Copenhagen (bättre sent än aldrig)

För 12 dagar sedan skrev jag att jag skulle ladda upp bilder från köpenhamn. Detta har fortfarande inte gjorts eftersom jag helt enkelt inte tagit tummen ur.

Köpenhamn var alla tiders, jag kan säga att det var tur att vi valde våra tunnaste kläder för när vi klev av tåget möttes vi av tropisk hetta. Det fanns ingen AC i någon butik, vi visste inte ifall vi skulle skratta eller gråta när våra kläder gång på gång blev helt dyngblöta. Trots värmen (som man inte ska klaga på) hade vi en härlig dag med shopping, restaurangbesök, glass, sightseeing-tur och många skratt.











Sun is shining

De dagar jag har varit ledig hittills så har inte solen strålat så som den gör idag. Det firar jag med att pressa på altanen för att förbättra brännan. Måste återgå till mitt svettiga tidsfördriv nu. Cioa


So hot in here

Det är stekett i vårat hus, så varmt att man sitter/står still och svettas. Jag vet att man inte ska klaga nu när värmen äntligen kommit men när det påverkar inomhusklimatet så hatar jag den. Vi ska inte prata om hur det är på jobbet, det är outhärdligt.

Imorgon är det Gekås som gäller, hoppas på att det är svalt där inne. Urstäktar för en dålig uppdatering, har helt enkelt haft annat för mig. I dagarna kommer jag att ladda upp lite bilder från spat och köpenhamn.


The City

Har flängt i stan hela dagen idag, införskaffade mig en bok, tänkte att det var bra att ha tills på söndag då jag inte ska göra annat än att njuta av att inte göra någonting.

Imorse bakade jag cupcakes som jag skulle ge bort, de blev skitfula men goda. Varför blir det alltid misslyckat så fort man ska ge bort något? Nu ska jag lägga mig och läsa en stund. Imorgon väntar en solig dag med en lunch i stan med Diana.

God natt!

RSS 2.0