Räkfrossa

Nu har jag kommit hem efter 4 dagars semester i det lilla samhället Karlsborg. Jag och mamma har hälsat på våra släktingar och det har varit rikitigt skönt att slippa vara hemma under några dagar.

Gårdagskvällen spenderade vi på båten Sandön. Turen varade i 4 timmar och det bjöds på räkfrossa. Helt fantastisk mat och jag åt och åt så att jag inte kunde andas. Den bästa buffén jag varit med om. Efter maten bköds det på underhållning samtidigt som vi fick ta del av den helt obeskrivliga utsikten som Vättern och dess omgivning gav oss. Ett sällskap på ca 10 pers. blev bra i gasen efter alldeles för många glas. De dansade så vilt och jag skämdes något fruktansvärt. Sen så närmade sig två 45+ kvinnor mig och min kusin Erik. De dansade till oss tills det att deras rumpor skakade framför näsorna på oss, jag har aldrig sett honom sticka så fort i hela sitt liv. Även denna gång skämdes jag. Under kvällen var kvinnorna som galna och de var på oss hela tiden, oavsett kön, de strundade det fullständigt i.
Kvällen blev i alla fall väldigt lyckad och underhållning bjöds det definitivt på.

Nu ska jag och John kolla på Zodiac, hoppas att den är bra. God natt

Rednex kommer till stan

God kväll
Den andra dagen här i Karlsborg börjar gå mot sitt slut och även den här har varit rolig.

Idag har det varit väldigt bra väder, dock lite svalare jämfört med igår men desto skönare. Gun har bjudit alla på lunch på Idas brygga idag. Den enda restaurangen som finns här typ. Hon hade även köpt tårta så det fick vi när vi kom tillbaka. Nu ikväll så har en av årets höjdpunkter utspelat sig här i denna lilla byn. Gruppen Rednex har kommit till stan och då är det fest. De tävlade i vattenscooter vilket var riktigt häftigt att se på. Sedan så gick vi vidare till Idas bakfixka där vi drack lite och kollade på folk innan vi guck och lyssnade lite på dem. Inte min stil direkt så det blev kortvarigt. Efter att ha sett hela byns invånare och alla turister som vistas här på somrarna så bar det av hemåt och vi har precis spelat lite kort och jag vann tyvärr inte ikväll. Imorgon väntar ännu en dag med förhoppningsvis sol och bad och imorgon kväll blir det räkfrossa på Sandön, jag längtar!
God natt.

Tjôt

Hello
Det har varit en väldigt lång dag idag och jag vill inget hellre än att lägga mig nu.
Åkte ut till havet runt elva med John, Johan, Niclas och Hannah. Vi var där och stekte och badade lite tills att klockan blev två ungefär då vi åkte till en pizzeria för att äta lite. Världens sämsta personal på det stället som var hur snåla som helst, ska aldrig åka dit igen.
Efter det så åkte jag hem och packade ner allting och tog en dusch. Vid fyra så började jag och mamma våran 2,5 timmars resa mot Karlsborg. Efter mycket om och men så är vi framme och vi bjöds på god grillad mat och sen började det jobbiga. Albin älskar ig plötsligt och han vill springa runt hela tiden, känner att jag är lite för gammal för det. Nu står han är och tjôtar på mig och säger att jag ska komma och hans ord är min lag sådet är bara att traska ut och göra som han säger helt enkelt.
God kväll!

Sommaren har kommit

Hej
Helt otroligt väder idag. Upp emot 30 grader och klarblå himmel. Tror dock att jag fått solsting eller något. Är helt borta och orkar inte gör någonting.
Sandra och jag var vid havet idag i 4 timmar ungefär. Vi har badat (2 ggr), pratat, lyssnat på musik, skrattat, ätit riskakor, lyssnat på roliga samtal, sett en massa Glöstorpare och druckit vatten. Det var det som hände ungefär. Nu har vi nog fått lite färg i alla fall men åker gärna ut imorgon igen :D

Ska ta mig en dusch strax, sen blir det till att äta lite och sen ska jag dra upp till Diana. Var evigheter vi sågs och det ska bli mycket trevligt
So long/ F


Grattis morsan!

Idag fyller min älskade mamma år och därav den dåliga uppdateringen.

Dagen börjades med att vi åkte till Kungälv en snabbis för att gå och kolla lite på en marknad. Men det blev alldeles för varmt för att gå runt på de öppna gatorna så vi åkte hem igen. Därefter åkte jag och pappa runt och köpte födelsedagspresenter. Jag vet att vi är sent ute men det är bättre sent än aldrig i alla fall. När vi kom hem så bakade jag en tårtliknande sak som blev gudomligt god och därefter så gick jag ut på altanen för att hinna steka lite i sommarvädret. Det blev sen en dusch och ombyte och runt 7 så begav sig hela familjen in till stan och åt på restaurang där maten var fantastiskt god. Mätta och goa så begav vi oss hem och jag har nu kollat på Paradise Hotel som jag har missat hela veckan och så har jag suttit här vid datorn lite. Kommer aldrig att kunna somna i och med att det minst är 23 grader i mitt rum och att jag inte kommer överleva natten. Bäst att jag inte lägger mig alls.

Imorgon förmiddag så ska jag och Sandra åka till havet och steka så att vi blir riktigt bruna, ska passa på att bada också ;)


En helt utsökt tårta


Dagsklädsel
Blus - MQ
Shorts - H&M



Middagsklädsel
Klänning - Gina Tricot
Väska - Second hand

Homecoming

Så, nu är jag tillbaka efter fyra dagars ren semester i Onsala. Jag och Christin har passat den oftast snälla och gulliga labradoren Emil. Det var inget ansträngande jobb och vi fick bo i ett ruskigt fint hus. Ett väldigt hi-teck hem och vi hade ungefär 1,5 minut till havet, helt otroliga villor finns det gott om också kan jag lova.

Dagarna har vi spenderat med att vi cyklat omkring en hel del, vi har ätit glass och godis i massor och spanat efter hetingar (som gav ett ganska lönlöst resultat), solat, gått promenader och ätit. Vi har haft hela huset för oss själva och vi har kunnat göra precis vad vi vill. Kort och gott så har vi haft det väldigt trevligt med skratt i mängder. Väldigt skönt dock att komma hem och få sova i sin egen säng.

Nu ska jag gå till sängs i detta sekheta hus, God natt.

Onsala nästa

Nu så åker jag alldeles strax till Onsala med Christin. Ska vara där tills torsdag och vi ska tydligen bo i ett väldigt fint hus som ligger nära vattnet. Vi ska passa en hund och vi kommer bara att njuta av att ha semster och komma bort ifrån allt. Självklart så har jag packat alldeles för mycket, orkar knappt marklyfta min väska nu.
Vet ej ifall jag kommer ha tillgång till en dator så det blir kanske inte en uppdatering förrän på torsdag.
Ha det gött, Frida!

Ny design

Som ni ser så har jag försökt mig på att designa min blogg lite grann. Jag vet ännu inte ifall jag är nöjd med resultatet men låter det vara så här ett par dagar i och med att jag inte orkar ändra. Det tog ett bra tag för mig att få det så här, jag är inte bra på datorer någonstans och jag avundas dem som är det.

Jag har börjat lägga fram lite kläder nu som jag ska ha med mig. Det är så svårt att packa kläder när det är sådant här väder. Det är tur att vi har gott om plats. Nu måste jag fortsätta med diverse saker, hade tänkt träna idag men det ser inte ut som det blir något med tanke på hur långsam jag är med att göra saker.
/F

Tristess

Har så sjukt tråkigt nu. Det finns verklgen inget att göra nu. Visst kan jag ta och städa rummet, packa och massa andra nödvändiga saker men hur roligt är det? Kan inte bara någon komma och hämta mig och röva bort mig till ett ställe som ligger långt bort där det är varmt? Jag är hemma, det är bara att stiga på.

En riktigt schöön stekare

Det har varit en riktigt slö eftermiddag för mig. John skulle iväg på en fest där det var strandtema. Jag fick äran att styla honom och fixa allt. Han blev en riktig stekare med backslick och brillor. Så jädra schöönt.
Jag fick ett ryck och cyklade till Coop och tillbaka för att handla lite grönsaker till smörgåstårtan som vi precis ätit. Det är gudagott.

Har precis tagit en dusch och satte mig här, ska in och kolla lite på Tradera och se ifall jag hittar något användbart, igår klickade mamma hem en kjol för ynka 19 kronor. Jag har kollat in hel del snygga väskor som jag är sugen på, om de inte blir för dyra vill säga.
Förresten, det spöregnar ute, ovanligt väder i Göteborg ikväll Eller INTE!

Fortsatt trevlig kväll

Allum

Idag blev ännu en shoppingdag. Jag och mamma begav oss till Allum för att kolla in utbudet. Fick också med mig lite hem och köpte enbart på rea även idag. Två bodys som blir supersnygga till alla mina kjolar och ett par shorts som är väldigt vida vilket gör att det ser ut som en kjol. Suppersnyggt, världsklass! 

Idag så måste jag börja packa lite. Imorgon drar jag och Christin till Onsala och stannar där tills torsdag. Har hört att det ska bli finare väder till veckan också så det blir till att steka!


Blå resp. Rödrandig body - Gina tricot, 49kr/st
Svarta shorts - Sisters, 125 kr

Utökad familj?

Tja
Ingen direkt händelserik dag idag. Har tagit en promenad här runt om i området. Efter det så åkte vi till Sisjön för att gå på rea. Jag införskaffade inget nytt men det var det definitivt andra som gjorde.

Nu har jag ätit en god middag och det var längesen vi var 9 pers runt bordet. Kändes som att våran familj hade blivit utökad till max och det är bara trevligt.

Nu ska jag äta nötter och kolla på Paradise Hotel :)


Vart är sommaren?

Redan fredag och bara 4 veckor kvar på sommarlovet. Vädret är piss och det känns inte som sommar någonstans förutom i min garderob. Hatar den svenska sommaren så mycket att jag bara vill ta en sista minuten-resa långt bort härifrån och kunna gå i klänning, njuta av sol och bad och varma kvällar. Men nej, jag får stanna här i kalla Sverige och vara blek resten av året för när ska man hinna bättra på brännan innan lovet är slut?

Nu sitter jag och lyssnar på lite go musik och kollar på roliga klipp för att hålla humöret uppe så gott som det går. Vet inte vad som händer under denna dag, jag är öppen för förslag!


Klippning, kortspel och riskakor

Har precis mött John och Johan på lite kortspel. Blev en vinst i alla fall men jag kräver revansch en annan dag. Innan det så fick Johan ett ryck och frågade ifll jag ville klippa honom. Trots att han rådfrågat John och mamma ifall jag var en bra barberare så lät han mig klippa honom och sket fullständigt i svaren. Det tog mig ca 20 min att klippa 1mm bara för att jag var för rädd att det skulle bli för kort. Men till slut blev det bra, fast det inte är så stor skillnad.

Nu ska jag äta riskakor. Ha det GÖTT
/F

Vaxakuten

Hallo
Idag så har det varit en högst intressant dag. Monica, mammas väninna har vaxat mina ben vilket jag aldrig någonsin gjort tidigare. Gjorde inte så ont som jag hade väntat mig vilket bara var positivt. John och Johan blev lite sugna så vi åkte till Coop för att köpa eget. När vi kom hem så startade vaxakuten här på Tångenvägen. Det var så roligt att se de två pinas, fast tyckte lite synd om dem samtidigt. Jag har aldrig skrattat så mycket som jag har gjort idag på läge nu, detta behövde jag.

Planerna för ikväll är inga, kanske ska ta och se på en film, har ingen aning. Får se vad som väntar.
/FVJ

Havets läckerheter

Hurtiga som jag och Sandra är så cyklade vi hem från gymmet också. Men imorgon lär jag inte komma ur sängen, tur´att ingen ser mig när jag kommer se ut som en höftskadad 80 åring som försöker att ta sig upp. Men sånt är livet, det är gött att ha träningsvärk. En annan instruktör idag så jag blev lite besviken, men det var allt fart på henne med och hon liknade en tjej som gick på Hulebäck. Måste kolla upp ifall det är hon.

Nu ska jag ut och käka räkor. Det är bäst att bo på västkusten så att man får ta del av alla dessa läckerheter.
/FRiDA

The prestige

Hallå!
Sandra har precis lämnat huset. Hon har varit här i ett par timmar, vi har kollat på en otroligt bra film vid namn The prestige och så har vi ätit och tjôtat. Nu ska jag strax byta om för Sandra kommer hit igen snart och då ska vi cykla till gymmet för att köra Body Combat. Får hoppas att det inte börjar regna när vi ska hem sen, i så fall blir det till att ta bussen.

Nu sitter jag och kollar på The Hills som går i repris för 100:e gången. Det avsnitt som visas nu har jag säkert sett minst 4 gånger. Snacka om att det ör uttjatat till max.

Tisdagskväll

Kvällen har varit lugn. Har suttit och konverserat med min bror och hans kompisar under hela kvällen. Efter ett par glas för mycket åkte de in till stan så nu sitter jag här. Under kvällen kom vi fram till att Johan skulle bjuda hela familjen Johansson på middag hos honom. Vi tackar inte nej ;)
Nu ska jag strax lägga mig. Är ruskigt trött så det blir inte sent för mig idag.
God natt!

Min dyrbara tid

Hola!
Idag har jag inte haft så mycket för mig. En riktigt slapp dag. Åkte till Grimbo runt 4 för att kolla på när Niclas spelade fotboll i Gothia cup och det blev en mållös match. Hatar verkligen när det inte blir några mål, har slösat bort 50 min av min dyrbara tid.
Efter det mötte jag Sandra på gymmet så var vi där i 1 timma ungefär. Åkte därefter hem och duschade och nu har jag precis ätit en middag med min familj och Johns kompisar. De har varit i Danmark över dagen så de är sådär jättefräscha nu. Ska ut och vara lite social nu.
Trevlig kväll

Hurtig?

Känner mig riktigt hurtig. Jag vaknade runt halv 11 och så tog jag min cykel och bärjade min resa mot affären. Jag cyklade ungefär 7 km tur och retur för att köpa leverpastej och sen hem igen. Då åt jag frukost och nu sitter jag här för att jag inte orkar göra något annat. Måste gå och klä på mig nu och sen rensa min garderob. Jag vet att jag har sagt att jag ska göra det under en längre tid nu men det ska bli under veckan hoppas jag.
/F

Grattis Victoria

Har precis kommit hem från Liseberg. Det blev en kort visit med lite spel och några åk. Vädret var pefekt, inte för varmt och inte för kallt. Men det var dock väldigt mycket folk, kunde tro att det var helg men nu börjar ju Gothia och alla har semester så det får man räkna med.

Tidigare idag har jag och mamma åkt runt och shoppat lite. Med mig hem fick jag en röd, och vitrandig blus, ett litet fynd. Nu ska jag gå på kalas, Victoria fyller år och självklart kan man inte missa hennes födelsedag.
Trevlig kväll

Liseberg

Nu ska jag och mamma åka till Liseberg. Det blir en kväll med allsång och massor av spel på hjulen. Ni får se alla vinster sen när vi kommit hem.
Ciao

Falsksång i mängder

Kvällen har varit fylld med massor av skratt och falsksång från både mig och min bror. Vi har inte direkt fått den gåvan av han där uppe. Självklart så ägde jag både min mamma och min bror på kort och jag kammade hem ännu en vinst. Från att ligga sist till att vinna, det ni!

Nu ska jag snart gå och lägga mig i min renbäddade säng och nu ikväll har jag tvättat håret och gjort inpackning så jag hoppas verkligen att det slitna blir lite bättre nu.
God natt!

Dagen

Det som har hänt sedan senaste inlägget är att jag legat ute i solen en stund för att försöka få lite färg. Om jag lyckades vet jag inte riktigt. Jag har umgåts med min bror och hans kompis som trots 10 timmars sömn inte var riktigt nyktra när de kom upp. Jag har även hunnit äta och fika och nu ska jag gå ut i kvällssommarvärmen för att spela kort och ta ett glas vin med la familia. Mysigt värre vill jag lova.
Trevlig kväll

Söndag förmiddag

Vaknade för drygt en timme sedan och tog därmed igen sömenn jag inte fick igår morse. Åt en helt utsökt frukost och tänkte efter det att jag skulle gå ut lite i solen men det blåste så kallt så jag hoppade det. Kanske lite senare. Så istället sitter jag nu och kollar Janice Dickinson show som får underhålla mig en stund framåt. Efter det så måste jag verkligen städa mitt rum men det finns ju roligare saker att göra.


We can do it!

Skulle inte tacka nej till detta häftiga skal till min laptop


Bio-outfit


Jeans - Gina Tricot
T-shirt och kavaj - H&M
Väska - Myrorna

Mun mot mun

Tjaoo
Kom hem för en stund sen efter att ha varit på bio med Christin :) 
Filmen vi såg heter All the boys love Mandy Lane. Det var en rysare och fick en dramatisk vändning. Det är dock en sådan film man måste se flera gånger för att förstå innebörden, men den var ändå helt ok.
Nu är stan full av vilsna turister också i och med att Gothia börjar till veckan och det är riktigt trevligt.

Sitter och kollar på filmen "Mun mot mun" nu som är inspelad här i Göteborg på Hisingen. Jag minns dagen i skolan efter att jag hade sett filmen på bio. Jag såg nämligen min lärare där och Kajsa ville mer än gärna ta upp detta under lektionen och han ville diskutera filmen med mig samtidigt som alla andra lyssnade. Jag hänge på generat och Putte var helt uppspelt över att vi varit på samma film. Jag minns dagen så väl och kommer aldrig att glömma min plötsligt bortgångna lärare Putte som faktsikt spred mycket glädje omkring sig.

Magnus Tingsek

Jag som tydligen inte var trött somnade om och vaknade inte förrän tjugo över ett vilket var otroligt gött. Har precis ätit lite mat med min bror, var ju tvugna att fixa det själva idag när inte mamma och pappa var hemma.

Jag och Cristin ska se All the boys love Mandy Lane ikväll. Verkar spännande och hoppas att den är bra. Ska hoppa in i duschen strax och göra mig färdig. Just nu sitter jag och lyssnar på Magnus Tingsek som gör bra musik och har en fantastisk röst. Dessutom riktigt het! Underbart!


Magnus Tingsek - World of its own

Morgonpigg?

God morgon
Min tanke var att sova riktigt länge idag i och med att jag gått upp runt sex varje dag i tre veckor nu. Min plan gick inte i verket utan jag vaknade vid tio över nio och var klarvaken, det hjälpte inte ens att jag gick och la mig sent igår för att jag skulle få sova länge. Det gick inte att somna om och jag måste inse att jag faktiskt är ganska morgonpigg fastän att jag varit nära på att somna på jobbet ett flertal gånger de här veckorna.

Dagens planer är att städa mit rum och rensa i min garderob så att jag kan få in kläderna som ligger utanför. Ikväll blir det till att gå på bio med Christin, vi har dick inte bestämt vilken än. En riktigt soft dag.
/frida

Dagens roligaste

Det klart mest humoristiska idag hände precis för ett tag sedan. Hela våran familj på 5 pers var placerade i soffan och kollade på Paradise Hotel, ALLA! Helt otroligt.
I slutet sa jag:
- Kolla vad långa underarmar hon har
Pappa kontrar med:
- Ja, det e klart. Hon är ju indiska, hon måste kunna bära vattnet på huvudet (han höjde fort armarna över huvudet och visade vad han menade).
- Jag får ännu en skrattattack för dagen.


News

Klänningen/tunikan jag köpte på Hönö idag

Lille Skutt - 199 kr


Avnjuter denna goding i väntan på Paradise Hotel

Ledighet

Nu, nu mina vänner har jag äntligen lov. I fem veckor så ska jag bara njuta av livet på bästa sätt. Massor av sol och bad hoppas jag att det blir nu när man slutat jobba. Jag inser att jag nog kommer sakna jobbet lite, inte för att det var särskilt roligt, eller jo, man fick träffa massa trevliga människor varje dag. Jag kommer sakna alla skratt i fikarummet, den högljudda postmopeden, det glödheta automatkaffet som man alltid brände sig på och alla de trappsteg som jag gått upp och ner för (måste vart tusentals nu efter tre veckor). Lite sorgligt är det faktiskt, men kan kanske komma tillbaka nästa sommar som en utav de andra sommarjobbarna på kontoret.

Mamma hämtade upp mig ifrån jobbet idag, vi tog en liten tripp ut till Hönö för att gå på rea i de mysiga bodarna. Meningen var att kolla på skor i och med att et var 50-70% som vi fått tips av från mammas jobbarkompis. Jag åkte i stället hem med en underbar klänning/tunika som självklart inte var på rea men ett riktigt kap ändå, jag är supernöjd!

Nu sitter jag och väntar på att Paradise Hotel ska börja, det är fantastiskt bra fast att jag redan sett hela säsongen en gång tidigare, men vad gör det när man har all tid i världen?

Återfunnet

Voila, ett par shorts till priset av 0 kronor, ett riktigt fynd gjort av ett par gamla jeans.



Mamma köpte hem produkter från JOICO idag som är till håret. JOICO har de bästa produkterna om man har torrt och risigt hår, definitivt värt pengarna!


Han lägger bajs i maten!

Ett av veckans samtalsämnen på lunchen. Lite udda, men väldigt roligt!


Spola fram till 8.00 min

Supersize vs. Superskinny

Hör jag semester?
Nu närmar det sig med stormsteg. En dag kvar och sen ska jag njuta av hela sommarlovet :)
Jobbade över en stund bara för att kunna åka hem med pappa, också för att jag ska kunna gå lite tidigare imorgon, mamma och jag ska gå på rea. Efter jobbet åkte vi och handlade lite. Jag har velat ha ett par jeansshorts ett bra tag men har bara hittat supetajta och superkorta, känner inte att det är rätt model för mig. Insåg att jag har massor av jeans som jag aldrig använder så ett par klippte jag av så att de slutade lite över knäet. Lägger upp en bild på det sedan.

Har precis kollat på Supersize vs. Superskinny. Förstår mig inte på någon av de två typer av människor som är med. Tjejen så ut som en planka, jag tycker att tjejer ska ha former och inte se ut som ett vandrande skelett, det är inte vackert om ni tror det. Sen så är det den typen som aldrig rör på sig och bara äter och äter, det finns inget stopp. Båda parterna har stor risk att dö i hjärt-sjukdomar. Normal är bäst helt enkelt!

Nu ska jag kolla på ett program där dom visar hur människor ser ut efter och före plastikoperationer som de gjort. De som har misslyckats har fåt sitt liv förstört. Världen är helt utseendefixerad och det måste ändras innan det ger förödande konsekvenser. TV4 fakta är en kanal som jag älskar, dokumentärer är ett måste!

I just love the raster!

Min kropp är helt slut nu. Det var ett väldigt tufft pass idag + att vi var packade som sillar i salen vilket inte gjorde saken bättre. Efter det en låång dusch sitter jag nu framför teven med Girlicious påslaget. Skulle försöka mig på att ändra designen här i bloggen men känner att jag får göra det när jag har gott om tid och har slutat jobba.

Nu är det bara två dagar kvar och faktiskt lite tråkigt. Det har gått så fort och nu när man väl börjar komma in i det och börjat prata med folk så är det plötsligt över. Så är det alltid och jag vill få en förändring på det! Jag gillar lätt rasterna bäst och det e gött att det såpass många unga som jobbar där. I just love the fikaraster!

Nu ska jag fixa lite och sen är det dags för sägen, ska bli så otroligt gött att slippa gå upp klockan sex de kommande veckorna, fast det ändras ganska snart då skolan börjar om 5 veckor. Jag saknar den inte än så länge.

God natt!


Humoreliten

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Soran Ismail är en grymt bra komiker, får hoppas på att han kommer till Göteborgskalaset tillsammans med humoreliten med bl.a. Magnus Betnér som ändå alltid kommer att vara kung av komik!


Bra komiker - Bra blogg!        http://www.1000apor.se/blogs/soran

Aaa, Stellan

God kväll!
Sitter och underhåller mig med allsång. Peter Settman har precis uppträtt och jag gillar honom starkt. Helt grym, speciellt i Ronny&Ragge.

Jobbet var som vanligt, ingenting att göra men desto trevligare i fikarummet nu. Har pratats om allt från illaluktande kylskåp till kriminella gäng. Måste säga att alla har en riktigt skön humor vilket jag inte vetat förrän idag. Numera längtar jag efter rasterna. Några ställde lite frågor om vad jag gjorde där. En kille, som jag inte vet namnet på, frågade:

-Känner du någon som jobbar här eller?
-Ja, min pappa jobbar här, Stellan
-Alla säger samtidigt: Aaa, jaså
-Då behöver du väl inget jobb då Stellan betalar allt?
-Jag småler och känner mig generad. Jag kan slå vad om att jag blev lika röd i ansiktet som mitt hår. Vad ska man svara på en sådan fråga?

Ska fortsätta se på allsången nu!


Ur funktion!

Färgade som sagt håret igår, jag har ännu inte bestämt mig vad jag tycker om det. Lite för rött/lila och lite för mörkt kanske. Det är nog en lite för kall ton till min hy men får hoppas på att det bleks i solen ;) annars går det ju bort om 4 veckor.

Idag var det den första dagen som det har gått fort på jobbet. Ändå hade jag inte att göra hela tien men det är väl semesterivrigheten som kommer till kritan nu. Bara 4 dagar kvar nu :D
Tog bussen till gymmet efter arbetet occh tränade i cirka 1 timma. Jag skulle gå på toa när jag var klar och drog i dörren som var låst. Upptaget tänkte jag och började stretcha, efter några minuter kände jag igen, fortfarande låst och jag undrade vem fan som tar sån tid på sig. När jag kom till den tredje och sista gången så inser jag att fter jag ryckt i handtaget att det står en lapp "Ur funktion". Undrar hur många som trodde att jag var helt dum i huvudet samtidigt som de stod och småskrattade åt mig.

Fick mitt underbara armband av Emelie idag :) Det är vitt flätat tyg en liten berlock där det står "Made with love". Detta armbandet ska bäras flitigt i sommar till min solbrända hy :)
//FRiDA


Ny hårfärg

Söndag.
Har precis vart ute och inhandlat hårfärg. Tänkte färga håret lite mörkare i och med att det blekts och blivit så risigt utav solen. Är lite nervös dock, man vet ju aldrig hur det blir, men det kommer nog inte bli någon jättestor föändring. Införskaffade också en hallonrosa t-shirt för 60 kronor, tyckte att det var ett riktigt kap :)

Vilken sång, vilken röst!


Sun

Detta otroliga väder, helt underbart! Är väl runt en 28 grader är och solen bara skiner. Har legat ute och solat tills nu typ och jag har fått lite färg :) det mesta hade gått bort nu under regnperioden. Det jobbiga med denna värmen är att våra hus verkligen inte är anpassade efter den. Man blir svettig utan att ens göra något, ska det vara så? Skönt att det ska bli regn nästa vecka i alla fall när man ska jobba, men efter den veckan säger jag inte nej till sol!
/Frida

Spa

Hello
Håller just nu på att titta runt lite på olika span. Jag, mamma, farmor och min faster skulle åka på spa när min farmor fyllde 75 vilket var för 2 år sedan men som inte blivit av ännu. De flesta är dock fulla nu i sommar så det får bli senare i höst :) Men jag tänkte att jag kunde ge mamma en behandling i födelsedagspresent, en väldigt bra present om jag får säga det själv, självklart ska jag själv gå med;)

Den segaste dagen på länge idag. På jobbet fanns det ingenting att göra. Ikväll blir det mys med hela huset för mig själv, ska äta räkor och glass med hallon framför Paradise Hotel, kan det bli bättre efter en jobbig arbetsvecka?

Varför denna hetta på bussar?

Snart bara en vecka kvar på jobbet och jag bara väntar och väntar. Idag gjorde jag ingenting under perioden 11:40-16:00, om inte sol och läsande räknas då. Jag blev genast på bättre humör när Philip ringde och frågade om jag kunde bjuda på glass så vi sate oss ute i det fina vädret och njöt. När vi gick in träfade vi på Sandgren och Trabjerg, det är väldigt många som man känner och känner igen där ute.

Efter jobbet tog jag bussen till stan. Jag förstår mig inte på varför inte de som bygger bussarna fixar riktigt AC. Hur svårt kan det vara? Tycker de att passagerarna ska stå i 28 graders värme på en full buss utan AC? Tydligen.
Jag mötte upp Sandra och vi vandrade vidare till Heden där vi kollade in lite handboll. Jag älskar det verkligen och saknar det väldigt mycket men känner inte för att börja igen när det är så seriöst. Stötte på Niclas och såg något bekant ansikte, men alla i våra åldrar spelar på Guldheden så dom fick man ju inte chansen att se. På hemfärden var bussen vid Kungsport sen så vi missade bussen på Hjalmar med ca 1 minut och nästa gick om en timme, våran tur alltså, men pappa kom så att vi slapp vara hemma vid 9. Jag har i alla fall lärt mig en sak idag och det är att man inte ska åka buss i 30 graders värme!

Nu ska jag kolla in alla de sidor som jag är beroende av och innan läggdags blir det till att kolla på Paradise Hotel :)
//Frida

Den bitchen!

Träningen idag var lika hård som vanligt, om inte värre. Jag älskar verkligen instruktören, han ger en sådan bra energi och peppar verkligen alla, det är sånt som gör att man fortsätter. Alla slag, sparkar, hopp och spring har gjort mig helt utmattad men jag har i alla fall lärt mig vad jag ska göra om jag blir överfallen, jag vinner striden lätt! 

Nu sitter jag med laptopen i knäet och bara slötittar på tv, jag väntar på att repriserna av Paradise Hotel ska börja. Häromkvällen kollade jag på ett avsnitt med pappa sittandes bredvid mig. När bilden på Olinda kom upp på skärmen utbrast han: Åh, där är den bitchen! för det första har jag nog aldrig hört hans säga "bitch" förut  och jag börjar tro att han tjuvtittar på massa program som han kallar skit när jag kollar på dom. Han vet vad alla heter och hur de är, en annan sak som jag blir förvånad över att han alltid vet vem det är som sjunger på radion, oavsett ung som gammal artist. Antingen lyssnar han febrilt på de "ungdomliga" radiokanalerna eller så är han bara en naturbegåvning. Jag håller mig nog till det första.
Godnatt

Sommarvärme

Har precis kommit in efter att ha legat ute i solen i ca en halvtimme. Det blir inte mer i och med att jag jobbar och jag missar den underbara sommarvärmen som råder ute på Sveriges gator nu. Men jag är inte bitter, har hört att värmen inte ska hålla i så länge till så den kanske kommer igen när jag har semester :)

Idag gick Gregor på semester så nu är jag ensam med att bossa nere i förrådet. Det ska bli gött att slippa ha pressen att prata och bara ta det lugnt, en och annan kaffe kommer tas ute i solen även om det inte är rast vill jag lova.

Nu måste jag dra, ska ta bussen 18:01 till gymmet för Body Combat med Sandra :) Vill dock inte träffa henne egentligen i och med att hon har vart på Malta och är skitbrun nu. Så orättvist! Dessutom kommer hon hem till det fina vädret nu också. Men, det ska bli roligt att träffa henne såklart!

Puss


Min 7:e dag är avklarad

Hola amigas!
Har precis kommi ut fårn en lång och varm dusch. Var och tränade innan dess. Idag blev det cykling 45 minuter och jag kan säga att det var väldigt tufft. Det roliga var att det finns 30 platser och vi var 7 stycken där. Instruktören var lyckligare än någonsin i och med att det var fler än det brukar vara. Man inser att alla slutar träna på sommaren men det är gött att man nästan är ensam ;)

En till dag avklarad på jobbet. Mycket att göra idag men tiden gick inte fort för det. Men nu börjar man prata med lite mer folk i allafall. På min lunchrast bestämde jag mig för att knalla upp för att testa massagestolen som man kan boka. Jag var väldigt förväntansfull och tänkte spendera mina resterande lunchraster där men när jag väl satt i den alldeles förstora stolen så var det inte alls skönt. Men jag ska nog ge den en chans till så att jag inte går misste om något.

Efter jobbet tog jag bussen till gymmet. Den hinner inte mer än 50 meter innan chauffören kör fel. Alla ropar nej och han blir tvungen att backa. Han vill att någon ska gå ut och visa hur långt han kan backa och det är en medelålders kille i oranget linne och solbrillor som tar på sig det uppdraget. När han backat färdigt börjar han lugnt att köra vidare. Det han glömmer är att ta med den snälla killen som hjälpte honom och han börjar att springa. Alla utbrister i skratt och till slut så förstod chauffören och släppte på mannen.
Efter en stund inser jag att bara 1 meter ifrån mig sitter min "stolen-bredvid-kompis" iffrån introduktionen. Beskrivningen på honom var då: En lössnuskramande varelse i tajta Cheap Monday-jeans uppe i amhålorna och en skinnväst. Pricken över i:et var det axellånga håret och den hemmaklippta luggen. En riktig läckerbit, INTE! (Är inte säker på vilket kön det var). Nu vet jag i alla fall att det var en kille och han hade bojkottat sin raggarklädsel och istället hade han de lite mer diskreta jobbarkläderna på sig. Till detta en röd keps som satt bakomfram och öronen utanför. Min bussresa blev en glad sådan.

Nu ska jag fortsätta att sjunga med i allsången.
// Trevlig kväll!

RSS 2.0