Intensivt

Det är ordet som bäst beskriver denna helg.

Fredagen bestod av tapas, sangria, spel och utgång. Blev dock ingen långvarig vistelse i stan med tanke på att jag skulle jobba dagen efter. Så igår tog jag mig an ett 7-timmars arbetspass och därefter till Torslanda för att fira Johan och Joanna. Därefter blev det en lång krogrunda som slutade med att jag var hemma vid fyra. Efter 5 timmars sömn vaknade jag imorse som en zombie, det var inte kul att heta Frida under dagens arbetspass. Men eftersom jag bara jobbar helger så ska jag inte klaga, men det hade varit gött att sova några timmar till.

Med tanke på helgens bravader och att man inte längre är 17 så är det inte konstigt att jag somnade på tåget hem, i soffan när jag kom hem och snart sittandes i soffan. Så med dessa ord säger jag god kväll!


Tapaskväll


Födelsedagsbarnen


Glömde nämna att jag stötte på min gamla vapendragare Oldsberg, han ville ta ett kort och självklart ställer man upp.

 

 

 

 


Yesterday

Vi fick inte se Morgan igår, inte någon annan kändis heller. Trots detta var vi nöjda med vårt besök som kom att bli ett billigt sådant också.

Nu ska jag åka in till stan och möta upp Tove, Joanna och Nina för lite presentshopping. I helgen blir det födelsedagsfirande x2 och det ska bli väldigt trevligt. Dessutom är en tapaskväll planerad så jag tror att detta kommer att bli en grymt bra helg.


You heard me

Jag har vänt på dygnet de senaste veckorna, och det vill inte säga lite heller utan det är helt brutalt. Det har gått så långt att jag skäms över att berätta vilken tid jag går upp på "morgonen". Men imorgon blir det ingen sovmorgon, då drar jag, johanna, kajsa, jenny och matilda till Ullared. Vi hoppas på grym shopping men inte minst är vi där för Morgans skull, vem är inte det?

God natt!

Valvaka

Okej, jag är tillbaka för att stanna... eller för tillfället i alla fall. Har haft en grym helg för övrigt, middag och bowling (I kicked ass!!!) med familjen, utgång med många trevliga själar och idag har jag röstat, vuxenpoäng! Har varit väldigt tveksam i mitt val men jag känner mig nöjd. Ska kolla valvakan nu, tror det här kommer att bli intressant.
PAUS

Det kommer bli en liten bloggpaus. Det är så mycket som känns förjävligt just nu och jag känner inte att jag har något vettigt att förmedla. Men vem vet, jag kanske är tillbaka på banan väldigt snart. Take care!I throw my hands up in the air sometimes

Sitter och filar på mitt personliga brev, det är fan inte lätt att skriva ett. De senaste dagarna har jag fått några väldigt överraskande, men välkomnande, telefonsamtal som kan komma att generera jobb, man tackar! Ska fortsätta nu men innan dess bjuder jag på lite härliga bilder signerade mästerfotografen Kajsa.

First time

Idag har jag gjort något helt nytt och väldigt vuxet, jag besökte arbetsförmedlingen. Där kände man sig lite smått utelämnad men någon gång måste vara den första och det var det för mig idag. Nu ska jag sticka bort till Jenny för en tv-kväll med henne och Kajsa. Smell you later.

Välkommen hem

Kollade precis på ett avsnitt av tv3:s programserie "Välkommen hem". Det var något av det finaste och sorgligaste jag sett på länge. Mina ögon är tårfyllda och jag har gråten i halsen, det var så vackert, har ni inte sett det så se det!
RSS 2.0