinner, hoppas verkligen inte att det är någon sorts allergi!

On the altan

Jag är ledig idag, det är toppenväder ute, detta innebär att jag ligger ute på altanen och steker, det är där ni hittar mig om ni letar efter mig.

Today!

Idag har jag inte gjort någonting. Vet inte ifall jag tycker det är skönt eller inte, men imorgon är jag ledig från skolan och då ska jag försöka mig på att plugga lite i alla fall. Nu ska jag lägga mig.

God natt!

Vart fan är samhället på väg?


http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=491412

Lunch!

Jag vaknade halv ett idag efter en lyckad kväll som slutade runt halv två. Nu ska jag lucnha med resterna från gårdagen, kycklingrullar, har redan tagit en aptitretare, en cupcake jag gjorde igår som också blivit över, I love rester!

Ni är underbara!

Måste börja med att berätta vilka underbara vänner jag har. Igår kväll då jag tänkt att sitta hemma och plugga ringer det på dörren och där står Cadiér och Sandra och säger att jag måste skynda mig att göra mig iordning för att vi skulle befinna oss på en plats om 15 min. De tog med mig till Stigs Center där vi bowlade (Jag vann!), sen käkade vi på McDonalds och därefter cruisade vi lite på Hisingens gator. Jag blev riktigt överraskad och det var en mycket bra födelsedagspresent, det kändes dock konstigt att Josefine kör bil, kan bara inte förstå att alla blivit 18, det har gått så satans fort. Vi åkte därefter hem till mig och spelade lite kort, halv tre kom jag i säng och idag gick jag upp klockan 10 för att börja odrna inför kvällen då  6 stycken trevliga tjejer kommer hit och firar mig, det ska bli riktigt roligt. Nu ska jag duka och fixa i ordning allt för om två timmar kommer de. Hoppas ni får en trevlig kväll, I will!

Min mening om sär skrivningar!

Är det något som jag verkligen irriterar mig på så är det särskrivningar. Det är skitjobbigt att läsa en text där orden inte sitter ihop som de borde. Så ni som skriver ord som: dator sal, rad hus, vitlöks smör, mjuk glass och liknande kan ta och gå en svenskakurs eller skita i att skriva sådant som ni inte vet hur det stavas!

Jag uppmanar er: Köp aldrig en HP Pavilion dv9000!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, MIN DATOR SUGER! Nu blir den helt plötslig bara blå med massa text som man inte hinner läsa igenom, ger ifrån sig ett konstigt ljud som gör att jag tror att den ska krascha när som helst, en nedräkning påbörjas,den stängs av och startar upp av sig själv igen. Vet inte ens ifall jag hinner skriva klart detta inlägget innan det händer igen. Detta får mig i alla fall att inse att det finns en risk med att sitta och skriva massa på olika uppgifter ifall det skulle vara så att datorn lägger av totalt, ifall att allt jag skrivit bara försvinner, och det bara är till att börja om igen. Jag tror att jag avvaktar lite med skrivandet, för en stund i alla fall.


Långledighet

LÅNGHELG är det som gäller nu, är ledig på måndag så jag njuter för fullt av att jag ska vara borta från skolan i hela tre dagar. Ikväll ska jag faktiskt ta och plugga rejält, det är vad jag har planerat i alla fall, har dock haft en rejäl huvudvärk idag men den börjar att ge sig nu. Imorgon står bakning, matlagning och solning på schemat, ska fira min födelsedag med underbart goa vänner, det är ju en riktig bonus att det ska bli 18+, jag klagar inte. Ska kanske ta och baka lite nu ikväll innan Philips gäster invaderar huset så att jag slipper stå med det imorgon.


Lexington!

Nu har min ilska lagt sig, det sex sidor tjocka häftet med frågor är färdigt, inte för att det blev särskilt bra svar men det är färdigt i alla fall. Nu längtar jag nästan lite efter att visa mina svar, jämföra och diskutera.

Jag bakade morotskaka förut som jag ska ta med och bjuda på imorgon eftersom jag fyllt år och även för att jag har så otroligt mycket att tacka för, de är så jäkla bra! Nu sitter jag och kollar på ett Big Brother-avsnitt (det är jag värd) i min ursköna badrock och bara njuter av lyxighetskänslan. God natt!

Födelsedagspresent från de mest omtänksamma kusiner som finns!

Hur svårt kan det vara?

Jag vill bara dra täcket över huvudet och imorgon när jag vaknar ska det där jädra pappret vara färdigskrivet. Pappret som handlar om målsättningar, vad jag är bra på resp. dålig på och vad jag gör i framtiden. Jag hatar att skriva ner sånt, det är bland det värsta jag vet om jag ska vara ärlig. Det är svårt att få ner det på papper och få det att låta bra. Snart skiter jag i det, gråter mig till söms för att jag inte ens kan lyckas med att fylla i ett simpelt (för de flesta) häfte med någa få frågor, men jag ska ge det en liten, liten chans till innan jag river sönder det och skyller på att hunden ätit upp det och hoppas på att chefen köper det imorgon när vi ska sitta öga mot öga i en och en halv timma.

Birthday girl!

WOHO! Äntligen är ja 17 år, den mest meningslösa åldern men man måste se det positivt, det är ju bara 365 dagar kvar tills jag blir 18! Jag har i alla fall haft en mycket bra dag trots att jag varit hängig och haft ont i halsen. Vaknade imorse av (skön)sjungande familjemedlemmar och fick oväntat många paket med tanke på att jag inte önskat mig något, dagen i skolan var väldigt bra, fick en mycket fin gåva från bästa Emelie. När jag kom hem blev det lax med klyftpotatis och hollandaisesås och sallad, sen blev det födelsedagsfika på det.

Det bästa med att fylla år är:
Man väcks av en familj som försöker sig på att sjunga vackert
Man får paket
Klasskamraterna sjunger för en
Man får bestämma vilken mat som ska serveras
Man får äta hur mycket bakverk som helst
Man har företräde till ALLT, det är bara att säga "det är min födelsedag idag!"
Man umgås med de man tycker bäst om

Dagens presenter:
Mamma & Pappa: Presentkort på Allum, nagellack, smycken, underkläder och pengar
John och Philip: Presentkort på skor och pengar
Kusiner: Den efterlängtade Lexingtonbadrocken som är helt j*vla underbar!
Farmor: Koppar och fat till servissamlingen
Emelie: Leilas "a piece of cake"
Johan: En chokladask

Måste tacka alla för att ni gjort min dag helt underbar och för alla fina presenter, jag ÄLSKAR er!

Snart dags!

Jaha, nu är det bara 1 timma och 35 minuter kvar tills jag blir 17, jag är alltså bara 16 i en timma och 35 minuter till.


GRATTIS!

Är hemma från skolan idag, kände mig hängig och tjock i halsen imorse så jag valde att inte gå till skolan fast att jag egentligen kanske skulle ha orkat. Men eftersom Emelie fyller 18 idag (GRATTIS!) så ska jag pallra mig till skolan ändå och ge hennes presenter och göra ett prov i Info & Layout, får verkligen hoppas att jag är frisk imorgon på min födelsedag, åh, det är bara 11 timmar och 40 minuter kvar tills jag är 17, det är NÄRA nu!

Two days until I'm 17!

Nu är födelsedagsfirandet med släkten över för den här gången, bara ett år kvar till nästa och då är det dags att bli 18, tänk att det bara är 367 dagar kvar tills dess att jag blir vuxen, det är riktigt nära nu!

Insåg precis att jag missade "Söndagsparty med Filip och Fredrik", fasen att jag skulle märka det så sent, men det får tas igen sent ikväll eller imorgon. Imorgon är det förövrigt Emelies födelsedag, she's turning 18 och jag har presenterna redo i mitt rum. På tisdag är det min tur och jag har fått frågan "vad önskar du dig" ännu en gång av mamma och pappa och svaret blir detsamma hela tiden "jag vet inte".

I'm loving it!

De första gästerna har lämnat byggnaden, snart kommer nästa. Ska nog försöka hinna med lite plugg nu emellan, sen är det ännu en sittning med tårta, bullar, kakor och allt man kan tänka sig, jag ÄLSKAR födelsedagar!

Congratulations and celebrations!

Har varit nere och sjungit för Philip så här på morgonkvisten, fyller ju 19 idag, Grattis! Så idag blir det kalas för hela slanten, ska göra mig iordning om en stund och senare kommer kusinerna hit och äter middag.
Om vi ska gå tillbaka till gårdagen avslutades den med en trevlig grilkväll ute i Hovås hos Lisa, god mat, trevligt folk och väldigt mysigt. För att fördriva tiden på hemvägen drog vi dåliga vitsar ur Dianas vitsbok (en sån önskar jag mig i födelsedagspresent, "Dåliga vitsar" heter den har jag för mig) och skrattade hela vägen hem, det var en bra workout!

Nu ska jag röra mig mot duschen och plågas, den hårda vattenstrålen mot min kräftröda kropp (resultatet efter många timmar ute i gårdagssolen) bådar inte gott, det är förjävligt rent ut sagt!

To do

Jag är redan uppe och har ätit frukost, jag tänkte att jag skulle sova ut riktigt länge men vaknade alldeles för tidigt enligt min mening. Dagens planer: Sola, baka till kalaset för mig och Philip imorgon, plugga och ikväll blir det grillkväll hos Lisa. En pretty good day ska jag säga.

Chockartat!

Diana och Jenny har lämnat byggnaden och det har varit en mycket trevlig kväll, dock sög filmen totalt. Nu är det lite Big Brother som gäller men var tvungen att ännu en gång kolla på Susan Boyle som ställde upp i Britains got talent (http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk) och chockerar alla med sin otroliga röst, jag föstår fortfarande inte. God natt!

Four days left!

Det är fyra dagar kvar nu, FYRA! Det är nära och jag vet inte ens vad jag önskar mig. Men jag har fått en present av min faster, hennes man och mina kusiner, jag har inte öppnat den än dock men det är ett stort och mjukt paket. Det jag har tjatat om är en Lexington-badrock eftersom alla bara klagar på min brun/gråa gubbrutiga så jag tänkte att det kanske var dags att byta upp sig. Synd att den kostar 1395:- bara, men man vet ju aldrig. Sen så har jag ingen mer önskan, pengar sitter ju alltid fint, presentkort också för den delen, just det ja, ringar av alla dess slag har jag ju önskat mig. Vi får väl se vad som kommer till mig på tisdagsmorgonen.


Det kanske ligger en sån här i ett av paketen...

Vafan!

FUCK! Jag gick in och kollade mina bokningar på gymmet och insåg att jag inte hade avbokat Afro Power Dancen till idag och där försvann 80 spänn bara sådär! Men jag lär mig av mina misstag och ska aldrig igen kasta pengar i havet på detta vis, det känns så jävla surt.

Jenny och Diana kommer om en stund och ikväll blir det filmkväll här, ska fixa lite käk först, makaroner och köttbullar, det är det jag kan laga ungefär. Ha en trvlig kväll!

Livets goda!

Sitter och trycker i mig ballerinakex som är de godaste kakorna som finns, har snart lyckats få i mig ett helt paket. Gott är det men det kommer troligtvis att resultera i att klänningen jag föll för idag på jobbet inte kommer passa när jag ska köpa den i helgen (går förhoppningsvis inte så fort). Den är smalt röd- och vitrandig, perfekt nu till tights och sen till sommaren.
Nu väntar en långdusch, sen ska jag försöka plugga lite, minns inte när jag gjorde det senast! God kväll!


Free fallin´

Mår som vanligt = trött som tusan! Startade dagen med möte på MQ, sen skola och sen åka och jobba, sa jag att jag är trött? Slänger därför bara in ett musiktips jag fick på jobbet, skulle tydligen smälta när jag hörde denna och det gjorde jag, lyssna och njut! God kväll!


John Mayer - Free Fallin´

7 days

Skolan har startat igen och idag är det bara en vecka kvar tills min födelsedag, det går så jädrans fort. Det är fler än jag som fyller år denna månaden, Philip och Emelie står på tur så det måste inhandlas presenter denna vecka. Ska lägga mig nu så att det går att komma upp imorgon, en lång dag väntar!

God natt!


Påskdagen

Näst sista dagen på lovet idag och det har flugit förbi i rasande fart, som tur är är det inte långt kvar till sommarlovet, jag längtar så sjukt mycket nu! Nu blir det en långdusch och sen lite kortspel på det, ett bra sätt att avsluta denna vecka på.

GLAD PÅSK!

Startade dagen med att springa runt i huset och leta efter mitt påskägg som jag till slut hittade ute i trädgården. Det innehöll underkläder och en hundring, här kör vi på matriellt istället för ätbart. När fyra timmar var avklarade på jobbet åkte jag hem och åt en ruskigt god middag med familjen och sen bar det av till Johanna för ännu en middag och film på det. Nu är jag hemkommen och fattar mig såhär kort då jag ska upp ganska tidigt imorogn för ännu en dag med arbete, sen är det klart för den här veckan. Hoppas ni haft en lyckad påskafton, det har jag haft!

God natt!


Långfredag!

Sitter för tillfället och käka Fazer mintchokladkaka (får passa på nu i påsk då det är tillåtet). Kom hem för en stund sedan efter lite festligheter hos Jenny. Gick hem tidigt dock eftersom det är arbete imorgon och jag är helt slut efter denna långa dag. Imorgon väntar påskafton och förhoppningsvis ett påskägg när man vaknar. När jobbet är avklarat är det middag med familjen och sedan ännu en middag med ett skönt gäng tjejer. Det blir mycket mat, precis som alla andra högtider. Nu ska jag sluta äta och pallra mig till sängen istället, ha en fortsatt bra långfredag (den har faktiskt varit riktigt lång)!

Påskärringar is the shit!

Det har varit en sjukt bra dag på jobbet. Så roligt och jädrar vad vi har sålt bra, riktigt bra! Eftersom det är jobb imorgon också och det är påsktider så la jag fram förslaget om att vi ska gå klädda som påskärringar, kvast, fräknar, sjal runt huvudet, kittel, ja hela kittet. Detta gick dock inte hem hos alla så det fick bli en annan dresscode. Nu ska mitt hår torka och så ska naglarna målas, sen ska jag stupa i sängen så jag är ready for work imorgon också. God kväll!


Why not?


Hard work!

Min tanke om att sova ut imorse sprack när jag klockan 8 fick meddelande från chefen som undrade om jag kunde jobba idag. Så klockan 11 var jag på jobbet och gav järnet tills klockan 7. Imorgon, fredag, lördag och söndag blir det också jobb så man kan ju säga att mitt lov är slut nu.

Snart slutar Leilas mat och då ska jag hoppa in i duschen, och ikväll blir det inte sent för min del, känner redan att mina ögonlock börjar bli tunga.

God kväll!

News

Den andra dagen på påsklovet är snart slut. Tiden går ALLTID så fort på loven, förstår inte varför, specillet inte om man inte gör något speciellt. Var tidigt inne i stan idag, bytte en klänning på ZARA mot en jeanskjol och hittade en kavaj på Beyond Retro som jag inte vet om jag ska behålla eller inte, jag är expert på att lämna tillbaka saker.

Ska lägga mig nu och verkligen sova tills dess att jag vaknar imorgon, har inte gjort det på länge. God natt!

Glassoman

Såg några bilder på en blogg förut på GB:s gamla glassar. Jag hittade min favorit genom alla tider, den är oslagbar ska jag säga! Det är den glass som jag saknar mest och jag minns när vi var på en VOLVO-dag med familjen när jag var liten och man fick ta gratis glass, jag åt och åt tills jag rullade hem, det var väl runt den tiden som jag påbörjade mitt intresse för glass och det håller i sig ännu!


Tidernas bästa glass!


Roses

Hemma från Gekås! Eller det var ett tag sedan, runt halv fem. Efter drygt 6 timmar i detta enormt stora varuhus med galna människor som står i vägen hela tiden och bara tränger sig före, det är jag allergisk mot. Gjorde inte så många fynd inne på Gekås men desto fler i affärerna runt om, kan lägga upp en bild på vad jag fick med mig hem senare. Nu vilar jag mina ben men ska strax gå och städa mitt rum och därefter bädda rent med mina nya lakan och sätta upp mina nya gardiner som matchar varandra, det går i rosornas tecken.

Gekås here we come!

Jag mår sjukt illa just nu, vet inte ifall det beror på smörgåstårtan, kladdkakan eller om det är för att jag tidigare idag åt upp en hel ananas själv, det kan ju vara en blandning av allt. Men en sak får mig att må lite bättre, och det är att jag och mamma ska åka till Gekås imorgon och shoppa loss, här ska det spenderas pengar ska jag säga er!

God natt!

The day!

Har gått runt i mjukisbyxor hela dagen, bakat, spelat spel, ätit smörgåstårta och kladdkaka. Det är vad jag har gjort idag ungefär. Känner verkligen att jag fått ut mycket av den här dagen! Nu ska jag gå och duscha och tvätta mitt äckliga hår som förövrigt får ganska fina lockar när det är smutsigt, varför kan det inte vara tvärtom istället?

It´s worth it!

Jäklar vilken rolig kväll det blev igår. Detta resulterar i att jag idag är: hes, törstig och öm i kroppen (vet ej ifall det beror på all dans eller på yogan, lite av båda delar kanske) men oj vad det är värt det! Vid tre stupade jag i säng efter en mycket lyckad kväll.

Värt ett försök

Hola!

Startade dagen med ett PowerYoga-pass i en stekhet sal. Eftersom dagen har erbjudit mycket sol åkte jag och mamma ut till havet men efter typ 10 minuter vände vi hemåt igen då det blåste iskallt. Så nu har jag legat en stund ute på altanen och jag har fått mycket lite färg, men det är ju alltid något.
Ska käka middag nu och sen ska jag börja prova kläder till kvällens festligheter, har inte en aning om vad jag ska ha på mig, men jag tror att jag kommer ha riktigt roligt oavsett vad!


GRATTIS!

Helt slut som jag är ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon väntar en dag med strålande väder och ett PowerYoga-pass på morgonen. Nu ikväll har vi firat Diana som fyller 18 idag, GRATTIS! Massa god mat och trevligt folk blev kvällen toppen och jag skrattade så att tårarna rann. Några skulle ut nu ikväll men eftersom det är över 1 år tills jag fyller 18 så åkte jag hemåt som många andra. Jag hade min nya kjol på mig som jag varit lite tveksam till men nu känner jag att den är helt rätt då jag fick många komplimanger för den ikväll. Nu säger jag bara en sak, GOD NATT!


Summa sumarum

Torsdagar = praktik = förbannat roligt. Imorgon, fredag = matteprov och lov på det!

GOD NATT!

Sunny day

Glömde ju för fasen att skriva om dagens fina väder men det är det väl ingen som har missat. Över 10 grader skulle jag tippa på och det har gett sån energi, är på bättre humör än vanligt!

Besvikelse

Efter en skoldag med enbart Livskunskap så åkte jag och Emelie in till stan och tog oss en titt. Förvånande nog fanns den underbara kornblå kavajen kvar på ZARA och provade den men kragen var ful som stryk vilket var rikgit synd för den hade varit perfekt, speciellt till sommaren. Jag tröstshoppade (precis som Emelie) istället en kjol som troligtvis kommer att användas redan i helgen.

Har tränat nu ikväll och jag är helt öm i kroppen, vet inte ifall det är från veckans tidigare träningar eller vad det är, en överansträngning kanske? Det ska i alla fall inte bli sent ikväll, ska ju vara pigg på praktiken imorgon.

God natt

RSS 2.0