Världens bästa mamma!

Minns inte när jag hade en ångestfri söndag senast, måste varit flera år sedan, minst! Idag har vi firat världens bästa mamma, vi lagade middag och hon fick en fin skål från Mateus som jag mer än gärna vill ha. Dessutom har jag tagit tummen ur och sytt kuddöverdrag till utemöblerna, jäklar vad tålamodet sätts på prov när man syr, något som behöver tränas upp? Ohja!


Studenttider

Sitter i långklänning och tittar på Eurovision, mina vanliga myskläder med andra ord. Kajsas utspring och mottagning var lycka på hög nivå, kan verkligen inte förstå att det är våran tur i år. Har två veckor kvar och tills dess kan jag leva på glädjen av alla dagens studenter. Dels det och att jag kammade hem 4 MVG:n idag, det är riktigt nice.


Last one

Mina vänner!

Jag har precis skickat in sista uppgiften någonsin under min gymnasietid. Nu lovar jag att jag ska komma med mer frekventa uppdateringar, dock kommer det troligtvis inte bli så de närmsta dagarna eftersom det är studenttider nu. Kan inte förstå att vi tar studenten detta år, helt sjukt! Imorgon är det Kajsas tur och på fredag är det Toves, fy fan vad roligt för er!

Vi är så jäkla grymma som tagit oss igenom 12 år i skolan och jag är sjukt stolt över mig själv!

Stay tuned!

Massa har hänt den senaste tiden men jag känner inte att jag hinner med att skriva här varje dag just nu. Nu är det skola, skola och åter skola, bara 3 veckor kvar. Nästa fredag sätts betygen men ska försöka få klart allt i helgen för att kunna koppla av sen. Då kommer jag att återkommer med bildregn och massa annat, så stay tuned!

Den fjärde maj

Kan inte direkt påstå att talet gick bra imorse men nu är det i alla fall avklarat. Träningen gick grymt bra, sprang lite idag till och med, jag gör framsteg. Strax ska jag börja packa, imorgon drar klassen till Viskadalen och stannar tills på torsdag eftermiddag. 


 


Köpte en ny skjorta idag, har minst sagt snöat in mig på grönt!


Mot skolan!

Har precis övat in talet en sista gång, det är precis på tidsgränsen så det gäller att jag pratar långsamt för en gång skull. Nu ska jag packa träningväskan, tänkte ge gymmet en chans efter skolan, ska bli spännande att se.

It's not unusual

Ursäktar för bristande uppdatering men det är lite mycket nu, skolan som vanligt. Har precis skrivit klart mitt svenskatal inför nationella imorgon, efter det är det bara två nationella kvar i engelskan och sen är den skiten över. Då kan man börja oroa sig för allt det andra igen. Nu ska jag sova, måste upp tidigt och öva på talet imorgon. God natt!

RSS 2.0