trevlig helg

Jag är sjukt trött, och det efter en dags arbete. Nu återstår det bara fem tills dess att jag får en dag ledigt, men jag gillar´t! Att det är helg nu gör saken ännu bättre, ms. Hancock kommer till stan så imorgon vankas middag och utgång. Jag ska upp äckligt tidigt imorgon bitti för ett möte med min jobbcoach, så nu ska jag sova så att jag i alla fall har en liten chans att komma iväg i tid.

TREVLIG HELG!!!


Så jävla bäst!


Rebecca & Fiona


Bra dag

Idag har det varit en riktigt bra dag. Gick upp i hyffsad tid, mötte upp Nina i stan, kollade utbudet, tog en fika, åkte hem, ringde "viktiga" samtal, gjorde tacos till övriga familjemedlemmar, åkte till IKEA, sen hem till Kajsa för tv-kväll med henne och Johanna. Och som grädden på moset så har det varit riktigt härligt höstväder idag.


Hemmakväll

Idag har jag träningsvärk, inte för att jag har tränat utan för att jag gick i högklackat igår. Om träningsvärken beror på att jag är otränad eller på 13 centimeters-klackarna är oklart, dock tror jag på det sistnämnda.

Hur som helst, födelsedagsfirandet igår var väldigt trevlig. God mat och underbart sällskap fick kvällen att svischa förbi i väldans fart. Jag beslutade mig för att skippa utgången och det var jag glad över imorse, det var jobbigt att komma upp som det var. Har avverkat ett 6-timmar långt arbetspass idag medan regnet öste ner utanför, då gör det inte så mycket att man jobbar, man missar ändå ingenting.

Ikväll är jag hemma, skippade utgång, känner att jag är jäkligt nöjd med mitt beslut att ha en lugn hemmakväll som jag inte minns sist jag hade. Så nu ska jag krypa upp i soffan under en filt, äta choklad och kolla på Bert på SVT-play, JAG ÄLSKAR BERT!

God kväll!Nulägesrapport

Idag vaknade jag upp av ett mms från mamma med en bild på vädret. Jag drog täcket över huvudet och somnade om, inte jättesugen på att gå upp när det snöar utanför. Det är bara oktober!!

Veckorna går så sjukt fort nu vilket är konstigt med tanke på att det känns som att jag inte gör något vettigt... men det gör jag. Har skrapat ihop ganska många jobbdagar nu och det ser utt att hålla i sig fram tills årsskiftet i alla fall, sen får vi se vad som händer.

Det känns så konstigt och skrämmande att jag inte har någon som helst aning om hur min framtid ser ut. Ibland saknar jag skolan av den enkla anledning att det var en trygghet, nu har jag ingen. Jag har inga direkta tider efter nyår och jag vet heller inte hur länge jag kommer klara av att jobba så som jag gör nu. Samtidigt är det min tillfälliga jobbsituation som gör min vardag så rolig och spännande, ingen dag är den andra lik och jag får möjlighet att träffa många underbara människor.

Det positiva övervinner det negativa men jag vet att jag inte vill göra detta för evigt och det är tiden som kommer efter detta som får mig att känna ångest och rädsla. Men jag har fått ett tips av en kollega som jag hoppas kommer att hjälpa mig lite på traven vad det gäller min framtid, så om det funkar ska jag dela med mig av det till er.Do you hang with?

Dåligt bloggande och ful design men har inte orkat, ni får ha överseende med detta.

Nu är min helg slut, började jobba idag och gör det fram tills på måndag. Så mina helger har jag på vardagarna istället. Imorgon ska jag jobba på ett nytt ställe och det ska bli väldigt spännande, därefter ska vi fira bästa Kajsa. På lördag är det jobb, på ett annat ställe, och därefter ska jag ut och äta middag med det gänget. På söndag är det jobb, på samma ställe som lördagen och på måndag är det på samma ställe som idag. Det är krångligt, jag vet, det är till och med jäkligt krångligt för mig, men det är så jäkla kul så det gör inget. En fullspäckad men rolig helg ar jag att se fram emot och jag lär inte ha tid för att blogga förrän på tisdag så ni får hålla ut!

Trevlig helg!
Bild från maskeraden


FRIIIIDAY!

Vart tog den här veckan vägen? Den har gått så jäkla snabbt, kanske är det för att jag jobbat två av dagarna. Sen så har min pappa blivit ett år äldre, förutom detta så har jag också hunnit med några vändor till stan. Ska hoppa in i duschen för att sen åka in till stan och ta ett glas med jenny och kajsa. Imorgon är det en hel dag med jobb och därefter väntar maskerad. Jag kommer lätt vinna priset för bästa utklädnad!!

Trevlig helg!


RSS 2.0