H-A-T-E

Idag var jag 12 timmar i skolan (om man räknar med restiden dit och hem), är det normalt? Skolan tar upp all min tid just nu. Nu måste jag sova för klockan 8 imorgon är det nationella prov i Engelska B, it's a fucking nightmare!

Pictures

För tillfället har jag begravt mig med diverse skoluppgifter, redovisningar och prov. Sängen är full av papper och just nu ser jag ingen ände på skiten. Bjuder på lite bilder från London istället.
44 dagar kvar!

Den efterlängtade studentmössan har kommit. Nu är det nära!Tack för allt, ni är bäst!

Chokladfontänen gjorde succé! 


Allt man behöver, sprit, någonting att dricka den ur, en drinkbok för att blanda den och massage på det. Perfekt!
Från Diana, Jenny, Kajsa, Johanna, Matilda, Joanna och Tove.Min största last, nagellack och smycken. Från Emelie G


Finaste fotoalbumet från min och Emelies Sunny Beach-resa. Tack!


Ett presentkort på ett ordentligt firande från Sandra och JosefineVitt vardagsporslin till den nya samlingen och himmelskt fina fat från Butik Victoria i Skärhamn.
Från släkt och vänner till familjen.


Fina muffinsformar från ägaren till Butik Victoria, tack Elisabeth. (Jag ska försöka att uppdatera lie oftare;))


"Frida fyller år" - så gör hon inte det ;PppPp

Jag har haft den bästa helgen på länge! I fredags firade vi mig och Emelie hemma hos mig, sen gick vi till Trädgårn, drog ;PppPPpP-skämt och dansade tills mina fötter dog av friktionsskador. Igår var det släktkalas för mig och Philip, var trevligt och fick mycket fina presenter. Idag har jag jobbat och nu sitter jag och försöker plugga, en månad kvar tills betygen sätts och det är ett rent helvete just nu.

Jag återkommer senare med bilder från i fredags och på presenterna, om jag hinner!

Grattis till mig!

Och så var det äntligen min tur att få fylla 18! Bara ett år efter alla andra i min bekantskapskrets men jag har klarat av detta året bra, fort har det gått också. Uppvaktades med (skön)sång och paket av mina familjemedlemmar imorse, sen en skoldag som gick smärtfritt förbi och sen ut och äta med mamma och pappa. Min födelsedag ska jag avsluta på ett mindre roligt sätt, nämligen genom att plugga. Hoppas ni får ett roligare avslut på onsdagen den 21:a april!Idag fyller världens bästa Emelie 19 år!


Vecka 16, både himmel och helvete

Jag tror att jag ska sjukskriva mig den här veckan så att jag kan vara hemma och plugga. Har prickat av EN grej på min långa lista med ELVA punkter som ska vara klara den här veckan. Men veckan som kommer är inte vilken vecka som helst, jag fyller 18, Emelie 19 och Philip 20. Den kommer bli jäkligt bra trots det att jag inte ser något ljus just nu. Nu tillbaka till listan, bara 10 saker kvar att göra!

Befrielse

ÄNTLIGEN! Nu har jag skickat in ansökan till KY-utbildningen i höst, med en marginal på 30 min tycker jag att jag var ute i god tid, det är jag alltid!


Tre dagar kvar

Det här påsklovet har gått så satans fort, bara tre dagar kvar nu. Idag har jag tränat ben och kondition, bastat, handlat mat, lagat hemmagjord pizza från scratch och somnat i soffan. Imorgon planerar jag en dag med shopping, fika på en uteservering i solen och middag med goda vänner på kvällen. Det låter som en bra fredag i mina öron.


Hittills

Under påsklovet har jag hittills jobbat, shoppat, fikat, umgåtts med vänner och familj, tränat, tvättat bilar, njutit i solen, tagit långa sovmorgonar, grillat och skrattat en massa.. jag har helt enkelt gjort det jag känner för. Nu ska jag sova, återkommer när jag har tid och när jag har något att skriva. God natt.


Påskdagen

Nu har jag äntligen påsklov. Det firade jag och Diana i torsdags med en fika. Sen åkte jag hem och spelade kort från 18.00-00.30. I fredags var det födelsedagsfirande för Diana hemma hos henne och det firades med tio liter sangria innan de andra drog ut och jag gick hem i högklackat, inte det bästa valet. Igår jobbade jag och överraskade mina kollegor med ett gigantiskt påskägg fyllt med godis. Idag har jag inte gjort annat än att städa mitt rum.

Nu väntar Bingolotto med familjen, hoppas på några miljoner. God kväll!

RSS 2.0