Klänningsdröm!

Jag såg en så sjukt snygg klänning på H&M idag precis innan vi gick ut ur butiken. Provade den inte och inser nu att jag bara måste ha den, hoppas att den är lika fin på galgen som på mig. Tänkte ha den till bröllopet/dopet i februari med kavaj, klackar, klarröda naglar, kuvertväska och massor av silverarmband och halsband. Ska åka dit så fort det öppnar imorgon för jag SKA ha den!

Kallademvadduvill!

Har precis bakat negerbollar, det är vad jag kallar dem. Kalla dem vad du vill!

Rubriktorka

Snabbvisiten på Backaplan gjode att jag blev 520 spänn fattigare men några plagg rikare. Fick med mig två baskoftor, en randig långärmad t-shirt, mascara och strumpbyxor hem. Måste plugga matte och naturkunskap idag eftersom jag ska jobba imorgon. Får se ifall det blir något av med det måstet.

En ny människa

Hemma från gymmet och känner mig som en ny människa. Efter att jag tränat i lite mer än en timma så tog jag en låång dusch och sen så bastade jag på det. Så jädra härligt var det att bara sitta där helt tyst och inte tänka på någonting och bara njuta. Ska åka till Backaplan en snabbis med mamma alldeles strax, men nu sitter jag och lyssnar på gamla Michael Jackson hits, vet inte vad det är med mig.

Out of my mind

God morgon!

Vaknade halv 10 idag utan klocka. Så gött att slippa höra alarmsignalen som kan vara det värsta ljudet som finns. Nu har jag i alla fall ätit frukost och ska snart packa träningskläder. Jag hittade äntligen en låt som spelas på MQ och som jag blivit helt galen i. Den är så sjukt bra att jag bara vill gå runt och sjunga med bland kläderna, men jag gör världen en tjänst genom att inte göra det.


Lasgo - Out of my mind

Sommarjobb

Cliffhangern var att jag har blivit erbjuden sommarjobb på MQ och jag är såå GLAD! Inga tider eller likande klart ännu men jag har i alla fall blivit tillfrågad och det är en bit på vägen. Det går bra nu!

Mina ögon är sjukt trötta nu. Blev att gå upp tidigt imorse och efter en dag av provsmakning på drycker, naturkunskapsskrivande och lite väl mycket prat så är jag riktigt trött. När jag kom hem från skolan åkte jag och köpte ett nytt gym-kort och det känns grymt bra trots att jag är 2600 kronor fattigare.

Ska alldeles strax lägga mig och kolla på ett nytt avsnitt av The City och sen ska jag somna gott, imorgon tar jag bussen klockan 11 till gymmet, tränar och bastar på det. Det ska bli gött!

Cliffhanger

Tjoho!

Idag har jag spenderat dagen på MQ, från klockan 10-19. Är helt slut i benen (som vanligt), vi hade ovanligt mycket att göra och tiden gick fortare än någonsin. Men nu är jag hemma och har ätit, ska ta en dusch strax och skriva lite naturkunskap innan jag går och lägger mig. Jag ska säga att dagen har varit sjukt bra då jag fått en oerhört bra förfrågan som jag självklart accepterade, säger inte vad det är än. Det blir som en liten cliffhanger, så som alla andra bloggare gör och jag ska ju inte vara sämre.

God kväll!

Stress

Denna onsdag går mot sitt slut och den har varit ganska stressig som de andra dagarna i veckan. Imorse innan skolan åkte jag för att köpa smaksättning till våran dryck vi ska lansera i skolan men detta visade sig inte vara någon höjdare. Lektionerna löpte på en efter en och slutade med ett svenskaprov på epokerna som gick fövånansvärt bra. Satt kvar till sist, inget ovanligt när det gäller mig. Efter skolan mötte jag upp mamma på Backaplan, vi gick till MQ och köpte födelsedagspresent till John. När det var klart åkte jag hem och slängde i mig mat och bytte om till träningen. Nu är jag hemma, nyduschad och ska börja med naturkunskapen lite smått, inte det roligaste att svara på frågor om universum men det är bara att det bita i det sura äpplet och se glad ut.

God kväll!


Congrats

Grattis broder, fyller 21 år idag så det har blivit lite trevligheter här hemma. Imorse gick jag upp klockan 6, bakade scones, fick springa till alla bussar/spårvagnar på vägen till skolan, hade tråkiga lektioner i skolan som varade i en hel evighet, fick skjuts från skolan, kom hem och lagade mat med John, åt och bytte om till träningen, trändade, åkte hem, duschade, fikade med tårta och bulle, kollade andra avenyn. Nu ska jag plugga svenska. Har prov imorgon och jag ska börja med pluggandet nu, känner att det kommer gå riktigt bra!

Måndag

En av de saker som jag ogillar är måndagar. Denna måndagen har varit rikitigt aptråkig. Det enda roliga var styrketräningen på idrotten imorse annars har det inte varit någon höjdare. Kom hem från skolan runt halv fem, åt, fick ont i magen, sov till 7, gjorde matte, satt vid datorn, kollade på tv, sitter vid datorn nu igen. Min dag i korthet.

Måste lägga mig nu, John fyller 21 imorgon och det ska ju upp och sjungas med tuppen imorgon. Eftersom jag och Philip inte hunnit köpa present ännu så tänkte jag gå upp och baka scones till honom, som plåster på såret. Detta innebär att jag får gå upp runt 6 för att hinna med allt. Men det ska nog lösa sig, bara jag somnar.

Hörs nog imorgon, god natt!

Längre än vanligt

Kom precis hem från gymmet. Vi tränade extra länge idag vilket var riktigt gött. Ska hoppa in i duschen och sen laga mat, idag blir det lite mer kulinariskt än igår, fisk står på menyn.

Nailpolish

Har suttit och funderat på vad jag ska ha på mig då jag ska på dop/bröllop den 28:e februari. Jag vet att det är ett tag kvar men jag vet hur det blir om jag inte börjar i tid. Så jag har varit inne och rotat i garderoben efter massa klänningar som var aktuella för tillställningen men allt var så ruskigt fult. Ingenting är snyggt när man är såhär blek. En långklänning och en fräsch bränna skulle sitta fint! Men det får man väl vänta på tills sommaren, eller maj i alla fall.
Nu ska jag måla naglarna så att jag kommer på lite bättre humör. Nagellack piggar ALLTID upp!

Luxury

Mina planer om att inte göra någonting idag har redan spruckit. Jag och John var ute och tog oss en promenad trots det pissiga vädret. När vi kom hem gjorde vi varken färsfyllda baguetter eller kycklingkebab, det blev makaroner med prinskorv. Så lyxigt!

Dagens planer

Lördag idag. Lördag för mig innebär att jag inte ska göra någonting. Jag ska ligga i soffan hela dagen och bara äta vad jag vill. Mamma är inte hemma under helgen så nu blir det jag och gubbarna i familjen som får fixa mat i detta hem. Jag och John diskuterar dagens mat, vi funderar på färsfyllda baguetter eller kycklingkebab. Snabbt, gott och enkelt!


God natt!

Kvällen har bestått av Let's dance, sambvcashottar, youtube-klipp och de halvt dolda. Nu, sängen!

Let's sleep!

Sitter och kollar på Lets dance efter den längsta dagen på länge. Började imorse då jag gick upp klockan 6, åke till skolan och hade lektioner frma till tio i två. Åkte direkt till MQ för att jobba där jag var till kvart över 7. Behöver jag säga mer än att jag är trött?!

Första lönen!

Sitter bänkad framför handbollsmatchen nu, det är en riktig nagelbitarmatch.

Är helt slut efter en hel dags praktik, ska lägga mig så fort jag är klar med en turismuppgift som ska in imorgon. Imorgon ska jag upp klockan 6 och vara igång till halv 8 imorgon kväll. Ska jobba efter skolan vilket är grymt bra men det är lite jobbigt efter att ha gått upp klockan 6.
Förresten, jag fick min första lön idag för december månads arbete, helt okej med tanke på att det inte blev så många dagars arbete i december.
God natt!

Hot in here

Herrejädrar vilket tufft träningspass det var idag. Tror jag slog svettningsrekord, inte så konstigt med tanke på att luftkonditionering var trasig så det var alldeles immigt på fönstren så att man inte ens kunde se ut. Men det var lika roligt som vanligt trots att det kändes jobbigare.

Det var tänkt att jag skulle plugga lite nu ikväll men jag har varit helt slut, funderar på att gå och lägga mig snart så att jag är pigg och alert på MQ imorgon, det är ju ett måste, det är ändå 8 timmars jobb vi snackar om. Jag tror jag gör så, god natt!

En sån där skitdag

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska åka och träna, om ungefär en kvart. Skoldagen var riktigt tråkigt, Emelie var inte där, det regnade när jag skulle till skolan (kom på nu att jag glömde paraplyet i skolan), det var skitlite folk i klassen, tråkiga lektioner och en svenskaredovisning som inte gick särsklit bra. Men vad ska man göra, ibland är det sådana här dagar och det är bara att leva med det. Dessutom missar jag handbollen idag eftersom jag ska träna, men det positiva är att det tydligen inte blir någon spännande match eftersom Kuwait tydligen är sämre än Kuba och i den matchen blev det 45-17 till Sverige. Men imorgon, då är det dags för Kroatien och då sitter jag bänkad!

Tuesday

Idag har det varit en bra dag om jag får säga det själv. Fick ju en liten sovmorgon imorse eftersom jag skulle till läkaren. Det gick galant och det gjorde inte speciellt ont att ta sprutan. Ett kortvarigt stick och sen var det över, förutom lite ömmande i armen men nu känns det ingenting. I skolan hände det inte så mycket förutom att vi gav ut marknadsunderökningsankäten till några ettor som handlade om våran dryck som ska lanseras. Ska bli spännande att sammanställa svaren sen och se vad de tycker.

Efter skolan åkte jag hem och åt och åkte därefter och tränade pump. Jobbigt som vanligt men sjukt gött. Ska skriva lite till redovisningen imorgon om Europas medeltid, men känner att jag kan det rätt bra i huvudet nu med tanke på att jag skrev massa om det igår. Börjar inte förrän klockan 11 imorgon och då är det den näst sista skoldagen för den här veckan, torsdag är det praktik och sen är det bara fredagen kvar, sen är det HELG!
God kväll!


Vaccination

Jag har inte ens hunnit bli nervös. Konstigt eftersom det är imorgonbitti jag ska till läkaren och vaccinera mig, vaccinera mig mot livmoderhalscancer. Men sprutor har aldrig varit någon direkt fobi för mig, vilket är grymt skönt. Men personer som känner mig vet att jag blir nervös för allting, verkligen allting så det känns lite konstigt att det inte har kommit än, men skönt är det.

Det löser sig

Sitter och kollar på Idrottsgalan, det är lika roligt som vanligt när Robert Gustafsson är med, kung är vad han är! Jag har gjort två av kvällens "to do", nämligen kollat på handbollen och det är grymt bra att de vann mot Spaninen vilket jag inte trodde till en början. Jag har ätit semla också men jag har skrivit ytterst lite på svenskan, men det löser sig sa hon som sket i vattnet!

Påfrestande

Måndag idag och det har varit en mycket påfrestande dag i skolan. Lektioner i ett från 11 till klockan 4. Inte så roligt ska jag säga er. Kom hem för ett tag sedan och har hunnit äta, ska kolla på handbollen snart, skriva om europas medeltid i svenskan och äta semla. Dt blir en hyffsad måndags kväll ändå.


Family

Vill bara säga att min familj är helt knäpp, men på ett bra sätt! :)

Denna Robin Bengtsson

Sitter och kollar på repriser från Idol. Robin Bengtsson sjöng på sin audition alldeles nyss och jag förstår verkligen inte vad folk tänker med när de säger att han är så snygg. Han är verkligen inte snygg någonstans!

Crosstrainer

Klockan är bara drygt kvart i ett och jag har redan varit och tränat i en timma. Åkte runt elva hemifrån till gymmet, körde en timma på crosstrainern och nu är jag hemma igen. Så gött att komma upp i tid och gå och träna och sen ha hela dagen framför sig.
Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det nog lite monopol med John och Johan och sen så behövs det pluggas lite. Hörs nog senare!

Little bit

Kom hem från Diana bara för en lite stund sedan. Vi har kollat på lite film, P3 Guldgalan, Körslaget och Stjärnorna på Slottet (dock inte hela programmen) och ätit Amerikanska cookies. De var så goda att jag åt 5 stycken. Det är nog det som utlöst att jag har rätt ont i magen nu.
Är helt slut efter en ganska ohändelserik dag, God natt!

Peanuts

Har precis ätit jordnötter. Gav ett förslag på en dryck med jordnötssmak i skolan idag men det uppskattades inte av mina andra medarbetare. Jag får helt enkelt fortsätta äta denna nöt i fast form!

Med start klockan 6

Har varit en väldigt lång dag som började redan klockan 6 för min del. Skoldagen gick alldeles för långsamt, började dock på ett nytt projekt som ska bli mycket roligt att arbeta med. Ska lansera en dryck och man får göra allting själv så nu gäller det att våran grupp kommer på en riktigt bra smak.

Åkte hem en snabbis efter skolan och åkte till MQ klockan 4 eftersom de behövde min hjälp. Kom hem halv 8 och har ätit sedan dess. Fick världens bästa kompling på MQ som jag kommer att bära med mig ett bra tag framöver.
Nu kollar jag på Let´s dance och äter hemmagjord hallonglass :)
See yaa!

Påfyllning

Dagen på MQ har gått förvånansvärt fort och jag fick med mig en scarf hem. En svart scarf med amssor av små blommor på och fransar på sidorna. En scarf som jag längtar efter att bära till hösten till kavajen, jeansjackan och trenchcoaten. Åhh, vad jag längtar!

Ska snart gå och lägga mig och läsa några sidor i matteboken. Imorgon ska jag upp klockan 6 eftersom jag börjar så tidigt som 8 imorgon.
Goodnight sweethearts!

De har kommit!

Sådär, det tredje träningstillfället i denna vecka är nu avklarat (räknar med den otroligt påfrestande fysträningen på idrotten i måndags) och jag känner mig som jag vet inte vad. Nu känner jag dock lite i ryggen, hoppas att det inte är något som håller i sig till morgondagen då jag ska jobba i 9 timmar, ja ni hörde rätt!

Mina Converse har kommit idag och de passade, eller de var lite förstora men bättre det än att de är försmå. Nu väntar jag på att mitt burr till hår ska torka så att jag kan lägga mig och vakna upp pigg och alert för morgondagens jobb på MQ.

GOD NATT!


Done

Nu är annonsrapporten färdig, den slutade på ganska exakt 1,5 sidor. Tror och hoppas att det blir lagom, men det är ju inte det som räknas utan innehållet.
Anledningen till att jag kan sitta uppe så här sen utan att få ångest är för att jag inte börjar förrän klockan 11 imorgon. Jag hoppar Ind.valet denna termin så jag får sovmorgon på onsdagar och slutar klockan 2 på fredagar, HELA terminen, LYX!
God natt!

You name it!

Mina armar och ben skakar (som de alltid gör efter ett Pump-pass) och jag vet hur det kommer bli imorgon, outhärdligt.

Sitter och skriver på en text till en annons vi gjort i skolan, det går sådär. Går bara in på massa sidor istället, men jag känner att jag måste få lite inspiration till min text, jag är inte en sån som sitter och skriver 3 timmar i sträck utan jag tänker ständigt på uppgiften och oftast ploppar det upp nya idéer när jag minst anar det, mitt i natten, vid frukosten, på bussen, you name it! Därefter skriver jag ner mina tankar och sammanfogar det till ett grymt bra resultat, det är så jag gör det, hur gör du?

Kort och gott

Är hemma från skolan nu. Har hunnit äta, sitter nu och lyssnar på Lykke Li, ska hoppa i träningskläderna alldeles strax. Ha det!

Vårschema=outhärdligt!

Tänkte bara visa vårat schema för våren. Det är inte roligt och jag uppskattar om ni visar lite medkänsla, tack!



Slipper dock förhoppningsvis Ind.valet på onsdag morgon resp. fredag eftermiddag hela terminen, lite, lite bättre blir det då i alla fall.

ABBA-cover

Hungern tränger sig på ordentligt för andra gången idag. Måndagar är DÖDEN! Äter halv 11 och slutar kvart över 4, JÄTTEROLIGT! Idag har vi börjat med 3 nya kurser som dock verkar väldigt intressanta.

Kollar på tillfället på Guldbaggegalan och just nu uppträder Johan Glans och Björn Gustafsson som ABBA, ren underhållning är vad det är så fort Glans är med.

Skofynd

Helgens sista dag går redan mot sitt slut och det har gått alldeles för fort. Idag har det inte blivit mycket gjort. Vaknade upp vid halv ett eftersom det blev en väldigt sen (halv fyra) kväll igår som var riktigt trevlig. Desserten var mycket god som jag förutspått. Var uppe hos famror en sväng precis och fick med mig ett par skor hem (7 cm klack som jag ska öva att gå med här hemma så att jag kan använda de då det blir lite varmare) som hon hade när hon var ung. Har turen att hon har samma storlek som mig så jag kan ärva massor av saker. Det bästa är att allt ser ut som nytt då hon tar så bra hand om det vilket jag inte gör så fort de kommer in i detta hus.

Ska duscha snart och därefter ska jag försöka räkna lite matte. Får se hur det går efter juluppehållet.
Ciao


Lördag

Vi ska ha lite gäster alldeles strax. God mat ska avnjutas om bara en liten stund. Jag har gjort desserten, det blir vit chokladmousse med bär, jag tror att den är utsökt. Kommer med betyg på denna senare ikväll!

My night

Ska gå och lägga mig nu efter en riktigt lång dag. Kvällen spenderades med lite kortspel med John och Johan och med Gyllene Tider i högtalarna. Det var min kväll det!


First day

Första dagen i skolan är avklarad och den var lite smått onödig. Gjorde inte så mycket förutom att prata med alla om hur jullovet har varit. Fick reda på mitt betyg i Släktforskning också som till slut hamnade på VG. Ganska nöjd om jag får säga det själv eftersom jag inte lagt ner någon större tid på det, bara varit på lektionerna i princip.

Imorse när jag skulle gå ner för backen, till bussen så drog jag slutsatsen att det inte kan vara lika halt i gräset som på asfalten så jag gick på gräset bredvid istället, det skulle jag aldrig ha gjort. I slutet av backen så ramlade jag så att mitt ena byxben och stövel blev helt geggigt, tur att jag gick ner i tid i alla fall så jag slapp springa, undrar hur det skulle gått då.

Nu ska jag äta hemmagjord pizza som jag precis gjort, med lite assistens från John, mycket lite!

The winner

Jag "vann" skorna, de blev mina för 560 kronor inkl. frakt istället för 699 som är butikspriset. Mardrömmen är att de ska komma bort på posten eller att de inte ska passa. Hoppas att jag inte får vara med om något av det!

Converse

Sitter och bevakar en auktion på Tradera som slutar om 10 min. Det gäller ett par vita converse som jag så länge suktat efter. "Vinner" jag inte auktionen ska jag fan ta och köpa mig ett par, det är ju bara en dags jobb, sen är de igentjänade.
Skola imorgon, God natt!


Kanske mina om 8 min, håll tummarna!

Snökaos

Imorse när jag skulle till jobbet hade det i princip varit snöstorm. Det var alldeles vitt på marken och det blåste som tusan. Men som tur är, är snön borta nu vilket jag tycker är skönt.

Dagen på MQ har varit bra förutom att jag har fått snyta mig varannan minut, sett ut som rudolf med röda mulen och nyst stup i kvarten. Men ni anar inte hur mycket fina vårnyheter vi har fått nu, bl.a. en ursnygg jeansjacka, ett par jeans med grymt snygg tvätt och en jättesöt scarf. Skulle kunna köpa allt! Idag slutade en "jobbarkompis" så hon bjöd på kladdkaka och det var längesen jag åt en som var så god, tråkigt att hon ska sluta bara.

Nu är det dags

Klockan 10 sa jag: Shit, det är ju dags att lägga sig snart. Dryga en och en halv timma senare sitter jag kvar. God natt!

Grammisgalan

Sitter och kollar på Grammisgalan. Anna Ternheim vann just pris för årets kvinnliga artist, hon är grym!

Så långt ifrån sommar

Idag har det inte hänt mycket. Vaknade upp vid tolv och sen dess har jag ätit, suttit vid datorn och samtalat med farmor och faster. Var en sväng på Backaplan nyss, jag och mamma köpte glass, det enda som fattades var solen, den brunbrända kroppen, klänningen och solglasögonen. Eftersom inte detta gick att uppfylla satte vi oss istället i bilen med hög värme på för att få en liten sommarkänsla, det är så vi gör det!

Ska hoppa in i duschen nu, göra ansiktsmask och diverse saker eftersom skolan börjar imorgon, eller det börjar med praktik men lovet är ju slut i vilket fall som helst.
See you later aligator!


En bild säger mer än tusen ord!

Bilder från i lördags. Jag skiter i alla töntiga bildtexter och låter bilderna tala för sig själv istället.
 















Drömkåken

Städningen gick galant. Jag har precis bakat kanelskorpor, mormos kanelskorpor, de är helt utsökta. Ska käka upp alla, dricka iskall mjölk och kolla på "Drömkåken" ikväll.

Dagens

Vaknade för bara en stund sedan efter det att jag gick och la mig runt halv fyra igår. Nu ska jag hoppa i några slitna kläder och åka upp till farmor och hjälpa henne att städa, lite pengar är alltid välkommet.

Ciao

Kortspel

Har precis avsluat lite kortspel med mamma, pappa och John. Det gick rätt bra om jag får säga det själv, och med bra menar jag att jag inte kom sist. Anledningen till att vi skulle spela så här sent är för att vi skulle hålla oss vaken till hockeyfinalen som börjar nu. Men jag gillar inte ens att titta på hockey så tror att jag ska lägga mig nu istället, vilket jag kunde gjort för två timmar sedan. God natt!

Allum

Sitter och kollar igenom bilder och filmer från i lördags. Kan meddela att inga filmer som filmats med min kamera ska läggas upp, så roligt ska vi inte ha det. Kan dock bjuda på lite bilder senare, inte för att de är bättre men lite roligt ska ni få se.

Idag har mamma och jag varit i Allum och shoppat lite. Fick en svart kavaj och en stor lila ring med mig hem. Tror att lila och svart är mina favoritfärger faktiskt. Nu sitter jag och fryser framför brasan, tror jag börjar bli sjuk (igen) men ska kurera mig med lite ibumetin och diverse saker så ska vi se att jag mår bättre imorgon (förhoppningsvis). 

Nära slutet

Söndag har det hunnit bli och det är bara fyra dagar kvar på lovet. Hemskt om jag får säga det själv.

Igår var jag hos Christin i Mölnlycke och hade det supertrevligt med middag, singstar, paketöpnning, shottar och massvis av dans. Kom hem relativt tidigt faktisk vilket var skönt med tanke på en heldags jobb innan. Måste tacka alla för en riktigt nice kcäll så här i början på året. Ska försöka fiska till mig lite bilder som jag kan lägga upp här sen.

Om en stund blir det nog en promenad med Diana, ska bli uppfriskande!

Grattis Christin!

Har precis målat naglarna i en lila kulör som jag köpte idag efter jobbet. Ja, ni hörde rätt, jobbet. Imorse klockan tio ringde telefonen vilket jag vaknade av och i luren var det MQ. En hade blivit sjuk så jag fick hoppa in istället. Klockan var drygt elva när jag kom dit och var där tills lite efter fyra. Det går bra nu ska jag säga er.

Alldeles strax (när nagellacket torkat ordentligt) ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällens festligheter, Christin blir arton idag och det ska självklart firas, så runt tjugo över sex drar jag mig mot mölnlycke i min underbara klänning som jag hade på nyår, kände att jag var tvungen att använda den men än en gång och då är detta ett ypperligt tillfälle.
Ha det!


You've got to let me know


The killers - Human

I did my best to notice
When the call came down the line
Up to the platform of surrender
I was brought but I was kind
And sometimes I get nervous
When I see an open door
Close your eyes
Clear your heart...
Cut the cord

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Pay my respects to grace and virtue
Send my condolences to good
Give my regards to soul and romance,
They always did the best they could
And so long to devotion
You taught me everything I know
Wave goodbye
Wish me well..
You've got to let me go

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Will your system be alright
When you dream of home tonight?
There is no message we're receiving
Let me know is your heart still beating

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer

You've got to let me know

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human
Or are we dancer?

Are we human?
Or are we dancer?

Are we human
Or are we dancer?

Jag = rekommendation!

God kväll kära läsare!
Kom hem från jobbet runt halv åtta, jobbade till 7 istället för 6 idag, lugnt för mig eftersom jag inte hade annat för mig och pengar är ju alltid välkommet. Hade det så roligt på jobbet idag och jag har helt underbara jobbarkompisar, dock var det rätt jobbigt med all rea. Jag blir så trött på männsikor som inte kan lägga/hänga tillbaka kläderna på rätt ställe, ni behöver inte vika det fint men försök i alla fall. Högarna bara växte ju mer tiden gick men ingen av oss orkade att ta tag i det och kollade bara på det och skrattade pga trötthet. Det är slitsamt att jobba i butik ska jag säga er, mycket att göra, ändå ska man alltid ha ett leende på läpparna och vara trevlig mot kunderna (såväl trevliga som otrevliga), dessutom tar kroppen rejält med stryk, benen värker men jag känner att det är värt det för det ger mycket tillbaka.

Vid arbetsdagens slut fick jag information från min chef att de hade ont om folk på MQ på Fredsgatan och han hade rekommenderat mig och frågade ifall jag var intresserad. Självklart svarade jag ja men det hade löst sig på annat håll så det blev tyvärr ingetn denna gången, men jag är tacksam över att jag fått möjligheten, lite skönt är det att vara ledig imorgon efter en dag som denna.

Nyårslöften

Har ju inte berättat vad det är för nyårslöften jag har tänkt ut för det komamnde året. Har haft några de gångna åren och de flesta har jag faktiskt hållit, hoppas att det blir samma sak i år.

¤ Inte äta godis under hela 2009 (har haft samma löfte i säkert 4 år nu och klarat av det!)
¤ Ta mig runt vårruset
¤ Dra ner på svärandet
¤ Bli bättre på att ta tag i tråkiga saker så att jag inte alltid sitter i sista stund med allting
¤ Träna minst tre gånger i veckan


Work tomorrow

Klockan närmar sig halv tolv denna nyårsdag och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Inte för att jag är trött utan för att jag ska på rea tidigt imorgon och även köpa present till Christin som fyller 18 på lördag! Dessutom ska jag jobba klockan 12-18 imorgon vilket jag fick reda på idag, ska grymt roligt med tanke på att det är rea och mycket att göra men kan tänka mig att det kommer bli väldigt jobbigt också med tanke på alla reagalna kunder som bara slänger kläder här och var, men jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb som är hur roligt som helst där man ständigt träffar nya och underbara människor som ger en ett leende på läpparna. Jag älskart!

Dagen efter

Sitter och dricker cola och spelar GH med Philip. Mamma och Pappa är och hämtar pizza, jag njuter!

Första dagen på 2009 är här!

God morgon är inte det rätta ordet att använda vid denna tidpunkt på dagen men det gör jag ändå. Vaknade upp för ungefär en timma sen då jag kom i säng runt tre igår efter en helt underbart trevlig kväll. Var lite skeptisk igår innnan vi drog dit eftersom vi inte skulle känna någon men nej vad kul vi hade. Det bästa nyåret någonsin för min del. Stod och shakade hela kvällen till grymt bra musik (för det mesta) och drack champagne vid tolvslaget under alla fyrverkerierna med underbara vänner. Den mest lyckade kvällen på länge vilket resulterat i att jag är pretty törstig och hes idag, men skit i det, denna kvällen kommer jag bära med mig länge!

RSS 2.0