Ja, tack!

Jag älskar måndagar. Varför? Jo, för då dimper Bostadsbilagan ner i brevlådan och frukosten blir väldigt mycket trevligare och längre. Idag fann jag en lägenhet i Vasastan som jag mer än gärna skulle vilja lägga beslag, kolla in kakelugnen, takhöjden, de öppna ytorna, ljuset, golvet, murstocken och för att inte tala om trappuppgången, det är den finaste jag någonsin sett. Ett problem dock, jag har tyvärr inte 4 000 000 att punga ut men om någon vänlig (rik) själ där ute har några miljoner till övers så är det bara att kontakta mig.


 


Home sweet home

Jag är hemma från den stora storstaden och befinner mig nu i den något mindre. Ska sticka iväg till IKEA nu med kusin. Tänkte mest säga att jag befinner mig på hemmaplan, berättar mer om min resa senare ikväll eller i veckan.

Mot huvfudstaden!

Sticker till Stockholm imorgon men har inte börjat packa än..typ. Har varit på handledarkursen som man måste gå på för att övningsköra idag. Tre timmar med en hel del självklara saker men jag antar att det tål att upprepas.

Stannar i Stockholm tills på söndag så det blir en lång vistelse, synd att vädret ska bli skitkasst vilket gör det 10 000 gånger svårare att packa. Nej, vill jag bli klar innan midnatt måste jag sätta igång nu, hasta la vista baby!!SURPRISE!!!!

På onsdag flyttar vår Diana till Sthlm för att plugga. Eftersom vi (jag, johanna, kajsa, jenny & matilda) ville göra något speciellt för henne har vi under några veckors tid planerat en överraskningsfest. Igår gick den av stapeln och oj vad överraskad hon blev, blev en riktigt lyckad och minnesvärd kväll som jag hoppas att du bär med dig för evigt <3
 
Svartvita bilder tagna av Kajsa


Freedaag!

Det blev inget Hoffmaestro idag, efter en dag med arbete och synen av ösregn när jag väl slutat lockade mig inte till att åka in och knö på Liseberg. Det har istället varit en mysfredag med räkor, godis och film. Eftersom jag är ute i så god tid ska jag nu måla mina naglar och fnurla på morgondagens klädsel. God kväll kära vänner!

Give it to me right

Freeeedag!

Ska alldeles strax göra mig iordning för en dag/eftermiddag på jobbet. Orkar inte egentligen men har inget val, dessutom har jag bara helgen kvar att jobba så jag ska inte klaga. Ikväll blir det ev. Hoffmaestro på Liseberg vilket får mig att bli lite gladare och piggare. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ciao

This is who I am

Oskar Linnros i torsdags var en besvikelse, eller ljudet i alla fall. Ingen bra start på Kulturkalaset med andra ord.
Efter en fredag med arbete i Kungälv, kul med lite variation, var det dags att fira Nina på Victoria. En middag och några glas senare vandrade vi bort till Trädgårn, (surprise!!), och dansade till gamla hits på uteterassen. En riktigt lyckad kväll som slutade med att jag fick 5 timmars sömn innan jag skulle ta mig till ett 7-timmars arbetspass. Igår kväll tog jag och mamma oss in till stan, mötte upp Diana och efter ett besök på Liseberg vinkade vi av ms. Hancock och min kära moder och jag vandrade längs Avenyn ner till Pachuskajen för att få oss lite örongodis i form av Arvingarna. Jag älskar dessa sommarkvällar, det har varit en grym sommar och jag är inte redo för att ta farväl av den ännu.  

Förlåt att jag har varit så jävla negativ den sista tiden, eller jag ska inte förlåta, jag är bara mänsklig. Men som plåster på såren bjuder jag på några relativt färska bilder, för ovanlighetens skull (ni får ha överseende med bildkvalitén).
Från och med Du!

Veckans första och enda lediga dag. Denna ska jag spendera på stan för att göra diverse ärenden och sen väntar första besöket på Göteborgs Kulturkalas, Oskar Linnros spelar, han är kung!


Love at first sight

Veckans andra arbetsdag är gjord, är galet trött och då ska jag meddela att jag har 4 kvar, dock med en ledig torsdag. Innan jobbet gjorde jag lite ärenden i stan, hann med lite affärer och blev ett par skor rikare. Jag fullkomligt ÄLSKAR dem, bara så ni vet!


(Detta inlägg skulle ha publicerats igår, tisdag)

Please don't leave me!

Inom loppet av en månad lämnar tre utav mina äldsta och närmsta vänner Göteborg. Idag åkte Sandra till New York för att testa på livet som Au Pair i ett år, om några veckor åker Josefine till Australien för att prova på samma sak och den 25:e flyttar Diana till Stockholm för att plugga i tre år. Jag kommer att sakna er alla så oerhört mycket men jag är otroligt glad och lycklig för eran skull att ni vågar att fullfölja era drömmar. Samtidigt sitter jag och har småångest över framtiden, men jag kommer att vänta på er här i Göteborg, staden kommer dock inte att vara densamma utan er. 
Arbetssökande

Söndag och semestern är redan slut. Imorgon och två veckor framåt jobbar jag och sedan är jag arbetslös, eller som jag skulle säga för att försköna uttrycket, mellan två jobb. Det är bara att bita i det sura äpplet och inse att man är på samhällets botten tillsammans med tusentals andra arbetssökande. Hade bakgrunden till att jag blivit arbetslös sett annorlunda ut så hade jag inte varit så jävla bitter som jag är nu, men det finns en anledning, tro mig. Nästa, arbetsförmedlingen.

I miss you


Semester!!!!

Jobbade min sista dag i söndags, har en veckas välförtjänt semester nu. Åkte upp till Karlsborg i söndags kväll och stannar tills imorgon kväll. Vi äter, äter, leker, äter, promenerar och äter lite till. Det ser ut som vanligt med andra ord. Nu ska vi sticka ner till byns restaurang och äta (förvånande?) lunch. Jag lovar att återkomma under veckan, ciao.RSS 2.0