Efterlängtad dyrgrip!

Jag har äntligen fått den! Så länge som jag har letat efter denna skatt, den finns inte att få tag på i Sverige, helt omöjligt! Jag pratar om Missonis parfymer. Fick en förra året då mamma och pappa var på Cypern och den är helt underbar, nu har jag Dinkan och Bengt att tacka för att ni letade er runt bland parfymdjungeln på Cyperns flygplats. Fick dock en liten chock när de sa att den kostade 700 spänn, men nu kommer jag att kunna bära denna i ett bra tag framöver, jag lovar att det är den godaste parfymen som skapats på denna jord!


 

Nedvarvning

Ska ut och lägga mig i jacuzzin nu, känner att jag behöver det efter denna helg. Imorgon blir det Marstrand med HP, det ska bli apgött väder så då är det steka som gäller.

God kväll!


Härligt härligt!

En riktigt bra kväll med underbara vänner, god mat, härligt väder, St. Ursula och massvis med skratt, har träningsvärk i kinderna.

Ska sova nu, imorgon väntar ännu en dag med arbete. God natt!


12 timmar!

Har precis varit ute och tagit en liten morgonpromenad, shit vilket gött väder det är ute trots att det är så pass tidigt.

Igår somnade jag i soffan runt 9 skulle jag tro, jag vaknade upp vid halv elva och borstade tänderna och gick och la mig igen och somnade direkt, idag gick jag upp klockan nio. Detta innebär att jag i princip sovit i 12 timmar vilket är ett halvt dygn. Ett halvt dygn som jag bara sovit bort, det känns jävligt skönt, tror att det var det som behövdes för den här kroppen efter väldigt lite sömn på senaste tiden.

Ska göra i ordning frukost nu och sätta mig ute på altanen, sen blir det jobb klockan 12-17 och därefter ska Jenny firas, känner att det här kommer att bli en bra dag trots att jag missar alla soltimmar.


Last day

Sista praktikdagen idag som sagt, kanske kommer tillbaka nästa termin om jag inte får den andra jag sökt. Idag var det en utav de bättre dagarna av min tid på MQ ,det känns riktigt konstigt att inte gå dit på torsdagar längre när man gjort det i 10 månader. Lätt den bästa praktikplatsen i mitt liv!

Har varit och klippt mig nu ikväll också, jag var riktigt sträng, max en centimeter för det kryper upp så hiskeligt eftersom det är så krulligt, måste klippa mig oftare inser jag nu. När ett hårstrå delar sig i fyra delar skulle det varit klippt för länge sen men nu är det lite bättre i alla fall.

Nu blir det plugg för hela slanten innan det är läggdags. God kväll!

Slutet är nära

Det har varit en riktigt bra dag idag, förutom att mamma och jag åkte till Kungälv förut för att köpa studentpresent till Philip och när vi kom dit stängde de precis framför näsan på oss, riktigt dåligt att stänga affärerna klockan 6.

Ska skriva lite på en APU-uppgift som ska in på fredag (ja, jag jobbar bäst under press och sent på kvällarna) och på tal om APU, imorgon är det min sista dag som praktikant på MQ, det har gått så sjukt fort, vart tog detta året vägen? Jag minns första dagen som om det var igår, skitnervöst var det. Om jag inte hade fått något jobb hade jag troligtvis varit riktigt nedstämd imorgon, det har varit en riktigt rolig praktiktid, den bästa i mitt liv, de är underbara!

VAR MED OCH PÅVERKA!

Jag kan säga att vårt sista programråd var minst sagt givande. Kaffe, D-bollar (Delicato-bollar), tjôt om det gångna året, skratt och sommarplaner. Vi diskuterade alltså allt som vi inte skulle men det var ju avslutning och vi har jobbat hårt under året (eller inte). Det är sjukt vad vi elever kan påverka egentligen, det största vi fått igenom detta år är höjd matersättning under APU:n med fem kronor till 35 vilket ger oss den högsta i regionen, vi är så jäkla grymma!

Och till er som tycker det är töntigt att vara klassrådsrepresentanter, skit ner er! Ta chansen att påverka, det går, låt det få ta lite tid, dessutom får man träffa härliga människor under tiden. Nog tjatat om det, ändå ingen som tycker att det är intressant förutom vi som är med. Nu ska jag fortsätta kolla på "Rent hus".

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag är så jävla lycklig just nu. Kammade hem ett MVG i samhällskunskap, ett MVG i info & layout och sist men inte minst, ett VG i matte B. Jag är så nöjd så det finns inte. Måste hem och fira efter programrådet!

Ny pyjamas?

Jag tog en paus från datorn då pappa skulle låna den för att betala räkningar. Under tiden gick jag in i mitt rum och högg in på garderoben, provade sommarkläder, snygga skor och så gjorde jag ett fynd. Jag köpte en t-shirtklänning på Monki för över ett år sedan på REA för 20 spänn (tänkte att jag alltid kan använda den till något, jag menar 20 kronor, kan man både ha och vara utan) och har aldrig använt den. Den är lila med transperanta partier på ena sidan och nu har jag fått upp ögonen för den. Den är ju jäkligt snygg med ett skärp i midjan och jag har nu fått ett riktigt snygg t-shirt. Att pappa trodde att jag köpt en ny pyjamas är en annan femma, det hör inte hit.

God Natt!

Spotify-ägare

Jag vill tacka Emelies kusin Johanna för att hon bjöd in mig till Spotify, jag vet att jag typ är sist med att ha det men någon ska vara det också, men nu så är även jag med i den tekniska utvecklingen. Jag menar, jag var typ 15 år innan jag förstod mig på Internet och skaffade nog inte msn förrän i samma veva så jag är van att vara sist på sådant som har med teknik att göra, men som sagt, någon måste vara det också!

Det handlar om överlevnad

Jag har överlevt dagen med redovisning och prov. Satt 30 min längre än man fick på samhällskunskapsprovet (kändes helt okej när jag var klar i alla fall), jag sitter alltid kvar till sist men kan säga att det inte betyder att det blir ett bra resultat, jag är nämligen grym på att ord-bajsa och det hatar lärare.

Det märks att sommarlovet är nära nu, skoldagarna blir bara kortare och kortare, kurserna går mot sitt slut och jag älskar det, sommarlovet är så efterlängtat som det kan bli!

Kul..

att jag har samhällskunskapsprov imorgon, kul att jag inte har pluggat någonting, kul att mitt betyg hänger på det här provet, kul att jag har redovisning imorgon, kul att jag inte har förberett mig någonting.

God Natt!

Sommaren är nära!

En skön och välbehövd långledighet går mot sitt slut, det har gått så jäkla fort men nu är det bara 7 skoldagar kvar för min del, snart sommarlov med andra ord. Nu är det fullvecka vilket vi nog inte haft sen påsk, man är jäkligt bortskämd med resursdagar, prövningsdagar, klämdagar och studiedagar men denna vecka blir det inget sådant, sista rushen nu innan vi kan avnjuta 9 veckors sommarlov.


Köp NU!

Jag uppmanar er att köpa ett spa. Det kan vara det skönaste som finns, alla borde ha ett.

Det första doppet togs efter frukost imorse, vi kunde inte hålla oss. "Nu är det inte synd om oss" är ett vanligt uttryck i detta hus och det stämmer, nu är det fan inte synd om oss!

Today

En kort redovisning av dagen: Har införskaffat ännu en långklänning, hämtade upp mina skor (andra långgatan nästa säger jag bara!), spenderade några timmar med Diana, spaet har kommit på plats (invigning imorgon), kvällen har spenderats med kortspel med trevliga herrar. Nu ska jag stupa i säng! God natt!

Solnedgång

Nu ska jag sätta mig på altanen i kvällssolen och fira ledigheten med en drink, vad gör ni?

Bröllopsdag

Det känns som lördag men det är bara torsdag, det är så gött när man känner så, ledigheten blir så mycket längre. Har varit på Backaplan och jag har lagt undan (ännu) ett par skor som ska hämtas upp imorgon, det är 10 cm kilklack och inte alls jag egentligen men de är såå snygga och bekväma, blev helt förälskad i dem!


Din Sko, 349:-

Nu ska jag gå ut och baka, vi firar mamma och pappa som har 21 årgig bröllopsdag idag, Grattis!

Det vackraste jag vet

Sitter och söker runt lite på youtube såhär på kvällskvisten och jag inser att svensk musik är sjukt underskattad. Svenska, äldre låtar som är otroligt fina och berör, lyssna!


Lisa Nilsson - Det vackraste jag vet


Uno Svenningsson - Under ytan



Tommy Körberg - Stad i ljus

Vad gör man?

Nu är det långledigt som gäller! Det var längesen jag var ledig såhär länge och det känns konstigt, jag har varit hemma i 2 timmar och börjar redan bli uttråkad, vad är det här? Kan någon ge mig lite tips på vad man kan göra? Ikväll efter personalmötet blir det nog ett litet hemma-spa, känns som det var år sedan man tog sig tid till att pyssla om sig själv.

Nytt

Jag har köpt ett asballt rosa nagellack idag, det är sådär bubbelgumsrosa ni vet, kommer göra sig fint till sommarens bränna. Dessutom har jag gjort ett riktigt fynd här hemma, hittade tre stycken silverringar som jag har varit på väg att köpa nya. Det är kul att hitta gamla saker som man inte vet att man har, de blir som nya.

Utbildning

Det har varit en riktigt rolig och lärorik dag. Utbildning på ett jäkligt snyggt huvudkontor med massa andra MQ-försäljare. Nu har jag sugit in massor av kunskap som jag bara längtar efter att dela med mig av, kärnvärden, grundbultar, merförsäljning och massa där till.

Nu ska jag käka pannkakor!

Datornörd?

En dag som har spenderats i skolan framför datorn, från 11.00-15.40 utan någon rast. Men nu börjar jag och Emelie bli klara med hemsidan vilket känns skönt. Men tiden vid datorn har framkallt en outhärdlig huvudvärk, sov i en och en halvtimma förut och nu känns det lite bättre. Ska snart sätta mig ner igen och skriva på en sista uppgift, imorgon blir det ingen skola för min del då det vankas säljutbildning på MQ:s huvudkontor, ska bli riktigt spännande.


Done

Nu är jag klar med alla uppgifter till Miljöhotellet förutom två, det är en otrolig lättnad, det gick utan ett köp på Tradera som tur var, det kunde ha blivit dyrt eftersom efterfrågan måste vara stor medan utbudet av de som är intresserade av miljöfrågor måste vara väldigt liten. Nu ska jag läsa ett häfte om muskler, leder och skelett till idrottsprovet imorgon bitti, kommer att gå galant, eller inte.

God natt!

Jacuzzi-party!

Jag måste bara få ur mig en grymt bra nyhet (eller från förra veckan), vi ska skaffa en jacuzzi! Jag är så jäkla glad, det ska bli underbart att kunna sitta i sommarvärmen och kolla på solnedgången i en varm bubbelpool. Jag ska definitv ha ett jacuzzi-party i början av sommaren för att fira sommarlovet, det kommer bli grymt, känner på mig att den kommer att användas flitigt!


Intresse sökes!

Sitter och försöker plugga men det är jobbigt när det inte finns något direkt intresse. Undrar ifall man kan köpa "intresse för miljöfrågor" på tradera, folk säger ju att det finns allt där. Det är värt en titt!

Utklassning

Jaha, så det blev den brunögde, 12-årige pojken från Norge som tog hem vinsten denna gång, jag har inget mer att tillägga.

God natt!

Bättre än någonsin

Kollar på Eurovision-finalen som alla andra i Sverige. Frågan som vi alla vill få svar på, vem vinner? Blir det den drogade 60+ -aren från Frankrike, vår änglalika Malena, sexsymbolen från Grekland med den för korta t-shirten, magdansaren från Turkiet, den 12-årige norrmannen, E-type-kopian från Finland eller någon av de andra förvånansvärt bra bidragen? Soon we will know!

Relax, take it easy!

För första gången på över ett dygn kan jag nu sitta ner och bara ta det lugnt, det har varit full rulle sen igår morse. Först skola, sen möta upp Matilda och Kajsa i stan för att köpa present till Johanna. Därefter hem en snabbis för att äta och göra mig i ordning innan jag åkte hem till Johanna och firade henne med Diana, Jenny, Matilda och Kajsa. Efter mycket gott tilltugg och mycket tjôt och skratt så gick de andra ut medan jag och Kajsa åkte hem till mig. Vi tre (jag, John och Kajsa) spelade "skip bo", "med andra ord", shottade och började kolla på en film innan vi slocknade. Gick och la mig tjugo i tre och idag började jag jobba klockan 10. Kom hem för ungefär en timma sedan och ska nu se vad kylen har att erbjuda, jag hungrar ihjäl!

Sommarkänslor

Jag kan inte förstå att det snart är sommarlov, det har gått så fort och nu händer det massa roliga saker innan skolavslutningen som gör att tiden kommer att gå betydligt fortare, utbildning, student, födelsedagsfiranden och annat smått och gott. Jag börjar räkna ner nu, känner på mig att det kommer att bli en bra sommar trots mycket jobb.

Love at first sight!

Kom hem för en stund sedan efter en mycket bra dag på praktiken. Sitter likt ett ryggradslöst djur i soffan och kollar på "Halv åtta hos mig" som är ett mycket underhållande program, kolla på det så förstår ni.

Köpte förresten ett jättefint linne när jag jobbade i tisdags, det var kärlek vid första ögonkastet kan jag säga, så snyggt till sommarens bränna! Passar på att slänga in lite "gamla" inköp också!


Linne från Zoul/MQ, 349 :-

Kornblå långklänning från ZARA, 299 :-


Småblommig klänning från Rules by Mary/MQ, 699:- (Gör sig varken rättvis på bild eller galge, så mycket finare på)

Latte- och shoppingläger!

Haha, jag läste en artikel på Metro om ett latte- och shoppingläger för 11-åringar och jag kan inte annat än skratta. Människor som är helt idélösa kommer på att de kan starta ett läger där unga tjejer får "lära" sig hur och vart man ska shoppa, dricka latte och gå på spa. Jag menar, vad är det här? När jag var 11 fanns det bara läger som hade med skogen att göra, åka på 4-H-gårds läger, klappa djur, göra upp eld, veta vad man skulle göra när man går vilse o.s.v. Vart är samhället på väg?
Jag vet faktiskt inte ifall jag innerst inne är sjukt avundsjuk på de tjejer som får åka på dessa läger som 11-åringar eller om jag bara tycker att det är tragiskt, jag lovar att man inte behöver en kurs i shopping utan det kommer med åren, det har i alla fall jag märkt, och vilken jävla 11-åring vill lära sig dricka kaffe?

Ni hörde rätt!

Jag är så jädra nöjd med min dag, har hunnit med så otroligt mycket. Först nationellt prov i fyra timmar (gick inte bra men över förväntan och bara känslan av att jag aldrig mer ska räkna matte är obeskrivlig!), sen skola till halv fyra, jobbade därefter till halv sju, åkte direkt in till Valand för att se på min bror och alla andra som skulle på bal, sen tog ja mig ut och, hör och häpna, SPRANG, eller jag sprang inte hela vägen men jag känner mig riktigt duktig som tog mig ut. Nu sitter jag här men ska lägga mig, är stentrött, har fått så lite sömn de senaste dagarna, ska bara måla naglarna först, god natt!

P.S Islands bidrag i Eurovision-kvalet är helt otroligt bra, så bra att jag ryser. D.S

Hoffmaestro

En gammal favoritlåt gjorde sig påmind på lördagens festligheter. "Highway man" gör mig på så bra humör (för tillfället i alla fall), trots att jag befinner mig i en psykisk svacka just nu. 


Hoffmaestro - Highway man

Study!

Har studiedag, en dag då jag kommer att, precis som det låter, studera. Har ganska mycket att göra så det är bara att sätta igång, men jag kanske börjar med att lapa lite sol på altanen, solen skiner trots allt.

Löjligt billigt!

Jag har hittat en grymt bra resa för 6000 spänn till Bulgarien. Det är all inclusive och nära till strand och centrum, jag är så nära på att boka nu men ska bara tjata med mig någon först, just nu är John mitt offer.

Jag har ångest,

ångest över mattenationella. Det är inte själva matten i sig utan hela "nationellaprovet-hysterin", bara att höra någon säga nationelltprov får min mage att vända sig, dessutom så mår jag dåligt över att jag kanske kommer att få ett G på mitt slutbetyg vilket jag inte vill ha. Samtidigt blir jag så arg på mig själv då jag alltid har så höga krav och pressar mig själv till det yttersta för att få ett så bra resultat som möjligt, denna prestationsångest stiger mig åt huvudet och frågan är inte om, utan när jag kommer att bryta ihop. Ikväll, imorgon, om en månad eller om ett år? Det återstår att se.

Nu ska jag göra ett försök att duscha av mig ångesten!

Rent rum

Har städat mitt rum från det att jag vaknade idag, nu är det helt perfekt, inte en enda pryl som ligger på fel plats, inte något spår av damm och det bästa av allt, det ligger INGA kläder på golvet!

Happiness

Nu har jag vaknat till liv efter en galet rolig gårdagskväll med arbetskamraterna. Kan inte säga mycket mer än att de är helt underbara på alla sätt och vis. Trots att mina mugipor värkte av allt skratt och mina fötter av de högklackade skorna så är jag så jädra glad att jag gick, bara så ni vet!


Förberedelser

En kornblå långklänning och ett grått baslinne, det var det som fick följa med mig hem från stan idag. Nu håller jag på att ladda upp inför kvällen (det väntas fest hemma hos Simon med hela jobbgänget), med klädval och målning av naglarna, jag är taggad till tusen!

Goodnight!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har varit med Diana ikväll, vi har skrattat och tagit oss an matteboken, det känns lite bättre nu, men bara lite. Imorgon bitti blir det troligtvis en sväng till stan, skulle vara kul med något nytt i garderoben om man säger så.

God natt!


Matte B, in my ass!

Hade en lektion i skolan idag som började 12:30. Jag och Emelie var där 10:45, notera, 1 timma och 45 minuter tidigare, för att plugga matte. Vi gav matteboken max 5 minuter och sen slängde vi ihop den och kollade på resor istället, mycket roligare men det medför också att det kommer gå piss på nationella och jag vill inte ha ett G i slutbetyg! Så nu är det la bara att gräva ner sig i matteboken i helgen, ROLIGT!

Jag borde...

tvätta håret, jag borde plugga till nationella, jag borde skriva uppgifter till projektet, jag borde diska matlådan, det finns så jäkla många borden att jag tar tag i dem någon annan dag!

Memories

Har precis plöjt igenom ett okänt antal fotoalbum, målet var att hitta kort till Philips studentskylt men vad mycket skratt man fick på köpet. Gamla minnen väcks till liv och jag har insett att man var riktigt söt som liten och man behövde inte bry sig om någonting. Det var tider det!

Tyra Sjöstedt!

Har hittat en ny favoritblogg, har många sedan tidigare men det är något speciellt med denna. Tyra, en levnadsglad tjej som verkar ha rikligt med humor, hon varvar sina inlägg med allt från hur sjuka ideal påverkar vårt samhälle till hur man fixar de bästa lockarna.

En blogg värd att spana in!
http://blogg.veckorevyn.com/tyras

Det artar sig

Nu ska jag gå och lägga mig, fick i alla fall färdigt en uppgift, jag gör framsteg! Imorgon är det praktik, en lång men troligtvis mycket bra dag!

God natt!


Dålig sida

Jag sitter och pluggar nu, det är såhär det brukar bli, jag börjar ruskigt sent bara för att jag suger på att tag i saker. Gör ingenting i början och får det apstressigt i slutet, så är mitt liv, finns det inte någon kurs man kan gå för att komma igång med saker i tid?

Känner hat!

Jag HATAR allt som heter något med kollektivtrafik, miljöhotell, sendrag i knäet, mattenationella och huvudvärk. Nu ska jag ta en tupplur!

I NEED!

Jag är så jäkla sugen på en långklänning så det är inte klokt, jag vet inte ens om jag passar i det men jag inbillar mig det. Att den ska sitta lika perfekt som på alla andra. Tänk på sommaren, varma kvällar och solbränd i en underbar långklänning, åh, jag ska ge mig ut på jakt i veckan, det är ett MÅSTE!


Två långklänningar från H&M som ser bra ut, på bild i alla fall!

Rubriktorka

Det är söndag kväll och imorgon är det skola igen, ångesten börjar komma, jag har inte pluggat någonting och jag mår dåligt när jag tänker på hur stressigt det kommer att bli i slutet, dessutom är det nationellt matteprov på tisdag nästa vecka som kommer att gå piss men jag har i alla fall ett G, det är inte illa. Ska skriva några meningar på någon av uppgifterna nu innan jag ska bädda rent i min säng. GOD NATT!

Maia Hirasawa

Igår kväll fick jag nys om att det kommit ut nya The Hills-avsnitt på MTV och självklart fick det mig på grymt bra humör för tillfället men när jag nu ska kolla på avsnitten på MTV:s hemsida fungerar de inte, sa jag att det inte var min dag idag?!

Tänkte istället tipsa om en GRYMT bra låt av Maia Hirasawa, hennes röst är så bra att jag dör, kunde inte jag fått bara lite grann av hennes röst så jag slipper låta som en stucken gris när jag sjunger?


Maia Hirasawa - South again

Inte helt 100

Det har inte varit någon bra dag idag, försov mig imorse (vaknade nio och började klockan tio), upptäckte en flis i foten, kassan hängde sig på jobbet, ja allt har bara gått skit idag. Men jag försöker att hålla humöret uppe ändå men jag har för tillfället kommit i någon form av svacka, jag vet inte vad det är, känner mig bara så... jag kan inte sätta ord på det men något är det. Ska i alla fall kolla på Dreamgirls nu och hoppas på att mitt psyke mår bättre snart.

God kväll!

RSS 2.0