Jag kallar det effektivitet

Idag har jag varit grymt effektiv. Åkte och tränade innan skolan, det var jag och massa söta pensionärer där, därefter in till MQ på Fredsgatan där de hade den snygga t-shirten från Twist and Tango. Jag provade den men var inte 100% så jag lät den hänga kvar, har inte fått någon ångest än men känner jag mig själv rätt kommer den att komma inom en snar framtid. Efter skolan mötte jag upp Kajsa och Diana, vi åt sushi (stolt att jag vågade prova, ingen jättehit men gick ändå ner), gick i timmar på jakt efter den perfekta almanackan och även några andra ärenden. Nu ska jag sova, sov så gott!

Idag har jag

jobbat, haft tandvärk, fått flottfläckar på min tunika, skrattat åt Finnkampen, skrattat åt att GT inte har något annat att skriva om än "Hjälp, min man är kär i Gina Tricot-modellen", idag har mitt liv varit ganska händelselöst. Punkt slut.

Redo för uppladdning av SB-bilder

Har precis gjort en mapp med acceptabla (eller ja, man får bjuda på sig själv ibland) bilder från Sunny Beach som ska upp på facebook, känner att det är hög tid nu. Laddar nog upp lite bilder här sen också så ni kan få ta del av denna resa, jag LÄNGTAR tillbaka!

Skratt och tårar

Har precis tittat färdigt på "Kristallen"-galan och varvat timmarna med skratt och tårar. Nu ska jag rycka upp mig lite och plocka undan alla kläder som ligger utslängda precis överallt i mitt rum, man ser varken golvet, sängen eller hyllorna, det är illa. Åtta kvadrat är inte enkelt att leva på ska jag säga, imorgon är det jag som städar och rensar garderoberna. Pratiken gick riktigt bra idag, i ett hejdlöst ösregn rörde jag mig mot Frank´s efter att jag slutat och tog en fika med Sandra och Cadiér.

Plocka kläder var det ja!


"Den gråtande pojken"

När jag jobbade i somras gick jag ständigt in på vårt Intranät och kollade  vad som skulle komma in för snygga plagg i höst och om jag hittade något som verkade intressant. Jag föll för en helt underbar t-shirt från Twist and Tango och det stod att det var ett "karaktärsplagg" och jag har ingen som helst aning om vad det betyder och när jag kollat på typ alla MQ i hela stan och andra städer så inser jag att vi inte ens säljer Twist and Tango längre. Så när vi var i Stockholm så gick jag in i ett flertal utav deras affärer och kände och klämde på t-shirten just för att den är så underbar. Trycket är det bästa, jag fick ärva en tavla av min mormor och morfar med det trycket och ända sedan jag var liten har jag älskat den. Så jag måste ge mig ut på jakt på Göteborgs gator och torg för att hitta denna skönhet, det enda är att den kostar över 500 spänn och det är lite väl saftigt för en t-shirt enligt mig men jag får helt enkelt prova den och se ifall det är lika mycket kärlek efter det. 
 

Twist and Tango har mycket snyggt nu!

Förena nytta med nöje

Idag har jag stillat mitt shoppingsug och fått öva på min engelska. Shoppingsuget stillade jag genom en liten runda på Backaplan, en kofta och en sjal, båda leopardmönstrade (ja, jag blev själv chockad) och ett armband. Kul med lite nytt om man säger så, gött att julilönen har kommit in nu också. Min engelska blev beprövad idag då min kusin med familj är här från Tyskland och de hade bjudit med sig deras tyska barnflicka som är lika gammal som mig. Detta resulterade i att jag var tvungen att socialisera mig och detta på engelska. Hon tyckte jag pratade bra engelska, i Tyskland har de tydligen inte så mycket engelskakunskaper och alla filmer som går på tv är dubbade till tyska, ja, ni förstår grejen. De skottska fransmännen i Bulgarien tyckte att jag och Emelie pratade bra engelska, det var dock under helt andra omständigheter och jag kan för allt i världen inte förstå hur de kan tycka att jag är duktig när jag tar en svenskt ord och förvränger lite om jag inte vet vad det heter på engelska, men tyskan hängde i alla fall med idag med sin lika dåliga engelska och det gillar jag, när den jag pratar med är lika dålig som mig och förstår när jag säger konstiga ord som inte finns, jag gilla´rt!

Dagarna på Krall

Har glömt att berätta om mina två dagar på Krall. De har varit minst sagt annorlunda om man jämför med MQ. Först och främst har jag flexibel arbetstid, kan komma lite när jag vill och gå när det inte finns så mycket att göra, en otrolig befrielse. Sen så sitter jag ner hela dagarna istället för att gå och få outhärdlig värk i benen, och nu sitter jag och får ta del av arbetet som sker bakom ett event, allt från att redovisa kvitton till att samla ihop recensioner om deras event. Ska eventuellt få gå med på möten och liknande längre fram och det är det jag ser fram emot mest, jag bara längtar efter att lära mig mer om denna brancsh, jag kommer att suga upp all ny information likt en svamp och jag älskar det. Dessutom har jag trevliga arbetskamrater vilket är a och o för att trivas.

Nu ikväll har jag och John varit och simmat, hör och häpna, 1,5 km på en timma. Så otroligt skönt, går inte att beskriva men jag vet att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Nu ska jag ta bort denna otroliga värmekälla från mitt knä (tror jag har feber och datorn gör det inte bättre) och istället kolla på Wallander, god natt.

Tom

Jag är helt slut! Jag har legat och sovit i soffan sen klockan 8 och nu ska jag gå och lägga mig. God natt!

Träningstankar

Imorgon är det måndag, första vanliga måndagen efter sommarlovet och det är ett ypperligt tillfälle att ta tag i sitt liv. Som alla andra, så säger jag också att nu på måndag ska bli starten på en period med regelbunden träning och inte så mycket skitmat. Imorgon är en sådan dag men nu menar jag verkligen allvar, har tränat ytterst lite nu i sommar och på den sena våren blev träningen också lidande, jag har blivit mycket tröttare, har ingen som helst energi och det är framförallt den jag vill få tillbaka. Imorgon är också starten för min praktik på Krall, det ligger vid Valhallabadet och jag kom då på den mest briljanta idén att jag ska simma någon gång ibland för lite variation i träningen, inte imorgon men kanske någon gång senare i veckan, men framförallt på tisdagarna framöver då jag ändå är i närheten. Jag älskar att simma och tillsammans med konditionsträning i gymmet, styrketräning och favoritpasset Body Combat så känner jag att det här kommer att bli en bra höst i träningsväg, jag har fått tillbaka träningsglöden, helt klart.

I och med detta inlägg inviger jag nu också en ny kategori, "Träning".

Längtar tillbaka

Lugn helg med mys och jobb, behövligt känner jag. När jag kollar igenom bilderna från Sunny Beach så längtar jag tillbaka, soliga dagar, ljumna sommarkvällar, skratt, dans på bardiskar, happ hour, karaoke, roliga människor och heta bartendrar. En oförglömlig resa med en underbar vän!


My day

Skola, trevliga flickor på besök, middag, fika, bubbelbad, film, choklad, en fet spindel. Kort och gott min dag. Nu ska jag sova i skräck, spindeln skrämmer mig och jag hoppas verkligen inte att han sitter kvar i dammsugarröret. GOD NATT!

Sista svenska sommardagen?

Nu har skolan börjat igen och allt är därmed som vanligt. Gött att det varit runt 25 grader idag, en perfekt temperatur då man gått i samma värme i drygt en vecka. Ikväll var jag inne i stan, tog en fika, planerna var att spana in Thomas Ledin men vi sket i det, åkte hem till Diana, kollade på Kvarteret Skatan, åt rostade mackor och skrattade. Kom hem precis och nu ska jag gå och lägga mig, det är för fasen skola imorgon men jag börjar inte förrän 10:35 och kommer att göra det varenda fredag hela hösten, jag klagar inte. Bilder från Bulgarien bör komma upp de närmsta dagarna.
God natt.

Bästa veckan!

Shit vilken vecka vi har haft, lätt det bästa på hela sommaren. Sol, bad, katamarantur, heta bartendrar, "Maskinen", "badpojkarna", "Italian-boy", "schtekar'n", fulla servitriser, goda drinkar, speedos, fransktalande skottar och mycket mer har verkligen förgyllt den här veckan. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, till rutiner, till skolan, nu är ledigheten över och det är ett år kvar tills nästa, jag längtar!

Mot Bulgarien!

Mina nerver spökar återigen, jag vet inte vad det är som gör mig nervös, kanske att vi ska komma fel eller att bagaget ska komma bort. Jag är helt enkelt omedvetet nervös. Imorgon vid den här tiden äter jag en troligtvis god middag och njuter av den varma sommarkvällen medan ni här i Sverige har det förjävligt med regn och rusk. Nu tar jag sikte mot Bulgarien, I'll be back in a week. See ya!


Sunny Beach, Bulgarien. Here we come!

Check

Nu har jag växlat pengar, köpt allt som man behöver för en utlandsresa på apoteket, köpt på mig två påsar tuggummi som förhoppningsvis ska lindra locket för öronen en aning på flyget, laddat över grym musik till telefonen och tagit ut pengar till mamma och pappa för resan, jäklar vad det tog styggt i plånboken. Tänkte skriva om hur jag hade det i Stockholm och Karlsborg om en stund och försöka ladda upp lite bilder på FB om det nu fungerar. So long!

Bulgarien nästa!

Nu är jag åter i Göteborg efter en vecka ute på vift och ska nu förbereda för Bulgarien på tisdag. Har precis gjort en mapp med grymma låtar som ska med, har börjat lägga fram kläder som ska med, skrivit upp allt som måste göras innan jag åker, ja, det är en del som ska bli klart innan dess och ska jag orka och hinna göra allting så är det hög tid att jag går och lägger mig nu. God natt!

Preparing

Jag insåg att jag var ganska oförberedd inför resan. En klänning skulle tvättas, ett par skor skulle tvättas, ett par skor som skulle limmas, kläder som skulle provas, lektion för pappa om hur han ska göra för att buda på intressanta objekt på Tradera, göra mackor till tågresan, duscha och raka benen, packa ner allt utan att det blev för mycket, ta fram ryggsäck, printa ut kartor, lägga ner regncaperna. Ja, det var helt enkelt en himla massa som skulle göras, nu är jag redo för morgondagen och jag ska turista på riktigt, ryggsäck, karta och kamera och jag smälter in bland alla andra som åkt till huvudstaden för att semestra.

Ha det så bra i Göteborg! I'll be back på lördag eller söndag. Ciao!

Last day at work

Sista arbetsdagen på hela sommaren är nu gjord. Lite vemodigt efter att varit där minst en gång i veckan i ett års tid, det har blivit som ett andra hem. Skrev ett meddelande på tavlan och gick ut i friska luften och insåg att jag nu ska få njuta av två veckors sommarlov innan skolan börjar. Det har varit en riktigt bra sommar trots att jag jobbat 6 av dem, men mina arbetskamrater är de bästa man kan tänka sig så det känns inte som ett jobb. Nu är det dock avkoppling för fulla muggar som gäller innan skolstarten, så att jag orkar med det sista året, Stockholm 3-5 aug, Karlsborg 5-8 aug och Bulgarien 11-19 aug, det kommer att bli grymma två veckor ska ni veta!


Stockholm!

Sitter och klickar runt som en galning för att hitta de ultimata Stockholms-tipsen. Vad måste man se? Vilka affärer måste man besöka? Vilket fik är det mysigaste? Frågorna är många och inom några dagar kommer de förhoppningsvis att vara besvarade.




Gamla stan

Åh vilka goda chokladmuffins jag bakade till jobbet, måste faktiskt berömma mig själv för detta, de var helt perfekta. Dagen har också var grymt bra, har skrattat så mycket så att tårarna rann, fick kramp i magen och käkarna, var tvungen att springa in på lagret och hämta andan. Sen kom mamma förbi och meddelade att hon bokat resa till Stockholm, måndag morgon 06:02 drar vi till huvudstaden och sen åker vi därifrån till Skövde och vidare till Karlsborg för att på lördag eller söndag vara tillbaka i Göteborg. Jag längtar så mycket, har så mycket kul att se fram emot nu, Stockholm, Karlsborg, Bulgarien och 5 spänn extra (bonus, bara för att vi jobbar så jäkla bra!) i timmen för alla de dagar jag jobbat i Juli (dvs 21 typ).


Vi ska bo på ett hotell i Gamla Stan som verkar hur mysigt som helst. Perfekt läge också!



Här ska jag äta av frukostbuffén tills jag spricker!

Ny hårgfärg trots allt

Tänkte bara meddela att jag nu färgat håret. Hittade en bra färg och är riktigt nöjd med resultatet. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon och innan dess hade jag tänkt att baka till mina underbara kollegor. God natt!

RSS 2.0