15 timmar kvar

Sitter under täcket med datorn i knät, äter godis och skriver det sista på religionen. Imorgon klockan 14.10 börjar mitt påsklov och jag längtar som aldrig förr.

Praktik

På tisdagar är det praktik och så även idag. Vi firade en födelsedag, åt godis ur ett gigantiskt påskägg, skrattade hysteriskt under lunchen, ringde jobbiga samtal och hade det allmänt bra. Tråkigt nog ska alla andra praktikanter sluta nu och det har varit så skönt att ha någon i ungefär samma ålder vid sin sida men med alla de andra härliga människorna runt omkring så kommer nog de sista gångerna gå riktigt bra.

Jag har hunnit klippa mig idag också, det är en mindre skrattfest varje gång men det bjuder jag på.

Just do it!

Ny vecka och nya tag. Dock är det lite svårt att ta nya tag och se framåt när hela skoldagen består av att sitta och skriva en övning i svenska inför nationella. Det gick käpp rätt åt helvete men jag förträngde det ganska snabbt och tänkte för mig själv att ingen kommer bry sig om det i framtiden, inte jag heller.

Mötte upp Sandra och Cadiér i stan efter skolan, vi tog en lång fika och pratade igen allt vi missat. Sandra åker till New York som Au-pair i höst och jag och Josefine håller redan på att smida planer för ett besök senare i höst, jag hoppas definitivt att det blir av. Nu fortsätter jag skriva på religionen, jag har bytt nu, efter att redan ha skrivit två sidor med obegriplig skit om Hindusimen tar jag istället nya tag med Islam. Det ser rätt lovande ut faktiskt.

God natt!Grekiskt

Fredagens födelsedagsfiranden gick inte riktigt som planerat men till slut blev det en ganska bra kväll måste jag säga. Nu är det söndag igen och sista veckan innan påsklovet, det är så efterlängtat!Födelsedagsfirande

En ledig fredag, det är bara att tacka och ta emot. Startade dagen med en promenad, sen frukost och sen somnade jag om igen. Ikväll blir det födelsedagsfirande x2, först ut och äta grekiskt för att fira Glanséns 19-årsdag och sen ut i Säves skogar för att fira Cadiérs 19-årsdag, kanske var tur att jag somnade om. Nu ska jag baka. Ciao

Våffeldagen

Idag har det varit en underbar dag på alla sätt. Fint väder, religionsinlämningen blev uppskjuten, shopping, skämde ut mig på bussen men det var bara så roligt att jag grät av allt skratt, kaffe i
solen och våfflor (som blev sladdriga som disktrasor, men goda) med Diana och Joanna.

What have I done?

Nu ska jag ta och skärpa mig, nästan en vecka sen sist jag skrev något.

Vad har hänt sen sist?

Inte mycket, livet har rullat på som vanligt. Har bla. jobbat, haft smyckes-"party", haft en psykisk svacka, varit på praktik, ätit pannkakor med mjölklumpar, bakat en gudomligt god kladdkaka, fått hem balklänningen som var underbar förutom att den var en aning för stor, varit med Diana, skrattat, kollat skräckfilm, fikat med Sandra och funderat på framtiden.

Idag var HP3 på studiebesök i Ullared, Gekås. Efter en timmes föreläsning var alla ivriga att ge sig ut bland andra shoppinggalningar. Två och en halv timma fick vi på oss och jag och Emelie klarade det med nöd och näppe. Jag har aldrig varit så nöjd efter ett Gekås-besök som jag är idag, jag hittade så mycket bra saker. En mockajacka, Emelie och jag köpte likadana fast i olika färger, en studentklänning, en svart bas-klänning och en massa småskit. Pricken över i:et var att jag fick se Morgan från lagret, helt plötsligt stod han där som nedsänd från himlen, min blivande man. En väldigt rolig dag har det varit, avslutade den med ett Body combat-pass, det var release och jag höll på att dö, det var fuktigt som i en regnskog i salen och jag har aldrig längtat så mycket efter frisk luft som under den timman.
 

 


Friday it is!

Efter ett prov i småföratagande på investeringskalkyleringar och resultatdiagram som gick galant så mötte jag upp Diana i stan. Vi tog oss en välförtjänt fika och sen impulshoppade vi, man ska ju göra sånt som man är bra på. Nu sitter jag hemma hos henne men ska snart bege oss hem till mig där vi ska laga pannkakor. Trevlig kväll! 

Bra där!

Haha, jag känner att jag har koll. Såg nu att jag laddat upp samma bilder två gånger och att jag redan skrivit att jag varit på mässan. Det är bara jag som lyckas. Nu har ni i alla fall förstått att jag varit på mässa, det är ju i alla fall bra.

I'm back

Jag vet att jag inte uppdaterat på länge, har inte haft någon motivation what so ever. Men nu ska jag ta och göra ett försök.

Så vad har hänt sen sist? Vi har haft UF-mässa vilket var väldigt roligt, lärorikt och VARMT. Jag har köpt ett nytt gymkort, det var på tiden ska jag säga. Annars har jag gått i skolan och jag räknar dagarna till studenten frenetiskt, såhär skoltrött som jag är nu har jag aldrig tidigare varit och det känns ganska surt att det dalar nu när det är så lite kvar. Men förhoppningvis kommer jag ta tag i mig själv och klara den sista biten.


Bilder från mässan


UF

Hela torsdagen och fredagen har vi stått på "Våga vara egen"-mässan på Svenska mässan. Två otroligt långa, varma, jobbiga men väldigt roliga dagar. Gick faktiskt ganska bra för oss måste jag säga men det är gansa skönt att det är över så att man kan fokusera på något annat för ett tag.
Lånad från Emelie 


9:e mars

Jag har NOLL inspiration. God kväll!


Mars 7, 2010

Denna helg har jag fikat, jobbat, ätit, spelat spel, kollat melodifestivalen och skrattat. En jäkligt go helg. Nu ska jag se på Parlamentet.

Ringoholic
Cocoo


Sunshine


Lugnet har lagt sig för en stund

Nu har jag klickat hem en potentiell balklänning. Den kom in i min storlek igen och jag hoppas att den ska passa som handen i handsken så att jag slipper ge mig ut och leta efter en. Den är lila, lång och i chiffong, precis som jag vill ha den.


100 dagar kvar!

Just nu står typ hela min klass och halva min skola och shakar ass på Karisma medans jag sitter nersjunken i soffan med mjukisbyxorna på. Nu är det bara 100 dagar kvar till studenten och bara 51 dagar kvar till min födelsedag. Idag insåg jag verkligen hur snart vi slutar skolan, det är svårt att förstå att 12 år i skolan lider mot sitt slut och tryggheten förvandlas till ovisshet. Dock orkar jag inte känna någon press eller ångest över detta utan tar dagen som den kommer och det går som det går helt enkelt, man blir vad man gör det till.

RSS 2.0