31/1-10

Söndag, veckans bästa och sämsta dag. Det sämsta är att det är måndag imorgon och det bästa är att man inte behöver göra någonting alls. Diana sov här inatt så jag bakade scones till frukost som blev riktigt bra. Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting och bara njuta av att det är söndag.


Nyckeln till frihet

Veckans sömnbrist tog ut sin rätt igår. Vid elva tiden igår kväll såg jag fram emot att se Nyckeln till frihet men efter några sekunder in i filmen somnar jag i soffan och vaknar upp 05:18! I gårdagens kläder och smink går jag in och lägger mig i sängen och vaknar upp 10:30. Nästan tolv timmars sömn.. shit, det är ju ett halvt dygn nu när jag tänker efter som jag bara slösat bort på att sova.

Idag ska jag bara göra sånt som jag känner för, ta allt som det kommer och inte stressa. Ha en trevlig lördag!


Just dance!

Det var längesen jag var så partysugen som jag är i denna stund. Dansa mig svettig och sjunga med till de senaste dängorna är något jag vill göra NU. Tre månader kvar tills jag blir 18 och då ska det fan dansas och sjungas till benen viker sig och rösten har tappats, det blir grejer det!


You´re simply the best!

Efter en skoldag med ett prov som gick galant begav sig jag och Emelie in till stan. Vi kollade balklänningar, åt thailunch och shoppade annat onödigt. En mycket trevlig eftermiddag!

Fick en sprängande huvudvärk förut som var den värsta jag varit med om någonsin men nu är den som bortblåst. Sitter och kollar på Let's Dance men ska ta en korv med bröd-paus. Sen väntar Solsidan, av reklamen att döma ser det ut att vara riktigt bra men man vet aldrig, har ju blivit besviken förr menar jag.

Likviditetsbudget?

Jag borde verkligen plugga till Småföretagandeprovet imorgon men allt annat är roligare än att plugga. Jag menar, hur intressant låter resultatbudgetar, likviditetsbudgetar, ingående balans, avskrivningar och ekonomisk livslängd?

Idag har jag ännu en gång känt att jag verkligen lever och det kommer jag att göra imorgon också med tanke på träningsvärken efter styrketräningen på idrotten och ett s-coreballpass, det kommer att bränna!


GRATTIS BRODER!

Idag firar vi John som fyller 22, Grattis!


Glädjespridare

Hade jag stött på detta gäng hade min spårvagnstur blivit så mycket trevligare. MER SÅNT HÄR TILL GÖTEBORGARNA!


Önska kan man ju alltid göra!

Min dag började åt helvete rent ut sagt, fick stå ute och vänta på bussen en halvtimma för att den jag skulle ta inte kom. Det finns inga ord för hur mycket jag hatar Västtrafik ibland! Skoldagen var inte så mycket bättre den, halv fem en måndag är inte roligt och när jag kom hem somnade jag med småföretagandeboken i handen och är inte det ett tecken så säg! Engelskaredovisningen har jag inte kommit så långt med heller, men det hinner jag väl? Har bara praktik hela dagen imorgon och det ska ju inte redovisas förrän onsdag morgon, har inte träffat någon som har bättre framförhållning än mig!

P.s. Mina vänner, jag önskar mig Kristoffer (Paradise Hotel) i födelsedagspresent! Det skulle vara den bästa presenten någonsin, så om ni inte vet vad ni ska ge mig så har ni i alla fall ett tips ;) D.s.


Sunday

Fuck, fick precis en jävla ångest. Fick reda på att min engelskagrupp ska öva på stressredovisningen imorgon och jag har inte börjat skriva än! Jag HATAR att känna att jag sviker andra när man arbetar i grupp och nu är ett sånt här tillfälle, förlåt övriga gruppmedlemmar men jag ska försöka att få ur mig något tills imorgon.

Söndag idag och den blev inte riktigt som planerat. Skulle egentligen hunnit både träna och plugga men eftersom presentshopping, tapet-jakt och söndagsmiddag har tagit upp all tid så har jag inte riktigt hunnit. Nu MÅSTE jag duscha, mitt hår är så äckligt så jag vet inte vad, mår dåligt när jag tänker på det...

Lovely

Förutom att jag har varit trött (inget ovanligt nu för tiden!) och haft en hejdundrandes träningsvärk så har det varit en ganska bra dag. Fick jobba efter skolan och jag inser nu att jag inte kommer att kunna hålla mig till London med shoppingen, det har kommit in så mycket nytt och fint att det kliar i fingrarna. Jag går fram och tillbaka, pillar och kan inte sluta tänka på det, tror det kan bli en dyr morgondag på jobbet.






MQ


Golden star

Jag måste bara ge mig själv en guldstjärna för att jag kommit igång med träningen, det är så roligt och så skönt. Idag tränade jag och min mate S-coreball med träningsvärken från igår, härligt. Imorgon är det veckans sista skoldag och sen är det helg, äntligen!


Det är så jag gör det

Imorse försov jag mig, sen somnade jag på engelskan och sen på vägen hem. Kan bero på att jag gick och la mig sent igår eller så är jag kroniskt trött. Strax ska jag åka till gymmet och avverka ett Body Combat-pass och ikväll SKA jag se på handboll, bara så ni vet!

Sleeepy

Idag har det varit en grå och seg tisdag. En tisdag som spenderats framför världens långsammaste dator på praktiken. Jag har gått och fått någon typ av sömnsjuka, skulle kunna sova dygnet runt. Kan tänka mig att vädret har sin del i detta men såhär trött och deppig har jag aldrig någonsin varit. Om en stund svänger jag, Kajsa och Peter upp till Diana på te och scones, det är dessa kvällar som förgyller vardagen totalt och jag älskar det. Jag ska tvinga dem att kolla på handbollen för det är något jag verkligen sett fram emot. God kväll!


Far away

Jag är så sjukt shoppingsugen för tillfället, det kliar så otroligt i fingrarna men jag måste hålla mig till London. Allt som kommer in nu är så vårigt och fint och man drömmer sig bort för ett tag tills dess att man kollar ut genom fönstret och inser att det är grått, trist och slaskigt, våren har aldrig känts mer avlägsen. Kan någon spola fram tiden och ge mig vårsol, tygskor och tunna kläder tack?!

Ge mig mina två timmar och 95 kronor tillbaka!

Idag tog jag mig en odentlig sovmorgon, kände att det var välbehövligt. Har hunnit städa mitt rum noggrant också + att jag hunnit duscha och gjort mig iordning. Senare ikväll ska jag in till stan och ta en snabbfika med Emelie :)

Igår var jag, Johanna och Diana på bio, vi såg Fish Tank. Den hamnade på min lista över de tio sämsta filmerna jag sett i hela mitt liv, den var så dålig och alla, då menar jag alla, såg ut som fågelholkar i salongen. Ingen handling, allmänt konstig och helt obegriplig. De stal 2 timmar av mitt liv + 95 spänn, man borde få göra en reklamation på filmen om man är missnöjd och åtminstone få pengarna tillbaka, tiden kan bli lite problematiskt att få igen.   

Svacka

Ursäktar den dåliga uppdateringen, har varit i en psykisk svacka.

Nu är man tillbaks till vardagen igen, skola, skola och skola. Har satt igång med träningen nu också med miss Hancock och har redan tränat 3 dagar den här veckan, guldsjärna till mig. Imorgon påbörjas helgen, då ska jag lata mig så det står härliga till... eller det är vad jag känner för nu i alla fall.


London Baby

Nu har vi bokat hotellet i London, kan förstå om ni tycker jag är tjatig men det får ni stå ut med tills dess att jag åker. Nu måste vi bara planera alla stopp, vilka sevärdheter man ska besöka, vilka affärer, vad ska man shoppa etc. Har varit ute hos Johanna en sväng nu ikväll med ett gäng tjejer, de skulle ut men jag drog mig hemåt (har jag något val?) och ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag jobba och sen träffa Cadiér och Sandra som jag inte träffat på år och dar... typ.


Over and out

Insåg precis att jag börjar skolan imorgon, kan inte riktigt ta det till mig, jag har liksom inte hunnit vara ledig. Det lär inte vara många som kommer imorgon, jag åker bara dit för att träffa Emelie, allt annat kan jag skita i. Shit, måste ju läsa engelskaboken också som jag skulle gjort på lovet, ja ja.



We're going to London!

Idag har vi letat hotell i London och till slut hittade vi den rätta sidan med de bästa hotellen och de bästa priserna. Vi ställer inga höga krav men jag föredrar att ha ett eget badrum i alla fall, vi drar in på resa och boende så mycket som möjligt för att sen kunna go crazy när det kommer till shoppingen. Jäklar vad jag ska shoppa, smycken, kläder, skor, ja, you name it. Ska åka dit naken med ett tomt bagage för att få med så mycket som möjligt hem!

The garden collection

Jag är helt tagen av H&M:s kommande kollektion The garden collection. Plaggen är helt underbara och jag kommer att lägga beslag på de flesta om de är lika fina i verkligheten som på bild. Jag längtar till sommaren!











www.hmthegardencollection.com/


Jag älskar doften av ny bil!

Det är sjukt vad mycket snö det har kommit. Detta resulterar i att ingen går utanför dörren vilket i sin tur ledde till att det var kolugnt på jobbet idag. Idag är jag trött, det blev en sen men trevlig kväll igår med Kajsa, Diana och Jonas. Vi åt bullar, spelade TP, kollade Falk och skrattade åt människor på Facebook. Imorgon är jag ledig och för en gångs skull ska jag inte ställa väckarklockan, fan vad jag längtar!


Blümchen!

Har nyligen kommit hem från Diana, åkte dit efter jobbet. Hon, jag och Kajsa har kollat på Paradise och det spårade totalt.. jag älskar Paradise! Kajsa kommer hit på frukost imorgon... klockan ÅTTA. Jag som börajde lite senare än vanligt imorgon men vad gör man inte? Någonting säger mig att jag borde lägga mig nu, då får jag i alla fall 7,5 timma sömn.

Återfunnet material:


Give it to me!

Idag har det varit en hektisk dag. Så hektiskt att jag somnade på soffan så fort jag kom hem. Jag är sliten och jag känner för att sova bort en hel dag. Jag vill även ha en shoppingdag, komma igång med träningen, gå på spa och så vill jag åka till London NU.. det är massa jag vill men det får vänta. Nu ska jag sova ett par timmar innan jag ska upp och jobba.  

Odör!

Kom precis innanför dörren och kastade av mig mina stövlar som jag haft på mig i ungefär 15 timmar, ja, ni ska vara glada att ni inte var med. Jobbade ett megapass från 10-20 idag och direkt efter blev det spontanbio med Diana, Jonas och Johan. Vi såg Sherlock Holmes och den var riktigt, riktigt bra. Idag fikade jag också själv för första gången, det var en upplevelse det med. Nu ska jag lägga mig, imorgon ska jag jobba, god natt!

Plans

När jag vaknade klockan halv tolv i förmiddags, törstig, sunkig och med en grov whiskeyröst så insåg jag att 2010 kommer att bli ett jäkligt bra år, troligtvis det bästa någonsin. Sista terminen i trean, Londonresa, 18-årsdag och ett flertal studenter att gå på. Sen väntar ett halvår som ännu är helt oklart, vem vet, det kanske blir att jag skaffar ett jobb, kanske pluggar jag eller så reser jag ut i världen, det får framtiden utvisa.


Godt nytår for helvede!





















010110

Diana har lämnat byggnaden. Vi stapplade in här hemma imorse runt halv fem efter en galen nyårsnatt. Efter en middag i Torslanda hos Joanna begav vi oss till en lägenhet vid korsvägen. Tolvslaget firade vi på Götaplatsen och därefter tillbaka till lägenheten, kvällen slutade dock på ett mindre roligt sätt men det åtgärdades snart med en kundvagnstur på is.

Jag har längtat efter den här dagen, bara vara ledig och absolut inte göra någonting. Nu ska jag återgå till Facebook och allt annat som jag måste uppdatera mig på. Titta snart in igen för ett bildregn väntar och jag lovar att bjuda på bilder som egentligen inte borde publiceras.

RSS 2.0